Ni Susic nije nikad pokazivao interes za reprezentaciju, otvoreno je govorio da uopste nije pratio nase utakmice, pa je ipak izabran. Vaha ima najjace predispozicije, iskustvo, uspjehe i sa njim bi dobili jednu novu dimenziju. Mislim da je vrijeme, da se konacno jednom sa njim otvoreno razgovara i rijesi to pitanje njegove "zainteresovanosti" jednom za sva vremena, ali ako bolje pratite, izmedju redova se itekako moze primjetiti da on kategoricki NE odbija angazman selektore. Vaha, odazovi se, domovina te zove!hrasno38 wrote:Zato sto je Sergej bio u to vrijeme sinonim neceg pozitvnog i prkosnog iz Bosne i Hercegovine i covjek koji je svojim nekim potezima zasluzio svo moguce postovanje svakog navijaca BiH. Ja sam rekao da bih ga volio napokon vidjeti na klupi i vjerovatno bi se slozio sa tobom da mozda mu jos uvijek nije vrijeme za selektora ali za strucni stab sasvim sigurno jeste kao naravno i bez dileme Braci mada nisam siguran da on to zeli.nosara wrote:To je samo kompleks od visegodisnje torture... Malene treba shvatit i ignorisat...hrasno38 wrote: I opet su vec unaprijed pocela vrijedjanja ljudi kojima je samo spomenuto ime da bi mogli biti selektori te nam tako forumas @Kuca kaze za Amara Osima da je "neuspjeli pobacaj incestne veze" sto je stvarno odvratno a usput i vrijedjanje jedne cijenjene sarajevske porodice i jednog covjeka Ivice Osima koji je za ovu zemlju ucinio i te kako dobrih stvari. Ali sta da se radi to otprilike i dovoljno govori o karakterima i profilima pojedinih navijaca FK Sarajevo.![]()
Ne kontam, zasto Barbarez...? Cime je taj covjek kupio ljude pa ga toliko gotive...? Ja ga pamtim kao kapitena reprezentacije koja nikako nije mogla da napravi odlucujuci korak i nesto uradi od sebe... On je u nekom smislu sinonim za "korak do cilja", barem sto se reprezentacije tice... Ako je on opcija, moze onda i Salihamidzic...hrasno38 wrote: Sto se tice novog selektora ne treba razbijati glavu, opet rasplamsavati svadje po forumu jer mi necemo biti ti koji ce odluciti o tome. Imaju neka imena koja se vrte i za svako ima i ZA i PROTIV pocevsi od najstarijeg Cire koji i jeste stvorio ovu reprezentaciju pa do najmaladjeg Osima koji posjeduje onu potrebnu drskost a sasvim sigurno i ne manje znanje nego dosta selektora prije pa preko Mese koji je uvijek pokazivao veliki interes da Vahe koji nije nikad pokazivao interes da bilo sta ucini za reprezentaciju svoje zemlje. Moje misljenje je da na klupu nikako ne bi smio sjesti Hadzibegic jer apsolutno ne bi dobili nista novo u odnosu na Papeta. Kada bih mogao birati volio bih da nam na klupi sjede bilo kojim redom Barbarez, Mesa, Osim i Kodro ali znam da je to nemoguce tako da cu sacekati 01.12 da vidimo ko ce biti izvucen iz sesira NS BiH i ko ce nas odvesti na EP:)
Barba je isto tako interesantan, jer ima najveci autoritet medju nasom omladinom u dijaspori i najlakse bi ih pridobio za nastup! A bez djece iz dijaspore, nasa bi reprezentacija bila bas jadna.