Navijačka dešavanja na tribini i mimo tribine
Moderators: Charuga, Tomahawk11
-
il dottore
#901 Re: Navijačka dešavanja na tribini i mimo tribine
Sta ima da se zna
Pojedinci glumili huligane, ustase izvadile pistolje i pucale po raji da dokazu da je to hrvatski teritorij i da mogu nekaznjeno ubijati. Pa poslije svega pustili lika da se iseta iz zatvora, pa u Hrvatskoj napravili farsu od sudjenja...
Promicatelji zapadnih vrijednosti
Jesam li sta propustio
Sad sto im hrasno trazi opravdanje je druga prica
Pojedinci glumili huligane, ustase izvadile pistolje i pucale po raji da dokazu da je to hrvatski teritorij i da mogu nekaznjeno ubijati. Pa poslije svega pustili lika da se iseta iz zatvora, pa u Hrvatskoj napravili farsu od sudjenja...
Promicatelji zapadnih vrijednosti
Jesam li sta propustio
Sad sto im hrasno trazi opravdanje je druga prica
-
nema me tamo
#902 Re: Navijačka dešavanja na tribini i mimo tribine
Mah ko je više u nesto siguran..Edin H. wrote:Da li to znaci da za tebe nema dileme da je Knezovic ubio Vedrana?nema me tamo wrote:Drotovi su samo pucali u zrak, znaci koliko ja znam a vidio sam ih bruku..
Jedan od njih je dao pistolj oliveru nakon sto mu je ovaj i rekao daj i eto..
Pucao u masu dole na ulici Vedran poginuo i jos 5, 6 ranjeno..
Dajem ti info pa ti vidi..
-
nema me tamo
#903 Re: Navijačka dešavanja na tribini i mimo tribine
I baš me pocinju pojedinci nervirati s smaranjem covjeka jos lik govori kako hrasno opravdava nesto..
Pa da li je moguce da si toliko šupalj da ne vidis sta hoce covjek da kaze
Pa da li je moguce da si toliko šupalj da ne vidis sta hoce covjek da kaze
- Edin H.
#904 Re: Navijačka dešavanja na tribini i mimo tribine
Mislim bio si tamo, nedaleko of mjesta ubistva, kompetentniji si nego neko drugi da doneses zakljucak.nema me tamo wrote:Mah ko je više u nesto siguran..Edin H. wrote:Da li to znaci da za tebe nema dileme da je Knezovic ubio Vedrana?nema me tamo wrote:Drotovi su samo pucali u zrak, znaci koliko ja znam a vidio sam ih bruku..
Jedan od njih je dao pistolj oliveru nakon sto mu je ovaj i rekao daj i eto..
Pucao u masu dole na ulici Vedran poginuo i jos 5, 6 ranjeno..
Dajem ti info pa ti vidi..
-
nema me tamo
#905 Re: Navijačka dešavanja na tribini i mimo tribine
Pa ispraznio je cijeli..
U tim momentima su drugi samo preventivno pucali u zrak...
Ima jedna slika isto ne znam jel lazna ovdje gdje kombi drotovski i gdje su stajali oni kao izmedju jedan je uperio pravo u nas...
Knezovic i ako nije on licno ubio onda je ranio pitanje je koliko..
A u poziciji kojoj stoji i sve vidi se dobro da ima iskustvo s pistoljima.
Ima jedna slika isto ne znam jel lazna ovdje gdje kombi drotovski i gdje su stajali oni kao izmedju jedan je uperio pravo u nas...
-
MensurM
#906 Re: Navijačka dešavanja na tribini i mimo tribine
Al Horde kažu da ga je ubila policija?nema me tamo wrote:Pa ispraznio je cijeli..
Ja sam gledao snimke i slike... Oliver je bio u ulici ispred Vedrana i odatle pucao? A policija sa strane? Više mi ima logike da ga je ubio metak s ove desne strane.
-
Nadzorna_ploca
#907 Re: Navijačka dešavanja na tribini i mimo tribine
Igor Puljic je u skoro sve rekao sto se treba reci. Ima na klixu tekst.
