Mehmed Mesa Bazdarevic - Selektor reprezentacije

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Locked
leškarenje

#8051 Re: Mehmed Mesa Bazdarevic - Selektor reprezentacije

Post by leškarenje »

mega_mashcine wrote:Još uvijek mi u glavi odzvanja
BEZ FAULAAAA
BEZ FAULAAAAAA
BEZ FAULAAAA
BEZ FAULAAAA
BEZ FAULAAAAAA
BEZ FAULAAAA

STRPLJIVOOOO
STRPLJIVOOOOO
STRPLJIVOOOO
STRPLJIVOOOO
STRPLJIVOOOO
UZMI LOPTUUU
UZMI LOPTUUU
UZMI LOPTUUU4

:D
Hugo Chavez

#8052 Re: Mehmed Mesa Bazdarevic - Selektor reprezentacije

Post by Hugo Chavez »

tap3ah75 wrote:Ispade da je Žili ipak bio glavni strateg i trener.
Ipak je ovo prva tekma bez francuza.
:thumbup:
House

#8053 Re: Mehmed Mesa Bazdarevic - Selektor reprezentacije

Post by House »

OUT!
last mohicans

#8054 Re: Mehmed Mesa Bazdarevic - Selektor reprezentacije

Post by last mohicans »

Hugo Chavez wrote:
tap3ah75 wrote:Ispade da je Žili ipak bio glavni strateg i trener.
Ipak je ovo prva tekma bez francuza.
:thumbup:
To se i ranije dalo naslutiti, zato je Mesa oklempio usima kad su mu guznog havera odjebali. Izgleda i ono malo pojedinih momenata kada smo nesto i odigrali je djelo Francuza.
spree

#8055 Re: Mehmed Mesa Bazdarevic - Selektor reprezentacije

Post by spree »

Najjace je uzmi loptu :-) :lol: . Mislim da ima baba koje tako vicu pred tv-om. Vala komotno nas je mogla voditi neka od tih baba, 100% bi imala bolji rezultat nego mišonja.
House

#8056 Re: Mehmed Mesa Bazdarevic - Selektor reprezentacije

Post by House »

ja bi bolje postavio taktiku i izveo prvih 11 od one ublehe
Banja Luka

#8057 Re: Mehmed Mesa Bazdarevic - Selektor reprezentacije

Post by Banja Luka »

Jutros se probudih, kontam sanjao sam da smo izgubili od Kipra, trznuh se i sjetih, stvarno se desilo. Onda zavrsio sa poslom, otvaram sve sajtove- nigdje ni rijeci o ostavci... da covjek ne povjeruje. Ako nemamo para za provjerenog selektora, onda naci nekog mladog, koji je nedavno zavrsio karijeru, koji poznaje moderan fudbal. Miske mi djeluje previse mekan, Spaha opet krkan. Neko kao Vedo, ali ne pada mi niko na pamet. Rahimic mozda... Bojim se samo da ne bude opet neki Mesa ili Sliskovic
palermo

#8058 Re: Mehmed Mesa Bazdarevic - Selektor reprezentacije

Post by palermo »

ultima_palabra wrote:
Pape nije picka, on je samo lijen i bezobrazan.
I pokvaren. I nemoralan. I prodao bi sve za sitni interes.

Al je znao više od Meše. Ovo što Meša pokazuje u trenerskom smislu je neviđeni amaterizam. Neshvatljiv, naprosto
agent_zero

#8059 Re: Mehmed Mesa Bazdarevic - Selektor reprezentacije

Post by agent_zero »

Danas otvaram portale i nigdje vijesti da je imbecil dao otkaz ili dobio otkaz :-x :twisted:

Šta se čeka, novi bojkot saveza i igrača?

Strašno...
pepeljara

#8060 Re: Mehmed Mesa Bazdarevic - Selektor reprezentacije

Post by pepeljara »

Pa nije budala da da otkaz, inace nema bonusa i odstete.
Savez nije budala da mu da otkaz jer je odsteta masna..

i tako..... #hljebaigara

Zadnjih 25 godina niko nikad ni u kojem segmentu drustva u BIH nije imao obraza da odstupi sa neke funkcije, zasto bi mesa...

#hljebaigara
Fudo387

#8061 Re: Mehmed Mesa Bazdarevic - Selektor reprezentacije

Post by Fudo387 »

palermo wrote:
ultima_palabra wrote:

Al je znao više od Meše. Ovo što Meša pokazuje u trenerskom smislu je neviđeni amaterizam. Neshvatljiv, naprosto
Pa jebi ga, ucio je od Miljana Miljanica :D
Inace, Safet je za Mehmeda, Murinjo.
A ima malo i karme u svemu, kako su ga otjerali, sto igraci, sto javnost, vratilo se k'o bumerang.
Fudo387

#8062 Re: Mehmed Mesa Bazdarevic - Selektor reprezentacije

Post by Fudo387 »

pepeljara wrote:Pa nije budala da da otkaz, inace nema bonusa i odstete.

i tako..... #hljebaigara

Zadnjih 25 godina niko nikad ni u kojem segmentu drustva u BIH nije imao obraza da odstupi sa neke funkcije, zasto bi mesa...

