Mexico-BiH

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Locked
MaroonBrigade

#51 Re: Mexico-BiH

Post by MaroonBrigade »

Mislim da mu je pravo dobro dosla ova tekma nakon one katastrofe protiv portugala...
Coalman

#52 Re: Mexico-BiH

Post by Coalman »

Ako će zalaganje biti kao protiv Irske ne isplati se ostajati tako kasno i gledati utakmicu.
todd_smith

#53 Re: Mexico-BiH

Post by todd_smith »

MasaCHusaC wrote:
Edin H. wrote:Mi mozemo jedva skupiti solidan prvi tim, jasno je bilo pred Irsku cim se saznalo da pored Papca i Spahica nece igrati ni Salihovic, da su nam sanse minimalne.
Zna li neko sta je sa njim? Hoce li biti spreman za ovu tekmu?
Svi clanovi i simpatizeri BHF-a su dobro dosli u Caffe Piccolo u Srijedu. Od 8pm cemo imati sekciju kafica za BHF Shop, uplatu i informacije kako postati BHF clan. Pored toga, glavne aktivnosti ce biti druzenje i upoznavanje clanova sirom USA/Canada i Evrope. Ko nije u mogucnosti stici u Piccolo u Srijedu, isto cemo odraditi i u Cetvrtak ujutro. Planirano je da tu ostanemo do 2pm.

Caffe Piccolo se nalazi na sljedecoj lokaciji:
2610 W Peterson Ave
Chicago, IL 60659
ako mislis na Salihovica, nece, on je na dan utakmice sa Irskom vec putovao nazad za terapije

sa Spahom sam pricao, kaze da 27. tj jucer ide nazad u Spaniju
Edin H.

#54 Re: Mexico-BiH

Post by Edin H. »

and wrote:@Edin H,kako bi u Irskoj?
Najbolje je bilo kada je zagrmilo u Temple Baru (to im je bas trendy mjesto) "Volim and-ov avatar :D ", ali cini mi se da obezbjedjenje nije bilo previse odusevljeno :D
odesveuhonduras
Location: Ne interesuje me vaše mišljenje o deklinaciji Edinovog prezimena. FaLa :)

#55 Re: Mexico-BiH

Post by odesveuhonduras »

leet wrote:Nema Chicharita :(
šteta, on nam je bio šansa sa ovakvom obranom :D
MaroonBrigade

#56 Re: Mexico-BiH

Post by MaroonBrigade »

Kada su Zmajevi prošle godine igrali sa Meksikom u Atlanti bilo je prisutno oko 30.000 navijača na stadionu i još 15.000 hiljada van stadiona, jer nisu svi uspjeli kupiti karte.

Kako najavljuju navijači Bosne i Hercegovine iz Sjeverne Amerike, očekuje se da na stadionu bude između 30.000 i 40.000 navijača BiH, koji tako žele srušiti rekord po posjećenosti na jednoj utakmici reprezentacije.

bice nas i 100 000 u diznilendu bratam' :lol:

:run:
Mračajski proto

#57 Re: Mexico-BiH

Post by Mračajski proto »

Džeku i Ibiševića na klupu ostaviti, ustvari, neka ih na tribini, mogu komotno dići sve čet'ri u zrak i zajebavati se. Protiv Irske obojica katastrofalni, Džeko nešto agilniji, ali onaj Ibišević i kad ima volju, on opet ne zna. Skidam mu kapu za sve golove u njegovoj dosadašnjoj karijeri, ali on je nula, teška nula. Niti je tehnički jak, niti u skoku zna nešto uraditi, samo se nešto gega, fula zicere. On i Portugal su nas izbacili u onom baražu, šta je sve fulao, ne vjerujem ni danas. Za njega su one ''prikucave'' i odbijene lopte, on sam nikad ništa neće pametno uraditi na terenu. Džeko valjda pjan došao na utakmicu, od one proslave City-a, ali hajde, nikad nije ni blistao u dresu reprezentacije, valjda mu smeta što ga kakav šeik ne gleda. Protiv Meksika igrati bez ijednog napadača, staviti sve u vezi i nabijati lopte, ionako nemamo nikakvu igru, svi isto parmaci.
cindrlimindrli

#58 Re: Mexico-BiH

Post by cindrlimindrli »

Sarajevo_Grad wrote:Džeko valjda pjan došao na utakmicu, od one proslave City-a, ali hajde, nikad nije ni blistao u dresu reprezentacije
Stvarno, je li tebe bar malo sramota ovoliku glupost napisati?
Mračajski proto

#59 Re: Mexico-BiH

Čisto me boli briga šta ti misliš o tome. I ti, i slični tebi, mudonje koji češkaju jaja i traže ove lapsuse, boldiraju, pa kasnije neku hajku prave. Svako ima pravo na konstataciju, ali brate, peglate sa tim sitnicama. Ako ga voliš, uzmi brate poster, okači na vrata ulazne sobe, ne peglaj nas.
cindrlimindrli

#60 Re: Mexico-BiH

Post by cindrlimindrli »

Sarajevo_Grad wrote:Čisto me boli briga šta ti misliš o tome. I ti, i slični tebi, mudonje koji češkaju jaja i traže ove lapsuse, boldiraju, pa kasnije neku hajku prave. Svako ima pravo na konstataciju, ali brate, peglate sa tim sitnicama. Ako ga voliš, uzmi brate poster, okači na vrata ulazne sobe, ne peglaj nas.
Dobro sad, sta se ljutis? Eto priznao si kako ponekad valjas budalastine i sve je ok.
Mračajski proto

#61 Re: Mexico-BiH

I ćorava koka ubode.