- shbc
#908 Re: Navijačka dešavanja na tribini i mimo tribine
Taj "divljacki pohod Hordi" kako ga ti nazivas je bio odgovor na provokaciju nacistickim pozdravom od par zitelja Listice. Odnosno rastjerivanje istih. Nakon cega dolazi do kamenjanja od ostatka zitelja kada i zvanicno krece taj "divljacki pohod". Dakle mi, sta god ti prijatelji iz tog sela pricali, nismo dosli dole sa namjerom da rusimo i nismo po izlasku onako bez povoda napadali nejac pa da ti imas za pravo da koristis termin "divljacki pohod Hordi".hrasno38 wrote:NE i ocito da nisi dobro procitao sta sam ja napisao. Divljanje navijaca Sarajeva je uzrok a pucanje po ljudima nije opravdanje. Zar je toliko to tesko skontati da je Vedran poginuo sa jedne strane zahvaljujuci divljackom pohodu HZ-a a sa druge strane ubilackim porivima i vjerovatno nacionalnoj netrpljeivosti i avetima ustastva da li Olivera da li nekoga drugog iz SB. Ali nikako za smrt Vedrana Puljica i Anera Kasapovica se ne smije izozstaviti i krivica samih navijaca koji su u oba slucaja svojim ponasanjem doveli do nemilih scena. Ja sam uvijek u glavi imao ono sto mi je moj otac govorio "akko hoces da se kurcis onda snosi i posljedice".il dottore wrote:Molio bih odgovor strucnjaka hrasno38:
- U skladu s njegovim jutrosnjim "pojasnjenjem" ubistva Vedrana Puljica i jos 5-6 pokusaja ubistava toga dana, da li to znaci da su npr. gradjani i policija Londona trebali pobiti 15-20 i izranjavati 50-60 navijaca Kelna sada u srijedu u Londonu?
- hrasno38
- Vozim: Renault Laguna
- Horoskop: Riba
#909 Re: Navijačka dešavanja na tribini i mimo tribine
Ksko onda nazivas pokusaj paljenja benzinske pumpe....ali kao sto neko rece kad vas pojedince covjek slusa pomisli da ste dole otisli kao kulturno umjetnicko drustvo. Inace HZ nisu poznate po pravljenju problema osim sto ponekad ulete u teren pa izgazaju ponekog policajca na Kosevu. Znaci radi nacistickog pozdrava navijaci su krenuli da biju sve redom......daj bolan uozbilji se. Ti dosao kod mene kuci i hoces da uvodis pravila i da me rastjerasshbc wrote:Taj "divljacki pohod Hordi" kako ga ti nazivas je bio odgovor na provokaciju nacistickim pozdravom od par zitelja Listice. Odnosno rastjerivanje istih. Nakon cega dolazi do kamenjanja od ostatka zitelja kada i zvanicno krece taj "divljacki pohod". Dakle mi, sta god ti prijatelji iz tog sela pricali, nismo dosli dole sa namjerom da rusimo i nismo po izlasku onako bez povoda napadali nejac pa da ti imas za pravo da koristis termin "divljacki pohod Hordi".hrasno38 wrote:NE i ocito da nisi dobro procitao sta sam ja napisao. Divljanje navijaca Sarajeva je uzrok a pucanje po ljudima nije opravdanje. Zar je toliko to tesko skontati da je Vedran poginuo sa jedne strane zahvaljujuci divljackom pohodu HZ-a a sa druge strane ubilackim porivima i vjerovatno nacionalnoj netrpljeivosti i avetima ustastva da li Olivera da li nekoga drugog iz SB. Ali nikako za smrt Vedrana Puljica i Anera Kasapovica se ne smije izozstaviti i krivica samih navijaca koji su u oba slucaja svojim ponasanjem doveli do nemilih scena. Ja sam uvijek u glavi imao ono sto mi je moj otac govorio "akko hoces da se kurcis onda snosi i posljedice".il dottore wrote:Molio bih odgovor strucnjaka hrasno38:
- U skladu s njegovim jutrosnjim "pojasnjenjem" ubistva Vedrana Puljica i jos 5-6 pokusaja ubistava toga dana, da li to znaci da su npr. gradjani i policija Londona trebali pobiti 15-20 i izranjavati 50-60 navijaca Kelna sada u srijedu u Londonu?
