Navijacka dobacivanja

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Post Reply
majstor_m

#176 Re: Navijacka dobacivanja

Post by majstor_m »

kurty wrote:juce utakmica Rudar Breza - Ilijas...

na svako valjanje igraca, sa tribina se cuje "halo sudija, sinoc je Pjanic zuti dobio zbog toga"
To nije bila utakmica, ja sam prisustvovao i vjerovatno ce i sudije i delegat biti kaznjeni ,jer je delegat sa cak 9 ocijenio sudenje koje je ipak ocijenjeno od nadzornih ljudi kao najgore ikada videno, dodatni nadzor na utakmicama Rudara iz Breze je od ove sezone nakon 8 podnesenih tuzbi u prosloj sezoni !! I zaista su bili upravu, a ukoliko nastave sa onakvim ponasanjem veoma su blizu izbacivanja iz lige i suspendovanja stadiona na pola godine !!
kurty

#177 Re: Navijacka dobacivanja

Post by kurty »

majstor_m wrote:
kurty wrote:juce utakmica Rudar Breza - Ilijas...

na svako valjanje igraca, sa tribina se cuje "halo sudija, sinoc je Pjanic zuti dobio zbog toga"
To nije bila utakmica, ja sam prisustvovao i vjerovatno ce i sudije i delegat biti kaznjeni ,jer je delegat sa cak 9 ocijenio sudenje koje je ipak ocijenjeno od nadzornih ljudi kao najgore ikada videno, dodatni nadzor na utakmicama Rudara iz Breze je od ove sezone nakon 8 podnesenih tuzbi u prosloj sezoni !! I zaista su bili upravu, a ukoliko nastave sa onakvim ponasanjem veoma su blizu izbacivanja iz lige i suspendovanja stadiona na pola godine !!
Zasto stadion???
kokuz_sa

#178 Re: Navijacka dobacivanja

Post by kokuz_sa »

ima 10-tak godina tekma Sarajevo-hercegovci neki
dosadna tekma sunce przi..komplet stadion suti..
u po frke njihov golman izasao na nekih 15metara i nesto mase rukama prema svojoj klupi..kad s istoka cujes

"golmaneeeeeeeeee sta ti to pise na dresuuu"

kad cujes sa zapada
" pise PEDERRRRRRRRRRR"

sjever je tad oplakao..al najbolje bilo smije se pomocni sudija a golman na njega se dere da ga ne zajebava :D :D
velikibrnjo

#179 Re: Navijacka dobacivanja

Post by velikibrnjo »

Svaka cast na temi!
Dobro sam se ismijao posebno psovanju sporeta i progledavanju na kurije oci! :D
motachjointa

#180 Re: Navijacka dobacivanja

Post by motachjointa »

Utakmica Sarajevo - Velez, minuta sutnje i fatiha... kad u po frke jako grlat glas se prokrivi sa istoka tako da se culo ja mislim i na skenderiji: UCI VUCINOOO (Vucina Scepanovic za one koji ne znaju) :lol:

na 4:17 se to fino cuje i na TV
:mrgreen: :-)
43522541N18243114E

#181 Re: Navijacka dobacivanja

Post by 43522541N18243114E »

Opet jedna sa istoka Koševa, snijeg ne prestaje da pada, tekma kanta a kolega bolesnik će
" padaj, padaj munara ti mjera bila "
Bratov brat

#182 Re: Navijacka dobacivanja

Post by Bratov brat »

Meni je uvek najjace na fudbalskim utakmicama kad sudija svira faul na 30 metara od gola a iz publike se cuju urlici " PEEEEEEEENAAAAAAAAAAL" :D
todd_smith

#183 Re:

Post by todd_smith »

toon-army wrote:Sjeca li se ko Sliskovica : BOLA, RECI BALJI DA SE NE ZAJEBAVA!!!!

