Lejle mi mene zakeroni skakilja po kurcu realnoSpiritCrusher wrote:Niđe veze Lejle mi, ja ne vidim ovdje ni jedno ime da me baš ono poškaklja između rebara.
Novi selektor fudbalske reprezentacije BiH
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- Lakat Jebić
#1401 Re: Novi selektor fudbalske reprezentacije BiH
- House
#1402 Re: Novi selektor fudbalske reprezentacije BiH
Zakeroni ili Trapatoni
ovaj drugi lud 100%. dijelio bi šamare po trening centru Zenica (takav nam treba)
- SpiritCrusher
#1403 Re: Novi selektor fudbalske reprezentacije BiH
Ala'a mi, jeko zakeroni? I morel' i mene malo?Lakat Jebić wrote:Lejle mi mene zakeroni skakilja po kurcu realnoSpiritCrusher wrote:Niđe veze Lejle mi, ja ne vidim ovdje ni jedno ime da me baš ono poškaklja između rebara.
-
Iker C
#1404 Re: Novi selektor fudbalske reprezentacije BiH
Zeman ne bi bio loš. 
-
todd_smith
#1405 Re: Novi selektor fudbalske reprezentacije BiH
O kakvoj se Lejli ovdje prica? Je li dobra?
-
solo2
#1406 Re: Novi selektor fudbalske reprezentacije BiH
PONOVO - Dajte da se napravi neka inicijativa ispred navijaca reprezentacije za javnu podrsku Vahi Halilhodzicu da preuzme reprezentaciju,
ako znate nekog' iz BHF-a nek' stupe u kontakt sa savezom, ili mozda mirno okupljanje ispred saveza sa natpisima podrske...
NEMOJMO DOZVOLITI DA SE OPET NEKO UCI NA REPREZENTACIJI - TREBA DOVESTI STRUCNJAKA A TO JE VAHA!!!
ako znate nekog' iz BHF-a nek' stupe u kontakt sa savezom, ili mozda mirno okupljanje ispred saveza sa natpisima podrske...
NEMOJMO DOZVOLITI DA SE OPET NEKO UCI NA REPREZENTACIJI - TREBA DOVESTI STRUCNJAKA A TO JE VAHA!!!
- Droog
#1407 Re: Novi selektor fudbalske reprezentacije BiH
Plus Trapatoni zna nas jezik...tj. njemacki. 
- Jack Be Nimble
#1408 Re: Novi selektor fudbalske reprezentacije BiH
Sa Vahidom mozda bude nekog uspjeha ali sigurno ce biti drame.
- House
#1409 Re: Novi selektor fudbalske reprezentacije BiH
Halilhodžić za "Avaz": Dobivam milionske ponude, ali sam razgovarao i s predsjednikom NSBiH Begićem
Zvao me je predsjednik Saveza Elvedin Begić. Razgovarali smo o mogućnosti da preuzmem "Zmajeve", ali ništa nismo dogovorili. Iskreno, teško da može doći do angažmana, ali nikad ne treba reći nikad
- and
#1410 Re: Novi selektor fudbalske reprezentacije BiH
Bh. stručnjak Vahid Halilhodžić doći će u ponedjeljak u Sarajevo na pregovore sa N/FSBIH u vezi upražnjenog mjesta selektora fudbalske reprezentacije BiH
-
todd_smith
#1411 Re: Novi selektor fudbalske reprezentacije BiH
solo2 wrote:PONOVO - Dajte da se napravi neka inicijativa ispred navijaca reprezentacije za javnu podrsku Vahi Halilhodzicu da preuzme reprezentaciju,
- dakine
#1412 Re: Novi selektor fudbalske reprezentacije BiH
House wrote:Zakeroni ili Trapatoniovaj drugi lud 100%. dijelio bi šamare po trening centru Zenica (takav nam treba)
ehh on nam treba
Last edited by dakine on 19/11/2014 18:34, edited 2 times in total.
- It_is_a_Leclerc
#1413 Re: Novi selektor fudbalske reprezentacije BiH
Vahid će sigurno tražiti puno para, puno slobode i potpuno odriješene ruke. Skoro ništa od toga mu ovaj savez ne može obezbjediti. Zato i on sam kaže - "ne vjerujem u taj angažman", a ne vjerujem, iskreno, ni ja.
Mislim da ćemo se na kraju morati zadovoljiti trećom ligom - Amarom Osimom ili Robijem Prosinečkim.
Mislim da ćemo se na kraju morati zadovoljiti trećom ligom - Amarom Osimom ili Robijem Prosinečkim.
