E to! Ne mogu nas zamisliti u nekim narednim kvalifikacijama da podbacimo zbog recimo nekih glupih sitnih grešaka, ili nervoze, ili nenaklonosti sudija. Stasala je jedna ekipa vrijedna respekta.DaysleepeR wrote:Odigrao je on super i protiv Obale i protiv Meksika i sad protiv Argentine. A i raja zaboravlja koliko je bildanje iskustva nastup na SP. Teško da će se nama ponavljati neke greške koje smo radili prije. Treba biti optimista.
Muhamed Besic
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- Mali_Vuk
#151 Re: Muhamed Besic
- hodža
#152 Re: Muhamed Besic
todd_smith wrote:Malo mi ide na onu stvar ova hajka oko Besica. Pogotovo ono on neki general. Kao eto jebeni forumasi ce odluciti ko vodi reprezentaciju.
Mali je odigrao dobru utakmicu, ali to je sve. Nema nista osim te dobre utakmice, pustite ga neka igra i sutite. J**o vas general i sjenka i ostale gluposti. Kao eto Bravo Besicu, ti si jedini igrao, a vi ostali ko vas jebe nista niste uradili, zguzili bi nas Argentinci 50-0 da nije bilo Mumeta, Generala, duse nase Bosanske. Jbte zgaditi cete igraca uskoro svima.
Najboljem igracu repke ikada ste psovali sve od do protiv Egipta, mogu misliti sta cete uraditi ovom djecaku kada ne odigra nekoliko utakmica kako treba.

- MOSALJOZE
#153 Re: Muhamed Besic
Pomalo tode.Nije odigrao 1 dobru tekmu nego 3
-
todd_smith
#154 Re: Muhamed Besic
Jeste glavni razlog sto smo dobili i Nigeriju i Iran. Unaprijed da se zapise. Jebes sve ostale, on je jedini koji igra.
- MOSALJOZE
#155 Re: Muhamed Besic
Ta mi znamo,nas 50 smo u potpunoj zabludi,ti si taj koji je upravu.
Nije samo Mume igrao,ali ako vidiš da je pretrčao 12.5 kilometara,da je Mesija barem 4-5 puta zatvorio,da je smireno iznosio lopte,pokrivao štoperske pozicije kad ovi izadju naprijed,imao 2 -3 istina loša šuta.
Nije samo Mume igrao,ali ako vidiš da je pretrčao 12.5 kilometara,da je Mesija barem 4-5 puta zatvorio,da je smireno iznosio lopte,pokrivao štoperske pozicije kad ovi izadju naprijed,imao 2 -3 istina loša šuta.
- Don Zivconi
#156 Re: Muhamed Besic
Dobro covjek kaze, malo se pretjeruje. Momak je super i odlicno je odigrao ove tekme samo tako treba da ostane. Dobro ga je hvaliti radi drugih momaka da se i oni jos vise trude al ne treba pretjerivati
. Sto kaze kolega sta ce biti ako momak kiksa, pa pojest ce ga mediji navijaci propast ce ko kauc
. Al odlican je Besa samo ga hebe Bicakcic sa zmajevim repom
jest ga skino ko u filmu
ja bi mu crveni dao da sam bio na mjestu sudije 
- noiserr
#157 Re: Muhamed Besic
Ma nije to samo nas problem, to je svugdje tako. Novi igrac se najlakse istakne. Ali zato kad dojadi da je Dzeko po njemu se pljuje.
Eno divi onog Navasa i Negreda. Kleli se navijaci City-ja sa njima na pocetku. A sad i drvlje i kamenje na obadvojicu. A nas mentalitet pogotovo, nikad nije bio umjeren. Kod nas je sve od jednog ekstrema do drugog, nema sredine.
Eno divi onog Navasa i Negreda. Kleli se navijaci City-ja sa njima na pocetku. A sad i drvlje i kamenje na obadvojicu. A nas mentalitet pogotovo, nikad nije bio umjeren. Kod nas je sve od jednog ekstrema do drugog, nema sredine.
- zalizani
#158 Re: Muhamed Besic
nisi jedini. razumijem, dobro odigro, kvalitetno cuvao messia, ali stvarno na osnovu nekoliko dobro odigranih utakmica dobija preveliku pozornost. razumijem ja i pucanstvo, ovo koje prati i razumije fudbal. da, dobili adekvatnu zamjenu za Rahimica, buducnost reprezentacije, vjerovatno ce poslije SP da dobije i bolji angazman u kvalitetniji klub, ali nema potrebe za ovolikim napuhavanjem.todd_smith wrote:Malo mi ide na onu stvar ova hajka oko Besica. Pogotovo ono on neki general.
