Novi selektor reprezentacije BiH

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Locked
Bazinga1234

#3251 Re: Novi selektor reprezentacije BiH...

Post by Bazinga1234 »

Fudo387 wrote:Prosinecki bi bio osvjezenje, mada bih ja i njega nogom nabio i doveo Barbareza.
Sto se tice naseg Amara, forumski manijaci su mi omrzli cojeka, a mozda i ne bi bio los.
Ma qrac ne bi, dje nije los...bizi.
Daj vise... kakav Barbarez :facepalm:
To sto je neko bio dobar igrač ne znači da je automatski dobar trener (vidjeti pod Pape i Mesa)
Last edited by Bazinga1234 on 23/11/2017 19:37, edited 1 time in total.
Radio Sarajevo

#3252 Re: Novi selektor reprezentacije BiH...

Post by Radio Sarajevo »

Point. wrote:
Melbourne_Australia wrote:A cuj ovu izbjeglicu koji je iz kalosa stao na beton 92 godine :D Nece biti Amar trener i tacka :lol: :lol: :lol: Joj kralju kako bi ja tebe uzivo volio sresti negdjE :lol: :lol: samo da ti vidim tu facu..Ono nesto pise po forumu :D :D ...I ono pise " nece biti i tacka" :lol: :lol: :lol:
Australac nece biti Amar i tacka, nasadi se na glOvu, dzaba ti. Nece malogradjani odredjivati kako i sta. Ono iz Australije naslo supljirati.
Bumo videli ko će biti selektor...

Ako bude Amar, vadiću ti živce narednih deset godina njegovog mandata :mrgreen:

Jebala te tačka :)
Point.

#3253 Re: Novi selektor reprezentacije BiH...

Post by Point. »

Radio Sarajevo wrote:
Point. wrote:
Radio Sarajevo wrote:
Pa naravno, Bošnji je srpska liga nedostižna, vazda je tako i bilo.

Priznaj da si bio Zvezdaš do pred rat, ako uopšte toliko imaš i godina :lol:
Opet ponavljam, ubjedljivo najvece gluposti pises iz posta u post. Stvarno se nadam da lose trollas. Htio ti to priznati ili ne, CZ je veca ekipa od Zelje po svim parametrima. I tu se sva prica izmedju Robija i Amara zavrsava.

I ne, nisam Zvezdas bio. Amar dobio jaku konkurenciju na spram koje ispada amater kakav i jeste, znam da ti je vokri al jebiga pomiri se sa cinjenicom da ce Amar jos zadugo biti na birou.
Da, da, bolje gubiti sezone u Zvezdi nego osvajati titule u Želji :).

Srbija majka!
Gluposti valjas opet, de ba sredi se u mislima. Titule u Zelji, kupljene u FIS-u, jakako. Prvo lupis sta je vodio Robi, pa vodio je veci klub od Amara i onda jos napise A Katar i Japan? :lol:
Majkemi, zao mi vas. Toliko ste jadni u ovim vapajima za Amara, da postaje komicno.
Fudo387

#3254 Re: Novi selektor reprezentacije BiH...

Post by Fudo387 »

Bazinga1234 wrote:
Fudo387 wrote:Prosinecki bi bio osvjezenje, mada bih ja i njega nogom nabio i doveo Barbareza.
Sto se tice naseg Amara, forumski manijaci su mi omrzli cojeka, a mozda i ne bi bio los.
Samo kazem,
Znam ja da tu moze upasti samo neki zohar bez muda i casti.
Bazinga1234

#3255 Re: Novi selektor reprezentacije BiH...

Post by Bazinga1234 »

Fudo387 wrote:
Bazinga1234 wrote:
Samo kazem,
Znam ja da tu moze upasti samo neki zohar bez muda i casti.
Ma to sto je bio dobar igrač ne znači da je dobar trener i Pape i Mesa su bili sjajni igrači ali kao treneri nula.
A i Amar vjerovatno ima muda.
Point.

