NK Dinamo Zagreb
Moderators: Charuga, Tomahawk11
-
extraordinary
#176 Re: NK Dinamo Zagreb
Ne znam da li se vani uopšte ulaže u klubove, pretpostavljam da niko od velikih evropskih gradova ne ulaže u fudbalske gigante pare, već su privatno vlasništvo. Daj Bože da nam dođe više taj zakon, da se konačno izdignemo iz ovog sivila. Ja iskreno sumnjam da bi mi bili na istom nivou sa Dinamom, čak i da Kanton Sarajevo ulaže jednako novca u FK Sarajevo, koliko Zagreb uloži u Dinamo. Ipak su oni najkonstantniji klub u eurokupovima sa ovih prostora, mada Partizan napravi povremene izlete u Ligu prvaka.
- Meho Kodro
#177 Re: NK Dinamo Zagreb
NAVALA NA UTAKMICU?
Razgrabljeni Dinamovi pokloni za derbi

Dinamo je za prvenstvenu utakmicu s Hajdukom odlučio napuniti stadion tako što je uz ulaznicu davao poklone, a njihova akcija naišla je na velik odaziv
U utorak je bila neobična scena na blagajnama iza južne tribine maksimirskog stadiona. Ljudi su u redovima čekali da kupe ulaznicu za okršaj Dinama i Hajduka (subota, 20.10), što se već jako dugo nije dogodilo.
Navala je bila zbog toga jer se za kartu za zapad (100 kuna) ili istok (70 kuna) dobivao originalni dres koji u slobodnoj prodaji košta više od 50 eura. Iz Dinama su obavijestili kako su već u prijepodnevnim satima razgrabljeni dresovi za odrasle te su ostali samo dječji kompleti.
Sada čelnicima 'modrih' ostaje samo da se nadaju kako će ostali navijači i dalje jednakim žarom kupovati karte iako više nema originalnih dresova. Pretpostavlja se da je prodano nekoliko tisuća ulaznica, no to je brojka koja nikako ne može biti zadovoljavajuća za najveću utakmicu hrvatskog nogometa.
Također, u Maksimirskoj 128 očito nisu razmišljali, ako su željeli da im stadion bude sigurno pun, da dresove dijele na samom stadionu prije utakmice, jer ovako su neki kupili ulaznicu, dobili dres, a utakmicu će radije pogledati preko televizije.
Razgrabljeni Dinamovi pokloni za derbi

Dinamo je za prvenstvenu utakmicu s Hajdukom odlučio napuniti stadion tako što je uz ulaznicu davao poklone, a njihova akcija naišla je na velik odaziv
U utorak je bila neobična scena na blagajnama iza južne tribine maksimirskog stadiona. Ljudi su u redovima čekali da kupe ulaznicu za okršaj Dinama i Hajduka (subota, 20.10), što se već jako dugo nije dogodilo.
Navala je bila zbog toga jer se za kartu za zapad (100 kuna) ili istok (70 kuna) dobivao originalni dres koji u slobodnoj prodaji košta više od 50 eura. Iz Dinama su obavijestili kako su već u prijepodnevnim satima razgrabljeni dresovi za odrasle te su ostali samo dječji kompleti.
Sada čelnicima 'modrih' ostaje samo da se nadaju kako će ostali navijači i dalje jednakim žarom kupovati karte iako više nema originalnih dresova. Pretpostavlja se da je prodano nekoliko tisuća ulaznica, no to je brojka koja nikako ne može biti zadovoljavajuća za najveću utakmicu hrvatskog nogometa.
Također, u Maksimirskoj 128 očito nisu razmišljali, ako su željeli da im stadion bude sigurno pun, da dresove dijele na samom stadionu prije utakmice, jer ovako su neki kupili ulaznicu, dobili dres, a utakmicu će radije pogledati preko televizije.
- fosil
#178 Re: NK Dinamo Zagreb
Jao travnjaka na Maksimiru. 
- 1946
- Location: Sreća i ljubav, ponos i nada, ime mog kluba ime mog grada
#179 Re: NK Dinamo Zagreb
Kakvi su im ovo misteriozni krugovi na terenufosil wrote:Jao travnjaka na Maksimiru.
