N.K. Čelik Zenica

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Post Reply
Gandalf

#451 Re: N.K. Čelik Zenica

Post by Gandalf »

Za Čelik su danas potpisali Radić i Vidović čime uz Isakovića, Smriku i Ferhatovića Čelik sada ima 5 napadača - još da je jedan dobar odbrambeni i jedan provjeren desni bek.
Eborg

#452 Re: N.K. Čelik Zenica

Post by Eborg »

Gandalf wrote:Za Čelik su danas potpisali Radić i Vidović čime uz Isakovića, Smriku i Ferhatovića Čelik sada ima 5 napadača - još da je jedan dobar odbrambeni i jedan provjeren desni bek.
Mogli su vala i mene dodati.Ja vala nijednom ne vjerujem,jedino mozhda malom Smriki ali josh je zelen.
Globus

#453 Re: N.K. Čelik Zenica

Post by Globus »

Trebalo bi se to sve poslozit fino do pocetka sezone ... ovo je odlicno kako je izgledalo prije par dana ... jos samo da se ozlijedjeni vrate ... bit ce fantasticno kako je moglo :D
The idijot

#454 Re: N.K. Čelik Zenica

Post by The idijot »

Globus wrote:Trebalo bi se to sve poslozit fino do pocetka sezone ... ovo je odlicno kako je izgledalo prije par dana ... jos samo da se ozlijedjeni vrate ... bit ce fantasticno kako je moglo :D
da si danas vidio katastrofe u Vitezu :| nula VELIKA...jest da nisu igrali ovi novi napadaci ali ovo nije nimalo obecavajuce...ali vidjet cemo sve u subotu... :run:
ARmAn1i

#455 Re: N.K. Čelik Zenica

Post by ARmAn1i »

The idijot wrote:
Globus wrote:Trebalo bi se to sve poslozit fino do pocetka sezone ... ovo je odlicno kako je izgledalo prije par dana ... jos samo da se ozlijedjeni vrate ... bit ce fantasticno kako je moglo :D
da si danas vidio katastrofe u Vitezu :| nula VELIKA...jest da nisu igrali ovi novi napadaci ali ovo nije nimalo obecavajuce...ali vidjet cemo sve u subotu... :run:
znaci, mogli bi mi i do bod(ov)a u Ze :D
Globus

#456 Re: N.K. Čelik Zenica

Post by Globus »

Ma nisam vidio ni cuo za danas nista ... al kazem onako cuo sam neki novi koji su dosli prije par dana nisu losi ... a napad znam da nam je katastrofa jos zaha i smriko povrijedjeni .... da su barem njih 2 tu bilo bi bolje .. puno bolje ..mali horic isto cuo sam da gine ... vidjet cemo u subotu u sve ... iskustvo pracenja nase lige mi kaze da ce mo dobit da neznam ko istrci na teren :D .. al et :D
soul_assassin

#457 Re: N.K. Čelik Zenica

Post by soul_assassin »

sa ovim napadacim koje Celik ima mozes samo se za opstanak borit to je cinjenica niko ne smije bjezat od toga ba....ovaj isakovic cak covjek i nije napadac vec igra stopera al eto sprema ga za napad....Dzekson se mora zadrzat i jedan vezni dobar jos dovest i tek onda mos pricat o necemu 8-)
Zafir

#458 Re: N.K. Čelik Zenica

Post by Zafir »

Imam los predosječaj za Čelik.Volio bih da griješim,al mislim da će i ova sezona biti jedna od lošijih.Vidjet ćemo,sve zavisi od gostujućih utakmica.Ako uspije da otkine po koji bod sa gostovanja moglo bi biti nesto.Sve u svemu vidjet ćemo...
Gandalf

#459 Re: N.K. Čelik Zenica

Post by Gandalf »

Mene najviše brinu juniori tipa Horić , Šišić :arrow: ruku na srce ti momci pojma nemaju i ništa smisleno protiv Rudara u Vitezu nisu napravili :arrow: a Horić me podsjeća na Š. Hasića sigurno najsmotanijeg fudbalera koji je kročio ovom stranom svemira :arrow: nadam se da je bar za nijansu manje smotan od Š. Hasića. Nekako kada vidim 190 CM visokog štrkljavca koji pri tome ima jedva 60 kila a pri tome spor i bezidejan pomislim " ovo bi bio odličan odbojkaš ", a fudbal nek' ostavi Nikiću, Deketu, Zahiroviću.
soul_assassin

#460 Re: N.K. Čelik Zenica

Post by soul_assassin »

A kad se sjetim Hasića to je bilo vrijeme....jos covjek 7. nosio reko bi glavni igrac u timu :lol:
Oi

#461 Re: N.K. Čelik Zenica

Post by Oi »

Dresovi za sezonu 2009/2010
Image
Globus

#462 Re: N.K. Čelik Zenica

Post by Globus »

Ovaj domaci dres mi se strasno svidja :D valja nabavit :D
Oi

#463 Re: N.K. Čelik Zenica

Post by Oi »

