Osmina finala

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Locked
bosan

#401 Re: Osmina finala

Post by bosan »

insomnia78 wrote:Image
Smijali ste se Bosnji a Bosnjo jos jedini u igri
Cuj Mandzukić, čuj Kokorin :lol: :izet:
E jest objektivno i bez emocija , sva trojica nek jedu govna .
_BataZiv_0809
Nindža revizor
Vozim: Lancia na servisu

#402 Re: Osmina finala

Post by _BataZiv_0809 »

Prva reprezentacija koja je hrvatsku visoko pritisnula. Necu reci da je nezasluzeno ali da je bilo sretno, jeste.
l33t

#403 Re: Osmina finala

Post by l33t »

jasko_ba wrote:Ispadose krvatici, iako je vec bilo bar polufinale zagarantovano. :oops:
I neka su, kakva supacka igra.
supacka igra je i od portugala...

jebo ekipu koja odigra x 4 puta i prodje dalje :) ovo nije fudbal pare su sve pokvarile fuj
Fudo387

#404 Re: Osmina finala

Post by Fudo387 »

Kad im kazes da na osnovu one tri utakmice nema mjesta euforiji, jer nisu pokazali neki vrhunski kvalitet da sa sigurnoscu mogu reci kako ce izbaciti Ronalda, oni se naljute i nazovu te hejterom.
Sve sto su ljudi danima trubili o limitiranosti na odredjenim pozicijama i segmentima igre upravo je doslo do izrazaja veceras. Onaj kilavi Portugal je bio zreo za izbacivanja, ali fali tu jos rada i kuveta.
insomnia78

#405 Re: Osmina finala

Post by insomnia78 »

Cvijeće na aparatima :D
Dr Baltazar

#406 Re: Osmina finala

Post by Dr Baltazar »

Dr Baltazar wrote:Poljska
Vels
Portugal
Francuska
Njemačka
Belgija
Španija
Engleska

Mađarska - Belgija bi moglo biti zanimljivo, i naravno Italija - Španija. Ostalo je skoro pa sigurno da ove ekipe prolaze.
Ko igra, nek uplati dok svi nisu prošli. Uzmite lovu :D
tututuuuu

#407 Re: Osmina finala

Post by tututuuuu »

Better Man wrote:Ponavlja se da oni koji igraju najbolje i najljepše u grupnoj fazi ispadaju u nokaut fazi. Čačić je trebao početi s istom ekipom kao protiv Španjolske. Uzeli su ih Portugalci na iskustvo. Koliko god Hrvati bili bolji i koliko god su više pokazali od Portugala na ovom Euru, ipak su Portugalci veća nogometna nacija i sila. Ovdje se vidilo da je Ante Čačić ipak limitiran trener.
Pored tragicara Vide trener definitivno nosi najvecu krivnju. I postava protiv Spanjolske je bila bez Mandzukica samo igrom slucaja zbog njegove ozljede i na ovakvu mrtvu utakmicu on izmjene radi na samom kraju a ocito da ima vec iskusan recept. :-)

Cak se ni Ronaldo nije vidio. Potpuno neprimjetan. Jedini Portugalac sto je bio stvarno dobar je onaj crnac s pletenicama (opet sam zaboravio ime :D ).
Last edited by tututuuuu on 25/06/2016 23:43, edited 1 time in total.
Better Man

#408 Re: Osmina finala

Post by Better Man »

tututuuuu wrote:HAHAHA :D E moj Vida. Sta se covjek namasi i jos je direktno kriv i za gol. Ostavio je tamo Ronalda skroz samog. A izbornik je odavno trebao ubaciti malog Pjacu i Kalinica. Jebo ga Mandzukic. Pjaca je odlican, prodoran, brz i jak.
Da Vida je glavni krivac za primljeni gol. Ne shvatljivo je da im je druga strana bila potpuno prazna i da nikog nije bilo.
Edin H.

#409 Re: Osmina finala

Post by Edin H. »

cyprus wrote:Čačićeva greška... Jebemu mater ako već tako rovovski postaviš utakmicu (za čim nije bilo potrebe), koja je logika da 5 minuta pred penale kreneš grlom u jagode :-) :-)

Šteta...
Strinic kloc izgubio loptu, Vida nije pokrio Ronalda.

Auf wiedesehen
relativno84

#410 Re: Osmina finala

Post by relativno84 »

Image
shake69

#411 Re: Osmina finala

Post by shake69 »

Rekoh u najavi da ce puknuti kockice. Zao mi je, bio je to materijal za vise. Sada doma da s komsijama Bosnjacima u miru i dobrosusjedskim odnosima zajedno docekaju bajram. Tako i treba, susjedi! :zoka:
It_is_a_Leclerc

#412 Re: Osmina finala

Post by It_is_a_Leclerc »

Čestitam nimalo prijateljskom portugalskom narodu na veoma zasluženom plasmanu u četvrtinu finala.

