E jest objektivno i bez emocija , sva trojica nek jedu govna .insomnia78 wrote:
Smijali ste se Bosnji a Bosnjo jos jedini u igri
Cuj Mandzukić, čuj Kokorin![]()
Osmina finala
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- bosan
#401 Re: Osmina finala
- _BataZiv_0809
- Nindža revizor
- Vozim: Lancia na servisu
#402 Re: Osmina finala
Prva reprezentacija koja je hrvatsku visoko pritisnula. Necu reci da je nezasluzeno ali da je bilo sretno, jeste.
-
l33t
#403 Re: Osmina finala
supacka igra je i od portugala...jasko_ba wrote:Ispadose krvatici, iako je vec bilo bar polufinale zagarantovano.![]()
I neka su, kakva supacka igra.
jebo ekipu koja odigra x 4 puta i prodje dalje
-
Fudo387
#404 Re: Osmina finala
Kad im kazes da na osnovu one tri utakmice nema mjesta euforiji, jer nisu pokazali neki vrhunski kvalitet da sa sigurnoscu mogu reci kako ce izbaciti Ronalda, oni se naljute i nazovu te hejterom.
Sve sto su ljudi danima trubili o limitiranosti na odredjenim pozicijama i segmentima igre upravo je doslo do izrazaja veceras. Onaj kilavi Portugal je bio zreo za izbacivanja, ali fali tu jos rada i kuveta.
Sve sto su ljudi danima trubili o limitiranosti na odredjenim pozicijama i segmentima igre upravo je doslo do izrazaja veceras. Onaj kilavi Portugal je bio zreo za izbacivanja, ali fali tu jos rada i kuveta.
-
Dr Baltazar
#406 Re: Osmina finala
Ko igra, nek uplati dok svi nisu prošli. Uzmite lovuDr Baltazar wrote:Poljska
Vels
Portugal
Francuska
Njemačka
Belgija
Španija
Engleska
Mađarska - Belgija bi moglo biti zanimljivo, i naravno Italija - Španija. Ostalo je skoro pa sigurno da ove ekipe prolaze.
- tututuuuu
#407 Re: Osmina finala
Pored tragicara Vide trener definitivno nosi najvecu krivnju. I postava protiv Spanjolske je bila bez Mandzukica samo igrom slucaja zbog njegove ozljede i na ovakvu mrtvu utakmicu on izmjene radi na samom kraju a ocito da ima vec iskusan recept.Better Man wrote:Ponavlja se da oni koji igraju najbolje i najljepše u grupnoj fazi ispadaju u nokaut fazi. Čačić je trebao početi s istom ekipom kao protiv Španjolske. Uzeli su ih Portugalci na iskustvo. Koliko god Hrvati bili bolji i koliko god su više pokazali od Portugala na ovom Euru, ipak su Portugalci veća nogometna nacija i sila. Ovdje se vidilo da je Ante Čačić ipak limitiran trener.
Cak se ni Ronaldo nije vidio. Potpuno neprimjetan. Jedini Portugalac sto je bio stvarno dobar je onaj crnac s pletenicama (opet sam zaboravio ime
Last edited by tututuuuu on 25/06/2016 23:43, edited 1 time in total.
- Better Man
#408 Re: Osmina finala
Da Vida je glavni krivac za primljeni gol. Ne shvatljivo je da im je druga strana bila potpuno prazna i da nikog nije bilo.tututuuuu wrote:HAHAHAE moj Vida. Sta se covjek namasi i jos je direktno kriv i za gol. Ostavio je tamo Ronalda skroz samog. A izbornik je odavno trebao ubaciti malog Pjacu i Kalinica. Jebo ga Mandzukic. Pjaca je odlican, prodoran, brz i jak.
- Edin H.
#409 Re: Osmina finala
Strinic kloc izgubio loptu, Vida nije pokrio Ronalda.cyprus wrote:Čačićeva greška... Jebemu mater ako već tako rovovski postaviš utakmicu (za čim nije bilo potrebe), koja je logika da 5 minuta pred penale kreneš grlom u jagode![]()
![]()
Šteta...
Auf wiedesehen
- shake69
#411 Re: Osmina finala
Rekoh u najavi da ce puknuti kockice. Zao mi je, bio je to materijal za vise. Sada doma da s komsijama Bosnjacima u miru i dobrosusjedskim odnosima zajedno docekaju bajram. Tako i treba, susjedi! 
- It_is_a_Leclerc
#412 Re: Osmina finala
Čestitam nimalo prijateljskom portugalskom narodu na veoma zasluženom plasmanu u četvrtinu finala.
Hrvatski igrači, kao i obično, prvaci grupne faze. I kao i obično, kao i mi, imaju potrebu da svojim bezobrazlukom nalože i motivišu protivnike tipa Portugal.
Hrvatski igrači, kao i obično, prvaci grupne faze. I kao i obično, kao i mi, imaju potrebu da svojim bezobrazlukom nalože i motivišu protivnike tipa Portugal.