-
gost iz ZG
#180 Re: NK Dinamo Zagreb
..1946 wrote:Kakvi su im ovo misteriozni krugovi na terenufosil wrote:Jao travnjaka na Maksimiru.
malo vanzemaljci, malo radijacija iz Japana
- Meho Kodro
#181 Re: NK Dinamo Zagreb
Makedonski navijači platit će kaznu Uefi umjesto Dinama

VAPAJ Zdravka Mamića ("Pogledajte što nam Uefa radi, kažnjavaju nas zbog makedonske zastave!") čuo se sve do (ne)daleke i prijateljske Makedonije, gdje je naišao na plodno tlo.
"Komiti", navijačka grupa najpoznatijeg i najtrofejnijeg makedonskog kluba - skopskog Vardara, izdala je proglas u kojem stoji kako će financijski pomoći Modrima nakon što je Dinamov gazda objavio kako ih je Uefa kaznila s 20 tisuća eura, jer su njihovi navijači na zagrebačkoj utakmici Dinamo - PAOK (0:1) osim bacanja baklji, "zgriješili" i razvijanjem makedonske zastave.
U Nyonu su to naravno shvatili kao provokaciju Dinamovih navijača, jer poznato je kako je zbog grčkog pritiska Makedonija u međunarodnu zajednicu bila primljena pod tek imenom "FYROM" - Bivša jugoslavenska republika Makedonija, kako bi se jasno istaknulo da nema teritorijalnih pretenzija prema povijesnoj grčkoj pokrajini istog imena. Makedonija je također 1995. zbog istih razloga morala promijeniti i zastavu.
Naravno da zbog svega navedenog odnosi između Atene i Skopja nikada neće biti do kraja normalizirani, a to se osjeća i kada je u pitanju sport. U ovom slučaju dakako nisu igrali makedonski i grčki klub, ali su hrvatski navijači odlučili Grke provocirati zastavom koja je za njih "crvena krpa".
Međutim, Uefa je u ovom slučaju pokazala itekako poznate dvostruke kriterije, jer ne sjećamo se da je PAOK kažnjen kada su na njihovoj solunskoj utakmici s Dinamom grčki navijači svoj klub podržavali mnogobrojnim srpskim zastavama.
Priopćenje Komita nakon što je Uefa odlučila Dinamo kazniti s 20 tisuća eura zbog isticanja makedonskog barjaka tijekom utakmice Dinamo - PAOK na Maksimiru:
"Najstrože osuđujemo ovaj bezumni potez Uefe, koji su režirali grčki lobisti, čime pokazuju da ne prezaju od širenja antimakedonskog raspoloženja čak i u sportu. Ne možemo razumjeti ovo dvostruko mjerilo Uefe, koja s jedne strane strogo brani miješanje sporta i politike, dok s druge radi upravo to. Ovim nepromišljenim potezom i presudom Dinamu, Uefa sama demantira svoje tvrdnje kako u njoj nema mjesta politici.
Zbog ovog gafa Uefe, Komiti će Dinamu ponuditi financijsku podršku, tako što će sudjelovati u plaćanju kazne. Nadamo se kako će se našim primjerom povesti i ostale makedonske navijačke, ali i nenavijačke udruge i podržati ovu inicijativu.
Također, apeliramo na sve navijačke skupine širom svijeta da na njihovim navijačkim tribinama ističu makedonske zastave, a Komiti će ih u tome podržati."

VAPAJ Zdravka Mamića ("Pogledajte što nam Uefa radi, kažnjavaju nas zbog makedonske zastave!") čuo se sve do (ne)daleke i prijateljske Makedonije, gdje je naišao na plodno tlo.
"Komiti", navijačka grupa najpoznatijeg i najtrofejnijeg makedonskog kluba - skopskog Vardara, izdala je proglas u kojem stoji kako će financijski pomoći Modrima nakon što je Dinamov gazda objavio kako ih je Uefa kaznila s 20 tisuća eura, jer su njihovi navijači na zagrebačkoj utakmici Dinamo - PAOK (0:1) osim bacanja baklji, "zgriješili" i razvijanjem makedonske zastave.
U Nyonu su to naravno shvatili kao provokaciju Dinamovih navijača, jer poznato je kako je zbog grčkog pritiska Makedonija u međunarodnu zajednicu bila primljena pod tek imenom "FYROM" - Bivša jugoslavenska republika Makedonija, kako bi se jasno istaknulo da nema teritorijalnih pretenzija prema povijesnoj grčkoj pokrajini istog imena. Makedonija je također 1995. zbog istih razloga morala promijeniti i zastavu.
