Kod nas se bas ne zna ni ko pije ni ko placa.
Novi selektor fudbalske reprezentacije BiH
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- soccerfan88
#2701 Re: Novi selektor fudbalske reprezentacije BiH
- and
#2702 Re: Novi selektor fudbalske reprezentacije BiH
ma to se odmah znalo.čim su rekli da delegacija nfsbih pregovara.Velkoski wrote:E'o i zvanično
http://sport033.com/zavrseni-razgovori- ... ihodzicem/
![]()
Ja rekoh ono prije dva dana.and wrote:jest vala,ovu izvuče za vahu,a svi smo kontali gotovo jeCharuga wrote:Pa rekao vam je Velkoski ko je novi selektor, a čovjek slabo kad fuli sa informacijama ...
da je rečeno delegacija mmf-a pregovara s vahom,mogli bi se nečemu nadati.
- Logovan
#2703 Re: Novi selektor fudbalske reprezentacije BiH
Odakle je ovaj sada ispao.
- Lakat Jebić
#2704 Re: Novi selektor fudbalske reprezentacije BiH

hector raul cuper
-
LSD
#2705 Re: Novi selektor fudbalske reprezentacije BiH
dobar trener , ali odakle njega izvuce jbtLakat Jebić wrote:
hector raul cuper
- Partijaner
#2706 Re: Novi selektor fudbalske reprezentacije BiH
Evropsko je nase.

- Lakat Jebić
#2707 Re: Novi selektor fudbalske reprezentacije BiH

javier irureta

david o'leary

eme žake
kad mogu portali mogu i ja
- zalizani
#2708 Re: Novi selektor fudbalske reprezentacije BiH
Da se ja pitam

Veliki znalac. Plus ima iskustva sa nasim igracima (Dzeko i Hajrovic)

Veliki znalac. Plus ima iskustva sa nasim igracima (Dzeko i Hajrovic)

- Dino Djurbuzovic
#2709 Re: Novi selektor fudbalske reprezentacije BiH
Moja preporuka celnicima saveza je Mladen Krstajic, decko zna i njemacki i nas, igrao u velikim klubovima, sto da ne ...
- Lakat Jebić
#2710 Re: Novi selektor fudbalske reprezentacije BiH
ne moze, obojica imaju relevantno zaposlenje 
more krstajic
more krstajic
-
zrakomlat
#2711 Re: Novi selektor fudbalske reprezentacije BiH
Lakat Jebić wrote: kad mogu portali mogu i ja
- mali_milojica
- Location: Hadis: Govorite istinu,pa makar bila i na vasu stetu.
#2712 Re: Novi selektor fudbalske reprezentacije BiH
Ja bih da razgovaraju sa Kim Yong Unom. Ako iko moze zavesti disciplinu,onda je on. A uvijek moze zaprijetiti nuklearnim arsenalom,ako UEFA misli bez nas organizovati EURO 
- Logovan
#2713 Re: Novi selektor fudbalske reprezentacije BiH

