Osmina finala

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Locked
Paul F.

#426 Re: Osmina finala

Post by Paul F. »

Po meni, Hrvatska je bolje igrala al frljoka uletila. Čestitke Hvatskoj na odličnoj igri.
ExNihilo

#427 Re: Osmina finala

Post by ExNihilo »

tututuuuu wrote:Ja sam znao da ovi dresovi nece nista dobro donijeti. Uvijek, ali uvijek su bolje igrali u plavim. I '98 je bilo sve dobro dok se nisu skockali. :D
Do toga je, jarane.
Billy The Pljuc

#428 Re: Osmina finala

Post by Billy The Pljuc »

:lol: :lol: :lol:

K'o sto i napisah, bezmudi Cacic i glupan Vida, Mandzo mu nije ni trebao i citavo vrijeme kao da je igrao sa 10 igraca dok je isti bio u igri. Kod mene u komsiluku bakljada i rafali, vesele se "komsije" sto su "susjedi" ispali :lol:. Realno i iskreno kad Hrvatska igra ovako onda nista bolje nije ni zasluzila a po meni sve zasluge idu Cacicu.
A sta reci za Kristinu i "strasni" Portugal, pa njima treba zabraniti da ucestvuju u kvalifikacijama a kamoli da nastupaju na kakvom vecem takmicenju, pa to je strasni sud za gledati. Ja to nemrem, ovo sam gledao zbog hrvata a protiv poljaka nek ih gleda ko hoce. Cim protivnik nije iz kreme svjetskog fudbala a la Island, Austrija oli Madjarska pa ti ne znaju i ne mogu po golu sutnuti.

Helem susjedi ko vas jebe, ocekivao sam da se prosetate kroz ovaj dio zrijeba do samog finala a vi ko picke najobicnije vec na mrtvom Portugalu zapnete. Mozda je i bolje ovako jer necu gledati povampirene ustase i vece hrvate od vas samih u bestijanju po dragoj mi domovini.
Dr Baltazar

#429 Re: Osmina finala

Post by Dr Baltazar »

Gdje nam je cupko da nam priča kako je BBC proglasio Hrvate favoritima :lol: :lol: :lol: :lol: :thumbup:
tututuuuu

#430 Re: Osmina finala

Post by tututuuuu »

omar little wrote:
tututuuuu wrote:
Pored tragicara Vide trener definitivno nosi najvecu krivnju. I postava protiv Spanjolske je bila bez Mandzukica samo igrom slucaja zbog njegove ozljede i na ovakvu mrtvu utakmicu on izmjene radi na samom kraju a ocito da ima vec iskusan recept. :-)

Cak se ni Ronaldo nije vidio. Potpuno neprimjetan. Jedini Portugalac sto je bio stvarno dobar je onaj crnac s pletenicama (opet sam zaboravio ime :D ).

sanchez. drugi put 2 marke naplacujem za imena :D
:D ajde, Bog vidi dobra djela. :D
Last edited by tututuuuu on 25/06/2016 23:52, edited 1 time in total.
bosanska senzacija

#431 Re: Osmina finala

Post by bosanska senzacija »

Pape bi Hrvatima legao kao budali samar.
Samprotivsviju

#432 Re: Osmina finala

Post by Samprotivsviju »

l33t wrote:
tututuuuu wrote:
Better Man wrote:Ponavlja se da oni koji igraju najbolje i najljepše u grupnoj fazi ispadaju u nokaut fazi. Čačić je trebao početi s istom ekipom kao protiv Španjolske. Uzeli su ih Portugalci na iskustvo. Koliko god Hrvati bili bolji i koliko god su više pokazali od Portugala na ovom Euru, ipak su Portugalci veća nogometna nacija i sila. Ovdje se vidilo da je Ante Čačić ipak limitiran trener.
Pored tragicara Vide trener definitivno nosi najvecu krivnju. I postava protiv Spanjolske je bila bez Mandzukica samo igrom slucaja zbog njegove ozljede i na ovakvu mrtvu utakmicu on izmjene radi na samom kraju a ocito da ima vec iskusan recept. :-)

Cak se ni Ronaldo nije vidio. Potpuno neprimjetan. Jedini Portugalac sto je bio stvarno dobar je onaj crnac s pletenicama (opet sam zaboravio ime :D ).
"crnac sa pletenicama" kolko je dobrih pasova imao toliko i losih, jedino zadnje istrcavanje i pass za nanija sto je dovelo do gola. ostalo prosjecan nastup
Lik prosjek mrtvi...protiv Madarske je bio medju najlosijim, koliko je samo lopti izgubio
relativno84

#433 Re: Osmina finala

Post by relativno84 »

dale cooper wrote:Jebeni Portugal. :roll: Čitavom Balkanu nabija komplekse. :|
Halalim sve nase poraze, veceras su to anulirali i jos zaradili dosta sevapa :izet:
bosan

#434 Re: Osmina finala

Post by bosan »

Jebiga drugacije je Ronaldu i Modricu igrati u Realu , veceras kao da su bili u Zvijezdi iz Gradacca. Nisu se ni primjetili a kamoli da su nesto pokazali.
Dr Baltazar

#435 Re: Osmina finala

Post by Dr Baltazar »

relativno84 wrote:
Halalim sve nase poraze, veceras su to anulirali i jos zaradili dosta sevapa :izet:
:thumbup: :lol:
tututuuuu

#436 Re: Osmina finala

Post by tututuuuu »

Billy The Pljuc wrote::lol: :lol: :lol:

