Selektor nema veze sa kondicionim pripremamaSarajevo_Grad wrote:Ma nije Džeko, Pape je kriv. Mislim da bi Amar bolju formu nabio Džeki.
Mexico-BiH
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- Edin H.
#76 Re: Mexico-BiH
- Muhamed Đakmić
#77 Re: Mexico-BiH
Brate dragi, stvarno gluposti valjas. Dzeko ce do kraja ove godine vjerovatno postati najbolji strijelac u historiji reprezentacije BiH, sa svojih 26 godina. Ako on nikad nije valjao u reprezentaciji, onda nije niko u historiji ove reprezentacije nikad valjao.
Sve mi se cini da si kvaziintelektualac, imas nesto reci o svakoj temi, a malo znas o svakoj.
Sve mi se cini da si kvaziintelektualac, imas nesto reci o svakoj temi, a malo znas o svakoj.
- Charuga
- Globalni moderator
#78 Re: Mexico-BiH
Malo samo pripazi na pisanje, nemoj da te ponese euforija ...Sarajevo1946 wrote:Brate dragi, stvarno gluposti valjas. Dzeko ce do kraja ove godine vjerovatno postati najbolji strijelac u historiji reprezentacije BiH, sa svojih 26 godina. Ako on nikad nije valjao u reprezentaciji, onda nije niko u historiji ove reprezentacije nikad valjao.
- odesveuhonduras
- Location: Ne interesuje me vaše mišljenje o deklinaciji Edinovog prezimena. FaLa :)
#79 Re: Mexico-BiH
ma dobro, pod formom podrazumijevam sveukupno psihofizičko stanje, da ne razbijam sad na atomeEdin H. wrote:Mislim da to puno veze sa formom (jaci je u duelima nego sto je ikada prije bio) koliko ima veze sa psihom, a i uostalom sa padom forme i fizicke spreme Misimovica, idejnog kreatora vecine Dzekinih golova iz njegovih najboljih dana.odesveuhonduras wrote:vidi jarane, čisto sumnjam da ćeš popiti više packi zbog kritikovanja džeka ovdje od mene jer se bojim da će te banovati brzo ako nastaviš tako, ali fakat pretjeruješ.Sarajevo_Grad wrote:Srećom vi znate, dobro je pa imate lincencu za te menadžere i folove. A i imaš nick bhf, originalno, nema šta.
Sa Džekovom formom iz kvala za SP 2010, mi bi vjerovatno prekucali slijedeće kvalifikacije u onakvoj grupi. Sa ovakvom formom kakvu ima zadnjih godinu i po dana, daBogdo..
-
amko76
#80 Re: Mexico-BiH
Hebaćemo Meksiko!
Ups to mi je nešto poznato, ne sjećam se da općismo s nekim (općiše s nama)
Ups to mi je nešto poznato, ne sjećam se da općismo s nekim (općiše s nama)
- JThomas
#81 Re: Mexico-BiH
ma hajde, i primanje je seks.
- Edin H.
#82 Re: Mexico-BiH
JThomas wrote:ma hajde, i primanje je seks.
- BHF_Manijak
#83 Re: Mexico-BiH
Ne, ne znamo mi, mi smo laici, ali zna statistika Dzekina koja ti apsolutno ne ide u prilog! Plaho se po temama pametan i bahat pravis, a nerijetko veze nemas sta pises.Sarajevo_Grad wrote:Srećom vi znate, dobro je pa imate lincencu za te menadžere i folove. A i imaš nick bhf, originalno, nema šta.
I da, moj nick nema nista s tim, odnosno s cinjenicom sto su ti arguentima na staklenim nogama!
- It_is_a_Leclerc
#84 Re: Mexico-BiH
Ova pisma su smorila i toliko me nerviraju.leškarenje wrote:Sad si ga naljutio,nece vise htjeti ni ovdje pisati.
Prava i odgovornosti reprezentativaca BiH
http://www.muskiportal.com/pismo-fanova ... ivaca-bih/
Ispada da nam je selekcija puna pete kolone koja izdaje i sabotira na svakoj utakmici, pa su pisma ogorčenih, samosvjesnih i nadobudnih fanova koji su, uglavnom, od fudbala klasične beje, neophodna kako bi se postigla, što bi Ćiro rekao, nacionalna galvanizacija.
-
AzRimiRzA
#85 Re: Mexico-BiH
Samo nemoj da neko postavlja tabele vrijednosti nasih i njihovih igraca i te folove. Momci znaju igrati, a mi ako budemo igrali kao neki dan bit' ce tuta.
- MaroonBrigade
#86 Re: Mexico-BiH
al' dobar je MemoSarajevo_Grad wrote:Srećom vi znate, dobro je pa imate lincencu za te menadžere i folove. A i imaš nick bhf, originalno, nema šta.
-
AzRimiRzA
#87 Re: Mexico-BiH
Vec sam se poceo loziti naveliko. K'o da je Europsko
- Mračajski proto
#88 Re: Mexico-BiH
Je l' može neko napisati mogući sastav Mexica protiv nas ?
-
Coalman
#89 Re: Mexico-BiH
Corona - Salcido, Moreno, Meza, Maza - Perez, Zavala, Andrade, Barrera - De Nigris, Dos SantosSarajevo_Grad wrote:Je l' može neko napisati mogući sastav Mexica protiv nas ?
Rezervni igrači:
Ayala
Jimenez
Marquez
Molina
Ochoa
Reyna
Talavera
Torres
To je bilo protiv Walesa gdje su slavili 2-0, tako da bi vjerovatno trebalo biti nešto slično i protiv nas.
- Mračajski proto
#90 Re: Mexico-BiH
Zahvaljujem. Pa eto, i nemaju baš neku ekipu, ali su u svakom slučaju neugodni. Ovaj mali čupavi Dos Santos jedino da je vrijedan neke ''pažnje''. 'ajd, možda izvučemo i neriješeno, šta znaš.