#3256 Re: Novi selektor reprezentacije BiH...

Post by Point. »

Radio Sarajevo wrote:
Point. wrote:
Melbourne_Australia wrote:A cuj ovu izbjeglicu koji je iz kalosa stao na beton 92 godine :D Nece biti Amar trener i tacka :lol: :lol: :lol: Joj kralju kako bi ja tebe uzivo volio sresti negdjE :lol: :lol: samo da ti vidim tu facu..Ono nesto pise po forumu :D :D ...I ono pise " nece biti i tacka" :lol: :lol: :lol:
Australac nece biti Amar i tacka, nasadi se na glOvu, dzaba ti. Nece malogradjani odredjivati kako i sta. Ono iz Australije naslo supljirati.
Bumo videli ko će biti selektor...

Ako bude Amar, vadiću ti živce narednih deset godina njegovog mandata :mrgreen:

Jebala te tačka :)
Bude li Amar nosacu sliku njegovu na avataru i na reveru. Al nece biti.

I tacka. 8-)
Fudo387

#3257 Re: Novi selektor reprezentacije BiH...

Post by Fudo387 »

Sergej bi nas odveo na EP, sigurno, taj sto ga guraju ce ujebat i to malo sto je ostalo a da nije ujebano. Ne guraju njega supci iz mordora slucajno, znaju oni sta rade.
Radio Sarajevo

#3258 Re: Novi selektor reprezentacije BiH...

Post by Radio Sarajevo »

Point. wrote: Gluposti valjas opet, de ba sredi se u mislima. Titule u Zelji, kupljene u FIS-u, jakako. Prvo lupis sta je vodio Robi, pa vodio je veci klub od Amara i onda jos napise A Katar i Japan? :lol:
Majkemi, zao mi vas. Toliko ste jadni u ovim vapajima za Amara, da postaje komicno.
A tebi je baš svaka pametna...

Rek'o Point. neće biti Amar i tačka :lol: :lol: :lol: Nisam znao da je i Begić član foruma, pa dobro nam došao, Dino!

Ne znam fakat ko je tu jadan, mi koji gotivimo Amara, ili vi koji mislite da neko može kupiti deset trofeja.

Vaši kompleksi dotle idu da biste radije jeli srpska i hrvatska govna nego podržali čovjeka koji vas je toliko puta bacio u očaj, a vrlo dobro znate da je bolji trener od svih ovih navedenih dosad. I onda mi kao nismo realni, i nama reprezentacija nije važna kao što nam je važan Željo, a vi imate argumente da je bukvalno svako bolji od njega, pa i Marinović, Baka Slišković, itd.
palermo

#3259 Re: Novi selektor reprezentacije BiH...

Post by palermo »

Valahi bilahi...ja sam došao do tačke da kažem, nek bude Amar jebo vas on....
mislim, nikako ne mogu biti na gubitku.....ako bude uspješan, mašala, to je moja reprezentacija.....skakt ću uz svaki gol koji damo pod Amarom.....

ako ne bude uspješan, bit će makar zanimljvo čitati postove ovih njegovih fanova....ono otprilike, nema igrača....šta on može kad nam je liga u qrc......Džeko neće da trči i tako to....

ne gajim baš nade da će netko od ovih veliki Amarovaca reći ...zajebali smo se
Point.

#3260 Re: Novi selektor reprezentacije BiH...

Post by Point. »

Radio Sarajevo wrote:
Point. wrote: Gluposti valjas opet, de ba sredi se u mislima. Titule u Zelji, kupljene u FIS-u, jakako. Prvo lupis sta je vodio Robi, pa vodio je veci klub od Amara i onda jos napise A Katar i Japan? :lol:
A tebi je baš svaka pametna...

Rek'o Point. neće biti Amar i tačka :lol: :lol: :lol: Nisam znao da je i Begić član foruma, pa dobro nam došao, Dino!

Ne znam fakat ko je tu jadan, mi koji gotivimo Amara, ili vi koji mislite da neko može kupiti deset trofeja.

