Koliko na kraju imamo igraca za mec protiv Meksika ? Hocel' biti potrebe da nastupi neko od navijaca ?
Ne vidim razlog zasto napadate Begovica i Ibricica

I ja bih isto uradio kao Ibricic, da sam na njegovom mjestu. Bori se za mjesto u ekipi ( dobro mu ide ) i sta sada, treba da digne ruke od svega, da bi nastupio u nekoj prijateljskoj utakmici protiv Meksika. Ako je iko ikada letio do Amerike, zna kako je to naporan put, jos pogotovo za jednog sportistu. Sve prave ekipe, reprezentacije i sportisti, kada idu na drugi kontinent ( druge vremenske prilike, klimatski uslovi itd. ) odu mnogo ranije, da se sportisti mogu adaptirati. Jok, jedino mi uvijek kao indijanci idemo ( dobro je pa iz aviona direktno nismo na stadion otisli da igramo utakmicu ).
Pape je trebao zovnuti " B- tim " nase reprezentacije ( par igraca iz nase PL i ovih par momaka sto igraju po nekim slabijim europskim ligama ) a ovako samo siri negativnu energiju u i oko reprezentacije.
Pored toga, ima i dvojne standarde jer pusti Dzeku a ne pusti Ibricica ( a u istoj su situaciji ).