Mexico-BiH

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Locked
SeleneY

#76 Re: Mexico-BiH

Post by SeleneY »

ja volim burek! :bih:
burek_in_space

#77 Re: Mexico-BiH

Post by burek_in_space »

hz__semir wrote:Burek is back :D Šta bi s Čolom, umro je li :)
Otishao na australijsku turneju. :D
Ja_Ja

#78 Re: Mexico-BiH

Post by Ja_Ja »

S facebook-a:

BHFanaticos organizuje autobus iz Saint Louisa do Atlante povodu tekme koja se igra Feb 9tog, 2011

Polazak Autobusa je u 10pm Feb 8, 2011 a vraća se 8am Feb 10, 2011 karte prevoza za članove su $60 po osobi a za ne ćlanove $70 po osobi. Za sve informacije i uplate obratite se na sledeće telefone uplate do 1/23/11 :
1 (314) 520-0254
1 (314) 477-7131
domi

#79 Re: Mexico-BiH

Post by domi »

Ja_Ja wrote:S facebook-a:

BHFanaticos organizuje autobus iz Saint Louisa do Atlante povodu tekme koja se igra Feb 9tog, 2011

Polazak Autobusa je u 10pm Feb 8, 2011 a vraća se 8am Feb 10, 2011 karte prevoza za članove su $60 po osobi a za ne ćlanove $70 po osobi. Za sve informacije i uplate obratite se na sledeće telefone uplate do 1/23/11 :
1 (314) 520-0254
1 (314) 477-7131

Krece se ispred kafica talijanskog imena Milano, pravo patriotski :D . Pravi smo zabari.
A Bosna Gold samo par blokova nize.
Adnane, Adnane....... :mrgreen:
fosil

#80 Re: Mexico-BiH

Post by fosil »

A svi se navijaci skupljaju ispred robne kuce "IKEA" u 18:00 i onda pjehe pravac stadiona. Haj nek' se cuje cuje :bih:
libertyBiH

#81 Re: Mexico-BiH

Post by libertyBiH »

update:

"Za utakmicu 9. februara u Atlanti Bosanci i Hercegovci koji žive na tlu Amerike prave veliku zastavu naše zemlje Fudbalska reprezentacija Bosne i Hercegovine imat će ogromnu podršku sa tribina stadiona “Georgia Dome” u Atlanti za vrijeme prve utakmice u ovoj godini.

Kako je javio Igor Čimpo, specijalni izvještač Sport Centra iz SAD, naše će prema posljednjim informacijama, 9. februara u prijateljskom meču protiv Meksika bodriti, najmanje, 25.000 gledalaca.

”Sve ulaznice za sektor iza gola, djelu tribina koji je rezerviran za naše navijače, su rasprodane. Dakle, naši su već kupili 25.000 karata. No, to nije kraj... Bosanci i Hercegovci koji žive na tlu Amerike i u narednim danima nastavit će kupovati karte za ostale tribine. Kako smo čuli bit će i mnogo Meksikanaca. Za nas koji živimo i radimo u Americi, utakmica BiH - Meksiko veliki je događaj. Svi mi živimo za reprezentaciju BiH, te ćemo naše izvanredne fudbalere svim srcem bodriti u Atlanti. Nadamo se da će nas Džeko, Spahić, Ibišević, Pjanić i ostali uveseliti i da će pobijediti Meksikance», rekao je za SC Igor Čimpo, nekada talentirani fudbaler, danas sudija malog fudbala u SAD.

Za utakmicu sa učesnikom posljednje odigranog Mundijala 2010 u Južnoj Americi naši navijači pripremaju poseban dekor na tribinama.

«Bit će izrađena velika zastava Bosne i Hercegovine koju ćemo podiči na tribinama. Pokazat ćemo Amrikancima i Meksikancima, kako se navija, voli svoja zemlja i reprezentacija», istakao je Igor.

Inače, kako smo ranije pisali, cijene ulaznica za prijateljsku utakmicu BiH - Meksiko koštaju od 38 do 112 dolara." :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih:
Rob_Atl

#82 Re: Mexico-BiH

Post by Rob_Atl »

libertyBiH wrote:update:

"Za utakmicu 9. februara u Atlanti Bosanci i Hercegovci koji žive na tlu Amerike prave veliku zastavu naše zemlje Fudbalska reprezentacija Bosne i Hercegovine imat će ogromnu podršku sa tribina stadiona “Georgia Dome” u Atlanti za vrijeme prve utakmice u ovoj godini.

