N.K. Čelik Zenica
Moderators: Charuga, Tomahawk11
-
Djubre_
#3826 Re: N.K. Čelik Zenica
Idi vlado sve je gotovo.. treba neka jaca sila ovdje.. taktike ne prolaze u ovoj ligi.. nego lopovluk.
Izjava na press.. tri boda su nasa..
Idi jedi balegu bolan
Sent from my SAMSUNG-SGH-I747 using Tapatalk 2
Izjava na press.. tri boda su nasa..
Idi jedi balegu bolan
Sent from my SAMSUNG-SGH-I747 using Tapatalk 2
- ellaxaz
-
dert
#3829 Re: N.K. Čelik Zenica
Kakva je ono igra Celika :
shock: Bolje igraju oni na radnickim sportskim igrama
O Tito dragi
-
Rob_Atl
#3830 Re: N.K. Čelik Zenica
6 domacih tekmi smo odigrali ukljucujuci i ovu na kembridzu, 8 bodova
.
- Co0l
#3831 Re: N.K. Čelik Zenica
Dosta bod s gostovanja 
- MOSALJOZE
#3832 Re: N.K. Čelik Zenica
Što je malo malo je,još sada tezi raspored vjerovatno i teško da se moze sta izvući.Rob_Atl wrote:6 domacih tekmi smo odigrali ukljucujuci i ovu na kembridzu, 8 bodova.
- phillie
#3833 Re: N.K. Čelik Zenica
I ova sezona, kao i prosle, ce se svesti na : "Srecom ima jos losijih ekipa pa Celik nece ispasti"MOSALJOZE wrote:Što je malo malo je,još sada tezi raspored vjerovatno i teško da se moze sta izvući.Rob_Atl wrote:6 domacih tekmi smo odigrali ukljucujuci i ovu na kembridzu, 8 bodova.
- Oi
#3834 Re: N.K. Čelik Zenica
pa, prosle sezone i nismo nesto bili blizu ispadannjaphillie wrote:I ova sezona, kao i prosle, ce se svesti na : "Srecom ima jos losijih ekipa pa Celik nece ispasti"MOSALJOZE wrote:Što je malo malo je,još sada tezi raspored vjerovatno i teško da se moze sta izvući.Rob_Atl wrote:6 domacih tekmi smo odigrali ukljucujuci i ovu na kembridzu, 8 bodova.
- dinty2
#3835 Re: N.K. Čelik Zenica
I tako dodje Željo,, glupi navijači se ponovo nabrijali.
Čelik ovo uzima i sve se zaboravlja. i onda opet kredit od jedno 2 -3 utakmice bez pobjede.
Ej moj robe, najgluplji li si navijač u cijeloj BiH.
Volio bih da izgube više neg išta, pa da vidim da li će se ova bagra rastjerat, ali sumnjam i da bi se rastjerala. Navijači il su glupi il su u talu sa klubom.
Čelik ovo uzima i sve se zaboravlja. i onda opet kredit od jedno 2 -3 utakmice bez pobjede.
Ej moj robe, najgluplji li si navijač u cijeloj BiH.
Volio bih da izgube više neg išta, pa da vidim da li će se ova bagra rastjerat, ali sumnjam i da bi se rastjerala. Navijači il su glupi il su u talu sa klubom.
- Partijaner
#3836 Re: N.K. Čelik Zenica
Ma kakvo nabrijanje, nije to vise ni sa Zeljom kao prije.
Ja idem pa makar i izgubio sa 10:0, jbg kad sam zarazen dugi niz godina Celikom, samo nek se bore kako treba, gore kao protiv Viteza valjda ne moze.
Ja idem pa makar i izgubio sa 10:0, jbg kad sam zarazen dugi niz godina Celikom, samo nek se bore kako treba, gore kao protiv Viteza valjda ne moze.
Last edited by Partijaner on 28/09/2013 12:09, edited 1 time in total.
- Partijaner
-
Eborg
#3838 Re: N.K. Čelik Zenica
Koja bagra, koga rastjerati?
