Mexico-BiH

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Locked
Crvena Tifoza

#926 Re: Mexico-BiH

Post by Crvena Tifoza »

Šibicar wrote:
Crvena Tifoza wrote:
Šibicar wrote:E jake mi civilizacije. :-)

Nedokučivo. ;)
Možda za tebe. :wink:

Očigledno je.
Šibicar

#927 Re: Mexico-BiH

Post by Šibicar »

I više od toga.
Obuca9

#928 Re: Mexico-BiH

Post by Obuca9 »

Crvena Tifoza wrote:
Nedokučivo. ;)
E hvala ti na takvoj civilizaciji koja od stadiona pravi pozorište.
jutarnji

#929 Re: Mexico-BiH

Post by jutarnji »

Prezivi se i ovo, ovakve dvije u sedam dana i cini mi se da bih mandrkno, ili od pivE ili bi me se oba krajnika u plucima
zaglavila. Ostarilo se, jbg. Menadjer kafane u onoj zgradi CNN-a pored stadiona kaze da je prvi put ostao bez alkohola
kako ima bizMis, a igrao se i superbawl, NFL utakmice su redovne, bude i dobrih koncerata itd..uglavnom, oko pet
sati mi smo popili sav inventar :D .
Utakmica prva liga, momci su igrali k`o da im je zadnje, meni su svi bili super, pa cak i onaj Mravac kojeg organski
nisam mogao smisliti. Lik je brz to nije normalno, kako je uklizao jednom, `ebo ti Carlosa i Hadzialagica za njega.
Mislio sam da ce onog jadu iz uniteda na intezivnu poslati. Mujdza isti, dobar k`o panja, onu gresku sam mu halalio.
Onaj momcic, Besic, jbt zivot kakva ce ono igracina biti, samo mu dobrog menadjera i laganini ce on u Barselonu
za par godina. Spaha, Sejo, standardno dobri, Pjanic jos malo kila i bice od njega Maradona, Miske dobar, awww kako
je zavrne, sve kontam ko je glavom spuca da ce mu kosu obrijat, mora malo tu kondiciju poraviti i to je to.
Medo kultura, nivo, moze on bez problema na Rahimicevu poziciju. Vedo, jao majko, ima tu volje, htijenja al` kako
se zapetlja mislim da ni njemu nije jasno. Sve sto treba da uradi je da sastavi onu loptu iz sve snage, il` tintarom il`
nogom, al` ne lezi vraze, on vazda ima potez viska. Ne znam sta sa njim, poslati ga klupu, psihologu...pojma nemam.
Muslimovic, na njegovom mjestu ja bih probao karijeru na poziciji beka. Lik je jak k`o konj, oni se meksikanci od
njega odbijaju k`o u fliperu. Keno i nije imao puno posla, odbranio je onaj penal (nije on kriv sto su nasi zaspali koju
sekundu), imao je par dobrih intervencija, a najbolja je bila kad je onu casu pepsija napuco pod krov :D , dok je on
tu ne treba briniti puno o Begovicu. Sa Dzekom, malo priprema, Miske da ustabili kondiciju, Rumunima cemo zabiti
petardu bez problema!
Raja na stadionu, jaooo majko, majke mi se osevapili oni sto su sve organizovali. :lol: Meni licno su popravili
raspolozenje za narednih godinu dana. Treba ovo cesce igrati ovdje, da su pametni u savezu, uzeli bi svake godine
nekoliko miliona samo na ovakvim tekmama. Gologuzan koji je utrcao na teren :thumbup: :thumbup: :thumbup: :lol: ,
poslije njega i meksikanci su poceli navijati za nas. Ono malo BHF sto je bilo :thumbup: , nane, tetke i ostala
mnogobrojna rodbina :thumbup: .
jale2003