Joma je sponzor jos tri godine. Celik je u novom katalogu
Image

a evo i "ljepotana" koji ce ove sezone igrati za Celik :D
Image
rado_vidjen

#464 Re: N.K. Čelik Zenica

Post by rado_vidjen »

kakav je situacija, igraci, finansije? :D

samo ozbiljni komentari, bez nerealnog puhanja

hocetel nas dobit? :oops:
Oi

#465 Re: N.K. Čelik Zenica

Post by Oi »

rado_vidjen wrote:kakav je situacija, igraci, finansije? :D

samo ozbiljni komentari, bez nerealnog puhanja

hocetel nas dobit? :oops:
kakav je sad tim, to ti niko ne moze reci. puno je novih imena, mozda budemo sve razvaljivali, mozda bude opet po starom (kuci bodovi, na strani nule i 10. mjesto), uglavnom totalna nepoznanica.
finansije su kod nas dobre, ali svakakvih kokosara ima oko kluba, pa to sve ode u neku stvar.

hocemo li vas dobiti?

to samo bog dragi zna!
Charuga
Globalni moderator

#466 Re: N.K. Čelik Zenica

Post by Charuga »

the stranger wrote:Iako u zadnje vrijeme pratim samo evropske utakmice, ipak sam danas svim srcem uz Čelik. Samo naprijed i utrpajte im 3 komada (najmanje)!

Pozdrav iz Olimpijskog grada.
:lol: :lol: :lol:
Charuga
Globalni moderator

#467 Re: N.K. Čelik Zenica

Post by Charuga »

the stranger wrote:
Plavih_11 wrote:
the stranger wrote:Iako u zadnje vrijeme pratim samo evropske utakmice, ipak sam danas svim srcem uz Čelik. Samo naprijed i utrpajte im 3 komada (najmanje)!

Dobro je da je i tebi to smjesno .. 8-) Danas si toliko duboko usao da ti samo pertlice vire a sutra ces se svadjati sa istim ovim navijacima Celika .. :thumbup: :thumbup:
Charuga
Globalni moderator

#468 Re: N.K. Čelik Zenica

Post by Charuga »

the stranger wrote:
Plavih_11 wrote:Dobro je da je i tebi to smjesno .. 8-) Danas si toliko duboko usao da ti samo pertlice vire a sutra ces se svadjati sa istim ovim navijacima Celika .. :thumbup: :thumbup:
Bakirčiću, ti si mi smiješan, kako ne kontaš?! A to bih volio da Čelik pobijedi večeras skretničara, e pa vidiš to ti ne mogu objasniti !
:lol: :lol: .. Ma samo se ti uvlaci, ne smeta to njima .. :thumbup:

Da ne bih dalje isao u off ja te napustam na ovom pdf-u .. :run:
Epitop

#469 Re: N.K. Čelik Zenica

Post by Epitop »

Ne, Želji samo 2 komada, a vama 4 ako Bog da. :lol:
Globus

#470 Re: N.K. Čelik Zenica

Post by Globus »

3 0 za Zelju daj boze da nisam u pravu
Zafir

#471 Re: N.K. Čelik Zenica

Post by Zafir »

Šalu na stranu,večeras idemo da navijamo svim srcem za nas čelik.Nije bitno ko će pobijediti,bitno je da pokazemo drugima kakva je atmosfera u Zenici.Naprijed Čelik,naprijed Robijaši......... :evil: :evil: :evil: :evil:
Mobile_Disco

#472 Re: N.K. Čelik Zenica

Post by Mobile_Disco »

Dok su se drugi pojacavali mi smo dovodili anonimuse, igrace od 34 godine, "novog" trenera, ista uprava koja "zna sta radi", tako da je ovaj poraz samo slika svega onog sto se desava u i oko kluba.. Jadni su, oni sto su najavljivali titule!? Kakva crna titula, ostat u ligi to bi bio uspjeh! :x
ARmAn1i

#473 Re: N.K. Čelik Zenica

Post by ARmAn1i »

Mobile_Disco wrote:Dok su se drugi pojacavali mi smo dovodili anonimuse, igrace od 34 godine, "novog" trenera, ista uprava koja "zna sta radi", tako da je ovaj poraz samo slika svega onog sto se desava u i oko kluba.. Jadni su, oni sto su najavljivali titule!? Kakva crna titula, ostat u ligi to bi bio uspjeh! :x
vama cestitam, al mi ipak slavimo :)

siguran sma da vise niko iz zenice nece otici ni sa bodom! :D
Gandalf

#474 Re: N.K. Čelik Zenica

Post by Gandalf »

Ma šta nas briga, dobili smo trofej za fair play :mrgreen:
Zafir

#475 Re: N.K. Čelik Zenica

Post by Zafir »

Sramota,opet po ko zna koji put....Navijači za 10,a čelik 0,čista 0.Pa dokle vise,kako ih nije stid....
Post Reply