- SkyLimit
#1414 Re: Novi selektor fudbalske reprezentacije BiH
Kad bi Halihodžić došao za selektora reprezentacije, a Misimović potpisao za Sarajevo, naš fudbal bi automatski napredovao za 30% 
Izgleda da je zaozbiljno što se tiče Halihodžića, dešava se
Izgleda da je zaozbiljno što se tiče Halihodžića, dešava se
- ultima_palabra
#1415 Re: Novi selektor fudbalske reprezentacije BiH
Nešto se kotrlja oko Vahe... vidjećemo. Neka mu ponude par miliona ako izbori Euro, win-win situacija za sve.
Inače, slažem se da voli malo kenjati po nama i Balkanu općenito... ispadoše Alžir, Obala Slonovače i Trabzon uređene sredine, niđe veze... da je trenirao Bayern i Manchester, pa bih i razumio taj stav
Inače, slažem se da voli malo kenjati po nama i Balkanu općenito... ispadoše Alžir, Obala Slonovače i Trabzon uređene sredine, niđe veze... da je trenirao Bayern i Manchester, pa bih i razumio taj stav
- Lakat Jebić
#1416 Re: Novi selektor fudbalske reprezentacije BiH
vaha je selektor. ovako se svi tersovi ponasaju kad im nesto, blago receno, ne bi bilo mrsko. fol vidjecemo al tesko
- ultima_palabra
#1417 Re: Novi selektor fudbalske reprezentacije BiH
Moglo bi lako biti... ovaj put su se zvijezde poklopile da su obje strane slobodne, to će se teško ponoviti u narednih 10 godina koliko realno još može trajati njegova karijera. Do njega je.Lakat Jebić wrote:vaha je selektor. ovako se svi tersovi ponasaju kad im nesto, blago receno, ne bi bilo mrsko. fol vidjecemo al tesko
-
solo2
#1418 Re: Novi selektor fudbalske reprezentacije BiH
[imghttp://www.memegen.com/meme/mk3w8a][/img]todd_smith wrote:solo2 wrote:PONOVO - Dajte da se napravi neka inicijativa ispred navijaca reprezentacije za javnu podrsku Vahi Halilhodzicu da preuzme reprezentaciju,
-
SSemir
#1419 Re: Novi selektor fudbalske reprezentacije BiH
citajuci ovo, mogu zakljuciti na osnovu tvog cjelodnevnog smaranja po forumu, da ti vise licis na navijace u bih, a posto ne zivis u bih, a i ne licis na te navijace van bih, ocito da si imas neke krize identiteta.. isfrustriran, pacenik koji nema svoj drustvenog zivota, niti ikakvih postignuca i priznanja od okoline, pa svoje frustracije i krize lijeci smarajuci raju po forumu i ponizavati ih, praveci sebe vecim od nas, jer u stvarnom zivotu je niko i nista, niko ga ne primjecuje.Zviz wrote:Kao prvo ja nigdje nisam napisao da ste glupi, sirovi, zatucani itd. To je nesto sto ti sam mislis o sebi i svojum sugradjanima. To vec tvoj problem a ne moj. Kao drugo ja ovdje ne iznosim zakljucke nego licna misljene na koja imam pravo, a da li su moja misljena tacna, pa recuti ona su jednako dobra kao i tvoja. Ako kazem otvori oci ili umi se, to nije da si glup nego pokusaj pogledati iz dugog vinkla na istu stvar. To sto ti ili bilo ko vec nije u stanju da intepretira moje rijec drugacije osim tako kao sto i u ovom postu iznosis svoj odredjeni stva je vec drugi par opakana. I da budem kratak po tom pitanju, i to isto nije moj problem. Kao trece niti kome ugadjam niti koga mrzim. Nego zakljucujem da ako covjek kaze vi, ili ljudi u Bosni onda je to pogrdno jer u vasim ocima je to podjela na nesto. Mi dole i oni gore. Mi propali i oni uspjesni. Ali ja tako ne geldam na stavri. Kad kazem vi onda misli vi u BiH bez predrasude jeli neko inteligentan ili ne. Nista negatvino se ne skriva iza tog vi. Vi ste u BiH. Ja tu cinejnicu ne mogu promjeniti ali to uposte ne znaci nista negativno. Isto sto neko iz Tuzle nemoze reci mi u Sarajevu ako je iz Tuzle nego ce reci vi u Sarajevu tako i ja ne mogu reci mi u Bosni a biti u Danskoj. Mogu reci vi u Bosni a biti u Danskoj. I gotova prica. To sto neko misli da ja time dijelim nekoga na doro i zlo je van svake zdrave misli. Niti sam ljubomoran na ljude sto zive u BiH, niti bi ljudi koji zive u BiH trebali biti ljubomorni na mene i ostale koji zive van BiH. To je tako i to ce tako ostati za sva vremena. Iz dana u dan je sve veca razlika ali ta razlika nema nista sa dobro i lose nego to je priprodno tako.Tomahawk11 wrote:Jesi li otisao vani? Je li ti bolje? Sto se onda bavis nama? Kad smo glupi, zatucani, sirovi? Kako mogu biti kompetentni oni koji ne zive vise tu xx godina? Argument ti je nula bodova.Zviz wrote:@ Tvrtko i tomahawk
Mislite sta god zelite. Vama nikada ugoditi. To nije nesto sto sam ja rekao nego sto sam cuo od brojnih koji vec 25-30 ili 40 i vise godina zive van tog prostora. Da budem kratak i korektan. Moze mi biti svejedno da li ce BiH slaviti ili gubiti protiv Andore ili bilo koga vec. Niti mi je u dzep ni iz dzepa. Eto toliko, a vi sad vidite.
