Miralem Pjanić
Moderators: Charuga, Tomahawk11
-
nuki_cika
#2751 Re: Miralem Pjanić
Dobro ljudi,šta sad očajavate toliko?I meni jeste žao što neće igrati,ali možemo mi njih dobiti iz pjanića
- Logovan
#2752 Re: Miralem Pjanić
Znam ja da ih možemo dobiti, ja sam pun optimizma ali ovako kad pogledaš, svako malo neki se reprezentativac povrijedi.nuki_cika wrote:Dobro ljudi,šta sad očajavate toliko?I meni jeste žao što neće igrati,ali možemo mi njih dobiti iz pjanića
-
nuki_cika
#2753 Re: Miralem Pjanić
Ono jeste,ponajviše pjaničev izostanak je ogroman hendikep,ali uzdignute glave na grke.Ako budemo samo mislili o pjanicevoj povredi moglo bi nas skupo koštati_terminaš_ wrote:Znam ja da ih možemo dobiti, ja sam pun optimizma ali ovako kad pogledaš, svako malo neki se reprezentativac povrijedi.nuki_cika wrote:Dobro ljudi,šta sad očajavate toliko?I meni jeste žao što neće igrati,ali možemo mi njih dobiti iz pjanića
Možemo mi njih mlatnuti i bez pjanica
- Ajatolah_
#2754 Re: Miralem Pjanić
Opet je vjerovatno manje zlo nego da se Spaha povrijedio.
- tendzera
#2755 Re: Miralem Pjanić
Taman kad sam pomislio, da cemo konacno slaviti protiv Grka,
desi se ovaj peh
desi se ovaj peh
- BHF_Manijak
#2756 Re: Miralem Pjanić
Recete da sam dosadan, ali fakat je decko sklon povredama do milog Boga!
Zao mi ga je majkemi jer fakat ima potencijal da bude top 5 veznjaka svijeta.
Iako se sad bez uticaja protivnika povrijedio, ovo mu se moglo desiti bilo kada ovakvo uganuce, ali fakat je peh.
Nisam nimalo zadovoljan u sretan. Sto prethodnici rekose, da me ko pitao da se dolucim koga bih volio da se ne povrijedi pred ovaj duel to bi bio Pjanic. Lakse bi meni se cini i Dzeku podnio nego njega!
Lahko je i bilo kojem drugom napadacu zabiti, kad ga ima ko progirati.
Sto se mene tice, ja bih krenuo sa Viscom na lijevom krilu i Misketom u sredini pa kud puklo da puklo. Ne bih Senijada stavljao jer nam treba neko brz poput VIsce, a decko je dobro odradio one minute u Sloveniji a i u dobroj je formi generalno!
Iako se sad bez uticaja protivnika povrijedio, ovo mu se moglo desiti bilo kada ovakvo uganuce, ali fakat je peh.
Nisam nimalo zadovoljan u sretan. Sto prethodnici rekose, da me ko pitao da se dolucim koga bih volio da se ne povrijedi pred ovaj duel to bi bio Pjanic. Lakse bi meni se cini i Dzeku podnio nego njega!
Sto se mene tice, ja bih krenuo sa Viscom na lijevom krilu i Misketom u sredini pa kud puklo da puklo. Ne bih Senijada stavljao jer nam treba neko brz poput VIsce, a decko je dobro odradio one minute u Sloveniji a i u dobroj je formi generalno!
- Ajatolah_
#2757 Re: Miralem Pjanić
BHF, bi li stavljao Lulića u igru?
- BHF_Manijak
#2758 Re: Miralem Pjanić
Pa konta Lulic lijevi bek (jebaji ga, boljeg nemamoEdoI wrote:BHF, bi li stavljao Lulića u igru?
-
Timotije
#2759 Re: Miralem Pjanić
Nemam s kim drugim, jedino oni lete direktno, isto Hamo HapicEdin H. wrote:Nasao si i ti s kim ces letiti na utakmicuTimotije wrote: Da je i hoce ukinuti!
Air Baltic nam mijenja letove svako deset dana za Rigu (4 puta do sada), zajebali su i BH Airlines!
-
Timotije
#2760 Re: Miralem Pjanić
E jebi ga Leclerc, u tom sam raspolozezenju i sâm, sad me ti jos dotuceIt_is_a_Leclerc wrote:Naša pobjeda je teško moguća, pa gotovo i nemoguća. Problem je, i to treba konačno priznati, to što neće igrati Miralem Pjanić. On je, barem po meni, jedini naš igrač koji, u važne utakmice, ne ulazi pod dojmom, u strahu, sa teškim nogama. Ovako, bez njega - strah me da nas Grci ne umrtve, ne iscrpe, i negdje u 70' zabiju neku ofrlje, i onda se brane, brane, brane i brane.
