E to je druga stvar i takvima i treba stati u kraj. Samo da ne bude nesto mimo kluba ...Eborg wrote:Jedno je kada to rade divljaci na pijaci, Čelik je imao problem sa FIS Vitezom koji proizvodi majice, kape i čarape sa Čelikovim logom. Sada se tome može stati u kraj ili tražiti određeni procenat.
N.K. Čelik Zenica
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- Charuga
- Globalni moderator
#3726 Re: N.K. Čelik Zenica
-
Mustang1
#3727 Re: N.K. Čelik Zenica
Ja znam da igraci kupuju u GMS-u dres manje velicine i daju da im se istampa grb i ono sve .. Jer oni koje dobiju u klubu su preveliki i ne lice ni na sta .. Na otoci se culo kad onaj jedan govori bacajte dresove kupit cete .. Na tu kupovinu je mislioEborg wrote:Jedno je kada to rade divljaci na pijaci, Čelik je imao problem sa FIS Vitezom koji proizvodi majice, kape i čarape sa Čelikovim logom. Sada se tome može stati u kraj ili tražiti određeni procenat.
-
Eborg
#3728 Re: N.K. Čelik Zenica
Ne vjerujem. S obzirom na broj selekcija, seminara i ostalih stvari vjerovatno će isti biti zauzet i po 3/4 termina tokom godine. Možda za neke kraće pripreme ali svakodnevno - čisto sumnjam. Uostalom, za to nema ni potrebe, "Kamberovića polje" sa A (prirodni) i B (vještački) terenima, atletskom stazom, boljom lokacijom te teretanom je bolje od trening-centra za svakodnevne treninge.
Trening-centar ima prednost samo u relativno izolovanoj lokaciji i smještaju a Čeliku ne treba ni jedno ni drugo.
Trening-centar ima prednost samo u relativno izolovanoj lokaciji i smještaju a Čeliku ne treba ni jedno ni drugo.
-
Eborg
#3729 Re: N.K. Čelik Zenica
Malo-pomalo, ne može odjednom.
Reorganizacija kluba ide u dobrom smjeru.
-
Djubre_
#3730 Re: N.K. Čelik Zenica
Neda to fifa. Oni to rade samo za repku.. tako da mogu sve selekcije od mladih do starih.. treba dovesti reprezentaciju beskucnika.. nek malo treniraju..
Sent from my SAMSUNG-SGH-I747 using Tapatalk 2
-
Djubre_
#3731 Re: N.K. Čelik Zenica
Ljudi znam da nije mjesto na forumu o tome.. ali sta raditi sa ovim celikom.. ? Koga kriviti za ove rezultate? Igraci su nemocni da bih pobjedili nekoga. Vlado je strucan. Uslovi odlicni. Prazna obecanja.. dokle? Pa doslo mi je da ga prestanem skroz gledati kao hapoel iz tel aviva sto ne gledam.. svaki put me razjebe.. i kad pobjede, to je neka muljaza i patnja.. pa gori su od prosle sezone.. prosipati ovolike bodove kod kuce.. je nevjerovatno.. uzas veliki! Dno dna! Pickice! Manekeni!
Stipe Barac? Puu jebo te za sto platu dobiva. Levatina obicna, svrsim mu na frizuru onu.
Stipe Barac? Puu jebo te za sto platu dobiva. Levatina obicna, svrsim mu na frizuru onu.
- dinty2
#3732 Re: N.K. Čelik Zenica
to i jeste problem.. došli seljačići u zenicu da igraju za čelik,,našli sebi neke seljančice koje vole fudbalere i svi nabacili nake frizure.
manekenišu se..niko ne trči.. svi stoje,,bukvalno-kad su bez lopte.
mangupi igraju za čelik,,glumci ,,manekeni.
nisam odavno vidio nespremniju ekipu od ovog čelika. mogu oni pričat kome hoće da su spremni.
da ne govorim o tome što neki igrači ne znaju osnovne stvari u fudbalu - dodati,,šutirati,,uputiti centaršut.
onaj barač- šta radi frajer - štima frizuricu
od mešanovića nikad igrač neće biti. ono je truli maneken-gradjen ko kifla.
jedina dva čovjeka koja ginu i znaju, jesu kajkut i horić i svaka im čast.
onaj stajić je totalno nespreman i jedan od najsporih igrača u svijetu fudbala.
vlado isto nije ništa bolji trener od recimo ibrakovića i ostalih ubleha trenera u ligi..al et,,hajd --čoek bar zadržao tim ofo ono.
dzaba kad ne znaju.
