Mehmed Mesa Bazdarevic - Selektor reprezentacije
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- luckylaka
#7576 Re: Mehmed Mesa Bazdarevic - Selektor reprezentacije
Ner znam sta bi vise napisao za ovog tarabica,neznalicu,kukavicu,pizdu od covjeka koji nema ni m od muda.Place mi se kada mi od idola covjek dodje do idiota.Covjek kome sam se nekada klanjao danas je toliko nisko pao da ne moze nize.Fuuj
- Bosanski_kralj
#7577 Re: Mehmed Mesa Bazdarevic - Selektor reprezentacije
Ima obraza žaliti se na suđenje. Ne znam jesam li ikad gledao goru našu utakmicu u posljednjih 10 godina.
-
Dead Man Walking
#7578 Re: Mehmed Mesa Bazdarevic - Selektor reprezentacije
Tesko se sjetiti gore utakmice fakat. Mesa je ocito Safet "two point o" tako da ga je najbolje odmah nogirati i dovesti nekog da krene sa podmladjivanjem.
- luckylaka
#7579 Re: Mehmed Mesa Bazdarevic - Selektor reprezentacije
Ma covjek da ima imalo obraza sam bi podnio ostavku,izvinio se naciji zbog nevidjene bruke,spakovao kofere i nestao.Jebo ga Pavlovic,Milicevic,Jajalo,Medunjanin,Vrsajevic...Dok nam omladince kupe druge reprezentacije on se drzi penzionera.Ma ne mogu prezaliti sto napravi budalom i sebe i malog Kodru.Idi nesreco i povedi francuza jebo jedan drugoga.Dead Man Walking wrote:Tesko se sjetiti gore utakmice fakat. Mesa je ocito Safet "two point o" tako da ga je najbolje odmah nogirati i dovesti nekog da krene sa podmladjivanjem.
-
sumirprimus
#7580 Re: Mehmed Mesa Bazdarevic - Selektor reprezentacije
Ne moze jebiga..zacaran je to krug...

-
sumirprimus
#7581 Re: Mehmed Mesa Bazdarevic - Selektor reprezentacije
Ovo treba dat hrvatima i nek ljudi prave repku repkom 
-
Fudo387
#7582 Re: Mehmed Mesa Bazdarevic - Selektor reprezentacije
Ljudi stvarno pretjerujete.
Ne mozes sa ovim medjedima igrati fin fudbal, rijetko je njih neko razvalio, Belgijanci spasise bod kod kuce protiv bilmeza u zadnjoj minuti. Jedan remi i odmah daj sve razvali, mijenjaj trenera, mijenjaj tim, pa da smo Brazil i Argentina kombinovano ne moze to tako.
Ista prica je bila i nakon jedne bezvezne prijateljske dok je Safet bio trener, igrali k'o sat citave kvalifikacije, i glupa utakmica sa Egiptom, odmah daj sve rusi. Jebem ga ako smo normalni.
Da smo u svemu k'o sto su ovi momci u svijetu fudbala, bili bi super zemlja.
Zajebajete...
Ne mozes sa ovim medjedima igrati fin fudbal, rijetko je njih neko razvalio, Belgijanci spasise bod kod kuce protiv bilmeza u zadnjoj minuti. Jedan remi i odmah daj sve razvali, mijenjaj trenera, mijenjaj tim, pa da smo Brazil i Argentina kombinovano ne moze to tako.
Ista prica je bila i nakon jedne bezvezne prijateljske dok je Safet bio trener, igrali k'o sat citave kvalifikacije, i glupa utakmica sa Egiptom, odmah daj sve rusi. Jebem ga ako smo normalni.
Da smo u svemu k'o sto su ovi momci u svijetu fudbala, bili bi super zemlja.
Zajebajete...
-
bosanska senzacija
#7583 Re: Mehmed Mesa Bazdarevic - Selektor reprezentacije
Nedostajao je Milan Djuric sinoc kako bi Mesina vizija fudbala dosla do izrazaja.
Begovic da nabija na Djurica koji bi barem jednu glavom spustio nekom igracu i utrpao jedan gol.
Ovo je najveci domet koji je Mesa pokazao od kako vodi reprezentaciju.
Begovic da nabija na Djurica koji bi barem jednu glavom spustio nekom igracu i utrpao jedan gol.
Ovo je najveci domet koji je Mesa pokazao od kako vodi reprezentaciju.
