Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Novinari su, po starom dobrom obicaju, dosta toga usrali i zamutili...prvo Vaha je u startu rekao da se niko ne nada previse, ali da mogu sjesti da razgovaraju...drugo nista ruzno nije rekao
percepcija koju prave ova piskarala u javnosti, kao eto propadosmo ako Vaha ne dodje, je smijesna
Live prenos pregovora u kafani ej
ma hajde nece, pa nece. I to je to. Toliko mogu da postujem.
Samo vise nikada neka ne izjavljuje nesto oko repke, imao si priliku nisi zelio jer si "umoran" ne znam od cega ali hajde, kao da je vazdan teglio pa da je umoran, a ne evo mjesec dva odmarao.
Mesa je najrealnije rjesenje i Barbareza uzeti kao glavnog pomocnika, a nebi bilo lose dovesti nekogda kao menadjera reprezentacije koji bi hodao i ganjao te nase mlade igrace po evropi. nesto sto je za vrijeme kodre trebao da bude bolic ili kao sto je kod njemaca bierhoff.
nekoeko wrote:Treba zvarsit tu temu sa Vahom i ici dalje.
Mesa je najrealnije rjesenje i Barbareza uzeti kao glavnog pomocnika, a nebi bilo lose dovesti nekogda kao menadjera reprezentacije koji bi hodao i ganjao te nase mlade igrace po evropi. nesto sto je za vrijeme kodre trebao da bude bolic ili kao sto je kod njemaca bierhoff.
Barbareza za menadžera (iliti nešto kao sportskog direktora reprezentacije) , Mešu za trenera i ja i više nego zadovoljan.
Ja sam za Srbina, i to da sam bira svoj strucni stab.
Treba krenuti od nekoga a ovim izborom bi bilo lakse. Uz to u pitanju je trener sa rezultatima boljim od Vahe bar kad je u pitanju vodjenje reprezentacija.
Na kojeg kandidata misli Kemal Hafizović kad kaže da mu mnogi Zeničani govore da ih reprezentacija više ne zanima ako on preuzme?
Meni bi bilo najgore da bude Hadžibegić, vratiti na selektorsku klupu čovjeka koji je već tu sjedio i igrao neriješeno sa Farskim Otocima i Lihtenštajnom baš i nema smisla.
Nema novog trenera do iza sredine Janvara. Savez je igrao 100% na Vahu koji ih je odbio, i zato je kruzilo do 1. Dec. itd. Ako nije neka stela, a da ce stranac preuzeti kormilo, cisto sumljam jer to bi inace pilo protiv politike saveza. Kako god okrenete situcaija lezi nekome iz BiH, najvjerovatnike neko od prijasnjih ili onaj Osim.
SkyLimit wrote:Na kojeg kandidata misli Kemal Hafizović kad kaže da mu mnogi Zeničani govore da ih reprezentacija više ne zanima ako on preuzme?
Meni je vise puna kapa tih lokalnih, seljackih prepirki pitar, zeljovac, celik picka materina. Koda su aman zaman klubovi pa smeta pitarima ako je Amar, zenicanima smtea ako je whoever itd. Reprezentacija je ispred svega.
I meni je ovo bilo smijesno,cuj umoran,a do prije heftu radio i nije bio umoran.Kad je dobio otkaz,umorio se,a kao zna da ga sest repki hoce.Danas treba zavrsiti ova spanska sapunica,covjek nece.Hvala mu,ne treba mu sve na kamaru,imao je sansu.Ne znam kakvi to privatni razlozi mogu biti tako veliki da ne moze preuzeti reprezentaciju svoje zemlje.Pokazao se i da se pametni pitaju ne bi ga vise nikad uzeli ni u siri krug.Ovo je,vjerovatno, zadnja decenija njegova trenerskog posla.Nije on ni tako mlad,62 su mu.Sretno mu bilo,ajmoo bit pozitivni...
sto bi reko Big Mo
da i ja napisem neki komentar na sva ova desavanja oko reprezentacije.
vahid halilhodzic: taj covjek laze kad kaze da mu treba odmora, iduca utakmica koja je vazna je tek u junu iduce godine.
on jednostavno hoce vise para, to ti je hercegovac kada je gladan kao da se nije nazaradjivao do sada.
on jednostavno nema nikakvih emocija prema BiH i zasto bi ja ovog temperametnog i prosjecnog trenera smatrao u nekom pozitivnom svijetlu? on je za mene isto kao roj hodzson ili kristof daum stranac.
ns bih i novinari: ns bih je ovaj put ucinio mnogo da dovede vahu kao strucnjaka, citava javnost ga priziva i velika glupost je sve svaljivati na novinare i savez. bh savez je dosta bolji nego sto je bio prije 10 godina i jednostavno sve je do vahe.
situacija oko reprezentacije i igraci: mi smo sve do dolaska cire bili prosjecna reprezentacije i onda je dosla nasa zlatna generacija sa dzekom, misimovicem, ibisevicem i salihovicem koji su harali bundesligom te spahicem i mladim pjanicem.
nasa zlatna generacija je proslost, misimovic je rekao zbogom, spahic je star, salihovic toliko povreda imao i on ce maksimalno jos 2 godine pa penzija a tako i vedo..treba nam vise mladih igraca kao sto su kolasinac i besic..
ko god dodje za selektora nama je najveci domet plasman na prvenstvo i to je realno.
izgleda cemo mi sanjati papeta jer kad nam postave sad tulica, stimca ili osima ima da bude veselo.
nadam se da ce mesha, rajevac ili kristof daum preuzeti repku ako vaha i dusko vec ne zele.
Pravo mi se gadi ovo pljuvanje po Vahi, ispade gori od Susica koji mi je godinu zivota skratio za ovaj mjesec...
Kontam da je sad Rajevac najbolje rjesenje a uz to bi izbjegli NIkica i Tulica da budu u stabu
SkyLimit wrote:Meni bi bilo najgore da bude Hadžibegić, vratiti na selektorsku klupu čovjeka koji je već tu sjedio i igrao neriješeno sa Farskim Otocima i Lihtenštajnom baš i nema smisla.
Ovo što ću napisati ne utiče puno na poentu, al vidim da se ova dezinformacija već nekoliko puta ponovila na ovom forumu... Sa Lihtenštajnom se tada sastala naša B selekcija, a na njenoj klupi nije sjedio Hadžibegić... Nisam sad siguran ko jeste, ali znam da Hadžibegić nije 100%...
SkyLimit wrote:Meni bi bilo najgore da bude Hadžibegić, vratiti na selektorsku klupu čovjeka koji je već tu sjedio i igrao neriješeno sa Farskim Otocima i Lihtenštajnom baš i nema smisla.
Ovo što ću napisati ne utiče puno na poentu, al vidim da se ova dezinformacija već nekoliko puta ponovila na ovom forumu... Sa Lihtenštajnom se tada sastala naša B selekcija, a na njenoj klupi nije sjedio Hadžibegić... Nisam sad siguran ko jeste, ali znam da Hadžibegić nije 100%...
Ma jebem mu miša, ja se sjećam tog perioda sa Farukom, meni se čini da smo tada taman počeli na nešto da ličimo.....i onda nam on dade nogu.
Ne bih ga ja samo iz tog razloga.....ali nismo mi fudbalski loše izgledali kod Faruka......barem koliko mene sjećanje služi...
OldMayor wrote:
To mi nikad nece bit jasno kod ljudi koji su napustili ovu zemlju. Ko ono ne mogu ja tu, takvo je stanje, pa brate dodji jebemu i pokazi nam kako treba. Donesi nam to sto si naucio po dijaspori, donesi kapital i primjeni to ovdje. Naucio si nesto gore od politicara, pa dodji ovdje osnuj stranku i daj da vidimo to na djelu.
Jok, oni cekaju da dodje ovdje neki melek sta li i sve to popravi, pa oni da dodju na gotovo. E jebiga koji cete nam onda tad qrac?