A Komitet potvrdio prisustvo reprezentativacasarajevomd wrote:"Nogometni reprezentativci BiH su odbili učestvovati na humanitarnoj večeri u Chicagu, na kojoj je trebao biti prikupljen novac za projekt "Naša realnost", odnosno za siromašne ljude u našoj zemlji."![]()
Ovaj sto pita za termin...to diktiraju sponzori
Mexico-BiH
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- ultima_palabra
#101 Re: Mexico-BiH
-
Melami
#102 Re: Mexico-BiH
sramota, kao sto rekoh, nije vodja, nema autoritet, nema discipline, iskustva, muda(doduse nisam pipo hvala Bogu)ultima_palabra wrote:A Komitet potvrdio prisustvo reprezentativacasarajevomd wrote:"Nogometni reprezentativci BiH su odbili učestvovati na humanitarnoj večeri u Chicagu, na kojoj je trebao biti prikupljen novac za projekt "Naša realnost", odnosno za siromašne ljude u našoj zemlji."![]()
Ovaj sto pita za termin...to diktiraju sponzoriDigli su se oni malo previše, a Safet prefin da ih spusti na zemlju. Zrelo za degeneka...
-
leo karan
#103 Re: Mexico-BiH
kao sto sam i mislio
spahic se vise pita od bilo koga ovdje
ne znam kako ljudi ne vide da je on kamen spoticanja u svoj ovoj prici oko reprezantacije.
samo fazon je sto je nedodirljiv, ima "ledja".
niko nece s mafijom da se zamjera, razumljivo
ne znam kako ljudi ne vide da je on kamen spoticanja u svoj ovoj prici oko reprezantacije.
-
sarajevomd
#104 Re: Mexico-BiH
Ma ja, bitnije se opijati i tefericiti a ne ici na neku veceru 
-
katarina bosanska
#105 Re: Mexico-BiH
I ti odmah povjerovao u sve napisano nekog naseg nazovi novinara i opcenito nasih neprofesionalnih medija. Ne vjerujem da je ovo istina, pa Džeko, Spsaha, Pjana, Ibiševič i dr. ucestvovalisu do sada milion puta na raznim humanitarnim manifestacijama što licno, što zajedno. Ovo je neka muljaža organizatora i nogometnog saveza bez dogovara sa igracima.leo karan wrote:kao sto sam i mislio
Last edited by katarina bosanska on 30/05/2012 11:20, edited 1 time in total.
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#106 Re: Mexico-BiH
Ne lupajte, vijest o ovoj veceri kad se procita, samo jedan zakljucak se moze izvuci: kakve li mi bezdusne zvijeri od reprezentativaca imamo
Da li je to zaista tako? Mnogi od njih su se dokazali u humanitarnim aktivnostima.
Da li je to zaista tako? Mnogi od njih su se dokazali u humanitarnim aktivnostima.
- Mračajski proto
#107 Re: Mexico-BiH
A i vi lako planete. Pa i novinari odmah hiperbolišu tekst, to im je posao, da privuku nas koji ćemo stranice i stranice pisati u vezi toga. Ne vjerujem da je ovako, ima dobrih osoba i ljudina kod nas u reprezentaciji.
Last edited by Mračajski proto on 30/05/2012 11:20, edited 1 time in total.
- plain vanilla
- Location: Jer ti si jedini način da pokrijem golotinju ove detinje duše...
#108 Re: Mexico-BiH
]
vole oni Bosnu, ali postuju sebe
:"Nogometni reprezentativci BiH su odbili učestvovati na humanitarnoj večeri u Chicagu, na kojoj je trebao biti prikupljen novac za projekt "Naša realnost", odnosno za siromašne ljude u našoj zemlji."
vole oni Bosnu, ali postuju sebe
- Koolin1
#109 Re: Mexico-BiH
Na reprezentativcima je da igraju fudbal a ne da hodaju po nekim vecerama I sijelima... Drago mi je sto su odbili prisustovati "humentarnoj" veceri.
Ja zivim u SADu 10 godina I jos nikada nisam cuo za ovu organizaciju koja je bila organizator... Od kako se saznalo za ovu tekmu niklo je hiljadu nekih "humentarni" organizacija...
Ja zivim u SADu 10 godina I jos nikada nisam cuo za ovu organizaciju koja je bila organizator... Od kako se saznalo za ovu tekmu niklo je hiljadu nekih "humentarni" organizacija...
- Janjicar
#110 Re: Mexico-BiH
cekam izjavu Safeta
i ovo ako bude istina onda 'hebo i Dzeku i Spahica Pjanica i sve njih...
Prvo odu u Irsku na izlet, i onda ce hladit muda u hotelu i pit pivu a nemogu otici na humanitarnu veceru sat-dva...
Prvo odu u Irsku na izlet, i onda ce hladit muda u hotelu i pit pivu a nemogu otici na humanitarnu veceru sat-dva...
