Njemačka - Argentina
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- van Basten
#427 Re: Njemačka - Argentina
fino sam ja govorio da će se gaučosima obiti Maradona o glavu, samo dok naiđu na ozbiljniju ekipu. I tako i bi. Igrački genije je (i) jučer pokazao da je kao trener najobičniji klocko. Rasturile ga čvabe na svim poljima. Sam je kriv.
Recimo (samo jedna opaska od desetine sličnih koje se mogu iznijeti), akcije za sva 4 gola su išle preko desne strane argentinine odbrane, gdje je igrao nekakav otaljmendi ili sl, a jedan Zanneti mu sjedi kući
Recimo (samo jedna opaska od desetine sličnih koje se mogu iznijeti), akcije za sva 4 gola su išle preko desne strane argentinine odbrane, gdje je igrao nekakav otaljmendi ili sl, a jedan Zanneti mu sjedi kući
-
Richard Peti
#428 Re: Njemačka - Argentina
nemoj tako, to je mozak reprezentacijejeza u ledja wrote:Cijelo vrijeme hocu da pitam....jel ko primjetio ona dva odvratna lika na klupi Maradone, valjda njegovi pomocnici sta li? Pretpostavljam da su i oni nekad bili fudbaleri. Obojica imaju malo duzu zalizanu kosu i mafijaske face.

- jeza u ledja
#429 Re: Njemačka - Argentina
dzemmo wrote:nemoj tako, to je mozak reprezentacijejeza u ledja wrote:Cijelo vrijeme hocu da pitam....jel ko primjetio ona dva odvratna lika na klupi Maradone, valjda njegovi pomocnici sta li? Pretpostavljam da su i oni nekad bili fudbaleri. Obojica imaju malo duzu zalizanu kosu i mafijaske face.
Jao likova. Isto iz onih jeftinih americkih filmova iz osamdesetih kad prikazu "the bad guys", ono neki tamo drug lords sto nemilosrdno kradu i ubijaju. Sve je tu, od same face, pa odijela, preko zalizane kose, do prekomjernog nakita.
Maradona i njegove gorile.
- pirmin
#430 Re: Njemačka - Argentina
Neka je nas usranovic gospodin-lik

- Gandalf
#431 Re: Njemačka - Argentina
- JThomas
#433 Re: Njemačka - Argentina
ona poslovica o lavovima koje vodi magarac, i živi dokaz da su droge stvarno pogubne.
- jeza u ledja
#434 Re: Njemačka - Argentina
Sve bi to Steven Seagal posamaro.Gandalf wrote:Da, fakat izgledaju k'o negativci iz romana Mister Noa ili one gazde kubanskih kartela iz CSI-a
- Chmoljo
- Administrativni siledžija u penziji
#435 Re: Njemačka - Argentina
ovaj desni je pravi onaj man for a dirty jobs...
- BSn
#436 Re: Njemačka - Argentina
Chmoljo wrote:ovaj desni je pravi onaj man for a dirty jobs...
lijevi je onaj klasicni hladnokrvni rus iz Badaccent Villea. ovaj desni uziva u toj monsturoznosti i ono prljavo ubija s bolesnim osmijehom, a lijevi to hladno skida bez emocija - pos'o je pos'o.
- zalizani
-
elSaik
#438 Re: Njemačka - Argentina
I ja to odmah pomislih, ali mi mrsko bi tražiti strip.

- Chmoljo
#439 Re: Njemačka - Argentina
evo nađoh ga... ovaj desni, pljunutiBSn wrote:Chmoljo wrote:ovaj desni je pravi onaj man for a dirty jobs...
lijevi je onaj klasicni hladnokrvni rus iz Badaccent Villea. ovaj desni uziva u toj monsturoznosti i ono prljavo ubija s bolesnim osmijehom, a lijevi to hladno skida bez emocija - pos'o je pos'o.

- Šibicar
#440 Re: Njemačka - Argentina
Java 100%,ako postoji profil glave po kojem je nacrtan Java,onda to mora biti ovaj desni. 
- bingov buraz
#441 Re: Njemačka - Argentina
Prva stvar koju sam pomislio kad sam vidio slikuzalizani wrote: Vidim spominju se slicnosti sa likovima iz romana.Ovaj lijevo do Maradone je 'pljunuti' Java (pomocnik Marty Misterije).
![]()
- BSn
#442 Re: Njemačka - Argentina
to je tajChmoljo wrote:evo nađoh ga... ovaj desni, pljunutiBSn wrote:Chmoljo wrote:ovaj desni je pravi onaj man for a dirty jobs...
lijevi je onaj klasicni hladnokrvni rus iz Badaccent Villea. ovaj desni uziva u toj monsturoznosti i ono prljavo ubija s bolesnim osmijehom, a lijevi to hladno skida bez emocija - pos'o je pos'o.![]()
al' kad sam vidio ovog lika da u nekom djecijem filmu glumi pozitivca, tad sam pomislio da je sve moguce, pa sam na poolu stavio rooneya za najboljeg strijelca.
- Šibicar
#443 Re: Njemačka - Argentina
Čak i friz im je isti. 
- Chmoljo
#444 Re: Njemačka - Argentina
spy kidsBSn wrote: to je taj![]()
al' kad sam vidio ovog lika da u nekom djecijem filmu glumi pozitivca, tad sam pomislio da je sve moguce, pa sam na poolu stavio rooneya za najboljeg strijelca.
-
todd_smith
#445 Re: Njemačka - Argentina
kako smo krenuli, otkrit` ce se Da Vincijev kod