manekenišu se..niko ne trči.. svi stoje,,bukvalno-kad su bez lopte.
mangupi igraju za čelik,,glumci ,,manekeni.
nisam odavno vidio nespremniju ekipu od ovog čelika. mogu oni pričat kome hoće da su spremni.
da ne govorim o tome što neki igrači ne znaju osnovne stvari u fudbalu - dodati,,šutirati,,uputiti centaršut.
onaj barač- šta radi frajer - štima frizuricu
od mešanovića nikad igrač neće biti. ono je truli maneken-gradjen ko kifla.
jedina dva čovjeka koja ginu i znaju, jesu kajkut i horić i svaka im čast.
onaj stajić je totalno nespreman i jedan od najsporih igrača u svijetu fudbala.
vlado isto nije ništa bolji trener od recimo ibrakovića i ostalih ubleha trenera u ligi..al et,,hajd --čoek bar zadržao tim ofo ono.
dzaba kad ne znaju.
- Slo Burner
- Grijem se na: Pelet
- Vozim: Bembaru
#3733 Re: N.K. Čelik Zenica
Nemoj da vam se samo sve slomi na Jagodiću, ako vas oiko moze dovesti do uspjeha to je on. Ili Amar ali od toga slaba vajda 
- samo_ti
#3734 Re: N.K. Čelik Zenica
Naograisali svi kolektivno
Nespremni, nekvalitetni i to je to.
Vezne linije i nemas, tako da su nas do sada svi u sredini pojeli.
Sezona je vec sada cucnula i jbga. Ostat ce opet 1500 nas bolesnika i to ispratiti do kraja.
Nespremni, nekvalitetni i to je to.
Vezne linije i nemas, tako da su nas do sada svi u sredini pojeli.
Sezona je vec sada cucnula i jbga. Ostat ce opet 1500 nas bolesnika i to ispratiti do kraja.
- sadmire
#3735 Re: N.K. Čelik Zenica
Bar nas niko ne moze pobijediti. Jedino sto bismo sa 30 nerijesenih ispali. A najzalosnije je sto je u skoro sve cetiri utakmice vise osvojen bod nego sto su izgubljena dva. Barem po igri.
Slaba nam je utjeha i sto bolje igraju u proljece kad je tamo samo 11 kola.
Sve u svemu, s ovom ekipom ne moze se nista postici. Momci su se borili, vidjelo se da zele pobjedu ali nema tu igraca sa kojima mozes izvrsiti pritisak, satjerati protivnika i stvoriti situaciju da go visi u zraku i da je samo pitanje vremena.
Slazem se da su Kajkut i Horic bili najbolji, ali Horic nije kreativac a Kajkut se ponovo morao vracati po lopte i nije ni imao puno dobrih scena. Kod one dvije prilike je morao bolje, posebno kod one druge
Slaba nam je utjeha i sto bolje igraju u proljece kad je tamo samo 11 kola.
Sve u svemu, s ovom ekipom ne moze se nista postici. Momci su se borili, vidjelo se da zele pobjedu ali nema tu igraca sa kojima mozes izvrsiti pritisak, satjerati protivnika i stvoriti situaciju da go visi u zraku i da je samo pitanje vremena.
Slazem se da su Kajkut i Horic bili najbolji, ali Horic nije kreativac a Kajkut se ponovo morao vracati po lopte i nije ni imao puno dobrih scena. Kod one dvije prilike je morao bolje, posebno kod one druge
-
Mustang1
#3736 Re: N.K. Čelik Zenica
Nije da se Kajkut mora vracati po lopte (Mislim mora ali nije to samo danas ) I kad igraju dobro i kad su pobjedjivali prosle sezone on se voli vratiti na sredini primiti loptu gurnuti je nekom i onda otici oko sesnaest i traziti loptu .. Nisam gledao nocas ali ljudi ako se neko nadao necemu nakon Cibalie onda ne znam .. Pa vidjelo se u onoj utakmici da Celik ne moze nista .. Samo sto sam onda bio napadan jer su se jos gajile sampionske ambicije
I prosle godine kad su nizali pobjede nije mi bilo jasno kako kad im igra ni na sta ne lici .. Sad sve dolazi na naplatu ..Kajkut nije trenirao a najbolji igrac.. Pa vi zbrojite 2 i 2
- phillie
#3737 Re: N.K. Čelik Zenica
Ekipa nije pripremljena kako treba izmedju dvije sezone. Za ovo krivim Jagodica, jer je otisao voditi Mediteransku reprezentaciju, a ovaj posao ostavio pomocnicima...koji su otio "uspjesno" obavili posjetu Zlatiboru. Ovo govori i cinjenica da je Kajkut nas najspremniji igrac, koji uopste nije prosao pripreme sa klubom.
