Osmina finala
Moderators: Charuga, Tomahawk11
-
Paul F.
#426 Re: Osmina finala
Po meni, Hrvatska je bolje igrala al frljoka uletila. Čestitke Hvatskoj na odličnoj igri.
- ExNihilo
#427 Re: Osmina finala
Do toga je, jarane.tututuuuu wrote:Ja sam znao da ovi dresovi nece nista dobro donijeti. Uvijek, ali uvijek su bolje igrali u plavim. I '98 je bilo sve dobro dok se nisu skockali.
- Billy The Pljuc
#428 Re: Osmina finala
K'o sto i napisah, bezmudi Cacic i glupan Vida, Mandzo mu nije ni trebao i citavo vrijeme kao da je igrao sa 10 igraca dok je isti bio u igri. Kod mene u komsiluku bakljada i rafali, vesele se "komsije" sto su "susjedi" ispali
A sta reci za Kristinu i "strasni" Portugal, pa njima treba zabraniti da ucestvuju u kvalifikacijama a kamoli da nastupaju na kakvom vecem takmicenju, pa to je strasni sud za gledati. Ja to nemrem, ovo sam gledao zbog hrvata a protiv poljaka nek ih gleda ko hoce. Cim protivnik nije iz kreme svjetskog fudbala a la Island, Austrija oli Madjarska pa ti ne znaju i ne mogu po golu sutnuti.
Helem susjedi ko vas jebe, ocekivao sam da se prosetate kroz ovaj dio zrijeba do samog finala a vi ko picke najobicnije vec na mrtvom Portugalu zapnete. Mozda je i bolje ovako jer necu gledati povampirene ustase i vece hrvate od vas samih u bestijanju po dragoj mi domovini.
-
Dr Baltazar
#429 Re: Osmina finala
Gdje nam je cupko da nam priča kako je BBC proglasio Hrvate favoritima

- tututuuuu
#430 Re: Osmina finala
omar little wrote:tututuuuu wrote:
Pored tragicara Vide trener definitivno nosi najvecu krivnju. I postava protiv Spanjolske je bila bez Mandzukica samo igrom slucaja zbog njegove ozljede i na ovakvu mrtvu utakmicu on izmjene radi na samom kraju a ocito da ima vec iskusan recept.
Cak se ni Ronaldo nije vidio. Potpuno neprimjetan. Jedini Portugalac sto je bio stvarno dobar je onaj crnac s pletenicama (opet sam zaboravio ime).
sanchez. drugi put 2 marke naplacujem za imena
Last edited by tututuuuu on 25/06/2016 23:52, edited 1 time in total.
-
bosanska senzacija
#431 Re: Osmina finala
Pape bi Hrvatima legao kao budali samar.
-
Samprotivsviju
#432 Re: Osmina finala
Lik prosjek mrtvi...protiv Madarske je bio medju najlosijim, koliko je samo lopti izgubiol33t wrote:"crnac sa pletenicama" kolko je dobrih pasova imao toliko i losih, jedino zadnje istrcavanje i pass za nanija sto je dovelo do gola. ostalo prosjecan nastuptututuuuu wrote:Pored tragicara Vide trener definitivno nosi najvecu krivnju. I postava protiv Spanjolske je bila bez Mandzukica samo igrom slucaja zbog njegove ozljede i na ovakvu mrtvu utakmicu on izmjene radi na samom kraju a ocito da ima vec iskusan recept.Better Man wrote:Ponavlja se da oni koji igraju najbolje i najljepše u grupnoj fazi ispadaju u nokaut fazi. Čačić je trebao početi s istom ekipom kao protiv Španjolske. Uzeli su ih Portugalci na iskustvo. Koliko god Hrvati bili bolji i koliko god su više pokazali od Portugala na ovom Euru, ipak su Portugalci veća nogometna nacija i sila. Ovdje se vidilo da je Ante Čačić ipak limitiran trener.
Cak se ni Ronaldo nije vidio. Potpuno neprimjetan. Jedini Portugalac sto je bio stvarno dobar je onaj crnac s pletenicama (opet sam zaboravio ime).
- relativno84
#433 Re: Osmina finala
Halalim sve nase poraze, veceras su to anulirali i jos zaradili dosta sevapadale cooper wrote:Jebeni Portugal.Čitavom Balkanu nabija komplekse.
- bosan
#434 Re: Osmina finala
Jebiga drugacije je Ronaldu i Modricu igrati u Realu , veceras kao da su bili u Zvijezdi iz Gradacca. Nisu se ni primjetili a kamoli da su nesto pokazali.
-
Dr Baltazar
#435 Re: Osmina finala
relativno84 wrote:Halalim sve nase poraze, veceras su to anulirali i jos zaradili dosta sevapadale cooper wrote:Jebeni Portugal.Čitavom Balkanu nabija komplekse.
- tututuuuu
#436 Re: Osmina finala
Prepali se.Billy The Pljuc wrote:![]()
![]()
![]()
K'o sto i napisah, bezmudi Cacic i glupan Vida, Mandzo mu nije ni trebao i citavo vrijeme kao da je igrao sa 10 igraca dok je isti bio u igri. Kod mene u komsiluku bakljada i rafali, vesele se "komsije" sto su "susjedi" ispali. Realno i iskreno kad Hrvatska igra ovako onda nista bolje nije ni zasluzila a po meni sve zasluge idu Cacicu.