#hljebaigara
Mislim da je Mesa htio dati ostavku odmah nakon baraza sa Ircima, ima i snimak kad to hoce da kaze a ona peciKOZA mu govori nemoj sad...
Banja Luka

#8063 Re: Mehmed Mesa Bazdarevic - Selektor reprezentacije

Post by Banja Luka »

Fudo387 wrote:
palermo wrote:
ultima_palabra wrote:

A ima malo i karme u svemu, kako su ga otjerali, sto igraci, sto javnost, vratilo se k'o bumerang.
Jasta, eto Pape nije nikad izgubio od Kipra...
palermo

#8064 Re: Mehmed Mesa Bazdarevic - Selektor reprezentacije

Post by palermo »

Fudo387 wrote:
Nem tu nikakve karme Fudo.....Safeta je trebalo s noge na nogu i još mu zabraniti ulazak u BIH za narednih osam godina......Safet se nakkon mundijala i sramne prodaje reprezentacije ove države ne smije pominjati u pozitivnom kontekstu...

Naravno, to opet ne mijenja činjenicu da je fudbalsko neznanje Meše epohalnih razmjera.....i da je Safet za njega izmislio trenerski posao
Fudo387

#8065 Re: Mehmed Mesa Bazdarevic - Selektor reprezentacije

Post by Fudo387 »

Pape je u toj utakmici koja mu se stavlja na dusu, razvalio Kipar.
Ko ne vjeruje neka je pogleda i uporedi sa onim sto smo jucer igrali. Oni su istrcali dvije kontre i kapak.
Kasnije su ga sabotirali u Izraelu.
Lulic fula prazan gol sa dva metra, Begoviuc frajer zabija prvi gol koji je ikad dao u zivotu, napuca loptu bezveze po sredini gola, ona Asmiru prolazi kroz usi...gleda frajer i ne vjeruje da je dao gol.
Da ne govorim o potpetljavanjima pred samo sp, sve je zapisano.
spree

#8066 Re: Mehmed Mesa Bazdarevic - Selektor reprezentacije

Post by spree »

Fudo387 wrote:
pepeljara wrote:Pa nije budala da da otkaz, inace nema bonusa i odstete.

i tako..... #hljebaigara

#hljebaigara
Mislim da je Mesa htio dati ostavku odmah nakon baraza sa Ircima, ima i snimak kad to hoce da kaze a ona peciKOZA mu govori nemoj sad...
:thumbup: u pravu si. glupaca glupa. i to govori koliko su svi u talu i koliko su pokvareni.
Fudo387

#8067 Re: Mehmed Mesa Bazdarevic - Selektor reprezentacije

Post by Fudo387 »

palermo wrote:
Fudo387 wrote:
Nem tu nikakve karme Fudo.....Safeta je trebalo s noge na nogu i još mu zabraniti ulazak u BIH za narednih osam godina......Safet se nakkon mundijala i sramne prodaje reprezentacije ove države ne smije pominjati u pozitivnom kontekstu...

Naravno, to opet ne mijenja činjenicu da je fudbalsko neznanje Meše epohalnih razmjera.....i da je Safet za njega izmislio trenerski posao
Ja ne vjerujem da je tu bilo ikakve prodaje.
Na dusu mu ide onaj ekspiriment sa Nigerijom, a mislim da je svu krivicu prihvatio bez da se ikad vadio na igrace.
Gospodin.
Zabraniti mu ulazak u BiH osam godina jer je prvi put uspio ono o cemu su svi prije njega mogli mastati?
palermo

#8068 Re: Mehmed Mesa Bazdarevic - Selektor reprezentacije

Post by palermo »

Fudo387 wrote:
Na dusu mu ide onaj ekspiriment sa Nigerijom, a mislim da je svu krivicu prihvatio bez da se ikad vadio na igrace.
Gospodin.
Zabraniti mu ulazak u BiH osam godina jer je prvi put uspio ono o cemu su svi prije njega mogli mastati?
Ne bih ja ponovno otvarao priču o Papteu, kada je bilo aktuelno pisao sam o tome, i oni koji su bili tada na forumu znaju šta mislim o Papetu. I nije nas on odveo na svjetsko nego nas je odvela jedna izuzetna generacija fudbalera kakva se u ovom zemlji neće roditi narednih trideset godina. Nažalost.

U tome i jeste tragedija da su takvu generaciju vodili jedan nemoralni tipus(Pape) i jedna apolutna fudbalska neznalica (Meša)
Fudo387

#8069 Re: Mehmed Mesa Bazdarevic - Selektor reprezentacije

Post by Fudo387 »

palermo wrote:
Fudo387 wrote:
Gospodin.
Ne bih ja ponovno otvarao priču o Papteu, kada je bilo aktuelno pisao sam o tome, i oni koji su bili tada na forumu znaju šta mislim o Papetu. I nije nas on odveo na svjetsko nego nas je odvela jedna izuzetna generacija fudbalera kakva se u ovom zemlji neće roditi narednih trideset godina. Nažalost.