K'o sto i napisah, bezmudi Cacic i glupan Vida, Mandzo mu nije ni trebao i citavo vrijeme kao da je igrao sa 10 igraca dok je isti bio u igri. Kod mene u komsiluku bakljada i rafali, vesele se "komsije" sto su "susjedi" ispali :lol:. Realno i iskreno kad Hrvatska igra ovako onda nista bolje nije ni zasluzila a po meni sve zasluge idu Cacicu.
A sta reci za Kristinu i "strasni" Portugal, pa njima treba zabraniti da ucestvuju u kvalifikacijama a kamoli da nastupaju na kakvom vecem takmicenju, pa to je strasni sud za gledati. Ja to nemrem, ovo sam gledao zbog hrvata a protiv poljaka nek ih gleda ko hoce. Cim protivnik nije iz kreme svjetskog fudbala a la Island, Austrija oli Madjarska pa ti ne znaju i ne mogu po golu sutnuti.

Helem susjedi ko vas jebe, ocekivao sam da se prosetate kroz ovaj dio zrijeba do samog finala a vi ko picke najobicnije vec na mrtvom Portugalu zapnete. Mozda je i bolje ovako jer necu gledati povampirene ustase i vece hrvate od vas samih u bestijanju po dragoj mi domovini.
Prepali se.

A za boldano, sad mozes gledati Portugalce u komsiluku i vece Turke od Turaka u dragoj ti domovini. :-D
bingov buraz

#437 Re: Osmina finala

Post by bingov buraz »

Mrtvi nafakasi portugalski
Edin H.

#438 Re: Osmina finala

Post by Edin H. »

Ali kako Ronaldo istrca kontru u 117 minuti, kao da ima motor u guzici. :D
dale cooper

#439 Re: Osmina finala

Post by dale cooper »

relativno84 wrote:
To ona "nek crkne komšiji krava" priča? :|
jasko_ba

#440 Re: Osmina finala

Post by jasko_ba »

Image
Jadan Quaresma niko ga ziv i ne spominje, fuj. :-) Svi trce prema njemu da proslave, samo Kristina sama prema centru. Kakav egomanijak :-)
tututuuuu

#441 Re: Osmina finala

Post by tututuuuu »

Objektivno, zasluzeno su ispali iako je Portugal za qurac. Los trener prije svega je kriv za ovo. I Vida. :D Steta samo jer su ovi nevjerovatno losi.
Last edited by tututuuuu on 25/06/2016 23:54, edited 1 time in total.
dr socrates

#442 Re: Osmina finala

Post by dr socrates »

Dočekaše i ovdašnje patriote svojih pet minuta radosti,neka vrijeme je bilo da se malo provesele.Ispade Hrvatska, a još kad bi Đoković izgubio na Vimbldonu bio bi potpuni doživljaj.
omar little

#443 Re: Osmina finala

Post by omar little »

Edin H. wrote:Ali kako Ronaldo istrca kontru u 117 minuti, kao da ima motor u guzici. :D
pa kad ga nije bilo cijelu tekmu, od cega ce se umoriti? :D
Astrix

#444 Re: Osmina finala

Post by Astrix »

dale cooper wrote:
relativno84 wrote:
Ma seljačka, draži mu tuđi poraz nego naša pobjeda...
Slo Burner
Grijem se na: Pelet
Vozim: Bembaru

#445 Re: Osmina finala

Post by Slo Burner »

bosanska senzacija wrote:Pape bi Hrvatima legao kao budali samar.
Ali fakat!
Melbourne_Australia

#446 Re: Osmina finala

Post by Melbourne_Australia »

Na moru sam vec 20 dana i iskren da budem muka mi je od Hrvatskih medija i brazilaca iz Evrope..Umjesto da se spuste na zemlju i da idu utakmicu po utakmicu oni ponizavaju Portugal i gledaju kako ce do finala..A 20 godina gola Portugalu nisu evo zabili..Ja bi razumio da medije da se pise o Spaniji ili Njemackoj ali budimo realni Hrvatska nije taj nivo..Zao mi je igraca ali mediji su krivi za ovo jer opet kazem Portugal je sila za Hrvatsku nije bilo potrebe za ovako dizanje "Evropskih Brazilaca" i lafo Ronaldo se plasi nas ili mi smo glavni favoriti itd..
Last edited by Melbourne_Australia on 25/06/2016 23:56, edited 1 time in total.
relativno84

#447 Re: Osmina finala

Post by relativno84 »

dale cooper wrote:
relativno84 wrote:
Krava je plemenita zivotinja, nju bih postedio, moze komsija :lol:
Better Man

#448 Re: Osmina finala

Post by Better Man »

Izgleda da je Davor Šuker bio u pravu kad je rekao da bi bio sretniji da nisu pobjedili Španjolsku i da su u osmini finala išli na Italiju, jer snima se može lakše igrati. Interesantno je to da Hrvatska nikad nije pobjedila Portugal.
Last edited by Better Man on 25/06/2016 23:57, edited 1 time in total.
insomnia78

#449 Re: Osmina finala

Post by insomnia78 »

Edin H. wrote:Ali kako Ronaldo istrca kontru u 117 minuti, kao da ima motor u guzici. :D
Mozda zato sto se satra trenirajuci
Al jbg on se ima zasto truditi. Nije on osvaj'o englesku i njemacku ligu dva put
Itsoktobealone

#450 Re: Osmina finala

Post by Itsoktobealone »

Jebiga, e sad su stvarno za doma spremni :D
Helem nejse, ko bez muda igra, bez muda se kuci vraca 8)
Locked