#930 Re: Mexico-BiH

Post by jale2003 »

jutarnji wrote:Prezivi se i ovo, ovakve dvije u sedam dana i cini mi se da bih mandrkno, ili od pivE ili bi me se oba krajnika u plucima
zaglavila. Ostarilo se, jbg. Menadjer kafane u onoj zgradi CNN-a pored stadiona kaze da je prvi put ostao bez alkohola
kako ima bizMis, a igrao se i superbawl, NFL utakmice su redovne, bude i dobrih koncerata itd..uglavnom, oko pet
sati mi smo popili sav inventar :D .
Utakmica prva liga, momci su igrali k`o da im je zadnje, meni su svi bili super, pa cak i onaj Mravac kojeg organski
nisam mogao smisliti. Lik je brz to nije normalno, kako je uklizao jednom, `ebo ti Carlosa i Hadzialagica za njega.
Mislio sam da ce onog jadu iz uniteda na intezivnu poslati. Mujdza isti, dobar k`o panja, onu gresku sam mu halalio.
Onaj momcic, Besic, jbt zivot kakva ce ono igracina biti, samo mu dobrog menadjera i laganini ce on u Barselonu
za par godina. Spaha, Sejo, standardno dobri, Pjanic jos malo kila i bice od njega Maradona, Miske dobar, awww kako
je zavrne, sve kontam ko je glavom spuca da ce mu kosu obrijat, mora malo tu kondiciju poraviti i to je to.
Medo kultura, nivo, moze on bez problema na Rahimicevu poziciju. Vedo, jao majko, ima tu volje, htijenja al` kako
se zapetlja mislim da ni njemu nije jasno. Sve sto treba da uradi je da sastavi onu loptu iz sve snage, il` tintarom il`
nogom, al` ne lezi vraze, on vazda ima potez viska. Ne znam sta sa njim, poslati ga klupu, psihologu...pojma nemam.
Muslimovic, na njegovom mjestu ja bih probao karijeru na poziciji beka. Lik je jak k`o konj, oni se meksikanci od
njega odbijaju k`o u fliperu. Keno i nije imao puno posla, odbranio je onaj penal (nije on kriv sto su nasi zaspali koju
sekundu), imao je par dobrih intervencija, a najbolja je bila kad je onu casu pepsija napuco pod krov :D , dok je on
tu ne treba briniti puno o Begovicu. Sa Dzekom, malo priprema, Miske da ustabili kondiciju, Rumunima cemo zabiti
petardu bez problema!
Raja na stadionu, jaooo majko, majke mi se osevapili oni sto su sve organizovali. :lol: Meni licno su popravili
raspolozenje za narednih godinu dana. Treba ovo cesce igrati ovdje, da su pametni u savezu, uzeli bi svake godine
nekoliko miliona samo na ovakvim tekmama. Gologuzan koji je utrcao na teren :thumbup: :thumbup: :thumbup: :lol: ,
poslije njega i meksikanci su poceli navijati za nas. Ono malo BHF sto je bilo :thumbup: , nane, tetke i ostala
mnogobrojna rodbina :thumbup: .
Momak, svaka ti kona dala.. Ovo je vrlo tacno napisano do rijeci. Izgleda da smo u istoj kafani sjedili u Cnn-u mada se nama isto dogodili da se inventar ispio u Hootersu na Bascarsiji.
Edin H.

#931 Re: Mexico-BiH

Post by Edin H. »

1946 wrote:Pročitah na nekom portalu da su ga pustili :thumbup: :)

http://scsport.ba/v2/tekst.php?ID=14929
Joj novinara :D
Cuj strajker iliti napadac :lol: :lol: :lol:

Ta rijec se na engleskom izgovara striker, a pise se streaker, a odnosi se na osobe koje skinu odjecu i trce na javnom mjestu.
Šibicar

#932 Re: Mexico-BiH

Post by Šibicar »

Edin H. wrote:

Ta rijec se na engleskom izgovara striker, a pise se streaker, a odnosi se na osobe koje skinu odjecu i trce na javnom mjestu.
Bolje da su preveli štriker,ostavlja stvari na štriku i trčkara gologuz. :mrgreen:
Bordolini