Vaši kompleksi dotle idu da biste radije jeli srpska i hrvatska govna nego podržali čovjeka koji vas je toliko puta bacio u očaj, a vrlo dobro znate da je bolji trener od svih ovih navedenih dosad. I onda mi kao nismo realni, i nama reprezentacija nije važna kao što nam je važan Željo, a vi imate argumente da je bukvalno svako bolji od njega, pa i Marinović, Baka Slišković, itd.
Nisam znao da je Zeljo bacao Lazio u ocaj puno puta no dobro. Po stoti put, po cemu je Amar bolji trener od recimo Decembarskog? Samo uporedi klubove i reference, Zeljo, neki jamaha klub godinu dana i katarski poluamaterski klub vs pomocnik u hrvatskoj repki, Kayserspor, CZ, selektor Azerbejdjana. O cemu mi uopste pricamo? Zajebi titule u BiH, u smijesnoj ligi gdje su neke Modrice, Leotar, Brotnjo i slicni pobjedjivali pod sumnjivim okolnostima.

Niste realni ni sekunde, ni jedan argument nemate osim tih famoznih titula koje mu nisi mogli pomoci dalje od Katara a evo sada provlacite i pricu da ga kao trebamo podrzati jer je Bosnjak. Jadno da jadnije ne moze. Robi je za njega izmislio fudbal u svakom smislu a to ce potpisati i Ivica. Vi ga jedino podrzavate jer je Zeljin i time hranite neke malogradjanske komplekse, jer vam je klub na znj nivou bez perspektive.
markomilanov

#3261 Re: Novi selektor reprezentacije BiH...

Post by markomilanov »

Prosinečki ili Okuka,obustaviti sve ostale razgovore,sve uslove ispunjavaju,iskustvo,struka,konstitutivni.
Postpostmoderna

#3262 Re: Novi selektor reprezentacije BiH...

Post by Postpostmoderna »

ako amar nosim bude, kuku nama
palermo

#3263 Re: Novi selektor reprezentacije BiH...

Post by palermo »

al haj, jebo forum, ljudi pišu što misle, normalno je nekako da su željobvci privrženi Amaru.....
al ova medijska kampanja u kojoj se sve živo popljuva je stvarno legendarna....gledaj ovo .....Kodru izabrao čovjek koji radi u praonici :D

e, jebalo majku....

https://www.fokus.ba/sport/reprezentaci ... to/920490/
Crvena Tifoza

#3264 Re: Novi selektor reprezentacije BiH...

Post by Crvena Tifoza »

Što ne mogu ovog lafo patriotizma. Kao eto ako si za Decembarskog onda ti je draža Srbija i Hrvatska i imaš komplekse manje vrijednosti. :lol: A prvi su stali rame uz rame sa ovim iz RS protiv Mehe Kodre, iako su Džeko i Co. bili za njegov izbor. Ako već gledaju stvari iz te patriotske perspektive, Kodro je nosio ljiljane dok su Osimi glumili Engleze.
Crvena Tifoza

#3265 Re: Novi selektor reprezentacije BiH...

Post by Crvena Tifoza »

palermo wrote:al haj, jebo forum, ljudi pišu što misle, normalno je nekako da su željobvci privrženi Amaru.....
al ova medijska kampanja u kojoj se sve živo popljuva je stvarno legendarna....gledaj ovo .....Kodru izabrao čovjek koji radi u praonici :D

e, jebalo majku....

Jel ovo isti lik što su tvrdili za njega da je doveo Hajrovića i odveo nas na SP u Brazilu? :D
BHF_Manijak

#3266 Re: Novi selektor reprezentacije BiH...

Post by BHF_Manijak »

Kakva patetika... :lol: Pa sad kukaju na ovog cirkusanta isti oni koji su se lizali i segacili sa njim. Lik bio maskota reprezentacije i sad odjednom dan te jeb'o k'o on se nesto pita. Kakva smo mi banana od drzave, saveza, drustva, ma svega...
Cuj Juka Becirovic! :lol: :oops: Al' opet kazem, sad protiv lika pisu isti oni pakasi koji su se lizali sa njim i vodali ga po reprezentativnim sijelima i šenlucima.