- madner
#446 Re: Njemačka - Argentina
Uglavnom da vas ne citiram bezvezemadner wrote:Da vidimo imena levata koji stvarno misle da Njemacka nece biti svjetski prvak
Ja bi se izbrisao sa foruma.
-
sumirprimus
#447 Re: Njemačka - Argentina
Auff ala ih švabe odraše...
Prvo engleze,pa onda i argentince...
Nekako mi bi žao maradone,kako rece onaj novinar na hrt-u,kako je samo reagovo na svaki potez na terenu ko daj navijac,al je usput zaboravio i da je selektor...
Ko sto rece doticni novinar,on je odm poslo 4 5 igraca na zagrijavanje i osjeca da nesto nije u redu,al ne zna sta
Pa izvedi onog otemendija kak se zove vec,pa maxia...
Messi,prije utakmice se govorilo da nije dobar da je bolestan,al ce ga maradona svejedno ubacit, i na kraju nemoc se ocitovala...
Ozil je mrak igrac,mada po meni u ovoj ekipi muller je otkrovenje prvenstva,onako mlad a bez kompleksa,igra ko na haklu
I jos jedan igrac gedira-kedira,tip nije normalan kolko pretrci,gor dol citavu tekmu...
Jedino mi nije jasno,umjesto onog "panja" podolskog da jedan kisling koji ubija u bundeslig(z)i,nema mjesta ni minute
Elem svabe zasluzewno dalje,sve po zaslugama
...
Prvo engleze,pa onda i argentince...
Nekako mi bi žao maradone,kako rece onaj novinar na hrt-u,kako je samo reagovo na svaki potez na terenu ko daj navijac,al je usput zaboravio i da je selektor...
Ko sto rece doticni novinar,on je odm poslo 4 5 igraca na zagrijavanje i osjeca da nesto nije u redu,al ne zna sta
Pa izvedi onog otemendija kak se zove vec,pa maxia...
Messi,prije utakmice se govorilo da nije dobar da je bolestan,al ce ga maradona svejedno ubacit, i na kraju nemoc se ocitovala...
Ozil je mrak igrac,mada po meni u ovoj ekipi muller je otkrovenje prvenstva,onako mlad a bez kompleksa,igra ko na haklu
I jos jedan igrac gedira-kedira,tip nije normalan kolko pretrci,gor dol citavu tekmu...
Jedino mi nije jasno,umjesto onog "panja" podolskog da jedan kisling koji ubija u bundeslig(z)i,nema mjesta ni minute
Elem svabe zasluzewno dalje,sve po zaslugama
- ultima_palabra
#448 Re: Njemačka - Argentina
Da nisam prespavao sedmicu danamadner wrote:Uglavnom da vas ne citiram bezvezemadner wrote:Da vidimo imena levata koji stvarno misle da Njemacka nece biti svjetski prvak![]()
Ja bi se izbrisao sa foruma.
- madner
#449 Re: Njemačka - Argentina
Pa katalonci bi trebali znati da nema zajebancije sa legijom Kondoromultima_palabra wrote:Da nisam prespavao sedmicu danamadner wrote:Uglavnom da vas ne citiram bezvezemadner wrote:Da vidimo imena levata koji stvarno misle da Njemacka nece biti svjetski prvak![]()
Ja bi se izbrisao sa foruma.Ja sam im dao treće mjesto, znači prognoza je još uvijek validna...
A Holandjanima, mada igraju kao prave Svabe, ne gine ponovno nabijanje kompleksa. Mislim zna se ko ima Cara a ko kralja
- ultima_palabra
#450 Re: Njemačka - Argentina
Šalu na stranu, mislim da Švabama fali malo tog individualnog kvaliteta koji rješava velike utakmice...ali taj talenat dolazi do izražaja samo ako su ekipe taktički i fizički jednake sa njima...što Engleska i Argentina nisu bile ni u panjevimamadner wrote:Pa katalonci bi trebali znati da nema zajebancije sa legijom Kondorom
A Holandjanima, mada igraju kao prave Svabe, ne gine ponovno nabijanje kompleksa. Mislim zna se ko ima Cara a ko kralja