nasi njima, njihovi nama prodali!
samo nek se lova vrti
Moderators: Charuga, Tomahawk11
Ovo fakat kupili transparent? Pa zna li se koliko su love dali za njega? Jesu nam Liga i navijaci cirkus pravi...Oi wrote:ko kaze da navijaci nemaju smisla za ekonomiju!
nasi njima, njihovi nama prodali!
samo nek se lova vrti
Neki odavno ne bi trebali postojati ali jbg...nuraH wrote:jel ovo sad znaci da ne postoje ni RZ88 ni TM87 ???
tako je, dzaba ti transparenti, kad nema ko da ih okaci ili drzi na stadionu! I kad oni 'igracima' nista ne znace!?Gandalf wrote:Ma vrlo važno što nedostaje par transparenata - volio da su ti transparenti najveći i jedini problem mog kluba i grupe
rashtiman wrote:Neki odavno ne bi trebali postojati ali jbg...nuraH wrote:jel ovo sad znaci da ne postoje ni RZ88 ni TM87 ???
A kad si ono ti zadnji put otisao gledati KK Celik ?sadmire wrote:moraju ljudi nekako ubiti vrijeme do prve tekme! Kako bi samo volio da u ovoj sezoni Bilino polje bude puno, makar samo jednom kada Celik bude igrao!
Al izgleda da smo svi toliko utuceni da se tesko mozemo mobilizrati. Vidim i po kosarci, ranije je Bilimisce cesto bilo puno, cak i kada su postizali iste ili slabije rezultate, a sad se ne okupi ni pola od nekadasnjeg broja gledalaca!
A meni je atmosfera na tribinama kad gledam neku utakmicu, men se cini, vaznija od desavanja na terenu!
Ima dosta momaka koji su za pomak , i koji ce izgurati tu pricu....zajebi ti ovdje neke huskatore kojim ja Mittal i Huso udario u glOvu , jebo ih on....pa svemu nalaze mane i sarkasticnim postovima sve ponizavaju....nisu upuceni ni u sta....otom potom.....sto se tice Robije , izgurat ce se-LIBERO- wrote:Nesto ne bih da se petljam jer vjerujem da ima momaka iz Zenice koji mogu reci nesto vise o tome,ali se ne slazem sa tim da u Zenici vise nema ni trunke te navijacke price. Ne mislim na ovo sto je sada na njihovoj tribini,vec mislim na momke koji su zadnjih par kola odradili utakmicu na suprotnoj tribini tj. sjeveru u onom cosku,a cujem da su i na utakmicama kosarkaskog kluba.
Nukleus je tu,e sad' dal' ce se momci izboriti za dominaciju,to cemo vidjeti,licno vjerujem da hoce prije ili kasnije. Lako je kasnije izvrsiti omasovljenje bitno je da postoji dovoljno zdrava osnova.
Realno,radujem se utakmici u Zenici,nista nema bolje nego doci u grad gdje postoji organizovana grupa,dosta je vise raznih sela i gradova gdje nas gledaju k'o u cudo kada se pojavimo i eventualno ponekad zvizde ili pljescu rukama![]()
Zenica dobro navijacko gostovanje,kamo srece da su sve utakmice takve![]()
![]()
Protiv Zrinjskog u kupu, ako te bas zanima!? Da si ne znam kakav fanatik, ipak i od ekipe moras dobiti nesto zauzvrat da bi imao volju da je i po kisi i po suncu i po zimi i kad lose igraju i kad gube ides gledati!law2 wrote:A kad si ono ti zadnji put otisao gledati KK Celik ?sadmire wrote:moraju ljudi nekako ubiti vrijeme do prve tekme! Kako bi samo volio da u ovoj sezoni Bilino polje bude puno, makar samo jednom kada Celik bude igrao!
Al izgleda da smo svi toliko utuceni da se tesko mozemo mobilizrati. Vidim i po kosarci, ranije je Bilimisce cesto bilo puno, cak i kada su postizali iste ili slabije rezultate, a sad se ne okupi ni pola od nekadasnjeg broja gledalaca!
A meni je atmosfera na tribinama kad gledam neku utakmicu, men se cini, vaznija od desavanja na terenu!
Obestecenja ima , a koliko , pa pitas SabuGandalf wrote:Zahirović je potpisao za ruski Spartak Nalčik - zna li ko ima li kakvog obeštećenja?
Ma ne možemo se izvlačiti na izležavanje! Pusti Mirzu. Prvi gol Čelika? Je li bilo ofsajda slučajno? Ne mogu da vjerujem da se žališ na suđenje!Distortion wrote:Prvo da iskoristim priliku i da spomenem takmicarskoj komisiji sve zensko zato sto nisu odgodili utakmice. Na onakvom terenu se nije mogla ni ocekivati neka utakmica tako da timovi nisu pruzili sve ono sto znaju. S obzirom na najave iz protivnicke ekipe ocekivao sam vise od njih, dali su taj gol i to je sve sto su napravili uz neke polusanse ako ih tako mozemo nazvat. Kad su vodili 0:1 par puta su se izlezavali i odugovlacili a njihov trener govori kako su se igrači Čelika izležavali![]()
Čelik nije odigrao nista posebno, pogotovo na sredini terena a da ne govorim u napadu gdje smo morali prije onih 0:1 dati gol ili dva da su Adilovic i Dzafic bili preciznji, posebno ovaj prvi koji se u par navrata obrukao a cak je mogao sprijeciti da dadnemo prvi gol jer je s loptom uletio u gol, tacnije prvo on pa lopta![]()
Sudija los, mnogo prekida, gresaka. Pomocni kod 1:1 svira ofsajd Adilovicu a nije vidjelo ofsajda...
Fina atmosfera na Bilinom, dobro navijanje s juga i sjevera. Ne znam koliko je doslo do "ujedinjenja" juga, ja ga nisam vidio...
Dobar gol Šišića, zabi ga dijete samo tako...