- jasko_ba
#413 Re: Osmina finala
Ma Portugalci nisu vrijedni pomena, samo su Svedjani igrali odvratniji fudbal.l33t wrote:supacka igra je i od portugala...jasko_ba wrote:Ispadose krvatici, iako je vec bilo bar polufinale zagarantovano.![]()
I neka su, kakva supacka igra.
jebo ekipu koja odigra x 4 puta i prodje daljeovo nije fudbal pare su sve pokvarile fuj
- asurbanipal
#414 Re: Osmina finala
insomnia78 wrote: Smijali ste se Bosnji a Bosnjo jos jedini u igri
https://bs.wikipedia.org/wiki/Kokorina_ ... ni_Mostar)
-
l33t
#415 Re: Osmina finala
"crnac sa pletenicama" kolko je dobrih pasova imao toliko i losih, jedino zadnje istrcavanje i pass za nanija sto je dovelo do gola. ostalo prosjecan nastuptututuuuu wrote:Pored tragicara Vide trener definitivno nosi najvecu krivnju. I postava protiv Spanjolske je bila bez Mandzukica samo igrom slucaja zbog njegove ozljede i na ovakvu mrtvu utakmicu on izmjene radi na samom kraju a ocito da ima vec iskusan recept.Better Man wrote:Ponavlja se da oni koji igraju najbolje i najljepše u grupnoj fazi ispadaju u nokaut fazi. Čačić je trebao početi s istom ekipom kao protiv Španjolske. Uzeli su ih Portugalci na iskustvo. Koliko god Hrvati bili bolji i koliko god su više pokazali od Portugala na ovom Euru, ipak su Portugalci veća nogometna nacija i sila. Ovdje se vidilo da je Ante Čačić ipak limitiran trener.
Cak se ni Ronaldo nije vidio. Potpuno neprimjetan. Jedini Portugalac sto je bio stvarno dobar je onaj crnac s pletenicama (opet sam zaboravio ime).
- strong69
#416 Re: Osmina finala
Kakva utakmica. Bez suta u okvir gola 105 minuta. Hrvati kukavički. Glupo i jadno.
Portugal u cetvrtfinalu. Smiješno. Jebem ti fudbal.
Sjeverna Irska je za njih Argentina.
Portugal u cetvrtfinalu. Smiješno. Jebem ti fudbal.
- tututuuuu
#417 Re: Osmina finala
Za tog Strinica vidilo se i prije u utakmici da je totalno nesiguran i ovaj nista ne mijenja. I ovaj pout je kostalo. Tek su poceli igrati na samom kraju.Edin H. wrote:Strinic kloc izgubio loptu, Vida nije pokrio Ronalda.cyprus wrote:Čačićeva greška... Jebemu mater ako već tako rovovski postaviš utakmicu (za čim nije bilo potrebe), koja je logika da 5 minuta pred penale kreneš grlom u jagode![]()
![]()
Šteta...
Auf wiedesehen
- insomnia78
#418 Re: Osmina finala
asurbanipal wrote:insomnia78 wrote: Smijali ste se Bosnji a Bosnjo jos jedini u igri
![]()
![]()
![]()
https://bs.wikipedia.org/wiki/Kokorina_ ... ni_Mostar)
- Logovan
#419 Re: Osmina finala
Ma koga će onaj čupavi pokrivati, veze s vezom nema.Edin H. wrote:Strinic kloc izgubio loptu, Vida nije pokrio Ronalda.cyprus wrote:Čačićeva greška... Jebemu mater ako već tako rovovski postaviš utakmicu (za čim nije bilo potrebe), koja je logika da 5 minuta pred penale kreneš grlom u jagode![]()
![]()
Šteta...
Auf wiedesehen
U produžecima je fulio prazan gol, valjda mu zasmetao rep. Da se ošišao, možda bi i pogodio.
- tututuuuu
#420 Re: Osmina finala
pa ja imam osjecaj da je bas namucio Rakitica.l33t wrote: "crnac sa pletenicama" kolko je dobrih pasova imao toliko i losih, jedino zadnje istrcavanje i pass za nanija sto je dovelo do gola. ostalo prosjecan nastup
- Jack Be Nimble
#421 Re: Osmina finala
Ovo je greška trenera. Bolji su, ali nije smio da baci karte na sto ranije. Da je ranije odlucio da igra brze sa napadom imao bi I svjeziju odbranu zaustavi kontre.
-
omar little
#422 Re: Osmina finala
tututuuuu wrote:
Pored tragicara Vide trener definitivno nosi najvecu krivnju. I postava protiv Spanjolske je bila bez Mandzukica samo igrom slucaja zbog njegove ozljede i na ovakvu mrtvu utakmicu on izmjene radi na samom kraju a ocito da ima vec iskusan recept.
Cak se ni Ronaldo nije vidio. Potpuno neprimjetan. Jedini Portugalac sto je bio stvarno dobar je onaj crnac s pletenicama (opet sam zaboravio ime).
sanchez. drugi put 2 marke naplacujem za imena
- dale cooper
#423 Re: Osmina finala
Jebeni Portugal.
Čitavom Balkanu nabija komplekse. 
-
l33t
#424 Re: Osmina finala
jeste namucio, fizicki je jak i brz. ali dosta gresaka je bilo i glupih faulovatututuuuu wrote:pa ja imam osjecaj da je bas namucio Rakitica.l33t wrote: "crnac sa pletenicama" kolko je dobrih pasova imao toliko i losih, jedino zadnje istrcavanje i pass za nanija sto je dovelo do gola. ostalo prosjecan nastup
- tututuuuu
#425 Re: Osmina finala
Ja sam znao da ovi dresovi nece nista dobro donijeti. Uvijek, ali uvijek su bolje igrali u plavim. I '98 je bilo sve dobro dok se nisu skockali.