Kako je javio Igor Čimpo, specijalni izvještač Sport Centra iz SAD, naše će prema posljednjim informacijama, 9. februara u prijateljskom meču protiv Meksika bodriti, najmanje, 25.000 gledalaca.

”Sve ulaznice za sektor iza gola, djelu tribina koji je rezerviran za naše navijače, su rasprodane. Dakle, naši su već kupili 25.000 karata. No, to nije kraj... Bosanci i Hercegovci koji žive na tlu Amerike i u narednim danima nastavit će kupovati karte za ostale tribine. Kako smo čuli bit će i mnogo Meksikanaca. Za nas koji živimo i radimo u Americi, utakmica BiH - Meksiko veliki je događaj. Svi mi živimo za reprezentaciju BiH, te ćemo naše izvanredne fudbalere svim srcem bodriti u Atlanti. Nadamo se da će nas Džeko, Spahić, Ibišević, Pjanić i ostali uveseliti i da će pobijediti Meksikance», rekao je za SC Igor Čimpo, nekada talentirani fudbaler, danas sudija malog fudbala u SAD.

Za utakmicu sa učesnikom posljednje odigranog Mundijala 2010 u Južnoj Americi naši navijači pripremaju poseban dekor na tribinama.

«Bit će izrađena velika zastava Bosne i Hercegovine koju ćemo podiči na tribinama. Pokazat ćemo Amrikancima i Meksikancima, kako se navija, voli svoja zemlja i reprezentacija», istakao je Igor.

Inače, kako smo ranije pisali, cijene ulaznica za prijateljsku utakmicu BiH - Meksiko koštaju od 38 do 112 dolara." :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih:
Kakve su ovo bombe, cijela tribina iza gola maxium moze primiti 14 000, a koliko znam nasi kupuju samo donje sekcije gdje moze stati odprilike 5000...A karti jos uvijek ima za te donje sekcije... :roll:
Ja_Ja

#83 Re: Mexico-BiH

Post by Ja_Ja »

Ma zanio se tip malo :).. Na nasu kolektivnu zalost mislim da se Igor malo prenio kada je "izvjestavao". Ovdje nema svijesti dovoljno da se za svoju Bosnu ode u velikom broju iz jedne drzave u drugu, sje...a nas asimilacija skroz. :run:

S tim recenim sve preko 5000 puna kapa!
BornInHell

#84 Re: Mexico-BiH

Post by BornInHell »

Ko ne skace mrzi Bosnu HEJJ HEJJ HEJJ!!! :bih: :bih: :bih: :bih:
solar_power

#85 Re: Mexico-BiH

Post by solar_power »

libertyBiH

#86 Re: Mexico-BiH

Post by libertyBiH »

Samo da mahnem Dzeni i pozdravim je ..... :bih:
luckylaka

#87 Re: Mexico-BiH

Post by luckylaka »

Imal iko u sekciji 133 nisam valjda sam.Inace is St.Louis krecemo ne znamo kada i kako uglavnom rentamo auto i kontamo za koliko mozemo stici ono normalna voznja 2-3 kafice.Ja mislim jedno 10 sati ali ..Hajmo kamiondjije infoo za koliko se stize po ovakvim vremenskim prilikama.Ako krenem ujutro oko 6 garant kasnim onda bolje da me nema.Da krenem navece slijedi me dva dana nocne voznje.Autobusom necu. :bih:
luckylaka

#88 Re: Mexico-BiH

Post by luckylaka »

P.S.Zamolio bih moderatora ako je ikako moguce da spoji sve teme oko utakmice Meksiko-BiH.Jedna je na sportu,jedna na dijaspori,jos jedna na,,prijateljskim utakmicama,,Nikako se snaci.Hvala unapred
jefferson

#89 Re: Mexico-BiH

Post by jefferson »

Daj nek neko definitivno potvrdi koje su anse sekcije! Please!!!
Baron_Samedi

#90 Re: Mexico-BiH

Post by Baron_Samedi »

jefferson wrote:Daj nek neko definitivno potvrdi koje su anse sekcije! Please!!!
Slabasne. Zavisi ko ce igrat za Mehiko.

Obzirom da se derbi City-United igra 12-og, a ova utakmica pada 9-og, vec sada mogu reci da ne ocekujem neki Dzekin doprinos.
jefferson

#91 Re: Mexico-BiH

Post by jefferson »

Baron_Samedi wrote:
jefferson wrote:Daj nek neko definitivno potvrdi koje su anse sekcije! Please!!!

