Novi selektor fudbalske reprezentacije BiH

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Locked
A_A_AKCIJA

#3601 Re: Novi selektor fudbalske reprezentacije BiH

Post by A_A_AKCIJA »

missko wrote:Ja mislio Pape bio najveci problem kad ono njegovim odlaskom tek isplivali pravi problemi
O ovome pričam mjesecima. Spala knjiga na tri slova i sva tri nisu bolja od Papeta. E šta ćemo sad?

Hadžiju njušim odavno kao osobu koja je tajno rušila Papeta. Ako on dođe, a sve su prilike da hoće, tek onda ćemo vidjeti šta znači uništavanje zlatne generacije.

Desilo se upravo ono čega sam se bojao. Otjerali smo selektora koji je imao greške ali i uspjeh. Sada imamo izbor od trojice koji su ogroman rizik ukoliko dođu. Zašto, pa zato da bi samo neko drugi probao da bude selektor. Nikakve vizije niti ideje, plana, samo imamo likove koji bi se okoristili selekcijom i iskoristili šansu da se proguraju.

E tek smo sad gotovi.

Od navedenih, ako mora onda Amar, Meša, a Hadžija nikako.
palermo

#3602 Re: Novi selektor fudbalske reprezentacije BiH

Post by palermo »

Itakoto wrote:Sve samo ne Barbareza! Tek sada shvatam luckya i njegove :bih: na temi "Safet Susic". Ja bih bio gori od luckya kad bi Barba bio izabran za selektora. Zivota mi moga trazio bih vas po dunjaluku ukoliko bi napisali nesto lose o Barbi! :D
:-D , nije da nisam na istom fonu :D
OldMayor

#3603 Re: Novi selektor fudbalske reprezentacije BiH

Post by OldMayor »

Prizeljkivo Vahu - nista.

Magatha - nista.

Barba - treca sreca.

:bih:

Neka proba, ako uspije nas odvesti na EP - bice jos veci heroj.

Ako ne uspije, siguran sam da mu niko nece zamjeriti nista, ionako su nam sanse minimalne.

:bih: :bih: :bih:
Itakoto

#3604 Re: Novi selektor fudbalske reprezentacije BiH

Post by Itakoto »

Mojne bola' Barbu za selektora, nagledat cu se Banovica svaki put kad neko nesto negativno o njemu napise. 'dje's Barbu dirat', jadan ne bio!? :twisted: :D
JoseMujica
Grijem se na: malograDŽane
Vozim: Tuarega
Horoskop: Poskok

#3605 Re: Novi selektor fudbalske reprezentacije BiH

Post by JoseMujica »

Štimac: Sutra sam u Sarajevu, nadam se mjestu selektora
divu ovog hrvatskog Konjića :roll:
AhmetShabo

#3606 Re: Novi selektor fudbalske reprezentacije BiH

Post by AhmetShabo »

Štimac ako bude selektor. onda stvarno treba zapalit savez
JoseMujica

#3607 Re: Novi selektor fudbalske reprezentacije BiH

Post by JoseMujica »

to bi fakat bilo dno.....već lik provjereno nesposoban i destruktivan
Tomahawk11
Globalni moderator

#3608 Re: Novi selektor fudbalske reprezentacije BiH

Post by Tomahawk11 »

Koja se sprdancija pravi od svega ovog. I vi bi nekog normalnog da vodi reprezentaciju :lol:
Samo lud dolazi u obzir :mrgreen:
SkyLimit

#3609 Re: Novi selektor fudbalske reprezentacije BiH

Post by SkyLimit »

A_A_AKCIJA wrote: O ovome pričam mjesecima. Spala knjiga na tri slova i sva tri nisu bolja od Papeta. E šta ćemo sad?

Hadžiju njušim odavno kao osobu koja je tajno rušila Papeta. Ako on dođe, a sve su prilike da hoće, tek onda ćemo vidjeti šta znači uništavanje zlatne generacije.

Desilo se upravo ono čega sam se bojao. Otjerali smo selektora koji je imao greške ali i uspjeh. Sada imamo izbor od trojice koji su ogroman rizik ukoliko dođu. Zašto, pa zato da bi samo neko drugi probao da bude selektor. Nikakve vizije niti ideje, plana, samo imamo likove koji bi se okoristili selekcijom i iskoristili šansu da se proguraju.

E tek smo sad gotovi.