Naravno da zbog svega navedenog odnosi između Atene i Skopja nikada neće biti do kraja normalizirani, a to se osjeća i kada je u pitanju sport. U ovom slučaju dakako nisu igrali makedonski i grčki klub, ali su hrvatski navijači odlučili Grke provocirati zastavom koja je za njih "crvena krpa".
Međutim, Uefa je u ovom slučaju pokazala itekako poznate dvostruke kriterije, jer ne sjećamo se da je PAOK kažnjen kada su na njihovoj solunskoj utakmici s Dinamom grčki navijači svoj klub podržavali mnogobrojnim srpskim zastavama.
Priopćenje Komita nakon što je Uefa odlučila Dinamo kazniti s 20 tisuća eura zbog isticanja makedonskog barjaka tijekom utakmice Dinamo - PAOK na Maksimiru:
"Najstrože osuđujemo ovaj bezumni potez Uefe, koji su režirali grčki lobisti, čime pokazuju da ne prezaju od širenja antimakedonskog raspoloženja čak i u sportu. Ne možemo razumjeti ovo dvostruko mjerilo Uefe, koja s jedne strane strogo brani miješanje sporta i politike, dok s druge radi upravo to. Ovim nepromišljenim potezom i presudom Dinamu, Uefa sama demantira svoje tvrdnje kako u njoj nema mjesta politici.
Zbog ovog gafa Uefe, Komiti će Dinamu ponuditi financijsku podršku, tako što će sudjelovati u plaćanju kazne. Nadamo se kako će se našim primjerom povesti i ostale makedonske navijačke, ali i nenavijačke udruge i podržati ovu inicijativu.
Također, apeliramo na sve navijačke skupine širom svijeta da na njihovim navijačkim tribinama ističu makedonske zastave, a Komiti će ih u tome podržati."
- Obuca9
#182 Re: NK Dinamo Zagreb

Napisano jutros u 11 sati...
A ja kont'o ovaj Dinamo šatro veliki klub...
- Šibicar
#183 Re: NK Dinamo Zagreb
Jesi li bio na utakmici?hz__semir wrote:
-
north
#184 Re: NK Dinamo Zagreb
hz__semir wrote:
Opet ponavljam ,ne proviciram, ali jasno je da je tekma vjerovatno dogovorena.....
- Šibicar
#185 Re: NK Dinamo Zagreb
Pa kako su onda naši igrači tako precizno uspjeli pogoditi 2 puta prečku?
-
north
#186 Re: NK Dinamo Zagreb
Haj ok, ti si uvijek bio realan, i ne želim da na ovako banalnom primjeru da se polemiše, ali moraš priznati da je izjave Vahe malo čudna i nepromišljena, kao i činjenica da su sva četiri gola pala u rasponu od 20-ak minuta i to još u prvom poluvremenu.....i tu je sve stalo.....Šibicar wrote:Pa kako su onda naši igrači tako precizno uspjeli pogoditi 2 puta prečku?
Fakat ne želim da me se pogrešno shvati, a kao dokaz o tome i po cijenu da me moji pitari napadnu, od mene čestitke za vaš rođendan, kao i pohvale za atmosferu koju sam vidio na osnovu fotki
- Joey Tribbiani
#187 Re: NK Dinamo Zagreb
hz semire kad pregledas tekmu (ako) onda se javi i citiraj to opet. Mogao sam i ja puci bilo koji rezultat. 2 precke + 2 mrtva zicera (Stanić i Zolotić - dojučerašnji junior, maloljetnik) govore drugačije. Isto tako, njihova ofanziva i razlika u kvalitetu koju su pokazali od 65 do 85 minute govore drugačije. Drugi put igraj kladionicu i stavi kuću na takvu dojavu.
PS: što se tiče nepobjedjivana slavljenika, sjeti se Hajduka i Sparte...0 - 2. I dinamo bi uzeo da smo im ponudili puni plijen na Grbavici. Neki momci su odigrali i iznad svojih mogućnosti za ovo 2:2.
PS: što se tiče nepobjedjivana slavljenika, sjeti se Hajduka i Sparte...0 - 2. I dinamo bi uzeo da smo im ponudili puni plijen na Grbavici. Neki momci su odigrali i iznad svojih mogućnosti za ovo 2:2.