#933 Re: Mexico-BiH

Post by Bordolini »

hombre en tanga :lol:

extra da je pusten :thumbup:

@jutarnji,

mi gdje god dodjemo alkohola nestane, mnogo brate pijemo, svi se ibrete :-D. Sjetih se onog konobara na trgu u Lisabonu, kaze ovdje je svakakvih navijaca prodefilovalo, dosad su navijaci newcastlea drzali rekord ali vi ste ga oborili, sve je presusilo :D
jeza u ledja

#934 Re: Mexico-BiH

Post by jeza u ledja »

Edin H. wrote:

Pa napao je Hasagica, pa zato "napadac", ili ti "strajker". :D
jeza u ledja

#935 Re: Mexico-BiH

Post by jeza u ledja »

Sta kaze "kakva muskulatura", "fantazmagorika"... :lol:
Static-X

#936 Re: Mexico-BiH

Post by Static-X »

hz__semir wrote:
Crvena Tifoza wrote:
Nedokučivo. ;)
E hvala ti na takvoj civilizaciji koja od stadiona pravi pozorište.
Budi mo malo realni, karte se na ovakvim stationima placaju po sjedistima, sto zanci karata varira od jedno 40 do 200+ dollara. E sad reci mi ti da si platio kartu od 200 dolara na dobrom mjestu bi je ustupio nekom koji je kupio onu od 40 i doso tu da se privali zato sto je neki BH fanaticos i hoce da navija.
Daj ba ... :-)
jutarnji

#937 Re: Mexico-BiH

Post by jutarnji »

jale2003 wrote:Izgleda da smo u istoj kafani sjedili u Cnn-u
Evo, neki lik je vec okacio, ovo je taj renomirani ugostiteljski objekat :D
http://www.youtube.com/watch?v=Cdjg5Q5l ... re=related
extraordinary

#938 Re: Mexico-BiH

Post by extraordinary »

Znači pojedincima ovdje je necivilizovano da, ako kupiš kartu za sjedište XY, na njeg i sjedeš na utakmici? Bože sačuvaj, svega se da pročitati.
jutarnji

#939 Re: Mexico-BiH

Post by jutarnji »

extraordinary wrote:Znači pojedincima ovdje je necivilizovano da, ako kupiš kartu za sjedište XY, na njeg i sjedeš na utakmici? Bože sačuvaj, svega se da pročitati.
Ma bezveze komplikujete oko tih sjedista, one fine tete sa svojim cikama su trebale znati da nece moci sjediti
odmah iz gola i gricakti kospice. I moje sjediste je bilo zauzeto, al` sam se odmah privalio u prvi red iza gola :D .
Kasnije dodje neka krasnotica i fino, kulturno me zamoli da sidjem sa njenog sjedista, jer je ona eto platila kartu
da bas tu sjedi. Mislim, kao da smo se svi mi ostali prosvercovali a niko nije platio, bezze. naravno, ja sam se
isto ponio kulturno, kazem joj, nema problema, i nastavim po svom. Kako su skontali da ih ne bendam ljudi su se
okrenuli i otisli, vjerovatno su se negdje i smjestili. Doduse malo zatim se pojavio redar u onoj jakni boje goFneta
sa istom pricom. Ok, nema problema, sad cu ja, eto me, ma samo da...i frajer odustao :D
Rob_Atl

#940 Re: Mexico-BiH

Post by Rob_Atl »

Ne pricajte bezveze kad ne znate , cijene karte u tom sektoru su bile svima iste bio u 30-tom redu ili prvom, cijena karte je bila tacno 58 dolara koliko smo svi platili. A razlika izmedju prvog reda i desetog je nekih 7 metara, nije 200 pa da mu treba dvogled. A kao drugo 2 mjeseca se unaprijed vrtilo koje su navijacke sekcije on je hladno mogao da uzme kartu na suprotnoj strani drugi red nebi mu niko nista govorio, isto takodje pun krc nasih je bio na zapadu mogao je i tamo da sjedi. Znam da se kod nas ne gleda sjediste i to, ali ljudi su placali karte i u Belgiji,Portugalu pa jesu li sjedili na svojim mjestima? Jesu sigurno...
-LIBERO-
Čiča Gliša
Location: Vedran Puljic R.I.P- Istina za Vedrana!-Nepravda bilo gdje, prijetnja je pravdi svugdje-M.L.King.