Hrvatski igrači, kao i obično, prvaci grupne faze. I kao i obično, kao i mi, imaju potrebu da svojim bezobrazlukom nalože i motivišu protivnike tipa Portugal.
jasko_ba

#413 Re: Osmina finala

Post by jasko_ba »

l33t wrote:
jasko_ba wrote:Ispadose krvatici, iako je vec bilo bar polufinale zagarantovano. :oops:
I neka su, kakva supacka igra.
supacka igra je i od portugala...
jebo ekipu koja odigra x 4 puta i prodje dalje :) ovo nije fudbal pare su sve pokvarile fuj
Ma Portugalci nisu vrijedni pomena, samo su Svedjani igrali odvratniji fudbal.
asurbanipal

#414 Re: Osmina finala

Post by asurbanipal »

insomnia78 wrote: Smijali ste se Bosnji a Bosnjo jos jedini u igri

:lol: :lol: :lol:

https://bs.wikipedia.org/wiki/Kokorina_ ... ni_Mostar)
l33t

#415 Re: Osmina finala

Post by l33t »

tututuuuu wrote:
Better Man wrote:Ponavlja se da oni koji igraju najbolje i najljepše u grupnoj fazi ispadaju u nokaut fazi. Čačić je trebao početi s istom ekipom kao protiv Španjolske. Uzeli su ih Portugalci na iskustvo. Koliko god Hrvati bili bolji i koliko god su više pokazali od Portugala na ovom Euru, ipak su Portugalci veća nogometna nacija i sila. Ovdje se vidilo da je Ante Čačić ipak limitiran trener.
Pored tragicara Vide trener definitivno nosi najvecu krivnju. I postava protiv Spanjolske je bila bez Mandzukica samo igrom slucaja zbog njegove ozljede i na ovakvu mrtvu utakmicu on izmjene radi na samom kraju a ocito da ima vec iskusan recept. :-)

Cak se ni Ronaldo nije vidio. Potpuno neprimjetan. Jedini Portugalac sto je bio stvarno dobar je onaj crnac s pletenicama (opet sam zaboravio ime :D ).
"crnac sa pletenicama" kolko je dobrih pasova imao toliko i losih, jedino zadnje istrcavanje i pass za nanija sto je dovelo do gola. ostalo prosjecan nastup
strong69

#416 Re: Osmina finala

Post by strong69 »

Kakva utakmica. Bez suta u okvir gola 105 minuta. Hrvati kukavički. Glupo i jadno.

Portugal u cetvrtfinalu. Smiješno. Jebem ti fudbal. :run: Sjeverna Irska je za njih Argentina.
tututuuuu

#417 Re: Osmina finala

Post by tututuuuu »

Edin H. wrote:
cyprus wrote:Čačićeva greška... Jebemu mater ako već tako rovovski postaviš utakmicu (za čim nije bilo potrebe), koja je logika da 5 minuta pred penale kreneš grlom u jagode :-) :-)

Šteta...

Auf wiedesehen
Za tog Strinica vidilo se i prije u utakmici da je totalno nesiguran i ovaj nista ne mijenja. I ovaj pout je kostalo. Tek su poceli igrati na samom kraju.
insomnia78

#418 Re: Osmina finala

Post by insomnia78 »

asurbanipal wrote:
insomnia78 wrote: Smijali ste se Bosnji a Bosnjo jos jedini u igri

:lol: :lol: :lol:

https://bs.wikipedia.org/wiki/Kokorina_ ... ni_Mostar)
:lol:
Logovan

#419 Re: Osmina finala

Post by Logovan »

Edin H. wrote:

Šteta...

Auf wiedesehen
Ma koga će onaj čupavi pokrivati, veze s vezom nema.

U produžecima je fulio prazan gol, valjda mu zasmetao rep. Da se ošišao, možda bi i pogodio.
tututuuuu

#420 Re: Osmina finala

Post by tututuuuu »

l33t wrote: "crnac sa pletenicama" kolko je dobrih pasova imao toliko i losih, jedino zadnje istrcavanje i pass za nanija sto je dovelo do gola. ostalo prosjecan nastup
pa ja imam osjecaj da je bas namucio Rakitica.
Jack Be Nimble

#421 Re: Osmina finala

Post by Jack Be Nimble »

Ovo je greška trenera. Bolji su, ali nije smio da baci karte na sto ranije. Da je ranije odlucio da igra brze sa napadom imao bi I svjeziju odbranu zaustavi kontre.
omar little

#422 Re: Osmina finala

Post by omar little »

tututuuuu wrote:

sanchez. drugi put 2 marke naplacujem za imena :D
dale cooper

#423 Re: Osmina finala

Post by dale cooper »

Jebeni Portugal. :roll: Čitavom Balkanu nabija komplekse. :|
l33t

#424 Re: Osmina finala

Post by l33t »

tututuuuu wrote:
l33t wrote: "crnac sa pletenicama" kolko je dobrih pasova imao toliko i losih, jedino zadnje istrcavanje i pass za nanija sto je dovelo do gola. ostalo prosjecan nastup
pa ja imam osjecaj da je bas namucio Rakitica.
jeste namucio, fizicki je jak i brz. ali dosta gresaka je bilo i glupih faulova
tututuuuu

#425 Re: Osmina finala

Post by tututuuuu »

Ja sam znao da ovi dresovi nece nista dobro donijeti. Uvijek, ali uvijek su bolje igrali u plavim. I '98 je bilo sve dobro dok se nisu skockali. :D
Locked