Novi selektor reprezentacije BiH
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- fosna2014
#3626 Re: Novi selektor reprezentacije BiH...
Samo da ne bude Osim.
- Laertes
#3627 Re: Novi selektor reprezentacije BiH...
Post by Laertes » 12 Oct 2017, 16:31
Kad sam ja vama govorio...Laertes wrote:Je li slobodan Fatih Terim? Onako lud, a po volji bi bio i Baketu...
- Tito_i_Partija
#3628 Re: Novi selektor reprezentacije BiH...
Gledajte kako nam je Bake preko Erdogana nastelio svjeCkog trenera. De samo jos jednom da vas cujem kako Bake ne valja. 
- Charuga
- Globalni moderator
#3629 Re: Novi selektor reprezentacije BiH...
Do sada ste bili za Osima, pa za Prosinečkog, a sada Ide anketa ponovo. Upalo je novo ime ... 
- Radio Sarajevo
#3630 Re: Novi selektor reprezentacije BiH...
Samo AmarCharuga wrote:Do sada ste bili za Osima, pa za Prosinečkog, a sada Ide anketa ponovo. Upalo je novo ime ...
- Radio Sarajevo
#3631 Re: Novi selektor reprezentacije BiH...
Što se tiče stranog trenera, zanima me nekoliko stvari.
1. Hoće li živjeti u Sarajevu?
2. Hoće li pratiti Premijer ligu BiH i ići na utakmice u Široki Brijeg, Kakanj, Bijeljinu itd.?
3. Hoće li pratiti naše igrače po drugim evropskim ligama, poput Harisa Duljevića ili Miroslava Stevanovića?
4. Hoće li sam birati pomoćnike, ili će morati imati Bošnjaka, Srbina i Hrvata? Ovo je ključno što svi zamjerate Savezu.
Ako je odgovor na sva ova pitanja pozitivan, onda nisam protiv Terima, ali će me reprezentacija interesovati kao i dosad, a to je otprilike koliko i utakmice Zvezde u Ligi UEFA (a nisam Zvezdaš, a ni Srbin).
2. Hoće li pratiti Premijer ligu BiH i ići na utakmice u Široki Brijeg, Kakanj, Bijeljinu itd.?
3. Hoće li pratiti naše igrače po drugim evropskim ligama, poput Harisa Duljevića ili Miroslava Stevanovića?
4. Hoće li sam birati pomoćnike, ili će morati imati Bošnjaka, Srbina i Hrvata? Ovo je ključno što svi zamjerate Savezu.
Ako je odgovor na sva ova pitanja pozitivan, onda nisam protiv Terima, ali će me reprezentacija interesovati kao i dosad, a to je otprilike koliko i utakmice Zvezde u Ligi UEFA (a nisam Zvezdaš, a ni Srbin).
-
Bazinga1234
#3632 Re: Novi selektor reprezentacije BiH...
Stevanovica.
Od vitalnog je značaja pratiti igrača koji se skrasio u drugoj švicarskoj ligi.
- Point.
#3633 Re: Novi selektor reprezentacije BiH...
Znaci onako je kako sam i mislio. Repka te ne interesuje uopste, samo si glasan zbog jedne stvari. Kad te reprezentacija ne interesuje, ne javljaj se vise na temu. Trollas bezveze.Radio Sarajevo wrote:Što se tiče stranog trenera, zanima me nekoliko stvari.
-
channel10
#3634 Re: Novi selektor reprezentacije BiH...
Koga je bolan Mesha pratio u ligi? Pape? Ko biva oni su gledali tekme PL. Nemoj biti smijesan. Selam za AmaraRadio Sarajevo wrote:Što se tiče stranog trenera, zanima me nekoliko stvari.
I koga boli Q, što tebe neće interesovati reprezentacija....
- pici
- Grijem se na: Ženske gHuzove
- Vozim: Trajvan
- Horoskop: Djevac
#3635 Re: Novi selektor reprezentacije BiH...
Allah je velik

- Edin H.
#3636 Re: Novi selektor reprezentacije BiH...
Jesi ovo glasanje zakomplicirao americki.Charuga wrote:Do sada ste bili za Osima, pa za Prosinečkog, a sada Ide anketa ponovo. Upalo je novo ime ...
- Logovan
#3637 Re: Novi selektor reprezentacije BiH...
Mislim da su obojica pogledali 2, 3 utakmice, rijetko su na neku otišli, tanko za selektora.channel10 wrote: Koga je bolan Mesha pratio u ligi? Pape? Ko biva oni su gledali tekme PL. Nemoj biti smijesan. Selam za Amara![]()
I koga boli Q, što tebe neće interesovati reprezentacija....
- Radio Sarajevo
#3638 Re: Novi selektor reprezentacije BiH...