- MaroonBrigade
#112 Re: Mexico-BiH
tekma je u 8CT znaci 3 po "vasem"Melami wrote:nema vez esto je prijateljska, prijateljska je i Mexicu i Irskoj pa sta? trebamo izgubiti, hajmo dobiti pa neka bude prijateljska. Svi mi zivimo da gledamo repku pa makar to i prijateljska bila, nama to nema nikakvog manjeg znacaja i oni bi to trebali cijeniti, i taj dres.
Sta je ovo na sa-x( ne klix) objavljeno da je tekma u 20h po lokalnom iliti ga po nasme u 3h, jel to meni nesto ne ide skupa ili :S Na uefinoj stranici jos nema vrijeme tekme, ne znam zasto. Na BHT pise da je u 3 po nasem.
-
Crvena Tifoza
#113 Re: Mexico-BiH
Čovjek ne može da povjeruje kakve zaključke narod donosi samo radi jednog plaćenog teksta. Zašto se niko ne upita ko su ti domaći klošari koji stoje iza ove "humanitarne večere". Gdje su ti humanitarci bili do sada? Ukazala se prilika da se u kljun ubaci koji dolarčić. Najjače je bilo ono da je večera otvorena samo za one koji imaju biznise. Prepali se da im raja neće napuniti džepove. Ali nije večera jedini događaj koji obećava prisustvo reprezentacije kako bi se prodale karte. Zato Pape kapa do poda! Nije reprezentacija medo pa da ga za lanac vuku od cirkusa do cirkusa!Janjicar wrote:cekam izjavu Safeta
-
BHF80
#114 Re: Mexico-BiH
Ma samo nek ginu za svaku loptu i bicu zadovoljan
- Digla_da_kreci
#115 Re: Mexico-BiH
Skoncentrisimo se na utakmicu ljudi
Sta se danas desava po Chicagu? Pristizu li navijaci?
Sta se danas desava po Chicagu? Pristizu li navijaci?
- Janjicar
#116 Re: Mexico-BiH
procitaj to gore podvuceno... i boldirano...Crvena Tifoza wrote:Čovjek ne može da povjeruje kakve zaključke narod donosi samo radi jednog plaćenog teksta. Zašto se niko ne upita ko su ti domaći klošari koji stoje iza ove "humanitarne večere". Gdje su ti humanitarci bili do sada? Ukazala se prilika da se u kljun ubaci koji dolarčić. Najjače je bilo ono da je večera otvorena samo za one koji imaju biznise. Prepali se da im raja neće napuniti džepove. Ali nije večera jedini događaj koji obećava prisustvo reprezentacije kako bi se prodale karte. Zato Pape kapa do poda! Nije reprezentacija medo pa da ga za lanac vuku od cirkusa do cirkusa!Janjicar wrote:cekam izjavu Safeta
Zivio mi sto godina pozzz
a Nasa Realnost je do sada donirala oko milion KM
-
Crvena Tifoza
#117 Re: Mexico-BiH
Janjicar wrote:procitaj to gore podvuceno... i boldirano...Crvena Tifoza wrote:Čovjek ne može da povjeruje kakve zaključke narod donosi samo radi jednog plaćenog teksta. Zašto se niko ne upita ko su ti domaći klošari koji stoje iza ove "humanitarne večere". Gdje su ti humanitarci bili do sada? Ukazala se prilika da se u kljun ubaci koji dolarčić. Najjače je bilo ono da je večera otvorena samo za one koji imaju biznise. Prepali se da im raja neće napuniti džepove. Ali nije večera jedini događaj koji obećava prisustvo reprezentacije kako bi se prodale karte. Zato Pape kapa do poda! Nije reprezentacija medo pa da ga za lanac vuku od cirkusa do cirkusa!Janjicar wrote:cekam izjavu Safeta
Zivio mi sto godina pozzz
a Nasa Realnost je do sada donirala oko milion KM
Jeste istina je. I sta sada? Puca mi neka stvar za našom realnoscu i nek se hebu. Mislim ako se psuje nek se onda psuje.
Ja opet kažem da lokalni klošari stoje iza te humanitarne večere nebi li uboli dolar vise.
Treba se zapitati zašto da repka hoda po salama gdje isključivo gostuju srpske folk zvijezde. Nije sve tako crno i bijelo.
- odesveuhonduras
- Location: Ne interesuje me vaše mišljenje o deklinaciji Edinovog prezimena. FaLa :)
#118 Re: Mexico-BiH
jah, bojim se mrsko im većini poslušati srpske folk zvijezde
Ne znam ništa oko te organizacije, večere i sl. ali ako je savez (komitet) to dogovorio, onda su trebali ići.
Ne znam ništa oko te organizacije, večere i sl. ali ako je savez (komitet) to dogovorio, onda su trebali ići.
- trcicu trceci
#119 Re: Mexico-BiH
Kako mozak kod nekih ljudi radi:
Natpisi u medijima: Spahic naredjuje ko ce igrati (prije godinu dana clanak), Susic nema autoritet nad igracima, Spahic rekao igracima da ne idu na humanitarnu veceru...
I to je dovoljno da se kaze kako iza Spahica stoje kriminalci, kako se Susic nista ne pita i kako nam je reprenzentacija u ------da ne kazem cemu.