Upravu, trenera, igrače? Po meni su ovi treći najviše krivi za ovakvu igru i trebaju snositi posljedice. Imamo premalenu ekipu i onda igra svako, bez obzira na pruženu igru. Treba malo neke poslati na tribine a neka Grahovac i Alispahić kao juniori igraju ako treba, ionako su pokazali da ne odskaču puno od "profesionalaca".
Ko je bio na "Kamberovića polju" na zadnjoj utakmici mogao je vidjeti situaciju kada Lakićević izlazi iz igre i Jagodić ga na putu do klupe pita kako onako frljavo šuta i pokazuje na gol a ovaj lakonski odmahuje rukom i govori: "A šta ću?!"
Upravu, trenera, igrače? Po meni su ovi treći najviše krivi za ovakvu igru i trebaju snositi posljedice. Imamo premalenu ekipu i onda igra svako, bez obzira na pruženu igru. Treba malo neke poslati na tribine a neka Grahovac i Alispahić kao juniori igraju ako treba, ionako su pokazali da ne odskaču puno od "profesionalaca".
Ko je bio na "Kamberovića polju" na zadnjoj utakmici mogao je vidjeti situaciju kada Lakićević izlazi iz igre i Jagodić ga na putu do klupe pita kako onako frljavo šuta i pokazuje na gol a ovaj lakonski odmahuje rukom i govori: "A šta ću?!"
- dinty2
#3839 Re: N.K. Čelik Zenica
pa ko ih je doveo..jesam ih ja doveo...ko daje bezrezervnu podršku onome ko ih je doveo, ko onoga koji ih je doveo drži u klubu i ko vodi ovaj jebeni klubEborg wrote:Koja bagra, koga rastjerati?
- dinty2
#3840 Re: N.K. Čelik Zenica
sve fol navijačima stalo do Čelika,,,bagra nadrogirana, neobrazovana kojoj je cool bit robijaš i prilika da se malo druže i gudraju. Boli njih kurac za Čelik na kraju krajeva, jer da im je stalo napravili bi već pizdariju nevidjenu...jebali igračima mame,,, pritisli upravu,,,tražili reformu kluba komplet. jbt,,, svake godine sredina tabele( ima i gorih od čelika ) , nema licence,,,nema igre,,nema kluba
-
Eborg
#3841 Re: N.K. Čelik Zenica
Samo u Bosni se traži smjena uprave zbog serije loših rezultata.
Uprava je daleko od idealne, zamazane su nam oči prije 3 sezone "kada su se istjerali kriminalci" no nismo se dali prevariti. Ipak, mi hvala Bogu k'o pilići imamo kratko pamćenje tako da to ne pamtimo pa mislimo da je ova uprava super i da treba letiti zbog loših rezultata.
Ako hoćemo da budemo klub a ne hrpica boja, grbova i fotografija, treba opaliti prvo po igračima, a potom po treneru ako to ne bude dalo rezultata.
S ovim drugim postom se mogu složiti. I samo bih dodao, nabijem na kurac ove što kažu: "Od sutra navijam za Bayern/Barcelonu/Travnik." To nije navijač ni simpatizer već obični papak koji podržava onog koji je u najboljoj formi ili pak "'podržava" neku "levatsku" ekipu jer je ona kao tobože bolja.
Uprava je daleko od idealne, zamazane su nam oči prije 3 sezone "kada su se istjerali kriminalci" no nismo se dali prevariti. Ipak, mi hvala Bogu k'o pilići imamo kratko pamćenje tako da to ne pamtimo pa mislimo da je ova uprava super i da treba letiti zbog loših rezultata.
Ako hoćemo da budemo klub a ne hrpica boja, grbova i fotografija, treba opaliti prvo po igračima, a potom po treneru ako to ne bude dalo rezultata.