- leškarenje
#910 Re: Navijačka dešavanja na tribini i mimo tribine
Deda ohani,nisi nikad u zivotu bio na gostovanju i ti sad dijelis lekcije
ccccc
- hrasno38
#911 Re: Navijačka dešavanja na tribini i mimo tribine
Ja kad sam isao po gostovanjima ti si jos uvijek bio na sisi....... ako si i na njoj bio!leškarenje wrote:Deda ohani,nisi nikad u zivotu bio na gostovanju i ti sad dijelis lekcijeccccc
- animals
#912 Re: Navijačka dešavanja na tribini i mimo tribine
Ti jos nisi dobio ban, za marskanje na ovom forumu..leškarenje wrote:Deda ohani,nisi nikad u zivotu bio na gostovanju i ti sad dijelis lekcijeccccc
i onda nesto pricas..
svi ste vi isti i moderatri i vi..
- animals
#913 Re: Navijačka dešavanja na tribini i mimo tribine
Ti jos nisi dobio ban, za marskanje na ovom forumu..animals wrote:leškarenje wrote:Deda ohani,nisi nikad u zivotu bio na gostovanju i ti sad dijelis lekcijeccccc
i onda nesto pricas..
kakva drzava takav i ovaj forum..
Last edited by animals on 16/09/2017 22:32, edited 1 time in total.
- leškarenje
#914 Re: Navijačka dešavanja na tribini i mimo tribine
ti sto si ikad otisao na gostovanje pa makar u Doboj kod Kaknjahrasno38 wrote:Ja kad sam isao po gostovanjima ti si jos uvijek bio na sisi....... ako si i na njoj bio!leškarenje wrote:Deda ohani,nisi nikad u zivotu bio na gostovanju i ti sad dijelis lekcijeccccc
- leškarenje
#915 Re: Navijačka dešavanja na tribini i mimo tribine
Drugi put kad dodjes na temu FKS da nesto pametujes otici ces gdje ne trebaanimals wrote:Ti jos nisi dobio ban, za marskanje na ovom forumu..leškarenje wrote:Deda ohani,nisi nikad u zivotu bio na gostovanju i ti sad dijelis lekcijeccccc
i onda nesto pricas..
- shbc
#916 Re: Navijačka dešavanja na tribini i mimo tribine
Pa da ti dodjem u kucu i da mi opsujes mater, ili u ovom slucaju dignes desnicu i pokazes rukom rezanje vrata, normalno da bih te "rastjerao". Pa da ti je dva put tvoja kuca.hrasno38 wrote:
Ksko onda nazivas pokusaj paljenja benzinske pumpe....ali kao sto neko rece kad vas pojedince covjek slusa pomisli da ste dole otisli kao kulturno umjetnicko drustvo. Inace HZ nisu poznate po pravljenju problema osim sto ponekad ulete u teren pa izgazaju ponekog policajca na Kosevu. Znaci radi nacistickog pozdrava navijaci su krenuli da biju sve redom......daj bolan uozbilji se. Ti dosao kod mene kuci i hoces da uvodis pravila i da me rastjerasSve si rekao samo jednom recenicom....."Odnosno rastjerivanje istih". Ko ste vi da nekoga rastjerujete u SB? Zamisli da Skripari pocnu vas ili Manijake da rastjeruju po Sarajevu
ili da napadnu u sred grada nekoga jer im je nesto dobacivao? Prvo bijete policiju pa bi onda glumili policiju.
Nemoj mi majke ti tih primjera proslih vremena i drugih utakmica. Ja pricam o ovom konkretnom slucaju. Slucaju gdje policija na kamenjanje nas golorukih, dobro si procitao, GOLORUKIH, odgovara sa pendrecima po nasim glavama. Sta ocekujes? Da pustimo da nas i oni i policija zajedno tuku? Da se ne branimo? Taj film neces gledati.
