Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Samo mi nije jasno kad će više selektor shvatiti da ibišević nema mjesta u prvih 11???????
Muslimović je 3x bolje rješenje od njega, kad je ovaj odigrao ijednu tekmu za repku da valja, možda jedino onomad protiv slovenije...
Mancini hebem ti pleme sto nam Dzeku ne pusti...Ma ne da se bolan usranom do potoka ne da i Bog....gledaj rezisera da mu se familije sjetimo svi onako...
shalla wrote:Samo mi nije jasno kad će više selektor shvatiti da ibišević nema mjesta u prvih 11???????
Muslimović je 3x bolje rješenje od njega, kad je ovaj odigrao ijednu tekmu za repku da valja, možda jedino onomad protiv slovenije...
T4h wrote:Mancini hebem ti pleme sto nam Dzeku ne pusti...Ma ne da se bolan usranom do potoka ne da i Bog....gledaj rezisera da mu se familije sjetimo svi onako...
koji će nam protiv Meksika neka on ne misli na Manču protiv Rumuna hebo ovo, naši solidni... bez obzira na rezultat... Meksikanci tarabe...
Ali realno kod prvog je Hernandez odradio odlican posao, uvalio se mangupski i navukao Spahica ko kurton...prljavo jest ali to prolazi kod sudija - kvalitetna gluma...o asistenciji Mujdže ne treba trošiti rijeci, tipican gol za nas....kad protivnika nece ,onda ga mi sami sebi zabijemo da ih ne patimo
Last edited by LSD on 10/02/2011 03:28, edited 1 time in total.