Nek' ovaj dođe.
- BHF_Manijak
#2714 Re: Novi selektor fudbalske reprezentacije BiH
Ja sam se sefe kod clanova Izvrsnog odbora zdusno za Vas zalag'o. Oni vele da se vi previse segacite i da bi previse raja s fudbalerima bili, puno se salili i hvalospjevke dijelili, kazu oni ne mozemo tako.Dino Djurbuzovic wrote:Kad vidim da nijedan forumas se ne udostoji spomenuti moje ime, pitam se zasto sam ja raja sa svima ... A nekakve tamo Magathe spominju, pa kad bi se kolega Felix javio na forum i davao hvalospjevke i salio se sa rajom, nikad.
@Lakat odakle ih izvlacih majke ti?!
- Dino Djurbuzovic
#2715 Re: Novi selektor fudbalske reprezentacije BiH
Stari su mudraci rekli, ko se maca laca od maca gine. Samim tim sam rekao zasto bi bio najbolji selektor. Hvalospjevke tebi.BHF_Manijak wrote:Ja sam se sefe kod clanova Izvrsnog odbora zdusno za Vas zalag'o. Oni vele da se vi previse segacite i da bi previse raja s fudbalerima bili, puno se salili i hvalospjevke dijelili, kazu oni ne mozemo tako.Dino Djurbuzovic wrote:Kad vidim da nijedan forumas se ne udostoji spomenuti moje ime, pitam se zasto sam ja raja sa svima ... A nekakve tamo Magathe spominju, pa kad bi se kolega Felix javio na forum i davao hvalospjevke i salio se sa rajom, nikad.![]()
![]()
@Lakat odakle ih izvlacih majke ti?!![]()
Nego sad nesto kontam, pa jebo te ovi gore svi su odlicni treneri bili, kako ovako potonuse bez ispaljenog metka???
- Dino Djurbuzovic
#2716 Re: Novi selektor fudbalske reprezentacije BiH
Bez provokacija, hvala lijepowannabe_ultra wrote:odgovara li klima u Bahreinu Dino
- Suicidal Siberian
#2717 Re: Novi selektor fudbalske reprezentacije BiH
Kako me ovaj forum nekad nasmije
...
Svi nesto sanjate Magatha, Cupera itd,a pojma nemate da ako jedan popišani Vaha uzme glatko milion eur godišnje, koliko uzmu dotični? Isti taj Magath je kod Fulhama imao 2 mil eur plate + bonusa negdje oko milion i po. Naš savez nema banke, odnosno imaju na kontu 2/3 love koja je ostala od SP-a i logično je da racionalno razmišljaju (čitaj: boje se kako će sebi plate isplatiti u buducnosti), jer je teško ponoviti uspjeh kojeg smo ostvarili sa učešćem na SP u Brazilu sa našim izborom igrača, lošom infrastrukturom, ne postojanjem plana razvoja fudbala. Nosioci ekipe su već dostigli neki svoj zenit; Džeko već odavno u padu, Pjanić mrka kapa, ostatak ekipe je evropski prosjek ili čak ispod. Kad pogledaš klupu-horor. I još jedna jako važna stvar; siguran sam da svi ovi stranci koji se nude, istovremeno i nude sponzore sa sobom koji ih djelomicno pokrivaju, samo sto njih prate takvi penali kad su ugovori u pitanju da sam 100% uvjeren da bi obzirom na elokventnost uposlenika saveza bankrotirali do kraja kvalfikacija. A sponzorima smo interesantni ko ebola; sve što ulazi u savez sa te strane je u 90% slučajeva stvar političke odluke.
Uvjeren sam da ćemo dobiti domaćeg stručnjaka; Osim ili Meša...iskreno navijam za Osima jer koliko god da je odbojan nekim ljudima, on je više puta prepišao ovu našu ligu vodeći Lutvu da kenja na poluvremenu i svoj puni kapacitet (i naslijeđe) nije još pokazao. A imam i osjećaj da to priželjkuju i ljudi iz saveza, jer ako Amar usere stvar to će im biti volej šansa da ograniče Švabin uticaj u savezu nakon što im je on malo posložio kockice. I da se ne lažemo, Amar ima najuticajniji lobi u savezu i kroz oca i kroz sebe, uvijek je tu, Meša (ili bilo ko drugi) nema. Što i nije iznenađenje s obzirom da isti Meša dodje 1x u 3 godine kući u Sa, isto važi i za druge "patriote".
A pošto je ovo zemlja koja funkcioniše na neracionalnostima, ne bih se iznenadio da nam na kraju ne bude selektor Neil Wood