Koji pokusaj paljenja benzinske? Ko ti je to podvalio? Poskok? Jesi li ti svjestan da je iz pravca iste te benzinske pored metaka drotova, prema nama letilo kamenje, baklje, flase? Sve pod patronatom i zastitom istih tih drotova. Istih onih drotova koje smo neprestano, satima molili da ih rastjeraju i da cemo se mi smiriti. Da ne mozemo stati dok nas napadaju sa tri strane. Nisi, naravno da nisi. Nit si koga pitao ko je bio svjedok, nit je pisalo po hercegovackim portalima odakle si pokupio informacije.
I zivota ti, ti kao neko ko nije bio tu, te ko je svoje informacije kupio iz medija, mi nemoj pametovati sta se desavalo dole. Ne meni koji sam bio od pocetka do kraja. Koji sam bio na par metara od svega sto se desavalo.
- animals
#917 Re: Navijačka dešavanja na tribini i mimo tribine
Ima video gdje vi miroljubivo sa nekakvim kolcima pozivate na ljubav..
daj pusti ta navijacka sranja..
- animals
#918 Re: Navijačka dešavanja na tribini i mimo tribine
Sigurno ti je moderator stric, dok mi brise postove..leškarenje wrote:Drugi put kad dodjes na temu FKS da nesto pametujes otici ces gdje ne trebaanimals wrote:Ti jos nisi dobio ban, za marskanje na ovom forumu..leškarenje wrote:Deda ohani,nisi nikad u zivotu bio na gostovanju i ti sad dijelis lekcijeccccc
i onda nesto pricas..
-
Nadzorna_ploca
#919 Re: Navijačka dešavanja na tribini i mimo tribine
Joj jeste mi ludi ako ovima gore pokusavate nesto objasniti. 
- shbc
#920 Re: Navijačka dešavanja na tribini i mimo tribine
Jesmo li dosli sa tim kolcima? Ili smo ih mozda uzeli kada je vec sve krenulo?animals wrote:Ima video gdje vi miroljubivo sa nekakvim kolcima pozivate na ljubav..
- animals
#921 Re: Navijačka dešavanja na tribini i mimo tribine
Ako nikoga ne diras, nece ni tebe niko dirati..shbc wrote:Jesmo li dosli sa tim kolcima? Ili smo ih mozda uzeli kada je vec sve krenulo?animals wrote:Ima video gdje vi miroljubivo sa nekakvim kolcima pozivate na ljubav..
a vi navijaci ste poznati po miroljubivosti..
ali vi Sarajlije ste bebe, za delije, Ili grobare, Torcidase ili BBB..
sve olos i propalice..
- animals
#922 Re: Navijačka dešavanja na tribini i mimo tribine
I ne prepirem se ni sa kim ovdje..
ali mi nije zao ni jednog navijaca, koji ode u drugi grad pa divlja, razbija...
i da se potrijebite medjusobno, najbolje bi bilo..
ali mi nije zao ni jednog navijaca, koji ode u drugi grad pa divlja, razbija...
i da se potrijebite medjusobno, najbolje bi bilo..
- hrasno38
#923 Re: Navijačka dešavanja na tribini i mimo tribine
Interesantno @nema me tamo koji je kako kaze isto bio tamo nema bas identicne poglede kao ti jer je ocito isao da gleda utakmicu a ne da pravi sranja. Vidi onoga trenutka kada ste uletili na teren Koseva i kao svi "heroji" desetorica gazili obicnog drota ste izgubili i minimum sansi da vam ja vjerujem a i vecina normalnih ljudi. A na Kosevu jesam bio i gledao onaj jad nakon koga ste kmecali danima kada ste naletili na kornjace. Tako da ponovit cu jos jednom niti 0,1% ne amnestiram ubicu i zelim mu najtezu kaznu ali znam kako obicno pocinje sranje i odlicno znam ko su Horde Zla kao i Manijaci tj. ko su pojedinci koji zive za to da naprave sranje pa izvuku svoje guzove dok se drugima krive ledja.shbc wrote:Pa da ti dodjem u kucu i da mi opsujes mater, ili u ovom slucaju dignes desnicu i pokazes rukom rezanje vrata, normalno da bih te "rastjerao". Pa da ti je dva put tvoja kuca.hrasno38 wrote:
Ksko onda nazivas pokusaj paljenja benzinske pumpe....ali kao sto neko rece kad vas pojedince covjek slusa pomisli da ste dole otisli kao kulturno umjetnicko drustvo. Inace HZ nisu poznate po pravljenju problema osim sto ponekad ulete u teren pa izgazaju ponekog policajca na Kosevu. Znaci radi nacistickog pozdrava navijaci su krenuli da biju sve redom......daj bolan uozbilji se. Ti dosao kod mene kuci i hoces da uvodis pravila i da me rastjerasSve si rekao samo jednom recenicom....."Odnosno rastjerivanje istih". Ko ste vi da nekoga rastjerujete u SB? Zamisli da Skripari pocnu vas ili Manijake da rastjeruju po Sarajevu
ili da napadnu u sred grada nekoga jer im je nesto dobacivao? Prvo bijete policiju pa bi onda glumili policiju.
