Mexico-BiH

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Locked
jeza u ledja

#226 Re: Mexico-BiH

Post by jeza u ledja »

Corola wrote:Da a Mexico je poznat kao bogata drzava bez i jednog postotka korupcije i lopovluka.
Tako da i savez Meksicki ide tim stopama.
I naravno da Chicharito ima vise koristi i dohotka u repci Mehika od siromasnog i slabasnog Manche.
Budi siguran da je organizacija meksickog saveza u poredjenju s nasim ko poredjenje organizacije Majkrosofta sa kafanom "6 brace".
To je jedno, drugo, kad Meksikanci idu preko bare, oni idu kuci.
Static-X

#227 Re: Mexico-BiH

Post by Static-X »

Na betUS kvota
mexico 1.66
x 3.60
BiH 4.25
palermo

#228 Re: Mexico-BiH

Post by palermo »

BSn wrote:
Corola wrote:Da a Mexico je poznat kao bogata drzava bez i jednog postotka korupcije i lopovluka.
Tako da i savez Meksicki ide tim stopama.
I naravno da Chicharito ima vise koristi i dohotka u repci Mehika od siromasnog i slabasnog Manche.
Federacija nema fond nagrada za uspjeh u nacionalnim timovima.
Federacija nema drzavnu penziju za istaknute sportiste, tako da je sav Dzekin rad volonterski.
Volonterski sebe forsirati, otezavati samome sebi karijeru, ici dan prije tekme preko bijelog svijeta, igrati i opet putovati nazad - radi nicega i puniti dzepove ljudima u Savezu - to bi vec bio idiotluk.
Ama na stranu to, ali Sušić kaže da je Džeko htio igrati i da je on sam dozvolio da preskoči ovu utakmicu. I mislim da već to jednostavno pokazuje bespredmentnost poređenja Hernandeza i Džeke u ovoj situaciji. Odluka Sušića (by the way , po mom mišljenju sasvim ispravna) i ne vidim čemu prozivanje Džeke.
Hantraga

#229 Re: Mexico-BiH

Post by Hantraga »

Zmijuga loma wrote:
BarbaDue wrote:ima li igdje naseg sastava, jel pape objavio spisak?
U Atlanti su se pojavili: Hasagić, Spahić, Subašić, Vranješ, Mravac, Mujdža, Misimović, Pjanić, Salihović, Ibišević, Lulić, Medunjanin i Muslimović. (SCsport.ba)
Solidan sastav, mozda da ima jos Dzeko, a od ostalih sto nedolaze i nije neka fajda ionako...

Svaka cast onima koji dolaze, i zasluzeno ce da budu bodreni sa tribina...

Ovi ostali, igraci ili navijaci koji neopravdano nedolaze...Moze bolan Bosna i bez vas...I prije su u istoriju najveci okretali Bosni ledja, ali su drugi ustajali i ustrajali...Bila je Bosna, i uvjek ce biti :bih: :bih:
EKREM1988

#230 Re: Mexico-BiH

Post by EKREM1988 »

Znaci bez Nadarevica, Besica, Pandze, Señiada de Felipea Ibricica i Begovica?
1946
Location: Sreća i ljubav, ponos i nada, ime mog kluba ime mog grada

#231 Re: Mexico-BiH

Post by 1946 »

Hantraga wrote:Ovi ostali, igraci ili navijaci koji neopravdano nedolaze...Moze bolan Bosna i bez vas...I prije su u istoriju najveci okretali Bosni ledja, ali su drugi ustajali i ustrajali...Bila je Bosna, i uvjek ce biti :bih: :bih:
:thumbup:
Begović = Ali-paša Rizvanbegović :)
hary

#232 Re: Mexico-BiH

Post by hary »

EKREM1988 wrote:Znaci bez Nadarevica, Besica, Pandze, Señiada de Felipea Ibricica i Begovica?
...Stilica i Rahimica.
libertyBiH

#233 Re: Mexico-BiH

Post by libertyBiH »

Susic maximalno spara na broju igraca mislim da ih nije poveo vise od 14 a Mexima racun ispostavili za 24............ :D :D
ganjeta

#234 Re: Mexico-BiH

Post by ganjeta »

libertyBiH wrote:Susic maximalno spara na broju igraca mislim da ih nije poveo vise od 14 a Mexima racun ispostavili za 24............ :D :D
I napuniti Sulji dzep :lol:
Edin H.

