Online kladionice

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Locked
ProbuseniDolar

#1 Online kladionice

Post by ProbuseniDolar »

Kladi li se iko preko neta, i da li to uopste radi kod nas ... Posebno me interesuje bet-at-home.com kladionica ... Pa ako ko koristi ili ako zna a voljan mi je pomoci, da mi pomogne .

Ovako, registrovao sam se, dobio svoj kladiteljski broj racuna i za sada imam citavih :D 0,00 eura . Pored karticama, postoji i uplate kesom preko banke i to me najvise interesuje ( nemam karticu nijednu :) ) a totalni sam laik na ovom polju ...

Dakle, ovako pise ...

Uplate iz Hrvatske i drugih zemalja

Bank Austria Creditanstalt
Johann-Konrad-Vogel-Strasse 7-9
4020 Linz
Austria

Vlasnik računa: bet-at-home.com
IBAN: AT77 1200 0514 3108 2901
BIC: BKAUATWW

Broj Vašeg kladiteljskog računa pri transakcijama uvijek upisujte pod "Svrha plaćanja", kako bismo Vašu uplatu čim prije prenijeli na Vaš račun.

S danom 1. srpnja 2003. na snagu je stupio novi način novčanog poslovanja unutar EU-a. Od tada se transakcije uplaćene u inozemstvu ali unutar EU smjesta poslovno knjiže kao transakcije unutar zemlje. Na taj način smanjuju se troškovi, a transakcije izvan zemlje jesu brže i sigurnije.

Objašnjenje kratica:

IBAN
IBAN (International Bank Account Number = međunarodni broj bankovnog računa) je međunarodna bankovna veza koja se sastoji od šifre zemlje, banke i bankovnog računa, kao i od jedinstvenog broja za provjeru. Pomoću broja za provjeru transakcije još jednom se prije početka slanja formalno provjerava valjanost bankovnog računa. Na taj način smanjuju se možebitne pogreške i vremenska prekoračenja. Svoj osobni IBAN naći ćete na vlastitom izvatku s računa.

BIC
BIC (Bank Identifier Code = šifra za prepoznavanje banke) je indentiifikacijska šifra neke banke koja se u cijelom svijetu iskorištava najviše (često se navodi i kao SWIFT-adresa).

Molio bih nekoga da mi laicki onako objasni kako da uplatim lovu i sta je u stvari ovaj IBAN ( nije mi jasno iz teksta ... Hvala ... :sax:
fole13

#2 Re: Online kladionice

Post by fole13 »

Evo ja cu ti pokusati objasniti treba ti kartica odes u banku zatrazis izdavanje kartice da je dobijes trebat ce ti 10 dana onda uplatis na nju koliko love hoces ti obavezno trazi Visa Electron karticu debitnu koja je najbolja za te svrhe ukucas podatke koje ti kladionica trazi i prebacis na kladionicu love koliko hoces a minimalno mozes uplatiti 10 eura a iban i bic kod ti treba kad skidas lovu s racuna kladionice e onda ti treba ziro racun na koji ces prebaciti lovu to mozes otvoriti isti dan znaci svu lovu sto zaradis prebacujes na ziro racun a Iban i Bic kod ti daje banka kod koje si otvorio racun nadam se da sam pomogao
ProbuseniDolar

#3 Re: Online kladionice

Post by ProbuseniDolar »

Hvala ti puno ... Pomogao si :D :thumbup:
and

#4 Re: Online kladionice

Post by and »

kladim se u bwin-u,i iako imam karticu uplaćivao sam preko banke.procedura ti je odeš u banku,moraš otvoriti devizni račun i ponesi ove podatke koje si dobio za bankovnu uplatu(swift,iban...)i u banci ćeš izvršiti uplatu.pare legnu za 5-7 dana.
sa isplatama nemam iskustva :D
Locked