Nemoj mi majke ti tih primjera proslih vremena i drugih utakmica. Ja pricam o ovom konkretnom slucaju. Slucaju gdje policija na kamenjanje nas golorukih, dobro si procitao, GOLORUKIH, odgovara sa pendrecima po nasim glavama. Sta ocekujes? Da pustimo da nas i oni i policija zajedno tuku? Da se ne branimo? Taj film neces gledati.
Koji pokusaj paljenja benzinske? Ko ti je to podvalio? Poskok? Jesi li ti svjestan da je iz pravca iste te benzinske pored metaka drotova, prema nama letilo kamenje, baklje, flase? Sve pod patronatom i zastitom istih tih drotova. Istih onih drotova koje smo neprestano, satima molili da ih rastjeraju i da cemo se mi smiriti. Da ne mozemo stati dok nas napadaju sa tri strane. Nisi, naravno da nisi. Nit si koga pitao ko je bio svjedok, nit je pisalo po hercegovackim portalima odakle si pokupio informacije.
I zivota ti, ti kao neko ko nije bio tu, te ko je svoje informacije kupio iz medija, mi nemoj pametovati sta se desavalo dole. Ne meni koji sam bio od pocetka do kraja. Koji sam bio na par metara od svega sto se desavalo.
Ja koliko se sjecam iz nekih kartoteka i prijava ni Puljici nisu bili bas zlatni djecaci a to odlicno znaju stanovnici Kosevskog Brda. Rekao sam 100x do sada nemojte meni pricati suplje price i bajke u kojima sebe stavljate kao sto sam rekao u kulturno umjetnicko drustvo.
- shbc
#924 Re: Navijačka dešavanja na tribini i mimo tribine
Kad mi zivac izbade sa ovim sranjima. 8 godina poslije i dalje ne mogu da predjem preko svega sto se desilo i dodjem ovdje da mi ovi ovakvi pametuju sta se eto desavalo dole. Na osnovu slika i videa za koje pojma nemaju u kojem su trenu nastali i u kojem kontekstu. Pa brate digne mi pritisak, da bih ga najradije zadavio da mi je pri ruci. Nista mi mrze nego kad me neko ubjedjuje da se nije desilo nesto sto sam svojim ocima gledao kako se desava. Zajebi "kuliranje". Kulirat mogu one idiote iz Listice koji ove price podvaljuju da bi opravdali ubijenog momka i tolike ranjene. Ali da mi ovi ovdje sto su na klixu ili, u ovom slucaju na poskoku, pratili sta se desava, sole pamet... Zajebi.Nadzorna_ploca wrote:Joj jeste mi ludi ako ovima gore pokusavate nesto objasniti.
- hrasno38
#925 Re: Navijačka dešavanja na tribini i mimo tribine
Sta oni vama poslali njihov pozdrav u kome uzivaju jer su uvijek bili i ostali fasisti a vi uzeli kolce i pokusali da im objasnite sa tim kolcima da ne smiju da vas tako pozdravljajushbc wrote:Jesmo li dosli sa tim kolcima? Ili smo ih mozda uzeli kada je vec sve krenulo?animals wrote:Ima video gdje vi miroljubivo sa nekakvim kolcima pozivate na ljubav..