- Obuca9
#188 Re: NK Dinamo Zagreb
Joey Tribbiani wrote:hz semire kad pregledas tekmu (ako) onda se javi i citiraj to opet. Mogao sam i ja puci bilo koji rezultat. 2 precke + 2 mrtva zicera (Stanić i Zolotić - dojučerašnji junior, maloljetnik) govore drugačije. Isto tako, njihova ofanziva i razlika u kvalitetu koju su pokazali od 65 do 85 minute govore drugačije. Drugi put igraj kladionicu i stavi kuću na takvu dojavu.
Nisam gledao tekmu i nemam namjeru, bezveze sam pogledao rezultat i sjetio se ovog posta od jutros. Ako je tako, nemam razloga da ti ne vjerujem, jer nisam od onih koji vjeruju u te teorije zavjere (ako se sjetiš, bio sam i ostao jedan od rijetkih koji ne sumnja u regularnost revanš utakmica finala Kupa za prošlu sezonu
- Šibicar
#189 Re: NK Dinamo Zagreb
Pa vjerovatno je moguće da Dinamo nije tol'ko zapeo večeras,kao npr. Partizan ondanorth wrote:Haj ok, ti si uvijek bio realan, i ne želim da na ovako banalnom primjeru da se polemiše, ali moraš priznati da je izjave Vahe malo čudna i nepromišljena, kao i činjenica da su sva četiri gola pala u rasponu od 20-ak minuta i to još u prvom poluvremenu.....i tu je sve stalo.....Šibicar wrote:Pa kako su onda naši igrači tako precizno uspjeli pogoditi 2 puta prečku?
Fakat ne želim da me se pogrešno shvati, a kao dokaz o tome i po cijenu da me moji pitari napadnu, od mene čestitke za vaš rođendan, kao i pohvale za atmosferu koju sam vidio na osnovu fotki
- amar007
#190 Re: NK Dinamo Zagreb
Nista cudno, ne zna se koji su veci muljatorihz__semir wrote:
- Baltazar_khan
- Joey Tribbiani
#192 Re: NK Dinamo Zagreb
Bez nekog kenjanja, mislim da se s tobom uvijek može normalno popričati i realno sagledati cijela stvar pa me malo začudi ovaj citat. Možda bih i ja isto uradio da je bilo obrnuto, ali vjeruj da osim rezultata (koji je mogao biti i 4-2 i 0-3 da je sve ušlo) ništa drugo ne ide u prilog prognozi.hz__semir wrote:Joey Tribbiani wrote:hz semire kad pregledas tekmu (ako) onda se javi i citiraj to opet. Mogao sam i ja puci bilo koji rezultat. 2 precke + 2 mrtva zicera (Stanić i Zolotić - dojučerašnji junior, maloljetnik) govore drugačije. Isto tako, njihova ofanziva i razlika u kvalitetu koju su pokazali od 65 do 85 minute govore drugačije. Drugi put igraj kladionicu i stavi kuću na takvu dojavu.![]()
Nisam gledao tekmu i nemam namjeru, bezveze sam pogledao rezultat i sjetio se ovog posta od jutros. Ako je tako, nemam razloga da ti ne vjerujem, jer nisam od onih koji vjeruju u te teorije zavjere (ako se sjetiš, bio sam i ostao jedan od rijetkih koji ne sumnja u regularnost revanš utakmica finala Kupa za prošlu sezonu).
- Obuca9
#193 Re: NK Dinamo Zagreb
Joey Tribbiani wrote:Bez nekog kenjanja, mislim da se s tobom uvijek može normalno popričati i realno sagledati cijela stvar pa me malo začudi ovaj citat. Možda bih i ja isto uradio da je bilo obrnuto, ali vjeruj da osim rezultata (koji je mogao biti i 4-2 i 0-3 da je sve ušlo) ništa drugo ne ide u prilog prognozi.hz__semir wrote:Joey Tribbiani wrote:hz semire kad pregledas tekmu (ako) onda se javi i citiraj to opet. Mogao sam i ja puci bilo koji rezultat. 2 precke + 2 mrtva zicera (Stanić i Zolotić - dojučerašnji junior, maloljetnik) govore drugačije. Isto tako, njihova ofanziva i razlika u kvalitetu koju su pokazali od 65 do 85 minute govore drugačije. Drugi put igraj kladionicu i stavi kuću na takvu dojavu.![]()
Nisam gledao tekmu i nemam namjeru, bezveze sam pogledao rezultat i sjetio se ovog posta od jutros. Ako je tako, nemam razloga da ti ne vjerujem, jer nisam od onih koji vjeruju u te teorije zavjere (ako se sjetiš, bio sam i ostao jedan od rijetkih koji ne sumnja u regularnost revanš utakmica finala Kupa za prošlu sezonu).