:lol: :lol: :lol:

River_isle wrote:" zeljo u tuti saraj'vo ga muuuuuuti " :lol: :lol: :lol: (i was 4 years old, forgive me) :)
Zeljo tu tu tu, savio se u gutu :lol: :lol: :lol:
masinovodja

#184 Re: Navijacka dobacivanja

Post by masinovodja »

mislim da je bilo 2-3 godine prije agresije na BiH...igra ex-YU protiv skotske, beka igro onaj spasic iz partizana, sto je kasnije otiso u real...
e taj spasic se nasao u 5-cu protivnika, lopta se nekako odbila od drugog igraca i pravo njemu pred noge...nas 50-tak sjedimo u piceriji, svi vec skolcili na noge, kontamo, evo ga, 100% pogodak...
al kad je bilmez zazaga, lopta preko precke u nebesa, mislim da je odletila sa stadiona JNA na mrakanu...mi svi frapirani, hebemo mu sve po spisku, kad ce ti jedan lik iz coska..."neka ba, nek je derno, mogla je bit' kontra"... :mrgreen:
Bratov brat

#185 Re: Navijacka dobacivanja

Post by Bratov brat »

masinovodja wrote:mislim da je bilo 2-3 godine prije agresije na BiH...igra ex-YU protiv skotske, beka igro onaj spasic iz partizana, sto je kasnije otiso u real...
e taj spasic se nasao u 5-cu protivnika, lopta se nekako odbila od drugog igraca i pravo njemu pred noge...nas 50-tak sjedimo u piceriji, svi vec skolcili na noge, kontamo, evo ga, 100% pogodak...
al kad je bilmez zazaga, lopta preko precke u nebesa, mislim da je odletila sa stadiona JNA na mrakanu...mi svi frapirani, hebemo mu sve po spisku, kad ce ti jedan lik iz coska..."neka ba, nek je derno, mogla je bit' kontra"... :mrgreen:
:lol: :lol: :lol: :lol: :thumbup:

Ni danas meni nije jasno kako je taj covek igrao u reprezentaciji Jugoslavije u onakvoj konkurenciji :shock: :shock:
žulijan asanž

#186 Re: Navijacka dobacivanja

Post by žulijan asanž »

pune tribine, čeka se tekma koja počinje za nekih sat vremena, atmosfera se zagrijava, razvijaju se transparenti, kad se čuje povik

"sudija, je*em ti majkuuuuuu!!!"

hajd, raja prešuti prvi put, kad opet povici

"sudija, je*em ti majku kroz stomajku!!!!"

sad već se svi okreću da vide ko je a on će opet

"sudija, crko dabogdaaaaaaaa"

i tu mu ljudi govore, kakav ba sudija, nije još ni od kuće čovjek kren'o jesi li normalan ima još sat vremena do tekme itd....

a on će: "ma prekršajni sudija, je*o on sve svoje eno ga dole u prvom redu" :D :D
Averus

#187 Re: Navijacka dobacivanja

Post by Averus »

na utakmici BiH-Danska na koševu, nekad krajem devedesetih godina

igraju naši hrabri nacionalni heroji, trčkaraju za loptom, a iza mene sjedi lik pijan k'o zemlja
i tako on cijelu utakmicu dobacuje (više sam i zaboravio većinu), al' tamo negdje oko 80-te minute, valjda kad je shvatio da neće ni pasti golovi, vrišti lik:

"Kooooooooooooooodro!!! Kooooooooooooooooooooodro!!!
Je*'o ti sebe, stariji od kur'ana a doš'o ovde igrat'!!!"

:lol:
Baudelaire

#188 Re: Navijacka dobacivanja

Post by Baudelaire »

NenjiA wrote:na utakmici BiH-Danska na koševu, nekad krajem devedesetih godina

igraju naši hrabri nacionalni heroji, trčkaraju za loptom, a iza mene sjedi lik pijan k'o zemlja
i tako on cijelu utakmicu dobacuje (više sam i zaboravio većinu), al' tamo negdje oko 80-te minute, valjda kad je shvatio da neće ni pasti golovi, vrišti lik:

Pa bilo je golova :oops:
Averus

#189 Re: Navijacka dobacivanja

Post by Averus »

Baudelaire wrote:
NenjiA wrote:na utakmici BiH-Danska na koševu, nekad krajem devedesetih godina

Pa bilo je golova :oops:
ako se dobro sjećam završila 1-1, jel'de? :zoka:
Baudelaire

#190 Re: Navijacka dobacivanja

Post by Baudelaire »

3-0 smo uzeli '97, a 1-1 je bilo 2003. Samo, kad se ova druga igrala, Meho Kodro se već bio oprostio.
Averus

#191 Re: Navijacka dobacivanja

Post by Averus »

Baudelaire wrote:3-0 smo uzeli '97, a 1-1 je bilo 2003. Samo, kad se ova druga igrala, Meho Kodro se već bio oprostio.
haj' dobro, al' i ti tražiš dlaku u jajetu jbt :-)
opušteno ;)
Johnny_x