Od navedenih, ako mora onda Amar, Meša, a Hadžija nikako.
To što moramo birati manje između više zla, nemoj koristiti da perfidno provučeš da prethodni selektor nije trebao dobiti otkaz. 2 boda iz 4 utakmice, zbogom zauvjek.
mushkile chibira

#3610 Re: Novi selektor fudbalske reprezentacije BiH

Post by mushkile chibira »

Jos malo aBd pa saznamo ime novog selektora. Dosta toga je "isplivalo" u ovom iscekivanju i haman smo pa svi slozni da Hadzija nije pozeljan na mjestu selektora. S ove vremenske distance mogu za sebe reci da se nadam da isti ipak nece zasjesti na tu poziciju (nesto mi je lik pravo ohladio).
Svako preostalo ime u igri meni nije nista slabije od Safeta Susica i ko god da postane selektor realno je da ne ocekujemo plasman na EP ali mozda nam se "posreci" do kraja kvala.
Ako bih mogao da biram onda bi od stare garde izabrao Mesu mada mi vise obecavajuce djeluju ipak mladje snage kao Barba i Amar. Mozda bi bilo ispravnije da se sansa da nekome od mladjih ma koliko se nekima jedan od njih dvojice ne svidja. Vrijeme bi pokazalo ima li tu ikakvog "slifa" i pomaka na bolje. Ruku na srce a nakon sto nas je Safet doveo u ovakvu situaciju, barem vremena imamo jer smo kvale za ovo EP haman pa zijanili.
Hajd' nek' bude sa srecom kako novom selektoru, repki, tako i nama svima.
Logovan

#3611 Re: Novi selektor fudbalske reprezentacije BiH

Post by Logovan »

AhmetShabo wrote:Štimac ako bude selektor. onda stvarno treba zapalit savez
Eee Štimac da nam bude selektor. :zid: :zid:

Sve gori od goreg.
trcicu trceci

#3612 Re: Novi selektor fudbalske reprezentacije BiH

Post by trcicu trceci »

eto vam selektor, hebo vas selektor.

otjerali ste Papeta, najebali se familije, sta cete sad? :run:
Last edited by trcicu trceci on 08/12/2014 19:02, edited 1 time in total.
trcicu trceci

#3613 Re: Novi selektor fudbalske reprezentacije BiH

Post by trcicu trceci »

...............................
missko

#3614 Re: Novi selektor fudbalske reprezentacije BiH

Post by missko »

mushkile chibira wrote:Jos malo aBd pa saznamo ime novog selektora. Dosta toga je "isplivalo" u ovom iscekivanju i haman smo pa svi slozni da Hadzija nije pozeljan na mjestu selektora. S ove vremenske distance mogu za sebe reci da se nadam da isti ipak nece zasjesti na tu poziciju (nesto mi je lik pravo ohladio).
Svako preostalo ime u igri meni nije nista slabije od Safeta Susica i ko god da postane selektor realno je da ne ocekujemo plasman na EP ali mozda nam se "posreci" do kraja kvala.
Ako bih mogao da biram onda bi od stare garde izabrao Mesu mada mi vise obecavajuce djeluju ipak mladje snage kao Barba i Amar. Mozda bi bilo ispravnije da se sansa da nekome od mladjih ma koliko se nekima jedan od njih dvojice ne svidja. Vrijeme bi pokazalo ima li tu ikakvog "slifa" i pomaka na bolje. Ruku na srce a nakon sto nas je Safet doveo u ovakvu situaciju, barem vremena imamo jer smo kvale za ovo EP haman pa zijanili.
Hajd' nek' bude sa srecom kako novom selektoru, repki, tako i nama svima.
Ako tako stoje stvari da su ove kvalifikacije halal onda je trebao ostati Pape ne bi imali sta izgubiti
klaki

#3615 Re: Novi selektor fudbalske reprezentacije BiH

Post by klaki »

missko wrote: Ako tako stoje stvari da su ove kvalifikacije halal onda je trebao ostati Pape ne bi imali sta izgubiti
Pa da i svjeCko halalimo
Point.

#3616 Re: Novi selektor fudbalske reprezentacije BiH

Post by Point. »

trcicu trceci wrote:eto vam selektor, hebo vas selektor.