U tome i jeste tragedija da su takvu generaciju vodili jedan nemoralni tipus(Pape) i jedna apolutna fudbalska neznalica (Meša)
To bi imalo smisla da se ta generacija oprostila, oni jucer igrali.
Point.

#8070 Re: Mehmed Mesa Bazdarevic - Selektor reprezentacije

Post by Point. »

Papetu treba zamjeriti nasilno pozivanje Tina i izmisljanja mu pozicija u timu te laganju javnosti da on moze igrati dm poziciju koja nam je bila zlata potrebna, da bi zatim Tin igrao sve pozicije osim te. Treba mu zamjeriti i sastav protiv Nigerije i odlazak u Izrael bez napadaca uz obrazlozenje da se Vedo, koji je tad bio povrijedjen, nebi naljutio. Tu je vec bilo jasno da gubi koncepciju.
Mesa, on the other hand, kad ga slusas reko bi covjek da je predavao fudbal Moirinhu, Pepu i ostalima a u praksi igramo najgori fudbal kako znamo za repku i covjek nema nikakve vizije, ako je vizija uopste da ti Begovic i stoper glume plejmejkera.
il dottore

#8071 Re: Mehmed Mesa Bazdarevic - Selektor reprezentacije

Post by il dottore »

palermo wrote:
Fudo387 wrote:
Gospodin.

Palermo ne rise zdravlja ti
palermo

#8072 Re: Mehmed Mesa Bazdarevic - Selektor reprezentacije

Post by palermo »

Fudo387 wrote:
Ova generacija je prošla svoj zenit, ona je istrošena u svakom smislu, ponajprije emotivnom.

Nije lako biti svjetska klasa, ili evropska klasa ili biti priznat u međunarodnim okvrima, i deset godina se suočavati sa trenerskim anonimusima koji pokušavaju na tebi pravi karijeru. Dosadi to. Umoriš se

Napisao sam jutro u nekom ranijem postu, Edin, Vedo, Pjana, Lulić..... meni nikada neće biti krivi. Mi smo imali obavezu sačuvati ovu generaciju, ne samo u fudbalskom smislu (to i ne možeš vrijeme neumitno prolazi) nego u smislu istorije, sjećanja, na ovoj generaciji graditi neke druge priče. Pozitvne priče.
Očito je da ne znamo to.

Stati iza Papeta ili Meše sasvim svejedno naspram ovih igrača je ne samo glupo, nego po mom dubokom uvjerenju nemoralno.
palermo

#8073 Re: Mehmed Mesa Bazdarevic - Selektor reprezentacije

Post by palermo »

il dottore wrote:
Palermo ne rise zdravlja ti
Nije da me zanima nešto tvoje mišljenje, ali nije ti ovo baš pravi način komunikacije.....al eto, svako ima svoje
Banja Luka

#8074 Re: Mehmed Mesa Bazdarevic - Selektor reprezentacije

Post by Banja Luka »

Fudo387 wrote:
palermo wrote:
Fudo387 wrote:
Gospodin.

Juce su se oprostili. Dzeko ce kada se bude igralo naredno evropsko imati 33 godine, Vedo ce vec biti u penziji. Da ne spominjem Misketa, Spahu, Rahimica, Salihovica. Gotovo je, a moglo je bolje. Moralo je. Ovako ce neki biti srecni sto smo eto otisli na SP, a ja kazem da smo sa ovim imenima morali biti redovan ucesnik velikih takmicenja.
ljevoruki

#8075 Re: Mehmed Mesa Bazdarevic - Selektor reprezentacije

Post by ljevoruki »

palermo wrote: Ova generacija je prošla svoj zenit, ona je istrošena u svakom smislu, ponajprije emotivnom.

Nije lako biti svjetska klasa, ili evropska klasa ili biti priznat u međunarodnim okvrima, i deset godina se suočavati sa trenerskim anonimusima koji pokušavaju na tebi pravi karijeru. Dosadi to. Umoriš se

Napisao sam jutro u nekom ranijem postu, Edin, Vedo, Pjana, Lulić..... meni nikada neće biti krivi. Mi smo imali obavezu sačuvati ovu generaciju, ne samo u fudbalskom smislu (to i ne možeš vrijeme neumitno prolazi) nego u smislu istorije, sjećanja, na ovoj generaciji graditi neke druge priče. Pozitvne priče.
Očito je da ne znamo to.

Stati iza Papeta ili Meše sasvim svejedno naspram ovih igrača je ne samo glupo, nego po mom dubokom uvjerenju nemoralno.
O ovome sam i ja govorio. Moglo se to promijeniti nakon SP jer je Savez tada imao pare da plati "pravog" trenera koji bi im donio jos vise para i sa kojim bi mi igrali na EP 2016 i SP 2018.
Ali, jbg, kad ti Savez vodi Begic, optuzen za kriminal onda ne mozes ni ocekivati da posteno i razumno radi i petlja se u svoj posao.
I koji nema ama bas nikakav ugled i uticaj u fudbalskom svijetu, ko je ikad cuo za njega?

:bih:
Last edited by ljevoruki on 01/09/2017 20:23, edited 1 time in total.
Locked