#235 Re: Mexico-BiH

Post by Edin H. »

libertyBiH wrote:Susic maximalno spara na broju igraca mislim da ih nije poveo vise od 14 a Mexima racun ispostavili za 24............ :D :D
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Bosanski_kralj

#236 Re: Mexico-BiH

Post by Bosanski_kralj »

1946 wrote:
Hantraga wrote:Ovi ostali, igraci ili navijaci koji neopravdano nedolaze...Moze bolan Bosna i bez vas...I prije su u istoriju najveci okretali Bosni ledja, ali su drugi ustajali i ustrajali...Bila je Bosna, i uvjek ce biti :bih: :bih:
:thumbup:
Begović = Ali-paša Rizvanbegović :)
Ibričić = Fikret Abdić :D
1946

#237 Re: Mexico-BiH

Post by 1946 »

Odlična :thumbup: :lol:
EKREM1988

#238 Re: Mexico-BiH

Post by EKREM1988 »

Na racunu su, osim igraca i Susica:
Munib Muña Usanovic - FK Sarajevo
Bogdan Dzeko - Manchester City
Sulejman Colakovic - FK Zeljeznicar
Iljo Dominkovic - Hrvatski športski klub Orašje
Jasmin Bakovic - Generalni sekretar
Slavica Pecikoz - Sekretarica
Jasna Muratovic - prevodilac
Selma Bajrami - motivator
Bosanski_kralj

#239 Re: Mexico-BiH

Post by Bosanski_kralj »

EKREM1988 wrote:
Na racunu su, osim igraca i Susica:
Munib Muña Usanovic - FK Sarajevo
Bogdan Dzeko - Manchester City
Sulejman Colakovic - FK Zeljeznicar
Iljo Dominkovic - Hrvatski športski klub Orašje
Jasmin Bakovic - Generalni sekretar
Slavica Pecikoz - Sekretarica
Jasna Muratovic - prevodilac
Selma Bajrami - motivator
Zar Čolaković nije igrao za N.K. Čelik? :oops:
burek_in_space

#240 Re: Mexico-BiH

Post by burek_in_space »

Jel se ovo neko zajebava s nama, ili je Selma Bajrami fakat motivator?! :lol:
1946

#241 Re: Mexico-BiH

Post by 1946 »

I nemoj majke ti skrnaviti ime FK Sarajeva stavljajući ga u isti red sa krivoustim mamlazom, ni u šali :x
EKREM1988

#242 Re: Mexico-BiH

Post by EKREM1988 »

Bosanski_kralj wrote: Zar Čolaković nije igrao za N.K. Čelik? :oops:
Kod Mirsada neradi faks ima par mjeseci, pa je Cola zamolio Zelju da mu oni srede papire.
EKREM1988

#243 Re: Mexico-BiH

Post by EKREM1988 »

burek_in_space wrote:Jel se ovo neko zajebava s nama, ili je Selma Bajrami fakat motivator?! :lol:
Kazu da ce poslije utakmice pjevati u duetu s Osmanom. Spektakl pravi.

Gostovat ce i Ekrem.

Image
Max Bunker

#244 Re: Mexico-BiH

Post by Max Bunker »

Koliko na kraju imamo igraca za mec protiv Meksika ? Hocel' biti potrebe da nastupi neko od navijaca ?

Ne vidim razlog zasto napadate Begovica i Ibricica :? I ja bih isto uradio kao Ibricic, da sam na njegovom mjestu. Bori se za mjesto u ekipi ( dobro mu ide ) i sta sada, treba da digne ruke od svega, da bi nastupio u nekoj prijateljskoj utakmici protiv Meksika. Ako je iko ikada letio do Amerike, zna kako je to naporan put, jos pogotovo za jednog sportistu. Sve prave ekipe, reprezentacije i sportisti, kada idu na drugi kontinent ( druge vremenske prilike, klimatski uslovi itd. ) odu mnogo ranije, da se sportisti mogu adaptirati. Jok, jedino mi uvijek kao indijanci idemo ( dobro je pa iz aviona direktno nismo na stadion otisli da igramo utakmicu ).
Pape je trebao zovnuti " B- tim " nase reprezentacije ( par igraca iz nase PL i ovih par momaka sto igraju po nekim slabijim europskim ligama ) a ovako samo siri negativnu energiju u i oko reprezentacije.
Pored toga, ima i dvojne standarde jer pusti Dzeku a ne pusti Ibricica ( a u istoj su situaciji ).
BSn

#245 Re: Mexico-BiH

Post by BSn »

Jos kad ne ubaci u igru ljude koji su preletili po kugle da dodju na tekmu. 8-)
smoki_choko

#246 Re: Mexico-BiH

Post by smoki_choko »

EKREM1988 wrote:
burek_in_space wrote:Jel se ovo neko zajebava s nama, ili je Selma Bajrami fakat motivator?! :lol:
Kazu da ce poslije utakmice pjevati u duetu s Osmanom. Spektakl pravi.