#941 Re: Mexico-BiH

Post by -LIBERO- »

A nasi tersevi kojima je dodir sa fudbalom vikendom gledati Barcelonu i United na TV-u

Pa hebo ga kralj,momak je imao kartu u 5. redu,a posto je zelio aktivno ucastvovati u navijanju bo je u kopu. Pa sjedni u taj hebeni 5. red,isti ti klinac 5-6 metara gore ili dole,zasto hebati kop.

Ma slicne stvari se desavaju i na Kosevu i Bilinom,ne sa numerisanim sjedistima mada je bilo i tih scena :D ,dodju lole u sred kopa i traze da se sjedne i ne navija...ili urlicu kada ustanes da navijas a nisi u kopu.

Samo mozemo biti sretni svi zajedno sto 99% klupskih grupa ne prati rep.organizovano jer bi svaku tekmu bilo svacega.

Ja sam bio sebi obecao da nemam zivaca ici na te utakmice rep.bas zbog takvih TV navijaca ,ali eto redovno me povuce srce pa pocesto odgledam ove tekme na Bilinom...i poslije svake tekme budem izivciran maksimalno.

Kult podrske i konstantnog bodrenja reprezentacije bas hebu ti koji traze da sjede u sred kopa i prave frku kada se ustane i navija. Zato nam i jeste atmosfera na tekmama rep. kombinacija koride i pozorista. Izuzimam BHF koji se momci trude,ali nema tu truda kada te miniraju na razne nacine.

Lijepo moje Sarajevo i Sjever i Istok..ustani navijaj gdje ces sjediti zbog toga te poprijeko gledaju,a ne zato sto navijas..kontra cista :D :thumbup:
Crvena Tifoza

#942 Re: Mexico-BiH

Post by Crvena Tifoza »

extraordinary wrote:Znači pojedincima ovdje je necivilizovano da, ako kupiš kartu za sjedište XY, na njeg i sjedeš na utakmici? Bože sačuvaj, svega se da pročitati.

Kažu naši najvatreniji navijači koji redovno prisustvuju utakmicama uzavrele atmosfere. :lol:
Tarik19

#943 Re: Mexico-BiH

Post by Tarik19 »

Lahko je sada to reci ali ipak mislim da da smo igrali ovu utakmicu negdje u Evropi na neutralnom terenu mi bi navjevorati pobjedili.
Crvena Tifoza

#944 Re: Mexico-BiH

Post by Crvena Tifoza »

Tarik19 wrote:Lahko je sada to reci ali ipak mislim da da smo igrali ovu utakmicu negdje u Evropi na neutralnom terenu mi bi navjevorati pobjedili.
Normalno. Vjerovatno nebi došlo do tolikih otkaza selektoru od strane igrača.
Ali na kraju krajeva neka je reprezentacija igrala u Americi. Ako nas već nema na prvenstvima, nek se ovako barem čuje o našoj reprezentaciji u svijetu.
Rob_Atl

#945 Re: Mexico-BiH

Post by Rob_Atl »

Crvena Tifoza wrote:

Kažu naši najvatreniji navijači koji redovno prisustvuju utakmicama uzavrele atmosfere. :lol:
Da! Jer ovi momci sto su se trudili imaju vise reprezetantivnih tekmi od tebe (ako ne pratis repku izvinjavam se). E jedino ako brojis premijer ligu i nasu uzavrelu atmosferu onda ok :roll: ... A ovi momci nisu 18 godina pa da nemaju pojma o cemu pricaju , svi su blizu 30 i preko, zato ti kazem ne pricaj bezveze kad ne znas. Ljudi prelaze po 5 hiljada kilometara da bodre ti ces se napravit i rec eto mi ovdje nista ne znamo. I ja sam sa Celikom obisao sve gostujuce utakmice (domace ne brojim,jer pravi se navijac poznaje po gostovanju),a i u ostalom i da neko nikad nije bio na tekmi a hoce da navija zasto dati prednost nekom ko ce mi sjedit i grickat kospice...
jutarnji

#946 Re: Mexico-BiH

Post by jutarnji »

Image

Uploaded with ImageShack.us
Nemoj Keno hljeba ti, samo da jedan krug... :lol:
Crvena Tifoza

#947 Re: Mexico-BiH

Post by Crvena Tifoza »

Rob_Atl wrote:
Crvena Tifoza wrote:

Da! Jer ovi momci sto su se trudili imaju vise reprezetantivnih tekmi od tebe (ako ne pratis repku izvinjavam se). E jedino ako brojis premijer ligu i nasu uzavrelu atmosferu onda ok :roll: ... A ovi momci nisu 18 godina pa da nemaju pojma o cemu pricaju , svi su blizu 30 i preko, zato ti kazem ne pricaj bezveze kad ne znas. Ljudi prelaze po 5 hiljada kilometara da bodre ti ces se napravit i rec eto mi ovdje nista ne znamo. I ja sam sa Celikom obisao sve gostujuce utakmice (domace ne brojim,jer pravi se navijac poznaje po gostovanju),a i u ostalom i da neko nikad nije bio na tekmi a hoce da navija zasto dati prednost nekom ko ce mi sjedit i grickat kospice...
Pričaš o BHF "USA" - dakle Belgija i Portugal od gostujućih. ;)
Ja samo govorim da ako želiš da imaš isključivo sekciju za jednu navijačku skupinu, izvoli pa plati. Da je BHF toliko organizovan koliko se napucava da jeste imali su tri mjeseca da zakupe sekciju gdje će samo oni sjediti i tačka. A sad ako čovjek već posjeduje kartu za neko sjedište za koje je uredno platio ima pravo da sjede na isto. Ti ćeš se naći delija da kažeš da tako ne može? To možda u svojoj avliji ali na Georgia Dome nikako.
pirmin

#948 Re: Mexico-BiH

Post by pirmin »

Il`se men`cini il`je ovo stvarno prva tekma bez bakljade.

Kakav propust...strasno :D
Tarik19

#949 Re: Mexico-BiH

Post by Tarik19 »

Crvena Tifoza wrote:
Tarik19 wrote:Lahko je sada to reci ali ipak mislim da da smo igrali ovu utakmicu negdje u Evropi na neutralnom terenu mi bi navjevorati pobjedili.
Normalno. Vjerovatno nebi došlo do tolikih otkaza selektoru od strane igrača.
Ali na kraju krajeva neka je reprezentacija igrala u Americi. Ako nas već nema na prvenstvima, nek se ovako barem čuje o našoj reprezentaciji u svijetu.
Tu je lijepo da se cuje o nasoj reprezentaciji u svijetu ali nekako mi je zao onih navijaca koji su danima putovali da dodu do Atlante samo kako bih vidjeli ovaj glupi poraz.
Rob_Atl

#950 Re: Mexico-BiH

Post by Rob_Atl »

Pa bio sam u svojoj avliji iz Atlante sam :D MA dobro raja ovdje ide na ovaj njihov ragbi,kosarku, pa su se ustelili u vezi karti eto ja sam imao red 5 nudio sam mu svoje mjesto i kod mene je komplet familija morala da bude negdje oko 15-tog reda jer niko nije ni gledo sjedista pa se nije niko ni bunio, al nebitno vise da ne duljimo beze. Bile su bacene 4-5 dimne kad je ovaj gologuz uletio na teren :mrgreen:
Locked