Onda smo se razumjeli
- Obuca9
#194 Re: NK Dinamo Zagreb
Na stranu sad ovo, odgledah sad golove, fini golovi, nego mi zapara uši ovaj Vahid Halilhodžić. Je li se meni čini ili ovaj frajer priča nekim vještačkim jezikom, bez ikakvog naglaska, kao da je stranac, a ne Bosanac (i Hercegovac)?
-
north
#195 Re: NK Dinamo Zagreb
Kad se malo pomnije sluša, da se primijetiti taj francuski akcenat, ima ono otezanje između riječi.....hz__semir wrote:Na stranu sad ovo, odgledah sad golove, fini golovi, nego mi zapara uši ovaj Vahid Halilhodžić. Je li se meni čini ili ovaj frajer priča nekim vještačkim jezikom, bez ikakvog naglaska, kao da je stranac, a ne Bosanac (i Hercegovac)?
- burek_in_space
#196 Re: NK Dinamo Zagreb
Sam je izjavio u intervjuu kod Ace Stankovica da on sada razmishlja na francuskom, i sanja i da ima poteshkoce kada treba prichati nashim jezikom.hz__semir wrote:Na stranu sad ovo, odgledah sad golove, fini golovi, nego mi zapara uši ovaj Vahid Halilhodžić. Je li se meni čini ili ovaj frajer priča nekim vještačkim jezikom, bez ikakvog naglaska, kao da je stranac, a ne Bosanac (i Hercegovac)?
- cyprus
#197 Re: NK Dinamo Zagreb
I da se osjeća Francuzom... po meni sasvim legitimnoburek_in_space wrote:Sam je izjavio u intervjuu kod Ace Stankovica da on sada razmishlja na francuskom, i sanja i da ima poteshkoce kada treba prichati nashim jezikom.hz__semir wrote:Na stranu sad ovo, odgledah sad golove, fini golovi, nego mi zapara uši ovaj Vahid Halilhodžić. Je li se meni čini ili ovaj frajer priča nekim vještačkim jezikom, bez ikakvog naglaska, kao da je stranac, a ne Bosanac (i Hercegovac)?
- burek_in_space
#198 Re: NK Dinamo Zagreb
Ma Vaha je pricha za sebe, eto ga tamo...cyprus wrote:
I da se osjeća Francuzom... po meni sasvim legitimno
- BSn
#199 Re: NK Dinamo Zagreb
cyprus wrote:I da se osjeća Francuzom... po meni sasvim legitimnoburek_in_space wrote:Sam je izjavio u intervjuu kod Ace Stankovica da on sada razmishlja na francuskom, i sanja i da ima poteshkoce kada treba prichati nashim jezikom.hz__semir wrote:Na stranu sad ovo, odgledah sad golove, fini golovi, nego mi zapara uši ovaj Vahid Halilhodžić. Je li se meni čini ili ovaj frajer priča nekim vještačkim jezikom, bez ikakvog naglaska, kao da je stranac, a ne Bosanac (i Hercegovac)?
nista to ako nije i legalno i legitimno u isto vrijeme.
jbt, kod nas haman u nivou veleizdaje ako se neko ne osjeca bosancem/hercegovcem. A Vaha ima mnogo realniju i posteniju pricu od bruku ovih nasih "legendi".
- burek_in_space
#200 Re: NK Dinamo Zagreb
Vaha je od prije rata bio malo na svoju ruku, neobichan i da ne kazhem poprilichno bahat, shto ti mozhe potvrditi neko od stare mostarske raje.BSn wrote:
nista to ako nije i legalno i legitimno u isto vrijeme.![]()
jbt, kod nas haman u nivou veleizdaje ako se neko ne osjeca bosancem/hercegovcem. A Vaha ima mnogo realniju i posteniju pricu od bruku ovih nasih "legendi".
Ja nemam toliko godina da ti lichno potvrdim, ali mi je prichao o tome neko kome bezgranichno vjerujem, i moje mishljenje o njemu se dobrim dijelom zasniva i na tim prichama.