Obzirom da se derbi City-United igra 12-og, a ova utakmica pada 9-og, vec sada mogu reci da ne ocekujem neki Dzekin doprinos.
Pardon, mislio sam koje su nase sekcije na stadionu!!!
ek0

#92 Re: Mexico-BiH

Post by ek0 »

Baron_Samedi wrote:
jefferson wrote:Daj nek neko definitivno potvrdi koje su NASE SEKCIJE! Please!!!

Edit: brisi. odgovorio lik iznad.
Corola

#93 Re: Mexico-BiH

Post by Corola »

jefferson wrote:
Baron_Samedi wrote:

Pardon, mislio sam koje su nase sekcije na stadionu!!!
Buahaha,shukanje na nivou. :lol:
Bordolini

#94 Re: Mexico-BiH

Post by Bordolini »

ma nije moguce da je neko baronu suknuo, taj je jednostavno nenadsukjiv :D :lol:

@jeff, koliko sam ja upratio nase najvatrenije pristalice :-) su na 125 sekciji a mi ostali cemo medju mucacose pa kom opanci kom obojci. Mi smo u sekciji 246 medju njihovim najvatrenijim, jest cemo im fajite s glava :D
Baron_Samedi

#95 Re: Mexico-BiH

Post by Baron_Samedi »

Bordolini wrote:ma nije moguce da je neko baronu suknuo, taj je jednostavno nenadsukjiv :D :lol:
Nisam to tako dozivio, inace bi odgovorio. :D Volim pomoci dijaspori. Toplom rijecju, najcesce.

Ma sjedite kuci, kakva Bosna, mozda bas taj dan keceri navrate u vase selo...
Bordolini

#96 Re: Mexico-BiH

Post by Bordolini »

Baron_Samedi wrote:
Bordolini wrote:ma nije moguce da je neko baronu suknuo, taj je jednostavno nenadsukjiv :D :lol:
Nisam to tako dozivio, inace bi odgovorio. :D Volim pomoci dijaspori. Toplom rijecju, najcesce.

Ma sjedite kuci, kakva Bosna, mozda bas taj dan keceri navrate u vase selo...
ne trebamo pomoc od onih kojima ista treba vise nego nama samima. :D
a na kecere cemo poslije tekme, jel ti to vokri sto nisi seljak ko mi? :roll:
Bordolini

#97 Re: Mexico-BiH

Post by Bordolini »

Dakle, repka dolazi u najjacem sastavu, nema labavo :thumbup:

golmani: Kenan Hasagić (Istanbul), 2. Asmir Begović (Stoke City);
odbrana: Emir Spahić (Montpellier), Mensur Mujdža (Freiburg), Adnan Mravac (Westerlo), Boris Pandža (Mechelen), Safet Nadarević (Eskisehirspor) i Muhamed Bešić (Hamburger);
vezni igrači: Ognjen Vranješ (Krasnodar), Muhamed Subašić (Olimpic Sarajevo), Senad Lulić (Young Boys Bern), Elvir Rahimić (CSKA Moskva), Miralem Pjanić (Olimpique Lyon), Haris Medunjanin (Maccabi Tel-Aviv), Sejad Salihović (Hoffenheim), Senijad Ibričić (Lokomotiv Moskva), Zvjezdan Misimović (Galatasaray);
napadči: Edin Džeko (Manchester City), Vedad Ibišević (Hoffenheim) i Zlatan Muslimović (PAOK).
and

#98 Re: Mexico-BiH

Post by and »

sušić je oslobodio obaveza štilića,jer su to tražili iz njegovog kluba koji 15.2.igra važnu utakmicu evropske lige.
biće interesantno vidjeti da li će iz sitija tražiti da džeko izostane,jer oni 12 igraju protiv uniteda,a 15 ligu uefa i da li će i njima pape izaći u susret.
1946
Location: Sreća i ljubav, ponos i nada, ime mog kluba ime mog grada

#99 Re: Mexico-BiH

Post by 1946 »

Ulažem jednog glupka za @sulhiju :!:
jutarnji

#100 Re: Mexico-BiH

Post by jutarnji »

luckylaka wrote:Imal iko u sekciji 133 nisam valjda sam
pa eto, imas ti i Jefferson :lol: , nista se ne sekiraj, ako vas pocnu mlatit` mi iz krkanske sekcije 125 cemo navijati
za vas dvojicu. :D
Locked