Svi nesto sanjate Magatha, Cupera itd,a pojma nemate da ako jedan popišani Vaha uzme glatko milion eur godišnje, koliko uzmu dotični? Isti taj Magath je kod Fulhama imao 2 mil eur plate + bonusa negdje oko milion i po. Naš savez nema banke, odnosno imaju na kontu 2/3 love koja je ostala od SP-a i logično je da racionalno razmišljaju (čitaj: boje se kako će sebi plate isplatiti u buducnosti), jer je teško ponoviti uspjeh kojeg smo ostvarili sa učešćem na SP u Brazilu sa našim izborom igrača, lošom infrastrukturom, ne postojanjem plana razvoja fudbala. Nosioci ekipe su već dostigli neki svoj zenit; Džeko već odavno u padu, Pjanić mrka kapa, ostatak ekipe je evropski prosjek ili čak ispod. Kad pogledaš klupu-horor. I još jedna jako važna stvar; siguran sam da svi ovi stranci koji se nude, istovremeno i nude sponzore sa sobom koji ih djelomicno pokrivaju, samo sto njih prate takvi penali kad su ugovori u pitanju da sam 100% uvjeren da bi obzirom na elokventnost uposlenika saveza bankrotirali do kraja kvalfikacija. A sponzorima smo interesantni ko ebola; sve što ulazi u savez sa te strane je u 90% slučajeva stvar političke odluke.
Uvjeren sam da ćemo dobiti domaćeg stručnjaka; Osim ili Meša...iskreno navijam za Osima jer koliko god da je odbojan nekim ljudima, on je više puta prepišao ovu našu ligu vodeći Lutvu da kenja na poluvremenu i svoj puni kapacitet (i naslijeđe) nije još pokazao. A imam i osjećaj da to priželjkuju i ljudi iz saveza, jer ako Amar usere stvar to će im biti volej šansa da ograniče Švabin uticaj u savezu nakon što im je on malo posložio kockice. I da se ne lažemo, Amar ima najuticajniji lobi u savezu i kroz oca i kroz sebe, uvijek je tu, Meša (ili bilo ko drugi) nema. Što i nije iznenađenje s obzirom da isti Meša dodje 1x u 3 godine kući u Sa, isto važi i za druge "patriote".
A pošto je ovo zemlja koja funkcioniše na neracionalnostima, ne bih se iznenadio da nam na kraju ne bude selektor Neil Wood
-
LSD
#2718 Re: Novi selektor fudbalske reprezentacije BiH
Lakat je kralj, izvlaci ih iz naftalina
....a sve dobri treneri
ovi iz RS-a opasno guraju Rajevca
ne znam šta bi rekao za njegovo eventualno imenovanje.....jest imao onaj uspjeh sa Ganom prije 4 godine, ali svejedno se nije dopao nikome ko bi ga angažovao u jacim evropskim ligama - vec je potražio srecu negdje u Kataru.
ovi iz RS-a opasno guraju Rajevca
- Dino Djurbuzovic
#2719 Re: Novi selektor fudbalske reprezentacije BiH
Jednom sam priliku imao da upoznam Stephane Guivarcha, jako pametan decko. Igrao sa legendama kakvi su Zidane i mnogi, mislim da bi on bio jedno od najboljih rjesenja. Od mene bi sigurno dobio hvalospjevke
- Velkoski
- ModeratorNaBezCenzure
- Vozim: Golf 7 GTI
#2720 Re: Novi selektor fudbalske reprezentacije BiH
Džaba naglabate o imenima, ime se zna.
-
lakilaka
#2721 Re: Novi selektor fudbalske reprezentacije BiH
zna se i prezime.Velkoski wrote:Džaba naglabate o imenima, ime se zna.
- hrasno38
- Vozim: Renault Laguna
- Horoskop: Riba
#2722 Re: Novi selektor fudbalske reprezentacije BiH
e taj nece biti 100%lakilaka wrote:zna se i prezime.Velkoski wrote:Džaba naglabate o imenima, ime se zna.
![]()
![]()
![]()
- Muhamed Đakmić
#2723 Re: Novi selektor fudbalske reprezentacije BiH
fatih terim, alberto malesani, nevio scala, ruud gulit, frank rijkaard, juande ramos, valery gazzaev
prosto je nevjerovatno kakav smo magnet za velika imena.
prosto je nevjerovatno kakav smo magnet za velika imena.
- cyprus
#2724 Re: Novi selektor fudbalske reprezentacije BiH
Kad smo već krenuli po naftalinu, jel još živ Christof Daum? Ili se predoziro? 
- Dino Djurbuzovic
#2725 Re: Novi selektor fudbalske reprezentacije BiH
Ja koliko sam upoznat, sutra dolazi u Sarajevo na pregovore.