S ovim drugim postom se mogu složiti. I samo bih dodao, nabijem na kurac ove što kažu: "Od sutra navijam za Bayern/Barcelonu/Travnik." To nije navijač ni simpatizer već obični papak koji podržava onog koji je u najboljoj formi ili pak "'podržava" neku "levatsku" ekipu jer je ona kao tobože bolja.
- samo_ti
#3842 Re: N.K. Čelik Zenica
bla bla bladinty2 wrote:sve fol navijačima stalo do Čelika,,,bagra nadrogirana, neobrazovana kojoj je cool bit robijaš i prilika da se malo druže i gudraju. Boli njih kurac za Čelik na kraju krajeva, jer da im je stalo napravili bi već pizdariju nevidjenu...jebali igračima mame,,, pritisli upravu,,,tražili reformu kluba komplet. jbt,,, svake godine sredina tabele( ima i gorih od čelika ) , nema licence,,,nema igre,,nema kluba
-
Mobile_Disco
#3843 Re: N.K. Čelik Zenica
Jesi promjenio dilera ili je kriza?dinty2 wrote:sve fol navijačima stalo do Čelika,,,bagra nadrogirana, neobrazovana kojoj je cool bit robijaš i prilika da se malo druže i gudraju. Boli njih kurac za Čelik na kraju krajeva, jer da im je stalo napravili bi već pizdariju nevidjenu...jebali igračima mame,,, pritisli upravu,,,tražili reformu kluba komplet. jbt,,, svake godine sredina tabele( ima i gorih od čelika ) , nema licence,,,nema igre,,nema kluba
- dinty2
#3844 Re: N.K. Čelik Zenica
ja ne idem na tekme ovih hamelja već odavno
edit 0-1 hahahahahaha
stoje lafovi visoko s odbranom,,fol vrše presing a presinga nigdje.
edit 0-1 hahahahahaha
stoje lafovi visoko s odbranom,,fol vrše presing a presinga nigdje.
- sadmire
#3845 Re: N.K. Čelik Zenica
Imali smo srece, sad ih treba kazniti za promasaje. Jos sa igracem vise, onaj mali je pravo dobar, sreca pa naivno i neiskusno dobi dva zuta.
Oni su se bas isfulali, dva puta prazan go. Ne znam jel go Dedica bio ofsajd, sa tribine se ucinilo da jeste. Ponovo Horic i Kajkut najbolji, a Jusica pod hitno treba zamijeniti, em ima zuti em je katastrofa u odbrani
Oni su se bas isfulali, dva puta prazan go. Ne znam jel go Dedica bio ofsajd, sa tribine se ucinilo da jeste. Ponovo Horic i Kajkut najbolji, a Jusica pod hitno treba zamijeniti, em ima zuti em je katastrofa u odbrani
- dinty2
#3846 Re: N.K. Čelik Zenica
Jusić je dno dna... veze s vezo nema,,dećko koji je nekad obećavao..koji je možda mogao igrati i drugu poziciju u karijeri..al je postao tolika ohrdina i papaksadmire wrote:Imali smo srece, sad ih treba kazniti za promasaje. Jos sa igracem vise, onaj mali je pravo dobar, sreca pa naivno i neiskusno dobi dva zuta.
- dinty2
#3847 Re: N.K. Čelik Zenica
odušljevljena glupa publika na bilinom polju
-
Mobile_Disco
#3848 Re: N.K. Čelik Zenica
Bas te krenulo danas a?dinty2 wrote:odušljevljena glupa publika na bilinom polju
- dinty2
#3849 Re: N.K. Čelik Zenica
kakav stručnja
izbacio jednog od dvojice igrača koji mogu dati gol i poslije toga primio gol
hahaha
željo napada s igračem manje
izbacio jednog od dvojice igrača koji mogu dati gol i poslije toga primio gol
hahaha
željo napada s igračem manje
-
Mobile_Disco
#3850 Re: N.K. Čelik Zenica
Nisu.. Potrazi ih mozda ih i nadjes u bliziniwannabe_ultra wrote:Jesu l' to robijasi bojktovali utakmicu ?