P.S Malo ti je poster više na lijevoj strani, nego na desnoj. Ispravi to...
cindrlimindrli

#62 Re: Mexico-BiH

Post by cindrlimindrli »

Sarajevo_Grad wrote:I ćorava koka ubode.

P.S Malo ti je poster više na lijevoj strani, nego na desnoj. Ispravi to...
Hajde?
Mračajski proto

#63 Re: Mexico-BiH

Idi po traku... Pade poster...
cindrlimindrli

#64 Re: Mexico-BiH

Post by cindrlimindrli »

Sarajevo_Grad wrote:Idi po traku... Pade poster...
I, sta kazes strucnjak, nikad nije blistao u reprezentaciji? :D
Mračajski proto

#65 Re: Mexico-BiH

E jebi ga, ode poster iza kauča :(
cindrlimindrli

#66 Re: Mexico-BiH

Post by cindrlimindrli »

Razumijem ja tvoje frustracije, imas 300 godina, zivis kod roditelja, u djepu 2 KM, a prvi komsija do tebe
jedan od najboljih napadaca danasnjice, pun k`o brod i ne poznaje te kad ponekad navrati u svoj kraj.
Je l` ovo?
:D
Crvena Tifoza

#67 Re: Mexico-BiH

Post by Crvena Tifoza »

and wrote:amerikanci,postavite nam kakvih slika iz čikaga

Dal' se tu podrazumijevaju i slike 'ajdučkog srceTA dok tuče 'eineken par sati nakon stizanja? :roll:
Mračajski proto

#68 Re: Mexico-BiH

Smaraš.
BHF_Manijak

#69 Re: Mexico-BiH

Post by BHF_Manijak »

A jedini buraz ovdje koji smara si ti, vjeruj, Dzekina forma jeste kita i protiv Irske je drama lose odigro, no reci kako frajer nema nijednu utakmicu za reprezentaciju da valja jeste totalna budalastina i laz.
To moze samo totalni fudbalski laik reci ili neko ko pogleda utakmicu reprezentacije svake prestupje godine. :roll:

Ljutis se ko dijete kakvo sto ti je frajer to nabio na nos i jos ga nakvim djecijim fazonima prozivas za kojekakve postere, mislim ono... :roll:
odesveuhonduras
Location: Ne interesuje me vaše mišljenje o deklinaciji Edinovog prezimena. FaLa :)

#70 Re: Mexico-BiH

Džeko je odavno taraba u reprezentaciji (otprilike od početka kvalifikacija za EP), ali reći da nikad ništa za reprezentaciju nije napravio je malo previše. Momak je bio najbolji strijelac kvalifikacija za SP 2010.
Mračajski proto

#71 Re: Mexico-BiH

Srećom vi znate, dobro je pa imate lincencu za te menadžere i folove. A i imaš nick bhf, originalno, nema šta. :lol:
odesveuhonduras

#72 Re: Mexico-BiH

Sarajevo_Grad wrote:Srećom vi znate, dobro je pa imate lincencu za te menadžere i folove. A i imaš nick bhf, originalno, nema šta. :lol:
vidi jarane, čisto sumnjam da ćeš popiti više packi zbog kritikovanja džeka ovdje od mene jer se bojim da će te banovati brzo ako nastaviš tako, ali fakat pretjeruješ.

Sa Džekovom formom iz kvala za SP 2010, mi bi vjerovatno prekucali slijedeće kvalifikacije u onakvoj grupi. Sa ovakvom formom kakvu ima zadnjih godinu i po dana, daBogdo..
Mračajski proto

#73 Re: Mexico-BiH

Ma nije Džeko, Pape je kriv. Mislim da bi Amar bolju formu nabio Džeki.
odesveuhonduras

#74 Re: Mexico-BiH

Sarajevo_Grad wrote:Ma nije Džeko, Pape je kriv. Mislim da bi Amar bolju formu nabio Džeki.
da, inače jednom veležovcu pravo puca potkoljenica za vaše sarajevske nesuglasice :D
Edin H.

#75 Re: Mexico-BiH

Post by Edin H. »

odesveuhonduras wrote:
Sarajevo_Grad wrote:Srećom vi znate, dobro je pa imate lincencu za te menadžere i folove. A i imaš nick bhf, originalno, nema šta. :lol:
vidi jarane, čisto sumnjam da ćeš popiti više packi zbog kritikovanja džeka ovdje od mene jer se bojim da će te banovati brzo ako nastaviš tako, ali fakat pretjeruješ.

Sa Džekovom formom iz kvala za SP 2010, mi bi vjerovatno prekucali slijedeće kvalifikacije u onakvoj grupi. Sa ovakvom formom kakvu ima zadnjih godinu i po dana, daBogdo..
Mislim da to puno veze sa formom (jaci je u duelima nego sto je ikada prije bio) koliko ima veze sa psihom, a i uostalom sa padom forme i fizicke spreme Misimovica, idejnog kreatora vecine Dzekinih golova iz njegovih najboljih dana.
Locked