- Partijaner
#159 Re: Muhamed Besic
Kad hrvati mogu dizati svoje neke igrace u nebesa mozemo i mi, dovidjenja i vozdra.
Trud, zalaganje i srcanost ce se uvijek cijeniti.
Trud, zalaganje i srcanost ce se uvijek cijeniti.
- pepeljara
#160 Re: Muhamed Besic
Besa masinerija. Jestel primjetili nakon utakmice lik sjeban bio nekakve goste po glavi ko da se kaznjava . Lik je 100% se zalozio za repku, sto pokazuju i rezultati. Respekt do poda.
Sent from my LG-D802 using Tapatalk
Sent from my LG-D802 using Tapatalk
- It_is_a_Leclerc
#161 Re: Muhamed Besic
Ljudi pretjeruju. Messi nam je zabio gol i radio probleme. Mumetu svaka čast što ga je spriječio u tome da nas demolira, ali govoriti o nekom "zaustavljanju" igrač pročitao najviše od svih Argentinaca i zabio nam gol, te proglašen igračem utakmice, je malo deplasirano.
- Edin H.
#162 Re: Muhamed Besic
Otprilike to je to, dosta je pretrcao, dobio sedmicu za svoju igru, kod gola mu je Mesi jos ranije pobjegao, pa se onda nesto Bicakcic kao zaletio petom i polomio ga. Imao je jedan los, i jako nerezonski sut. Kao sto smo prije i rekli u ovakvim utakmicama te i jedna greska kosta dobrog rezultata. E sada sto je nasa raja sretna sto nismo peticu fasovali je druga stvar.It_is_a_Leclerc wrote:Ljudi pretjeruju. Messi nam je zabio gol i radio probleme. Mumetu svaka čast što ga je spriječio u tome da nas demolira, ali govoriti o nekom "zaustavljanju" igrač pročitao najviše od svih Argentinaca i zabio nam gol, te proglašen igračem utakmice, je malo deplasirano.
-
Baresi 6
#163 Re: Muhamed Besic
ne bi messi onaj gol dao da mu ne bi bice. zato je besicu i bilo onako krivo na kraju, jer znao je da bi sprijecio taj gol. ali bicakcic izvede potez 
-
todd_smith
#164 Re: Muhamed Besic
Ma mali rastura to se znalo i davno, ne kazem ja da je lose odigrao gluho bilo, ali treba odvaditi malo.
Pa da mi je pljuvati odmah bi rekao da je Bicakcic najgori. Svi su dobro odigrali, ne samo on. I Kolasinac je novi pa se ne prica. Kolasinac je odigrao po meni bolje tj pokazao da je bolji jer pored autogola onako reagovati nije mala stvar jarane, jos 20 godina imas, ali nejse.
Dabogda im ono bilo najgore izdanje u karijeri i uvijek gazili nogama protivnike, ali treba malo odvaditi jbte. Hajde zajebancija, ali to vec raste u "on je general" Ne, general je kapiten ekipe, onaj kojeg igraci vide kao generala, ne kao forumasi.
Pa da mi je pljuvati odmah bi rekao da je Bicakcic najgori. Svi su dobro odigrali, ne samo on. I Kolasinac je novi pa se ne prica. Kolasinac je odigrao po meni bolje tj pokazao da je bolji jer pored autogola onako reagovati nije mala stvar jarane, jos 20 godina imas, ali nejse.
Dabogda im ono bilo najgore izdanje u karijeri i uvijek gazili nogama protivnike, ali treba malo odvaditi jbte. Hajde zajebancija, ali to vec raste u "on je general" Ne, general je kapiten ekipe, onaj kojeg igraci vide kao generala, ne kao forumasi.
- strong69
#165 Re: Muhamed Besic
I
Sent from my SM-N9005 using Tapatalk
E svašta. Cuj "dosta" pretrčao. Obrati malo više pažnju na njegovo kretanje, pokrivanje igrača i trčanje. Ispade da je sve što je uradio loš sut i "nešto" trčanja od svega 12,5 km. Fudbal se igra i bez lopte. Trčanjem, pomaganjem, pokrivanjem i udvajanjem.Edin H. wrote:Otprilike to je to, dosta je pretrcao, dobio sedmicu za svoju igru, kod gola mu je Mesi jos ranije pobjegao, pa se onda nesto Bicakcic kao zaletio petom i polomio ga. Imao je jedan los, i jako nerezonski sut. Kao sto smo prije i rekli u ovakvim utakmicama te i jedna greska kosta dobrog rezultata. E sada sto je nasa raja sretna sto nismo peticu fasovali je druga stvar.It_is_a_Leclerc wrote:Ljudi pretjeruju. Messi nam je zabio gol i radio probleme. Mumetu svaka čast što ga je spriječio u tome da nas demolira, ali govoriti o nekom "zaustavljanju" igrač pročitao najviše od svih Argentinaca i zabio nam gol, te proglašen igračem utakmice, je malo deplasirano.
