Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
It_is_a_Leclerc wrote:Već večeras bi ljekari trebali imati snimak zgloba pred sobom, pa će dati valjda i nešto u javnost. Nažalost, da se radi o tim "sutra sam na nogama" povredama, ljekar bi dao neki analgetik, led na nogu, i zdra'o, ne bi tražio snimak. Uglavnom, čekamo sutra i molimo Boga da je lakša povreda u pitanju.
Mislim da nema od snimka nista dok se otok potpuno ne povuce, dakle sutra do podne.
Na rekreaciji sam imao slicnu povredu (nategnuce i napuknuce ligamenata)i dobio par sedmica imobliziranog zgloba dok vrhunski sportista tako dobro fizicki pripremljen ne bi trebao toliko izbivati, mislim osim ako nije doslo do potpunog pucanja ligamenata. Nadajmo se najboljem.
Da stvar bude gora, povredio je se nakon što mu je grčki reprezentativac dodao loptu
Nego, znate šta, naša je sudbina da mi pobjedimo Grke sa ili bez Pjanića, aBd. To sebi treba staviti u glavu i početi rezervisati hotele. Pustimo više tu našu zloslutnju, privucimo sreću jednom, pa barem to bilo i protiv onih koji u fudbalu imaju najviše sreće.
Ko želi da još jednom vidi ovu grozotu od povrede, evo malo bolji snimak za skinuti na kompu
It_is_a_Leclerc wrote:Već večeras bi ljekari trebali imati snimak zgloba pred sobom, pa će dati valjda i nešto u javnost. Nažalost, da se radi o tim "sutra sam na nogama" povredama, ljekar bi dao neki analgetik, led na nogu, i zdra'o, ne bi tražio snimak. Uglavnom, čekamo sutra i molimo Boga da je lakša povreda u pitanju.
Mislim da nema od snimka nista dok se otok potpuno ne povuce, dakle sutra do podne.
Na rekreaciji sam imao slicnu povredu (nategnuce i napuknuce ligamenata)i dobio par sedmica imobliziranog zgloba dok vrhunski sportista tako dobro fizicki pripremljen ne bi trebao toliko izbivati, mislim osim ako nije doslo do potpunog pucanja ligamenata. Nadajmo se najboljem.
Do 22 marta samo da se Dzeko, Mujdza, Begovic, Misimovic, Ibisevic, Spahic, Lulic jos ne povr.. pa jesmo baksuzi ma a povr i Medunjanina bi takodjer bila šamar..
Mikady wrote:Do 22 marta samo da se Dzeko, Mujdza, Begovic, Misimovic, Ibisevic, Spahic, Lulic jos ne povr.. pa jesmo baksuzi ma a povr i Medunjanina bi takodjer bila šamar..
Džeko nebi trebao aBd, hem je imun prilično na povrede, hem sjedi na klupi
al smo baksuzna država u tri pm, pred najvazniju utakmicu povrijedi se trenutno ubjedljivo najbolji igrac reprezentacije, a i ova raja sto su preko studenstkih pohoda otišli u rim na utakmicu imali su šta da vide
bolje se rodit bez qrca nego bez srece, ak imaš srece možda ti naraste
Miralem Pjanić podvrgnut je večeras, nakon što je zbog povrede napustio utakmicu između Rome i Genoe, rendgenskom snimanju povrijeđenog zgloba.
Našem reprezentativcu nalazi rendgenskog snimka kosti zgloba na sreću su uredni i ne pokazuju postojanje ozbiljnije povrede, no konačan stepen ozlijeđenosti zgloba lijeve noge Miralema Pjanića znati će se tek u utorak.
Naime, kako ekskluzivno saznaje Reprezentacija.ba portal, Pjanić će u utorak biti podvrgnut magnetnoj rezonanciji skočnog zgloba lijeve noge, te će se tek nakon tog nalaza znati precizno stanje i ozbiljnost njegove povrede.
Magarece_godine wrote:Miralem Pjanić podvrgnut je večeras, nakon što je zbog povrede napustio utakmicu između Rome i Genoe, rendgenskom snimanju povrijeđenog zgloba.
Našem reprezentativcu nalazi rendgenskog snimka kosti zgloba na sreću su uredni i ne pokazuju postojanje ozbiljnije povrede, no konačan stepen ozlijeđenosti zgloba lijeve noge Miralema Pjanića znati će se tek u utorak.
Naime, kako ekskluzivno saznaje Reprezentacija.ba portal, Pjanić će u utorak biti podvrgnut magnetnoj rezonanciji skočnog zgloba lijeve noge, te će se tek nakon tog nalaza znati precizno stanje i ozbiljnost njegove povrede.
Saznaje reprezentacija.ba, prije nego što redakcije ode leći, jer je sutra ujutro prva smjena u školi. Šalu na stranu, evo piše onaj lik sa sportsport.ba na twići :
Pjanić stigao u bolnicu Campus Biomedico prije 40 minuta. Zglob na lijevoj nozi ima oteklinu veću od narandže
Prije 25. minuta, a ovi iz reprezentacija.ba i dijagnozu uspostavili
Salihović, Pjanić, Mujdža.. majstori koji znaju da stanu na loptu i razvuku igru, koji imaju sigurnost u nogama su van stroja. Ne pise se dobro protiv levataa. Kako su sretni samo, nevjerovatno.
Miralem Pjanić podrgnut je večeras, nakon što je zbog povrede napustio utakmicu između Rome i Genoe, rendgenskom snimanju povrijeđenog zgloba.
Naime, kako saznaje **** portal, Pjanić će u utorak biti podvrgnut magnetnoj rezonanciji skočnog zgloba lijeve noge, te će se tek nakon tog nalaza znati precizno stanje i ozbiljnost njegove povrede.
zakonpera wrote:Salihović, Pjanić, Mujdža.. majstori koji znaju da stanu na loptu i razvuku igru, koji imaju sigurnost u nogama su van stroja. Ne pise se dobro protiv levataa. Kako su sretni samo, nevjerovatno.
zakonpera wrote:Salihović, Pjanić, Mujdža.. majstori koji znaju da stanu na loptu i razvuku igru, koji imaju sigurnost u nogama su van stroja. Ne pise se dobro protiv levataa. Kako su sretni samo, nevjerovatno.
Sve jako bitni igraci, ali sve sam mogao nekako osaburiti - ali ovo sa Pjanićem je prelilo čašu on nam je jako potreban protiv grka.
Pa hoce li nas ikad prestati pratiti ovo prokletstvo vece peh nacije nema u univezumu.
vijest mi syeba citavu sedmicu u startu, a ne dan
Sve jako bitni igraci, ali sve sam mogao nekako osaburiti - ali ovo sa Pjanićem je prelilo čašu on nam je jako potreban protiv grka.
Pa hoce li nas ikad prestati pratiti ovo prokletstvo vece peh nacije nema u univezumu.
vijest mi syeba citavu sedmicu u startu, a ne dan