#192 Re: Navijacka dobacivanja

Post by Johnny_x »

BiH Bjelorusija, vidjeli ste do kad se ceko gol, izasao Pape u onaj prostor za trenera, kad neko: Safete uvedi Bolica, mozda ce on dati gol"
masinovodja

#193 Re: Navijacka dobacivanja

Post by masinovodja »

najjace scene i likovi su iz sabanija lige, ona zadnja liga, jal je utakmica i igraci tragikomedija jal publika, navijaci jal oni "biznismeni" sto prodaju kospe, sokove i slicno...
e upravo ta dva "biznismena", rahmet im dusi, godinama prodavali kospe na stadionu radnickog u lukavcu kod tuzle...becir nije imo jedno oko, a huki falila cini mi se lijeva ruka..i tako ti oni jedan drugom kokurencija, spartaju iz coska u cosak, ponekad se mimoidju na polovini tribina, dok ce ti jednom huka: " becire, ovako vise ne moze, daj da se dogovorimo, u tri ruke i u tri oka, ko dje da prodaje"...na tribinama haos... :-D
todd_smith

#194 Re: Navijacka dobacivanja

Post by todd_smith »

kako cete ovu temu zaboraviti :mrgreen:

sjetih se, u Dublinu trening repke, Dzeko nesto po dzepu rovi sa tribine se cuje "Sta je Edine? Jesi to izgubio petaka?"

toliko nesto nije smijesno bilo, dok se nije i cijela repka pocela smijati :lol: :lol:
iraa

#195 Re: Navijacka dobacivanja

Post by iraa »

joj scene su to bile, igramo mi protiv Olimpica, i sad ovaj naš napadač ulazi u šesn'esterac, dolazi mu lopta u prostor, protivnički igrač klizeći ulijeće sekundu ispred njega i izbija loptu , a ovaj naš napadač preskače preko njega, kad dere se šef s klupe: "šta se čuvaš koji kurac, ne'š u Ajax". :D :D :D

- Pa onda sudija u jednoj utakmici izlazi na teren a s tribina se čuje: "vrati konju glavu sudiiijaaaaa, sudijaaaa" :D

Pa onda ima ona legendarna Bracina pjesma prije utakmice, kae braco, "AJD BOGILA ZAPOČNI, OVDJE NIKO NIJE NORMALAN, NIJE NORMALAN, NIJE NORMALAN" :D
Tigar1

#196 Re: Navijacka dobacivanja

Post by Tigar1 »

Na derbiju 2003 (kad je Škoro u '97-oj izjednačio) nešto se pokoškali Buki i Repuh, faul neki bio na sredini ne toliko bitan, a lik na istoku par stolica ispod mog mjesta dere se ''POOOOPIIIIJJJ MU OKOOOOOOOOO!!''

:D
Logovan

#197 Re: Navijacka dobacivanja

Post by Logovan »

:lol: :mrgreen:
MOSALJOZE

#198 Re: Navijacka dobacivanja

Post by MOSALJOZE »

Evo ja kad sam bio pred centrom u redu za karte(bih grcka)i čekam toliko sam se ismijao.Oni se napili to da staneš i slušaš,ali najače kad dovedoše nekog kineza i on poceo da pije sa njima.Oni mu govore reci šarafciger ja plačem
Faruk
Location: Jedan grad, dva kluba. Jedan kokuz drugi mu se ruga

#199 Re: Navijacka dobacivanja

Post by Faruk »

sarajevo - željo finale kupa čini mi se 97
tad je bila ona firma etruska i oni poklanjaju veš mašinu igraču koji prvi postigne gol na utakmici
zabio ga tošo, a čitav zapad VEŠ MAŠINA, VEŠ MAŠINA

na istoj tekmi nagrada za drugi gol biciklo
driblja džemo smječanin, neće da doda
nikola najavljuje dolazak alije na stadion a lik se dere DŽEMO IZAĐI DAT ĆE TI ALIJA BICIKLO
Lakat Jebić

#200 Re: Navijacka dobacivanja

Post by Lakat Jebić »

na grbavici je neprevazidjena, evo vec jedno 6-7 godina:

HADZIJA/SIMO/AMARE VADI JAMAKA :lol: :lol: :lol:
Post Reply