Sent from my SM-N9005 using Tapatalk
- Picajzla
- Location: U svijetu nepravde - http://i62.klix.com/ri6jht.png
#166 Re: Muhamed Besic
Jacu prvi jebati onog ko se ne zalaze i igra preko kurca. Zvao se on Dzeko ili neko drugi...todd_smith wrote:Jeste glavni razlog sto smo dobili i Nigeriju i Iran. Unaprijed da se zapise. Jebes sve ostale, on je jedini koji igra.
Sent from my LG-G2 using Tapatalk
- MOSALJOZE
#169 Re: Muhamed Besic
Očiglednoleškarenje wrote:Sta je sad,ne valja Besic jel' ?
Pored Mesija,i najkvalitetniji izgledaju smiješno.Samo pogledaš šta je radio Realu,pogotovo pod vodstvom Pepa,pa čovjek se bukvalno sprda sa odbrambenim igračima.Lomio je Messi i veće,i bolje igrače od Mumeta,a Mume je odigrao toliko da ne ispadne smiješan pored Mesija.Još samo da čujem kako smo podbacili protiv Argentine i ispis
- Picajzla
- Location: U svijetu nepravde - http://i62.klix.com/ri6jht.png
#170 Re: Muhamed Besic
Podbacili smo protiv Argentine.
- MOSALJOZE
#171 Re: Muhamed Besic
Realan kao i uvijek,sve hvalospjevkePicajzla wrote:Podbacili smo protiv Argentine.
-
todd_smith
#172 Re: Muhamed Besic
Drugo poluvrijeme svakako. Prvo odlicno se drzali i imali 1-2 prilike koje moras uzeti, ali eto. U drugom dosta pali. Srecom Nigerija i Iran nisu neke ekipe da nam uzrokuju previse problema.
- Zmijuga loma
#173 Re: Muhamed Besic
U igri u polju smo pali nakon ulaska Ibiševića, kada smo izgubili jednog veznog igrača a krila počela preuzimati više rizika (a i Sabella je promijenio formaciju u 433). Tu je i Bešić ostavljen da sam pokriva puno više prostora i Messi je od tada radio šta je htio.todd_smith wrote:Drugo poluvrijeme svakako. Prvo odlicno se drzali i imali 1-2 prilike koje moras uzeti, ali eto. U drugom dosta pali. Srecom Nigerija i Iran nisu neke ekipe da nam uzrokuju previse problema.
Interesantno je da smo u periodu naše najlošije igre uspjeli zabiti gol.
- Don Zivconi
#174 Re: Muhamed Besic
Zmijuga loma wrote:U igri u polju smo pali nakon ulaska Ibiševića, kada smo izgubili jednog veznog igrača a krila počela preuzimati više rizika (a i Sabella je promijenio formaciju u 433). Tu je i Bešić ostavljen da sam pokriva puno više prostora i Messi je od tada radio šta je htio.todd_smith wrote:Drugo poluvrijeme svakako. Prvo odlicno se drzali i imali 1-2 prilike koje moras uzeti, ali eto. U drugom dosta pali. Srecom Nigerija i Iran nisu neke ekipe da nam uzrokuju previse problema.
Interesantno je da smo u periodu naše najlošije igre uspjeli zabiti gol.
- Edin H.
#175 Re: Muhamed Besic
Don Zivconi wrote:Dobro covjek kaze, malo se pretjeruje. Momak je super i odlicno je odigrao ove tekme samo tako treba da ostane. Dobro ga je hvaliti radi drugih momaka da se i oni jos vise trude al ne treba pretjerivati. Sto kaze kolega sta ce biti ako momak kiksa, pa pojest ce ga mediji navijaci propast ce ko kauc
. Al odlican je Besa samo ga hebe Bicakcic sa zmajevim repom
jest ga skino ko u filmu
ja bi mu crveni dao da sam bio na mjestu sudije :mrgreen: