Faruk puno lobira, zato se razvuklo
Novi selektor fudbalske reprezentacije BiH
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- Velkoski
- ModeratorNaBezCenzure
- Vozim: Golf 7 GTI
#3576 Re: Novi selektor fudbalske reprezentacije BiH
Faruk puno lobira, zato se razvuklo
- JoseMujica
- Grijem se na: malograDŽane
- Vozim: Tuarega
- Horoskop: Poskok
#3577 Re: Novi selektor fudbalske reprezentacije BiH
Meša mi je nekako najozbiljniji, barem po CV-u...Faruk veni vidiVelkoski wrote:According to Avaz..
Magath odbio ponudu. Kakvo iznenađenje![]()
![]()
![]()
Meša / Faruk / Amar
Jedan od ovih je selektor.
šta je sa Rajevcem...jel i on ispao?
-
FreakyStyley
#3578 Re: Novi selektor fudbalske reprezentacije BiH
S obzirom na to da je Faruk daleko najgora opcija, ne bi me cudilo da on dodje.
- ultima_palabra
#3579 Re: Novi selektor fudbalske reprezentacije BiH
Gori je BakaFreakyStyley wrote:S obzirom na to da je Faruk daleko najgora opcija, ne bi me cudilo da on dodje.
- Velkoski
- ModeratorNaBezCenzure
#3580 Re: Novi selektor fudbalske reprezentacije BiH
Btw. u međuvremenu očekujte još "razgovora" s ovim renomiranim trenerima. 
- jethro
#3581 Re: Novi selektor fudbalske reprezentacije BiH
Magath odbio poziciju selektora reprezentacije BiH
Potvrdio za njemačku agenciju Deutsche Presse-Agentur
-
FreakyStyley
#3582 Re: Novi selektor fudbalske reprezentacije BiH
Vala, ne znam sta bi ti rek'o...ultima_palabra wrote:Gori je BakaFreakyStyley wrote:S obzirom na to da je Faruk daleko najgora opcija, ne bi me cudilo da on dodje.
-
FreakyStyley
#3583 Re: Novi selektor fudbalske reprezentacije BiH
Cim cujem ovo Agentur sjetim se Seje i Darka.jethro wrote:Magath odbio poziciju selektora reprezentacije BiH
-
spacek
#3584 Re: Novi selektor fudbalske reprezentacije BiH
Pokajao se što se uopšte i javio na konkurs :-(jethro wrote:Magath odbio poziciju selektora reprezentacije BiH
- Logovan
#3585 Re: Novi selektor fudbalske reprezentacije BiH
Ja njemu ne bih dao priliku ni da vodi ekipu moje ulice.Velkoski wrote: Moje mišljenje da su sve trojica loš izbor za selektEra nacionalne vrste (:D), al' s obzirom da Meša i Faruk godinama nešto šupljiraju po medijima priliku bih dao Amaru..
- ultima_palabra
#3586 Re: Novi selektor fudbalske reprezentacije BiH
Jah... a da je neko vaš uzeo 5 titula kandidovali bi ga da preuzme Real Madrid... mojne šupljeLogovan wrote:Ja njemu ne bih dao priliku ni da vodi ekipu moje ulice.Velkoski wrote: Moje mišljenje da su sve trojica loš izbor za selektEra nacionalne vrste (:D), al' s obzirom da Meša i Faruk godinama nešto šupljiraju po medijima priliku bih dao Amaru..
-
Pjanic15
#3587 Re: Novi selektor fudbalske reprezentacije BiH
E jebiga... agonija se nastavlja...
- Radio Sarajevo
#3588 Re: Novi selektor fudbalske reprezentacije BiH
I isto toliko kupovaultima_palabra wrote:Jah... a da je neko vaš uzeo 5 titula kandidovali bi ga da preuzme Real Madrid... mojne šupljeLogovan wrote:Ja njemu ne bih dao priliku ni da vodi ekipu moje ulice.Velkoski wrote: Moje mišljenje da su sve trojica loš izbor za selektEra nacionalne vrste (:D), al' s obzirom da Meša i Faruk godinama nešto šupljiraju po medijima priliku bih dao Amaru..
- Logovan
#3589 Re: Novi selektor fudbalske reprezentacije BiH
Daj ba jarane, popusti me sa pričom Sarajevo - Željo. Ne budi naporan.ultima_palabra wrote:Jah... a da je neko vaš uzeo 5 titula kandidovali bi ga da preuzme Real Madrid... mojne šupljeLogovan wrote:Ja njemu ne bih dao priliku ni da vodi ekipu moje ulice.Velkoski wrote: Moje mišljenje da su sve trojica loš izbor za selektEra nacionalne vrste (:D), al' s obzirom da Meša i Faruk godinama nešto šupljiraju po medijima priliku bih dao Amaru..
Da je osvojio 20 titula sa Željom, opet bi bio slab za selektora, ali džaba vama pričati kada ne kontate neke stvari. Niti ih nećete nikada skontati.
- Velkoski
- ModeratorNaBezCenzure
#3590 Re: Novi selektor fudbalske reprezentacije BiH
Liebe Facebook-Freunde und Fans,
die auch an die Öffentlichkeit geratene Anfrage des bosnisch-herzegowinischen Fußballverbandes, zur Übernahme der Position des Nationaltrainers, hat mich gefreut und war mir eine Ehre. Für mich auch eine sehr reizvolle sportliche Aufgabe und Herausforderung. Daher habe ich mich die letzten Tage selbstverständlich sorgfältig und intensiv mit dem Thema und dieser Anfrage beschäftigt. Ich habe das Angebot nun allerdings ausgeschlagen und abgesagt, dies dem bosnisch-herzegowinischen Verband mitgeteilt.
Dem National-Team und den Spielern von Bosnien-Herzegowina wünsche ich alles Gute für die weiteren Aufgaben in der EM Qualifikation. Den Verbandsverantwortlichen danke ich für eine offene wie harmonische Gesprächsatmosphäre. Für sehr viele Fanzuschriften aus Bosnien-Herzegowina möchte ich mich ebenfalls sehr herzlich bedanken.
Schöne Grüße und bis bald.
Euer Felix Magath
die auch an die Öffentlichkeit geratene Anfrage des bosnisch-herzegowinischen Fußballverbandes, zur Übernahme der Position des Nationaltrainers, hat mich gefreut und war mir eine Ehre. Für mich auch eine sehr reizvolle sportliche Aufgabe und Herausforderung. Daher habe ich mich die letzten Tage selbstverständlich sorgfältig und intensiv mit dem Thema und dieser Anfrage beschäftigt. Ich habe das Angebot nun allerdings ausgeschlagen und abgesagt, dies dem bosnisch-herzegowinischen Verband mitgeteilt.
Dem National-Team und den Spielern von Bosnien-Herzegowina wünsche ich alles Gute für die weiteren Aufgaben in der EM Qualifikation. Den Verbandsverantwortlichen danke ich für eine offene wie harmonische Gesprächsatmosphäre. Für sehr viele Fanzuschriften aus Bosnien-Herzegowina möchte ich mich ebenfalls sehr herzlich bedanken.
Schöne Grüße und bis bald.
Euer Felix Magath
-
Korisničkoime
#3591 Re: Novi selektor fudbalske reprezentacije BiH
Čuj odbio ponudu odnosno upit našeg Saveza pa zar se nije sam prijavio može biti samo da je odustao od svoje prijave ali hajd to je sad najmanje bitno.
Ostaje jedino se još Meši nadati jer i Hadžibegić i Amar bi bili lošiji izbor pogotovo Hadžibegić
Ostaje jedino se još Meši nadati jer i Hadžibegić i Amar bi bili lošiji izbor pogotovo Hadžibegić
- ultima_palabra
#3592 Re: Novi selektor fudbalske reprezentacije BiH
Boli te patka, ti si sve skontaoLogovan wrote: Daj ba jarane, popusti me sa pričom Sarajevo - Željo. Ne budi naporan.
Da je osvojio 20 titula sa Željom, opet bi bio slab za selektora, ali džaba vama pričati kada ne kontate neke stvari. Niti ih nećete nikada skontati.
- Logovan
#3593 Re: Novi selektor fudbalske reprezentacije BiH
Imaš forumaše koji su slični tebi, pa se sa njima na onakav način raspravljaj. Mene ostavi Boga ti.ultima_palabra wrote:Boli te patka, ti si sve skontaoLogovan wrote: Daj ba jarane, popusti me sa pričom Sarajevo - Željo. Ne budi naporan.
- Lakat Jebić
#3594 Re: Novi selektor fudbalske reprezentacije BiH
covjek je upravu u 99 od 100 svojih postovaultima_palabra wrote:Boli te patka, ti si sve skontaoLogovan wrote: Daj ba jarane, popusti me sa pričom Sarajevo - Željo. Ne budi naporan.
- ganjeta
#3595 Re: Novi selektor fudbalske reprezentacije BiH
Pa realno skonto je lik, a i mi ćemo valjda nekad, ko zna?! Krhko je znanje
.
- jethro
#3596 Re: Novi selektor fudbalske reprezentacije BiH
Njemački mediji: Barbarez će u utorak razgovarati s čelnicima NSBIH
Nakon što je njemački stručnjak Felix Magath povukao svoju kandidaturu za selektora BiH, njemački mediji pišu da je Sergej Barbarez ozbiljan kandidat da naslijedi Safeta Sušića.
Kad nece Felix, 'oce Barba
Nakon što je njemački stručnjak Felix Magath povukao svoju kandidaturu za selektora BiH, njemački mediji pišu da je Sergej Barbarez ozbiljan kandidat da naslijedi Safeta Sušića.
Kad nece Felix, 'oce Barba
-
RtrnOfSalisbury
#3597 Re: Novi selektor fudbalske reprezentacije BiH
eee jebga felikse, ako citas ovo du bist ajne svajne
-
Itakoto
#3598 Re: Novi selektor fudbalske reprezentacije BiH
Sve samo ne Barbareza! Tek sada shvatam luckya i njegove
na temi "Safet Susic". Ja bih bio gori od luckya kad bi Barba bio izabran za selektora. Zivota mi moga trazio bih vas po dunjaluku ukoliko bi napisali nesto lose o Barbi! 
-
Crvena Tifoza
#3599 Re: Novi selektor fudbalske reprezentacije BiH
Sve nade da ćemo poslije Safeta dobiti nekog boljeg padoše u vodu. Ako Barbarez dođe to će sigurno podići atmosferu među navijačima na veći nivo, ali pitanje je koliko će i to trajati.
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#3600 Re: Novi selektor fudbalske reprezentacije BiH
Rekoh ja jednom....i poslije Safeta....Safet...daj Boze da ne budem u pravu, al sve su prilike da nam slijedi jos veca agonija