A sta reci za Kristinu i "strasni" Portugal, pa njima treba zabraniti da ucestvuju u kvalifikacijama a kamoli da nastupaju na kakvom vecem takmicenju, pa to je strasni sud za gledati. Ja to nemrem, ovo sam gledao zbog hrvata a protiv poljaka nek ih gleda ko hoce. Cim protivnik nije iz kreme svjetskog fudbala a la Island, Austrija oli Madjarska pa ti ne znaju i ne mogu po golu sutnuti.
Helem susjedi ko vas jebe, ocekivao sam da se prosetate kroz ovaj dio zrijeba do samog finala a vi ko picke najobicnije vec na mrtvom Portugalu zapnete. Mozda je i bolje ovako jer necu gledati povampirene ustase i vece hrvate od vas samih u bestijanju po dragoj mi domovini.
A za boldano, sad mozes gledati Portugalce u komsiluku i vece Turke od Turaka u dragoj ti domovini.
- bingov buraz
#437 Re: Osmina finala
Mrtvi nafakasi portugalski
- Edin H.
#438 Re: Osmina finala
Ali kako Ronaldo istrca kontru u 117 minuti, kao da ima motor u guzici. 
- dale cooper
#439 Re: Osmina finala
To ona "nek crkne komšiji krava" priča?relativno84 wrote:Halalim sve nase poraze, veceras su to anulirali i jos zaradili dosta sevapadale cooper wrote:Jebeni Portugal.Čitavom Balkanu nabija komplekse.
- jasko_ba
#440 Re: Osmina finala

Jadan Quaresma niko ga ziv i ne spominje, fuj.
- tututuuuu
#441 Re: Osmina finala
Objektivno, zasluzeno su ispali iako je Portugal za qurac. Los trener prije svega je kriv za ovo. I Vida.
Steta samo jer su ovi nevjerovatno losi.
Last edited by tututuuuu on 25/06/2016 23:54, edited 1 time in total.
- dr socrates
#442 Re: Osmina finala
Dočekaše i ovdašnje patriote svojih pet minuta radosti,neka vrijeme je bilo da se malo provesele.Ispade Hrvatska, a još kad bi Đoković izgubio na Vimbldonu bio bi potpuni doživljaj.
-
omar little
#443 Re: Osmina finala
pa kad ga nije bilo cijelu tekmu, od cega ce se umoriti?Edin H. wrote:Ali kako Ronaldo istrca kontru u 117 minuti, kao da ima motor u guzici.
-
Astrix
#444 Re: Osmina finala
Ma seljačka, draži mu tuđi poraz nego naša pobjeda...dale cooper wrote:To ona "nek crkne komšiji krava" priča?relativno84 wrote:Halalim sve nase poraze, veceras su to anulirali i jos zaradili dosta sevapadale cooper wrote:Jebeni Portugal.Čitavom Balkanu nabija komplekse.
- Slo Burner
- Grijem se na: Pelet
- Vozim: Bembaru
#445 Re: Osmina finala
Ali fakat!bosanska senzacija wrote:Pape bi Hrvatima legao kao budali samar.
-
Melbourne_Australia
#446 Re: Osmina finala
Na moru sam vec 20 dana i iskren da budem muka mi je od Hrvatskih medija i brazilaca iz Evrope..Umjesto da se spuste na zemlju i da idu utakmicu po utakmicu oni ponizavaju Portugal i gledaju kako ce do finala..A 20 godina gola Portugalu nisu evo zabili..Ja bi razumio da medije da se pise o Spaniji ili Njemackoj ali budimo realni Hrvatska nije taj nivo..Zao mi je igraca ali mediji su krivi za ovo jer opet kazem Portugal je sila za Hrvatsku nije bilo potrebe za ovako dizanje "Evropskih Brazilaca" i lafo Ronaldo se plasi nas ili mi smo glavni favoriti itd..
Last edited by Melbourne_Australia on 25/06/2016 23:56, edited 1 time in total.
- relativno84
#447 Re: Osmina finala
Krava je plemenita zivotinja, nju bih postedio, moze komsijadale cooper wrote:To ona "nek crkne komšiji krava" priča?relativno84 wrote:Halalim sve nase poraze, veceras su to anulirali i jos zaradili dosta sevapadale cooper wrote:Jebeni Portugal.Čitavom Balkanu nabija komplekse.
- Better Man
#448 Re: Osmina finala
Izgleda da je Davor Šuker bio u pravu kad je rekao da bi bio sretniji da nisu pobjedili Španjolsku i da su u osmini finala išli na Italiju, jer snima se može lakše igrati. Interesantno je to da Hrvatska nikad nije pobjedila Portugal.
Last edited by Better Man on 25/06/2016 23:57, edited 1 time in total.
- insomnia78
#449 Re: Osmina finala
Mozda zato sto se satra trenirajuciEdin H. wrote:Ali kako Ronaldo istrca kontru u 117 minuti, kao da ima motor u guzici.
Al jbg on se ima zasto truditi. Nije on osvaj'o englesku i njemacku ligu dva put
-
Itsoktobealone
#450 Re: Osmina finala
Jebiga, e sad su stvarno za doma spremni
Helem nejse, ko bez muda igra, bez muda se kuci vraca
Helem nejse, ko bez muda igra, bez muda se kuci vraca