Dobiti novog selektora koji ce biti u stanju pronaci treceg napadaca. Pitanje je, sta ces sad ti, kad ti nema vise voljenog ublehe i neradnika da nam prodaje muda za bubrege?
trcicu trceci

#3618 Re: Novi selektor fudbalske reprezentacije BiH

Post by trcicu trceci »

Point. wrote:

Dobiti novog selektora koji ce biti u stanju pronaci treceg napadaca. Pitanje je, sta ces sad ti, kad ti nema vise voljenog ublehe i neradnika da nam prodaje muda za bubrege?
Ja sam se povukao sto se tice Papeta prije Izraela, donekle sam vidio da nece uspjeti... Ali, meni je najsmjesnije sto vi opet selektoru novom isto nastavljate sa psovkama, a da jos nije ni sjeo na lupu. Nije cudo sto je Magat odustao, davno sam ja primjetio da su najveci problem reprezentacije Navijaci.
SkyLimit

#3619 Re: Novi selektor fudbalske reprezentacije BiH

Post by SkyLimit »

trcicu trceci wrote: Ja sam se povukao sto se tice Papeta prije Izraela, donekle sam vidio da nece uspjeti... Ali, meni je najsmjesnije sto vi opet selektoru novom isto nastavljate sa psovkama, a da jos nije ni sjeo na lupu. Nije cudo sto je Magat odustao, davno sam ja primjetio da su najveci problem reprezentacije Navijaci.
Najveći problem reprezentacije BiH je bio selektor koji je dozvolio da mu u jednom trenutku utakmice u Izraelu igraju Begović + Spahić + 8 veznih i krilnih igrača.

A navijače kakve ima BiH nema niko:
Martin Škrtel
"Izgledalo je kao BiH igra kući, jer je stadion bio pun njihovih navijača.Pokazali su kako su sjajni navijači, što je za nas razočaravajuće, jer smo igrali kući i nije bilo Slovaka na stadionu. Posramljeni smo".
Image
nekoeko

#3620 Re: Novi selektor fudbalske reprezentacije BiH

Post by nekoeko »

ukoliko barbarez zaista bude izabran, na prijateljskoj u austriji ocekujte do sada najvecu posjetu nasih navijaca van BiH :bih:
todd_smith

#3621 Re: Novi selektor fudbalske reprezentacije BiH

Post by todd_smith »

jebes ti te navijace kada dodju da bi samo teferic opalili, i usput eto repku pogledali
Point.

#3622 Re: Novi selektor fudbalske reprezentacije BiH

Post by Point. »

trcicu trceci wrote:
Point. wrote:

Ja sam se povukao sto se tice Papeta prije Izraela, donekle sam vidio da nece uspjeti... Ali, meni je najsmjesnije sto vi opet selektoru novom isto nastavljate sa psovkama, a da jos nije ni sjeo na lupu. Nije cudo sto je Magat odustao, davno sam ja primjetio da su najveci problem reprezentacije Navijaci.
Slabo si primjetio. Navijaci imaju pravo za iznose svoja misljenja a sumnjam da se Magath nasikirao dok je citao ovaj forum.
JoseMujica

#3623 Re: Novi selektor fudbalske reprezentacije BiH

Post by JoseMujica »

ti si momak malo zaluto :? baci pogled na tabelu grupe B pa se vrati kad razmisliš o tome šta si tamo vidio :roll:
Crvena Tifoza

#3624 Re: Novi selektor fudbalske reprezentacije BiH

Post by Crvena Tifoza »

nekoeko wrote:ukoliko barbarez zaista bude izabran, na prijateljskoj u austriji ocekujte do sada najvecu posjetu nasih navijaca van BiH :bih:
Isto kao što smo vidjeli te silne brojke navijača na našem prvom velikom takmičenju u Brazilu.
nekoeko

#3625 Re: Novi selektor fudbalske reprezentacije BiH

Post by nekoeko »

Crvena Tifoza wrote:
nekoeko wrote:ukoliko barbarez zaista bude izabran, na prijateljskoj u austriji ocekujte do sada najvecu posjetu nasih navijaca van BiH :bih:
Isto kao što smo vidjeli te silne brojke navijača na našem prvom velikom takmičenju u Brazilu.
dzaba ti prvo veliko takmicenje, kad se znalo da cemo dozivjet krah u nikad laksoj grupi zahvaljujuci velemajstoru koji je izasao na megdan velikoj nigeriji bez lijevog beka :run:
Locked