-
AzRimiRzA
#91 Re: Mexico-BiH
Kad poce citati imena ozedni ije*ote. Corona pa meze ovo ono bit ce dernek.Coalman wrote:Corona - Salcido, Moreno, Meza, Maza - Perez, Zavala, Andrade, Barrera - De Nigris, Dos SantosSarajevo_Grad wrote:Je l' može neko napisati mogući sastav Mexica protiv nas ?
Rezervni igrači:
Ayala
Jimenez
Marquez
Molina
Ochoa
Reyna
Talavera
Torres
To je bilo protiv Walesa gdje su slavili 2-0, tako da bi vjerovatno trebalo biti nešto slično i protiv nas.
- cvrčak_na_hedonizmu
#92 Re: Mexico-BiH
Patriotski na Meksiko, hendikep -1,5 @2.85 na bet 365
Poklon, naivne kladonice.
- odesveuhonduras
- Location: Ne interesuje me vaše mišljenje o deklinaciji Edinovog prezimena. FaLa :)
#93 Re: Mexico-BiH
Maza i Zavala su najjačiAzRimiRzA wrote:Kad poce citati imena ozedni ije*ote. Corona pa meze ovo ono bit ce dernek.Coalman wrote:Corona - Salcido, Moreno, Meza, Maza - Perez, Zavala, Andrade, Barrera - De Nigris, Dos SantosSarajevo_Grad wrote:Je l' može neko napisati mogući sastav Mexica protiv nas ?
Rezervni igrači:
Ayala
Jimenez
Marquez
Molina
Ochoa
Reyna
Talavera
Torres
-
mejdanbl
#94 Re: Mexico-BiH
Zasto Vrancic i Vranjes, ljudi od 25-26 godina koji su dogurali do 1. rumunske i 2. njemacke lige. Hajde dobro ovaj Stevanovic ima tek 21 godinu pa hajde, ali ovi su tarabici 100%. Ovo sve smrdi na Baku Sliskovica i prodaju nekakvih Jakiravica i Kerkeza i sl. Cocalic i ovaj Zukanovic su zasluzili poziv. Svi koji imaju vise od 21 i igraju u Srbiji, Hrvatskoj, BiH, Moldaviji, Rumunskoj, Bugarskoj, drugim i trecim ligama Evrope ne bi trebali igrati za reprezentaciju. U Cikagu ce biti 30000 ljudi, moglo je biti i vise, ali ljudi odustaju jer nece gledati nekakve drugoligaske i treceligaske igrace od po 25-30 godina.
-
tcz
#95 Re: Mexico-BiH
ove lige 5-ice pune nasi igracamejdanbl wrote:Zasto Vrancic i Vranjes, ljudi od 25-26 godina koji su dogurali do 1. rumunske i 2. njemacke lige. Hajde dobro ovaj Stevanovic ima tek 21 godinu pa hajde, ali ovi su tarabici 100%. Ovo sve smrdi na Baku Sliskovica i prodaju nekakvih Jakiravica i Kerkeza i sl. Cocalic i ovaj Zukanovic su zasluzili poziv. Svi koji imaju vise od 21 i igraju u Srbiji, Hrvatskoj, BiH, Moldaviji, Rumunskoj, Bugarskoj, drugim i trecim ligama Evrope ne bi trebali igrati za reprezentaciju. U Cikagu ce biti 30000 ljudi, moglo je biti i vise, ali ljudi odustaju jer nece gledati nekakve drugoligaske i treceligaske igrace od po 25-30 godina.
Pojscemo ih za dorucak
-
Melami
#96 Re: Mexico-BiH
imam osjecaj da ce ovi nasi pruziti dobru partiju. Sramota bi bilo da dva puta za redom onako odigraju 
-
jadranska straza
#97 Re: Mexico-BiH
To je prijateljska utakmica.Neka bude dobar meč i bez povreda igrača i incidenata na tribinama.
-
Melami
#98 Re: Mexico-BiH
nema vez esto je prijateljska, prijateljska je i Mexicu i Irskoj pa sta? trebamo izgubiti, hajmo dobiti pa neka bude prijateljska. Svi mi zivimo da gledamo repku pa makar to i prijateljska bila, nama to nema nikakvog manjeg znacaja i oni bi to trebali cijeniti, i taj dres.
Sta je ovo na sa-x( ne klix) objavljeno da je tekma u 20h po lokalnom iliti ga po nasme u 3h, jel to meni nesto ne ide skupa ili :S Na uefinoj stranici jos nema vrijeme tekme, ne znam zasto. Na BHT pise da je u 3 po nasem.
Sta je ovo na sa-x( ne klix) objavljeno da je tekma u 20h po lokalnom iliti ga po nasme u 3h, jel to meni nesto ne ide skupa ili :S Na uefinoj stranici jos nema vrijeme tekme, ne znam zasto. Na BHT pise da je u 3 po nasem.
-
Melami
#99 Re: Mexico-BiH
N akraju krajeva ko je i dogovorio ovako mec kasno? Mislim da i nema neki unaprijed odredjeni termin, vec da se o tome dogovara? Zasto onda ovako, zar niko ne misli na ljude u BiH koji bi htjeli gledati taj mec? Sta je falilo da se igra bar u 5-6 po lokalnom.
-
sarajevomd
#100 Re: Mexico-BiH
"Nogometni reprezentativci BiH su odbili učestvovati na humanitarnoj večeri u Chicagu, na kojoj je trebao biti prikupljen novac za projekt "Naša realnost", odnosno za siromašne ljude u našoj zemlji."
Ovaj sto pita za termin...to diktiraju sponzori