Đe si ti prije tjerao ljude s teme?Point. wrote:Znaci onako je kako sam i mislio. Repka te ne interesuje uopste, samo si glasan zbog jedne stvari. Kad te reprezentacija ne interesuje, ne javljaj se vise na temu. Trollas bezveze.Radio Sarajevo wrote:Što se tiče stranog trenera, zanima me nekoliko stvari.
- Radio Sarajevo
#3639 Re: Novi selektor reprezentacije BiH...
Ma ja, inače imamo stotine igrača po ligama petice, pa nam Stevanović ne treba...Bazinga1234 wrote:Stevanovica.![]()
- Laertes
#3640 Re: Novi selektor reprezentacije BiH...
Markooooo Milanoooooov
Okuka ti bez glasovaaaaaa

-
markomilanov
#3641 Re: Novi selektor reprezentacije BiH...
I šta piše novinar klix.ba
'' Pored Terima u konkurenciji za novog selektora nalaze se Amar Osim i Robert Prosinečki, a konačno ime trebali bi saznati oko 20. decembra kada će biti zakazana nova sjednica Izvršnog odbora Nogometnog saveza BiH.''
Da li je slučajno ili namerno zaboravio da je obavljen razgovor sa Okukom.
'' Pored Terima u konkurenciji za novog selektora nalaze se Amar Osim i Robert Prosinečki, a konačno ime trebali bi saznati oko 20. decembra kada će biti zakazana nova sjednica Izvršnog odbora Nogometnog saveza BiH.''
Da li je slučajno ili namerno zaboravio da je obavljen razgovor sa Okukom.
-
markomilanov
#3642 Re: Novi selektor reprezentacije BiH...
Glaso!Laertes wrote:Markooooo Milanoooooov
Pošto sam manjina na ovom forumu,možda bi trebalo moj glas da vredi tri poena.
-
last mohicans
#3643 Re: Novi selektor reprezentacije BiH...
Bio sam za Zutog, al kad se pojavio Imperatore,teška situacija
Ostavit ću da se malo slegne. Mada, sve ovo zvuči kad jeftina zabava za široke narodne mase. Jbg, treba odati priznanje savezu, do sada najuzbudljivija igranka koju su nam priredili.
-
Itsoktobealone
#3644 Re: Novi selektor reprezentacije BiH...
Ovo ti mogu odgovoriti onako na neku svoju predstavu Terima od ljudi koji su poznavaoci sa istim.Radio Sarajevo wrote:Što se tiče stranog trenera, zanima me nekoliko stvari.
1. Nece sigurno.
2. Mozda samo neke bitnije utakmice, redovno - tesko.
3. Da. Ima Terim svoje ljude.
4. Ovo ti niko ne zna reci na dunjaluku. Puno je vjetrova u Savezu. Nije im u glavi samo fudbal. Al' ono sto znam jeste da je covjek sablja. Kako u fudbalu tako i u zivotu.
Realno gledajuci, ovo je najbolje ime koje se povezuje sa reprezentacijom u zadnjih 20 godina. A i najjace. Covjek je dokazani trener sa integritetom i koji je na razne nacine izlazio na kraj sa sranjima koje su pratile Turski fudbal godinama (ko je pratio proslih godina zna sta se desavalo).
-
Itsoktobealone
#3645 Re: Novi selektor reprezentacije BiH...
I ovaj markomilanov; aj uredu je bilo glasati za Okuku kad je protu opcija Osim al' glasati za istog kad je opcija recimo Prosinecki ili još gore - Terim samo pokazuje da bi frajer Srbina na klupi pa makar orilo gorilo. E pa neće! 
-
markomilanov
#3646 Re: Novi selektor reprezentacije BiH...
Okuka je bio kandidat i 2014 .godine,ima više iskustva i trofeja od Prosinečkog,Robi je veliko ime,ne bih imao ništa protiv njega,svakako Terim je ispred njih,ali malo je verovatno da bi on pod stare dane preuzeo bih.Da li je simptomatično da od 267809 člana ovog foruma,ja i možda trojica sa foruma predložimo srpskog stručnjaka,da li ostali forumaši prate fudbal u regionu,da li oni znaju da maribor igra ligu šampiona,da li oni znaju da dva srpska kluba igraju ligu evropu na proleće i posle kažu kakva srpska liga i njihovi treneri.Stalno mi se spočitava srpski trener,ja želim kvalitetnog srpskog trenera a ne trenera iz rs Tulić,Starčević,Jagodić.Ja ću svakako navijati za bih i da selektor bude Adžem ili Djubrizović,ali za budućnost bih to nije dobro,jedan Ćiro je više uradio za normalizaciju odnosa u bih nego bilo koji političar.Znam ja da ćeš reći nije važno ime i prezime,već stručnost,fino je to reći ali treba spovesti,i objasni nama neukima kako je Meša stručniji i bolji trener od Rajevca ,koji je stigo maltene do 1/2 svjetskog prvenstva 2010.Itsoktobealone wrote:I ovaj markomilanov; aj uredu je bilo glasati za Okuku kad je protu opcija Osim al' glasati za istog kad je opcija recimo Prosinecki ili još gore - Terim samo pokazuje da bi frajer Srbina na klupi pa makar orilo gorilo. E pa neće!