U svakom slučaju, Sušić mora zvati Misimovića, i uraditi sve, ali baš sve, da makar remiziramo što bi, u ovom omjeru snaga (Grci jači od nas), bilo ravno pobjedi.
-
Timotije
#2761 Re: Miralem Pjanić
Nije, Copenhagen-Riga, i obratno bralebambina78 wrote:Je li Budimpesta od 5. do 9?Timotije wrote: Air Baltic nam mijenja letove svako deset dana za Rigu (4 puta do sada), zajebali su i BH Airlines!
-
iamia
#2762 Re: Miralem Pjanić
realno !?nuki_cika wrote:Dobro ljudi,šta sad očajavate toliko?I meni jeste žao što neće igrati,ali možemo mi njih dobiti iz pjanića
ne mozemo.
pjanic je bio prevaga na nasoj strani. bez njega smo bare-bare sa grcima. ili ako budemo peh, mozemo lako i izgubiti.
- Muhamed Đakmić
#2763 Re: Miralem Pjanić
Vala me nervirate sa tom defetističkom pričom da je nemoguće dobiti Grke bez Pjanića. Pa nisu Španija 
-
todd_smith
#2764 Re: Miralem Pjanić
Kakav Visca protiv Grka sta vam je
- bambina78
#2765 Re: Miralem Pjanić
Timotije wrote:Nije, Copenhagen-Riga, i obratno bralebambina78 wrote:Je li Budimpesta od 5. do 9?Timotije wrote: Air Baltic nam mijenja letove svako deset dana za Rigu (4 puta do sada), zajebali su i BH Airlines!
!
Budimpesta Riga isto mijenjaju vremena svako malo al bitno je da se stigne hairli
- It_is_a_Leclerc
#2766 Re: Miralem Pjanić
I onda poslije toga medijska kampanja kodnog naziva "Zmajevi su tarabe, državni neprijatelji i izdajnici prve klase", a o tome šta bi im forumaši pisali, i kako bi ih častili, da i ne govorim.Timotije wrote:E jebi ga Leclerc, u tom sam raspolozezenju i sâm, sad me ti jos dotuceIt_is_a_Leclerc wrote:Naša pobjeda je teško moguća, pa gotovo i nemoguća. Problem je, i to treba konačno priznati, to što neće igrati Miralem Pjanić. On je, barem po meni, jedini naš igrač koji, u važne utakmice, ne ulazi pod dojmom, u strahu, sa teškim nogama. Ovako, bez njega - strah me da nas Grci ne umrtve, ne iscrpe, i negdje u 70' zabiju neku ofrlje, i onda se brane, brane, brane i brane.
U svakom slučaju, Sušić mora zvati Misimovića, i uraditi sve, ali baš sve, da makar remiziramo što bi, u ovom omjeru snaga (Grci jači od nas), bilo ravno pobjedi.! A nema se sta dodati, tako nekako i ispada....
Dakle, utakmica protiv Grčke nije naša zadnja kvalifikaciona utakmica. Kako god završila, valja nastaviti igrati dalje. Treba dobiti Slovake, igrati u Rigi i Vilinusu, što neće biti jednostavno.
Ako pobijedimo - euforija, pakovanje za Brazil.
Ako izgubimo - defetizam, kraj svijeta, pljuvanje po svima od roditelja igrača, do menadžera.
Ja znam da Grčka nije Španija, al' nije grijeh priznati da ljudi, u ovom momentu, raspolažu daleko spremnijim i zdravijim igračkim kadrom, daleko većim iskustvom u ovakvim utakmicama i sa ovakvim protivnicima. Naš cilj treba da bude otići iz Zenice neporažen, a ako bi se, uz Božiju pomoć, desila i pobjeda, kao rezultat vrhunskog momentuma naših, onda trebamo mirne glave i bez dreke i euforije, pripremati se za nastavak kvalifikacija.
- Muhamed Đakmić
#2767 Re: Miralem Pjanić
A ko su to poznati grčki fudbaleri Leclerc? Imaju taj šupački stil igre protiv kojeg je jako teško igrati, ja se slažem sa tim stvarno, ali pojedinačno smo mi puno bolja ekipa. Miske koji nama više ne znači puno bi njima bio Tito u ekipi i u zvijezde bi ga zakivali.
