Ovako, registrovao sam se, dobio svoj kladiteljski broj racuna i za sada imam citavih
Dakle, ovako pise ...
Uplate iz Hrvatske i drugih zemalja
Bank Austria Creditanstalt
Johann-Konrad-Vogel-Strasse 7-9
4020 Linz
Austria
Vlasnik računa: bet-at-home.com
IBAN: AT77 1200 0514 3108 2901
BIC: BKAUATWW
Broj Vašeg kladiteljskog računa pri transakcijama uvijek upisujte pod "Svrha plaćanja", kako bismo Vašu uplatu čim prije prenijeli na Vaš račun.
S danom 1. srpnja 2003. na snagu je stupio novi način novčanog poslovanja unutar EU-a. Od tada se transakcije uplaćene u inozemstvu ali unutar EU smjesta poslovno knjiže kao transakcije unutar zemlje. Na taj način smanjuju se troškovi, a transakcije izvan zemlje jesu brže i sigurnije.
Objašnjenje kratica:
IBAN
IBAN (International Bank Account Number = međunarodni broj bankovnog računa) je međunarodna bankovna veza koja se sastoji od šifre zemlje, banke i bankovnog računa, kao i od jedinstvenog broja za provjeru. Pomoću broja za provjeru transakcije još jednom se prije početka slanja formalno provjerava valjanost bankovnog računa. Na taj način smanjuju se možebitne pogreške i vremenska prekoračenja. Svoj osobni IBAN naći ćete na vlastitom izvatku s računa.
BIC
BIC (Bank Identifier Code = šifra za prepoznavanje banke) je indentiifikacijska šifra neke banke koja se u cijelom svijetu iskorištava najviše (često se navodi i kao SWIFT-adresa).
Molio bih nekoga da mi laicki onako objasni kako da uplatim lovu i sta je u stvari ovaj IBAN ( nije mi jasno iz teksta ... Hvala ...