- Laertes
#3647 Re: Novi selektor reprezentacije BiH...
Djubrizovićmarkomilanov wrote:Okuka je bio kandidat i 2014 .godine,ima više iskustva i trofeja od Prosinečkog,Robi je veliko ime,ne bih imao ništa protiv njega,svakako Terim je ispred njih,ali malo je verovatno da bi on pod stare dane preuzeo bih.Da li je simptomatično da od 267809 člana ovog foruma,ja i možda trojica sa foruma predložimo srpskog stručnjaka,da li ostali forumaši prate fudbal u regionu,da li oni znaju da maribor igra ligu šampiona,da li oni znaju da dva srpska kluba igraju ligu evropu na proleće i posle kažu kakva srpska liga i njihovi treneri.Stalno mi se spočitava srpski trener,ja želim kvalitetnog srpskog trenera a ne trenera iz rs Tulić,Starčević,Jagodić.Ja ću svakako navijati za bih i da selektor bude Adžem ili Djubrizović,ali za budućnost bih to nije dobro,jedan Ćiro je više uradio za normalizaciju odnosa u bih nego bilo koji političar.Znam ja da ćeš reći nije važno ime i prezime,već stručnost,fino je to reći ali treba spovesti,i objasni nama neukima kako je Meša stručniji i bolji trener od Rajevca ,koji je stigo maltene do 1/2 svjetskog prvenstva 2010.Itsoktobealone wrote:I ovaj markomilanov; aj uredu je bilo glasati za Okuku kad je protu opcija Osim al' glasati za istog kad je opcija recimo Prosinecki ili još gore - Terim samo pokazuje da bi frajer Srbina na klupi pa makar orilo gorilo. E pa neće!
Nema hvalospjevki za tebe
- Edin H.
#3648 Re: Novi selektor reprezentacije BiH...
Eki Fatih Terim
Bolje onda Futko Muzurovic koji je Fatiha preslusao na Kosevu.
Bolje onda Futko Muzurovic koji je Fatiha preslusao na Kosevu.
-
SSemir
#3649 Re: Novi selektor reprezentacije BiH...
Znaci reprezentacija te do sad nije interesovala, i kazes da te nece interesovati. Sta radis onda na ovoj temi? Zasto si ovdje najglasniji i najvise nas gusis sa izborom jednog selektora? Trpanje amara se popelo svima na glavu ovdje. I najdosadniji na forumu sa guranjem amara, je onaj ko izjavi da ga reprezentacija uopce ne zanima niti je prati. Toliko o tomeRadio Sarajevo wrote:Što se tiče stranog trenera, zanima me nekoliko stvari.
Jako je bitno da selektor bude licno prisutan na utakmici izmesju radnika i goska
PS moze li selektor zivjeti u zenici ili tuzli? Ili samo sarajevo dolazi u obzir
- Radio Sarajevo
#3650 Re: Novi selektor reprezentacije BiH...
SSemir wrote:Znaci reprezentacija te do sad nije interesovala, i kazes da te nece interesovati. Sta radis onda na ovoj temi? Zasto si ovdje najglasniji i najvise nas gusis sa izborom jednog selektora? Trpanje amara se popelo svima na glavu ovdje. I najdosadniji na forumu sa guranjem amara, je onaj ko izjavi da ga reprezentacija uopce ne zanima niti je prati. Toliko o tomeRadio Sarajevo wrote:Što se tiče stranog trenera, zanima me nekoliko stvari.
Jako je bitno da selektor bude licno prisutan na utakmici izmesju radnika i goska![]()
PS moze li selektor zivjeti u zenici ili tuzli? Ili samo sarajevo dolazi u obzir
Logično je da strani trener živi u Sarajevu.
Zašto ne bi došao na utakmicu Radnik - Sarajevo?
Zašto nemam pravo komentarisati reprezentaciju, čak i ako je pomalo pratim?
Zašto ne mogu biti fan reprezentacije isključivo zbog trenera? Ko će mi zabraniti?
Jednostavno, ako bude Amar, pratiću, ako ne bude neću, i to je to. Dosad sam povremeno gledao, i navijao, ali uvijek mi je Željo bio 100 puta važniji, i tako je i sada. I naravno da je Željo iznad reprezentacije, to navijači ostalih klubova ne mogu shvatiti