Fali nam kreator igre. Na ovo su trebali misliti prije pocetka prvenstva, i mozda uloziti neku paru i dovesti veznjaka, a ne dvojicu mladih stopera, gdje je Celik ipak pokriven (Horic-Jusic).
Slijedi skupstina, slijedi gostovanje Sarajevu....vidjecemo sta ce biti....
Fali nam kreator igre. Na ovo su trebali misliti prije pocetka prvenstva, i mozda uloziti neku paru i dovesti veznjaka, a ne dvojicu mladih stopera, gdje je Celik ipak pokriven (Horic-Jusic).
Slijedi skupstina, slijedi gostovanje Sarajevu....vidjecemo sta ce biti....
-
Eborg
#3738 Re: N.K. Čelik Zenica
Jagodić je odsustvovao samo sa zeničkog dijela priprema, vratio se prije odlaska na Zlatibor.
- phillie
#3739 Re: N.K. Čelik Zenica
do mene, onda je i on kriv 
- Arteta
#3740 Re: N.K. Čelik Zenica
Celik mora dovesti nekog playmakera, Barac u timu organizuje napade, a ima najvise gresaka u pasovima, a ima i neke glupe ideje.
-
Eborg
#3741 Re: N.K. Čelik Zenica
Trebao bi Nikola Simić biti novi playmaker. Sa 32 godine i neznatnim međunarodnim iskustvom bojim se da bi mogao biti standardni komšijski škart no možda i zna lopte. I Dedić mi je djelovao kao hadalj kada je došao pa je jedan od najboljih igrača u timu s aspekta razumijevanja igre.
Nikola Simić
Nikola Simić
- Arteta
#3742 Re: N.K. Čelik Zenica
32 godine bi trebale da uliju nekako povjerenje jer je nakupio dosta iskustva.Eborg wrote:Trebao bi Nikola Simić biti novi playmaker. Sa 32 godine i neznatnim međunarodnim iskustvom bojim se da bi mogao biti standardni komšijski škart no možda i zna lopte. I Dedić mi je djelovao kao hadalj kada je došao pa je jedan od najboljih igrača u timu s aspekta razumijevanja igre.
Nikola Simić
Sad, ne znam kakav je kvalitet, ni Barac nije los ali definitvno nije kvalitet da organizuje igru ekipe koja se bori za Evropu.
-
Mustang1
#3743 Re: N.K. Čelik Zenica
Nece ni taj novi sam igrati sa Kajkutom .. Ne moze sam sebi dodavati loptu pa onda asistirati .. I ako je dobar tako kao sto se nadate a 95 % sam ubijedjen da nije
I btw. ni Kajkut vise nece biti kao sto je bio i njega ce se poceti psovati .. Izgleda da je prestao ubacivati u ono turbe u koje je prije ubacivao 
- phillie
#3744 Re: N.K. Čelik Zenica
Na njega su vise poceli obracati paznju protivnicki treneri i odbrambeni igraci, nego prosle godine, pa je vjerovatno i njemu teze. Ovo mi lici na Celik kad je u spici bio Brkic i kada su sve lopte isle na njega, preskakala se sredina terena (koje nismo ni imali, kako treba), pa onda Brka sta uradi, uradi.Mustang1 wrote:Nece ni taj novi sam igrati sa Kajkutom .. Ne moze sam sebi dodavati loptu pa onda asistirati .. I ako je dobar tako kao sto se nadate a 95 % sam ubijedjen da nijeI btw. ni Kajkut vise nece biti kao sto je bio i njega ce se poceti psovati .. Izgleda da je prestao ubacivati u ono turbe u koje je prije ubacivao
-
Mustang1
#3745 Re: N.K. Čelik Zenica
Tako nekako .. Znas sta bi bilo najgore .. Da pobjede u Sarajevu jer je i ono lose .. Raja bi se opet nalozila dzaba sto su jucer pljuvali .. Barac nek nastima go sutra bi bio zakletva
Nikako da se realno sagledaju stvari
-
Djubre_
#3746 Re: N.K. Čelik Zenica
Kako ce pobjediti sarajevo? Treba barca biti tj skroz druga ekipa da biih pobjedili. Ovakva ekipa se ne moze za dan promjeniti. 4 utakmice od toga 3 kuci.. nije malo.. ako mislis derati u sarajevu..
I nije problem otici na stadion i kad gubi. Celik se jednostavno voli. Ali brate dragi, sta se vise mucis sa selima.