Jebo te led Juka se probio u bitnog lika u Savezu, e ne vjerujem! :lol: :zzzz:
Tito_i_Partija

#3267 Re: Novi selektor reprezentacije BiH...

Post by Tito_i_Partija »

palermo wrote:al haj, jebo forum, ljudi pišu što misle, normalno je nekako da su željobvci privrženi Amaru.....

e, jebalo majku....

Ljudi iz autopraone su inace dobro informisani ljudi, daleko vise od onih koji rade za sankom il' onih u frizerskim salonima. Ja svom obavezno odem prije kladare, jos me nikad zajeb'o nije. :D
SSemir

#3268 Re: Novi selektor reprezentacije BiH...

Post by SSemir »

e, jebalo majku....

Et i kad vidis kolko je amar jadan i na sta je sve spreman. Potplati novinare da pljuju svakog moguceg. Udari po spahicu, misimovicu, izvrsnog odboru, dzeki, barbarezu....nista i nikog ne postuju samo da se stigne do jednog cilja, amar za selektora.
Jrbo ovo...pogana smo nacija citava, neka nas i predstavlja selektor sa poganom taktikom...jebo nas
channel10

#3269 Re: Novi selektor reprezentacije BiH...

Post by channel10 »

markomilanov wrote:Prosinečki ili Okuka,obustaviti sve ostale razgovore,sve uslove ispunjavaju,iskustvo,struka,konstitutivni.
Okuka uredu, ali brate Prosinecki. Gdje je on sta pozitivno napravio, a zapeli za njega ko da je Mourinho.

Jel ono Okuka odveo Sloveniju na neko prvenstvo ili sam ja nesto pobrkao?
markomilanov

#3270 Re: Novi selektor reprezentacije BiH...

Post by markomilanov »

channel10 wrote:
markomilanov wrote:Prosinečki ili Okuka,obustaviti sve ostale razgovore,sve uslove ispunjavaju,iskustvo,struka,konstitutivni.
Okuka uredu, ali brate Prosinecki. Gdje je on sta pozitivno napravio, a zapeli za njega ko da je Mourinho.

Kek je odveo sloveniju na sp,Okuka dupla titula u poljskoj,titula u srbiji,titula i super kup u kini,trener godine 2012 u kini.,polufinale ep21 sa srbijom
channel10

#3271 Re: Novi selektor reprezentacije BiH...

Post by channel10 »

markomilanov wrote:
channel10 wrote:

Kek je odveo sloveniju na sp,Okuka dupla titula u poljskoj,titula u srbiji,titula i super kup u kini,trener godine 2012 u kini.,polufinale ep21 sa srbijom
Onda neka Keka dovedu, a Okuka neka savija po Srbiji.
markomilanov

#3272 Re: Novi selektor reprezentacije BiH...

Post by markomilanov »

Da se preziva Zavoj ili Kriva onda nebi ti smetalo.
hekaton

#3273 Re: Novi selektor reprezentacije BiH...

Post by hekaton »

Volio bih da to bude Zuti.
Nesto imam osjecaj da je on bio taj koji je najvise valjao Bilicu kad je hrvatska igrala najbolje i umalo ostvarila veliki rezultat
Charuga
Globalni moderator

#3274 Re: Novi selektor reprezentacije BiH...

Post by Charuga »

Point. wrote:Majkemi, zao mi vas. Toliko ste jadni u ovim vapajima za Amara, da postaje komicno.
Nemoj ...
Edin H.

#3275 Re: Novi selektor reprezentacije BiH...

Post by Edin H. »

markomilanov wrote:Da se preziva Zavoj ili Kriva onda nebi ti smetalo.
Cuj Zavoj :lol:
Locked