Svejedno ti za BiH, hocemo li izgubiti, dobiti....pa koji nam klinac onda otvaras oci? Sta si ti? Budha? Konfucije? Neki novi prorok? Saberi se malo i batali taj europejski stav naspram nas balkanaca sirovina, kako nas vec nazivas. Glupo ti je to. Otvara oci Dancima ili gdje vec zivis, mani se nas, ziv bio. Nemoj nam ugadjati
Ljudi ovdje od posla i nemaju vremena da misle danima poslje utakmice sta kako, jer imaju toliko posla. Jednostavno ja nevidim neke veli bliskosti izmedju BiH navijaca van BiH i u BiH. Izuzetci postoje. Jedino sto je zajednicki je navijanje za iste. A kako se prepradjuje post-effect utakmice je razliak ko nebo i zemlja.
- ljevoruki
#1420 Re: Novi selektor fudbalske reprezentacije BiH
A sta ako Vahid I pristane a Beusova I Ljubojeviceva "baza" bude imala primjedbe?ultima_palabra wrote: Do njega je.
- duminjo
#1421 Re: Novi selektor fudbalske reprezentacije BiH
mislim da vahi i nije do para koliko je do toga da mu ekipu i poso ne kroje pape fratri hodze i ostali tamburasi. negdje je u nekom intervju to izjavio kako je jebeno biti nama selektor jer sve te strane moras zadovoljiti i raditi kako oni kazu.
sumnjam da je nas savez spreman dovesti selektora kojem bi bilo omoguceno da radi svoj posao.
sumnjam da je nas savez spreman dovesti selektora kojem bi bilo omoguceno da radi svoj posao.
- Tito_i_Partija
#1422 Re: Novi selektor fudbalske reprezentacije BiH
Ne, do saveza je. Covjek je vec izjavio da ima moralnu obligaciju prema svojoj zemlji da trenira reprezentaciju, ali nije spreman to uraditi pod bilo kojim uslovom. Sto potpuno razumijem, jer se nas savez vecinom sastoji od parazita i supaka koji nemaju nimalo veze sa fudbalom.ultima_palabra wrote: Moglo bi lako biti... ovaj put su se zvijezde poklopile da su obje strane slobodne, to će se teško ponoviti u narednih 10 godina koliko realno još može trajati njegova karijera. Do njega je.
- SkyLimit
#1423 Re: Novi selektor fudbalske reprezentacije BiH
Definitivno se omišlja, po prvi put nije odbio u startu. Hajde Begiću odradi ovo, sve ti je oprošteno. A ovo da dolazi u BiH naredne sedmice, to nije prvenstveno zbog pregovora, to mu je usput ispalo, dolazi na godišnjicu smrti brata.
Zvao me je predsjednik Saveza Elvedin Begić. Razgovarali smo o mogućnosti da preuzmem "Zmajeve", ali ništa nismo dogovorili. Iskreno, teško da može doći do angažmana, ali nikad ne treba reći nikad.
Naredne sedmice dolazim u BiH i bujrum, možemo ponovo razgovarati o ovoj temi.
- janje_
#1424 Re: Novi selektor fudbalske reprezentacije BiH
ako vaha sad ne prihvati, ja mu nikad vise ne bih nudio selektorsko mjesto u BiH..
-
LSD
#1425 Re: Novi selektor fudbalske reprezentacije BiH
smaraju covjeka bezveze
ponudite svotu kako treba
ponudite svotu kako treba