Gostovat ce i Ekrem.

Image
ne moze ekrem, imo covjek saobracajku sinoc. jedva zivu glavu izvuko. nije mu do pjevanja :-)
-LIBERO-
Čiča Gliša
Location: Vedran Puljic R.I.P- Istina za Vedrana!-Nepravda bilo gdje, prijetnja je pravdi svugdje-M.L.King.

#247 Re: Mexico-BiH

Post by -LIBERO- »

Ko ce izaci pjevati nasu himnu prije pocetka meca..sta da se radi to je taj americki obicaj,rezonski je da se prilagodimo...mi smo dobri gosti,naravno.

A ja,mi nemamo teksta..nista,nista....samo nastavite sa raspravom,izvinite na ometanju.
SeleneY

#248 Re: Mexico-BiH

Post by SeleneY »

pa postoji li neko ko moze izbaciti one dusmane iz saveza,nikako mi nije jasno!Niko da se pita kada ce se uspostaviti odgovarajuci ljudi koji ce vrsiti svoje funkcije!Vrijeme prolazi,a oni su mete ismijavanja i sprdanja u nasoj zemlji!Ljudima je ocito svejedno,al mi iznutra propadamo jer nam je kao navijacima reprezentacija nesta sto najvise postujemo!Oni idu tamo kako bi dobili tu svotu novca,i sta onda?Ja ne znam za vas na forumu,al ocito je na koga treba pritisak izvrsiti!Jbte,jadni selektori,i nasi igraci,ovi dusmani u savezu ce sve uciniti kako bi paznju preusmjerili na nekog drugog!Vidi se da dobijaju na vremenu,a meni je vise dopizdilo!Da hocete napraviti bakljadu,i da dio novca ode na placanju kazne!Svakako se nece utrositi na sport u nasoj zemlji,to je zasigurno!
Bosanski_kralj

#249 Re: Mexico-BiH

Post by Bosanski_kralj »

Max Bunker wrote:Koliko na kraju imamo igraca za mec protiv Meksika ? Hocel' biti potrebe da nastupi neko od navijaca ?

Ne vidim razlog zasto napadate Begovica i Ibricica :? I ja bih isto uradio kao Ibricic, da sam na njegovom mjestu. Bori se za mjesto u ekipi ( dobro mu ide ) i sta sada, treba da digne ruke od svega, da bi nastupio u nekoj prijateljskoj utakmici protiv Meksika. Ako je iko ikada letio do Amerike, zna kako je to naporan put, jos pogotovo za jednog sportistu. Sve prave ekipe, reprezentacije i sportisti, kada idu na drugi kontinent ( druge vremenske prilike, klimatski uslovi itd. ) odu mnogo ranije, da se sportisti mogu adaptirati. Jok, jedino mi uvijek kao indijanci idemo ( dobro je pa iz aviona direktno nismo na stadion otisli da igramo utakmicu ).
Pape je trebao zovnuti " B- tim " nase reprezentacije ( par igraca iz nase PL i ovih par momaka sto igraju po nekim slabijim europskim ligama ) a ovako samo siri negativnu energiju u i oko reprezentacije.
Pored toga, ima i dvojne standarde jer pusti Dzeku a ne pusti Ibricica ( a u istoj su situaciji ).
Valjda se treba boriti i za mjesto u reprezentaciji, a izbjegavanje prijateljskih utakmica nikako ne može pomoći u toj misiji? :roll:
Crvena Tifoza

#250 Re: Mexico-BiH

Post by Crvena Tifoza »

Max Bunker wrote:Koliko na kraju imamo igraca za mec protiv Meksika ? Hocel' biti potrebe da nastupi neko od navijaca ?

A šta ćemo sa tim što Ibričić dolazi u Split iduće sedmice da igra revijalnu utakmicu povodom obilježavanja "obljetnice" Hajduka?
Locked