Natpisi u medijima: Spahic naredjuje ko ce igrati (prije godinu dana clanak), Susic nema autoritet nad igracima, Spahic rekao igracima da ne idu na humanitarnu veceru...
I to je dovoljno da se kaze kako iza Spahica stoje kriminalci, kako se Susic nista ne pita i kako nam je reprenzentacija u ------da ne kazem cemu.
-
Crvena Tifoza
#120 Re: Mexico-BiH
odesveuhonduras wrote:jah, bojim se mrsko im većini poslušati srpske folk zvijezde![]()
Nista komitet nije dogovorio nego to su bila puste želje i obećanja organizatora da prodaju karte. Sada bi da nađu krivca za ne dolazak repke. Nije to jedini događaj gdje su obećali dolazak repke. Ne samo to nego se jednostavno ne poklapa satnica treninga i ovih manifestacija. Zato Pape svaka čast za odjeb.
- luckylaka
#121 Re: Mexico-BiH
Koliko glupsona komentira ,,nedolazak,,igraca a nemaju pojma o cemu se radi,ali klocu je bitno da se posere na Dzeku,Vedu,Spahu...Mafijasi gledaju svoja posla dolazkom reprezentacije u Usa.Npr.Dzeko dolazi u St.Louis,druzenje u dva termina.Prvo .Kupis Dzekin dres $75 pa na druzenje.Drugo.Navece neko humanitarno sijelo
ulaz$200.Nije Dzeko kriv sto je ulaz $200.Sreca pa nema puno budala.
- luckylaka
#122 Re: Mexico-BiH
Upravo tako ,,tifoza,,Igraci ko fol gostuju na koncertu kod Harisa Dz.,kod Tife i Hanke,kod Kemala M.,kod ovoga,onoga ko da ih ima 2000.Organizatori maljaju li muljaju.Crvena Tifoza wrote:odesveuhonduras wrote:jah, bojim se mrsko im većini poslušati srpske folk zvijezde![]()
Nista komitet nije dogovorio nego to su bila puste želje i obećanja organizatora da prodaju karte. Sada bi da nađu krivca za ne dolazak repke. Nije to jedini događaj gdje su obećali dolazak repke. Ne samo to nego se jednostavno ne poklapa satnica treninga i ovih manifestacija. Zato Pape svaka čast za odjeb.
-
SSemir
#123 Re: Mexico-BiH
de mi ti dokazi da je komitet / savez potvrdio prisustvo i pristao na ovo?! pratio sam na tvu sve izjave selektora i igraca, niko nijednom nije spomenuo tu humanitarnu veceru, na sajtu od nogometnog saveza nista ne pise o tome.ultima_palabra wrote:A Komitet potvrdio prisustvo reprezentativacasarajevomd wrote:"Nogometni reprezentativci BiH su odbili učestvovati na humanitarnoj večeri u Chicagu, na kojoj je trebao biti prikupljen novac za projekt "Naša realnost", odnosno za siromašne ljude u našoj zemlji."![]()
Ovaj sto pita za termin...to diktiraju sponzoriDigli su se oni malo previše, a Safet prefin da ih spusti na zemlju. Zrelo za degeneka...
kvazi novinari, seljacine koje misle da je kvalitetan tekst samo onaj tekst koji ce izazvati senzaciju i negativne reakcije, su napisali ovo i odma javnost pocinje sa pljuvanjem (javnost koja je mentalno na istom nivou kao i ovi kvazi novinari!)
- Janjicar
#124 Re: Mexico-BiH
Kako ocekivati od nekoga da prica objektivno ako kaze da mu se 'ebe za Nasom realnoscu.Crvena Tifoza wrote:
Jeste istina je. I sta sada? Puca mi neka stvar za našom realnoscu i nek se hebu. Mislim ako se psuje nek se onda psuje.
Ja opet kažem da lokalni klošari stoje iza te humanitarne večere nebi li uboli dolar vise.
Treba se zapitati zašto da repka hoda po salama gdje isključivo gostuju srpske folk zvijezde. Nije sve tako crno i bijelo.
Mislim da ako neko postoji vec 6 godina i ako je u tih 6 godina donirao siromasnom narodu preko milion KM onda ne razumijem obicnog covjeka koji ne bi pomogao s druge strane ako su u pitanju muljaze onda ih podrzavam...
Ali jos uvijek cekam izjavu Safeta i ostalih sta je stvarno u pitanju...
- bachje
#125 Re: Mexico-BiH
evo ti dokazaSSemir wrote:de mi ti dokazi da je komitet / savez potvrdio prisustvo i pristao na ovo?! pratio sam na tvu sve izjave selektora i igraca, niko nijednom nije spomenuo tu humanitarnu veceru, na sajtu od nogometnog saveza nista ne pise o tome.
kvazi novinari, seljacine koje misle da je kvalitetan tekst samo onaj tekst koji ce izazvati senzaciju i negativne reakcije, su napisali ovo i odma javnost pocinje sa pljuvanjem (javnost koja je mentalno na istom nivou kao i ovi kvazi novinari!)
nasi zmajevi na celu sa susicem imaju qrc
Last edited by bachje on 30/05/2012 15:48, edited 1 time in total.