Sminkeri majke mi koji trce i gledaju u tebe.
Pa jbt sjetite se ikanovica, senada begica, ekrema bradarica, senada brkica i sve one.. ko je ganjo te frizurice tada? Ljudi igrali, nisu glumili Neymara jbte
I nije problem otici na stadion i kad gubi. Celik se jednostavno voli. Ali brate dragi, sta se vise mucis sa selima.
Sminkeri majke mi koji trce i gledaju u tebe.
Pa jbt sjetite se ikanovica, senada begica, ekrema bradarica, senada brkica i sve one.. ko je ganjo te frizurice tada? Ljudi igrali, nisu glumili Neymara jbte
-
Mustang1
#3747 Re: N.K. Čelik Zenica
Ja sam jos davno za Mesanovica govorio da nema pojma .. Napadali su me svaki put kada to kazem .. Da do kraja ovog dijela sezone samo ne cijelu samo ovaj dio dadne 20 golova ja cu reci da je truba jer bi ih sve dao na srecu .. Ne moze igrac onakve konstitucije biti vrhunski fudbaler .. Vadi ga onaj veliki dres ali da su dresovi uzi ljudi bi se sazalili na njega
(Ja bi htio reci da ni Horic nije cemu ali se bori i time nadoknadjuje.. i kad ga uporedis sa ostalim glupo bi bilo reci da je on los
)
A ni Sarajevo ti nije cemu .. Vidjet ces (vjerovatno ce biti na tv.u) koji ce to smor biti .. Kad skontas da je Sarajevu najvece pojacanje Travancic onda skontaj kakva su ekipa
A ni Sarajevo ti nije cemu .. Vidjet ces (vjerovatno ce biti na tv.u) koji ce to smor biti .. Kad skontas da je Sarajevu najvece pojacanje Travancic onda skontaj kakva su ekipa
-
Djubre_
#3748 Re: N.K. Čelik Zenica
Ma ne valja ni sarajevo niti iko.. a svi nas karindjaju.. ovaj tim je ok za glupu PL. Ali za evropu, nisu ni u malom prstu. Bolje da su brkica doveli. Covjek ispusi steku cigara, i opet mu loptu uzeti ne mozes.
Ovo je sve ne uhranjeno. Samo bih se sa vama slozio za horica i kajkuta. Momci se stvarno trude. Kajkut zna sa loptom. Horic trci trosi se maximalno svaku utakmicu.
Nekakvu djecu dovode. Dobri su za drugog tima. U prvom vala moras imati 4-5 iskusnih igraca.. sirovina kakvi sto bi se reklo..
Ovo je sve ne uhranjeno. Samo bih se sa vama slozio za horica i kajkuta. Momci se stvarno trude. Kajkut zna sa loptom. Horic trci trosi se maximalno svaku utakmicu.
Nekakvu djecu dovode. Dobri su za drugog tima. U prvom vala moras imati 4-5 iskusnih igraca.. sirovina kakvi sto bi se reklo..
-
Mustang1
#3749 Re: N.K. Čelik Zenica
Za nasu ligu ako hoces da osvojis nesto moras imati par jakih igraca i par brzih .. Ako ulovis dvojicu trojicu da su i jaki i brzi ubo si jack-pot ..Fizicka sprema je kod nas sve sto je potrebno da budes dobar fudbaler
- dinty2
#3750 Re: N.K. Čelik Zenica
čelik nema šanse nikakve
sjećam se prošle godine kad se igralo 1:1 na koševu - scena ispred male klas pekare.
naime, igrači su se vratili u zenicu kasno nekad, možda 12 sati, i svratili do pekare.
slučajno sam se našao tu i čuo kako pričaju izmedju sebe.
Kažu kod 0:1 80ti il koji već minut i jedan igrač prilazi drugom ( ne znam aktere ) i pokazuje mu u semafor i govori da ne može da vjeruje ( u stilu - zajebancija : žiku ba mi vodimo u 80-toj protiv sarajeva na koševu)
sjećam se prošle godine kad se igralo 1:1 na koševu - scena ispred male klas pekare.
naime, igrači su se vratili u zenicu kasno nekad, možda 12 sati, i svratili do pekare.
slučajno sam se našao tu i čuo kako pričaju izmedju sebe.
Kažu kod 0:1 80ti il koji već minut i jedan igrač prilazi drugom ( ne znam aktere ) i pokazuje mu u semafor i govori da ne može da vjeruje ( u stilu - zajebancija : žiku ba mi vodimo u 80-toj protiv sarajeva na koševu)