Edit: Možeš mi odgovoriti i na temi o samoj utakmici, da ne začatavamo ovu dalje
Edit: Možeš mi odgovoriti i na temi o samoj utakmici, da ne začatavamo ovu dalje
- MOSALJOZE
#2768 Re: Miralem Pjanić
nemaju toliko poznatih igrača,ali vjerovatno su jedan od 5 najboljih psiholoških ekipa,dakle mogu se vratiti,ali takodje i mogu odigrati defanzivno savršeno,al hajd nije grčka temaSarajevo1946 wrote:A ko su to poznati grčki fudbaleri Leclerc? Imaju taj šupački stil igre protiv kojeg je jako teško igrati, ja se slažem sa tim stvarno, ali pojedinačno smo mi puno bolja ekipa. Miske koji nama više ne znači puno bi njima bio Tito u ekipi i u zvijezde bi ga zakivali.
- limeni
#2769 Re: Miralem Pjanić
nas problem je sto nemamo dovoljno veliki fond igraca na evropskom nivou, kod nas izleti pjanic ulazi ibricic ili vrsajevic, kod njih se povredi samaras ulazi salpingidis itd..Sarajevo1946 wrote:A ko su to poznati grčki fudbaleri Leclerc? Imaju taj šupački stil igre protiv kojeg je jako teško igrati, ja se slažem sa tim stvarno, ali pojedinačno smo mi puno bolja ekipa. Miske koji nama više ne znači puno bi njima bio Tito u ekipi i u zvijezde bi ga zakivali.
to je nas problem i samo molim boga da ostali nosioci nase igre budu spremni..
ljudi glave gore, ako smo iz vruce atine bez pjanica iscupali bod mozemo ih u zenici dotuci
- ultima_palabra
#2770 Re: Miralem Pjanić
Ne izgleda zglob toliko loše... za 7 dana on može lagano trčkarati. Ne bi me iznenadilo da se oporavi.
-
sumirprimus
#2771 Re: Miralem Pjanić
moždaj ovo taktika za grke...
fola neče bit spreman,a onda iznenada... 
- Infaze Studio
#2772 Re: Miralem Pjanić
Sve vijesti o Pjanicevoj povredi za sada stizu od strane Rome, tako da nema tu nekog taktiziranja da se "zbune" grci...Ali i ako bude priblizno spreman, za ocekivati je da ce Roma kenjati ponovo da ga se ne pusti.
Zglob ne izgleda lose na onoj slici, ali ako je tacno da je oteklina bila velicine narandze kada je bio na prvom snimanju u nedjelju, onda nije toliko ohrabrujuce.
Zglob ne izgleda lose na onoj slici, ali ako je tacno da je oteklina bila velicine narandze kada je bio na prvom snimanju u nedjelju, onda nije toliko ohrabrujuce.
- fantom slobode
#2773 Re: Miralem Pjanić
Roma ce sigurno sprijecavati njegov nastup protiv Grka. Mislim i ako bude spreman da ga Susic nece postaviti od prvog minuta u igru, nego ce ga drzati za zadnjih pola sata u zavisnosti od rezultata do tada. Sa Grcima je uvijek natezanje, to je tim koji igra specificno dosadan fudbal okrenut rezultatu. A i Susic voli da kalkulise.
Nadam se da ce Pjanic biti koliko toliko spreman do Grka. Ocekujem da ga Susic stavi na spisak za Grcku sad u cetvrtak.
Nadam se da ce Pjanic biti koliko toliko spreman do Grka. Ocekujem da ga Susic stavi na spisak za Grcku sad u cetvrtak.
-
zdici1
#2774 Re: Miralem Pjanić
Šta vam je ljudi, pa zvanično je odsutan 4 sedmice. Naravno da mu neće ni slati poziv.
http://www.asroma.it/en/news/miralem_pjanic/
- Infaze Studio
#2775 Re: Miralem Pjanić
Sto mu nebi slao poziv? Oko povreda nista nije zvanicno, a i Roma ima protivnike koji ne moraju sve tacno znati. Pozvan ce biti sigurno, a i ako ne bude mogao igrati, trebali bi ga pustiti da dodje na okupljanje jer u tom stadiju rehabilitacije strogo mirovanje nece vise biti neophodno. Prisustvo takvog jednog igraca u kampu znaci puno.zdici1 wrote:Šta vam je ljudi, pa zvanično je odsutan 4 sedmice. Naravno da mu neće ni slati poziv.