JoseMujica wrote:šta ima željotekaOldMayor wrote:Jbg, ne mora znaciti. Mozda nas i sreca posluzi, grupa nam je veoma cudna. Ko zna sta proljece donosi.__Phoenix__ wrote:Kao da je bitno ko će voditi, plasman na Euro je iluzoran pa makar Ferguson bio novi selektor.
Po mom misljenju, sa oporavljenim igracima mi mozemo uzeti sve, tj. 2 puta Andoru, Izrael i Vels kuci, te Kipar vani - ovo sa potpunim timom, uopste nije nemoguca misija. Kipar gostovanje moze biti zeznuto, ali ponavljam sa oporavljenim timom, dobrim trenerom i strategom to je 3 boda zagarantovano.
E ono sto ce biti zajebano jeste izvuci bodove protiv Belgije, ali jbg ako im je Vels uzeo bod, ne vidim zasto bi mi isli tamo po poraz.
Da Vaha dodje, ja sam siguran da bi se plasirali na EP.
Jbg, ja i dalje ne mogu da odustanem od misli da bi mogli ispasti u grupi gdje tri tima idu dalje na EP i baraz.bote ti ko da ti je Papke digitron ostavio
![]()
bez zezanja treba se malo na zemlju spustiti i prvo pogledati naš dosadašnji učinak...2 boda iz 4 utakmice uz samo 2 postignuta gola Svi bi volili da odemo na EP ali u željotekama malo više prećerujemo.
Kipar nas je već uzeo kući.....oslabljeni Vels nismo uspjeli dobiti.....Izrael nas je satrao
Imamo potpuno razbijeni tim, odnosno mi nemamo tim! Zaboravljamo da ovo nije ekipa iz prošlih kvalifikacija...nema Misketa, glavnog kreatora naše igre a nismo našli dostojnu igračku zamjenu niti je prethodni selektor uspio da napravi novi sistem igre kojim bi kompenzirao taj očit hendikep.
Ako tražimo tip novog trenera, što je neko spominjao vatrogasac ili arhitekta, nama treba arhitekta. Bojim se da bi sa vatrogascem samo izgubili vrijeme.
Jose, slazem se u principu.
Ali vidi, na proljece stvari mogu biti dosta drugacije posebno ako nam se vrate 5 standardnih igraca (sto za nas nenormalno puno znaci) i ako novi selektor pozove neke nove nade. Sanse postoje svakako ali i meni je tesko vjerovati da necemo bas nigdje kiksati mimo Belgije.