- mayab
-
svi u napad
#7585 Re: Mehmed Mesa Bazdarevic - Selektor reprezentacije
Najgore je sto ce govna iz Saveza ostaviti ovu neznalicu i dzilkosa kako bi skinuli odgovornost sa sebe. Isto su uradili sa Amidzom. Poslije Irske mu je trebalo dati otkaz. Ovakvu generaciju necemo imati za 50 godina i umjesto da smo prisutni na velikim takmicenjima mi dajemo repku 2 ublehasa koji su trebali biti sretni da su pomocnici jednom Braci. To je njihov domet.
Nasa losa igra je rezultat lose taktike i pripreme za tekmu. Svi znaju kosu Grci i kako igraju i ti opet padnes na njihove fore. E sad pogledaj strucnjaka. Igras sa dva spica i onda umjesto da igraju jedan pored drugog strucnjak satare Vedu dajuci mu zadatak da igra veznog sto covjek ne zna i jos ga smoris odbrambenim zadacima. Unjesto krila ubaci jos jednog napadaca (Kodru) kojeg onda zamjeni. Tu je pokazao da isao u istu skolu sa Amidzom (mjenja golmana). Grcka nikad slabija i ti nepobjedis u najvaznijoj tekmi kvalifikacija i jos na kraju se osramotimo ponasanjem. Grci sa 5 veznih a ti sa dvojicom od kojih se Jajalo sakrio iza Begovica. Covjek nije dodao ni jednu loptu naprijed. Vranjes i Sunjic odradili dobro i iscrpljeni Pjanic poslao nekoliko fantsticnih lopti od kojih je ublehas Visca iskoristio samo jednu tj. samo jednom dobro centrirao.
Posto su kvale zavrsene uspjesno (kao i obicno) dovesti nekog Njemca kao sto su to heleni uradili i pustiti covjeka da stvara novu repku i napravi igru a ne da igramo nabij na Dzeku pa sta bude a istovremeno ti drugi centarfor na centru jer se bojis kontre. No nista se nece desiti iako samim svojim ponasanjem sinoc je zasluzio da dobije nogu. Ostace do kraja iako i ptice znaju da necemo u baraz. Zivjeli.
Nasa losa igra je rezultat lose taktike i pripreme za tekmu. Svi znaju kosu Grci i kako igraju i ti opet padnes na njihove fore. E sad pogledaj strucnjaka. Igras sa dva spica i onda umjesto da igraju jedan pored drugog strucnjak satare Vedu dajuci mu zadatak da igra veznog sto covjek ne zna i jos ga smoris odbrambenim zadacima. Unjesto krila ubaci jos jednog napadaca (Kodru) kojeg onda zamjeni. Tu je pokazao da isao u istu skolu sa Amidzom (mjenja golmana). Grcka nikad slabija i ti nepobjedis u najvaznijoj tekmi kvalifikacija i jos na kraju se osramotimo ponasanjem. Grci sa 5 veznih a ti sa dvojicom od kojih se Jajalo sakrio iza Begovica. Covjek nije dodao ni jednu loptu naprijed. Vranjes i Sunjic odradili dobro i iscrpljeni Pjanic poslao nekoliko fantsticnih lopti od kojih je ublehas Visca iskoristio samo jednu tj. samo jednom dobro centrirao.
Posto su kvale zavrsene uspjesno (kao i obicno) dovesti nekog Njemca kao sto su to heleni uradili i pustiti covjeka da stvara novu repku i napravi igru a ne da igramo nabij na Dzeku pa sta bude a istovremeno ti drugi centarfor na centru jer se bojis kontre. No nista se nece desiti iako samim svojim ponasanjem sinoc je zasluzio da dobije nogu. Ostace do kraja iako i ptice znaju da necemo u baraz. Zivjeli.
- problemnatravunu
#7586 Re: Mehmed Mesa Bazdarevic - Selektor reprezentacije
Jeste vala, treba dovesti kakvog Nijemca, stručnjaka , platiti ga i vidjeti hoće li taj od ovakvog materijala kakvog ima beha repka znati i moći šta uraditi....
Ovo je ko loš kuhar, džaba mu vrhunski sastojci, kad on zna samo grah skuhati kako treba
Ovo je ko loš kuhar, džaba mu vrhunski sastojci, kad on zna samo grah skuhati kako treba
- PriNc_ba
#7587 Re: Mehmed Mesa Bazdarevic - Selektor reprezentacije
Bilo je katastrofalnijih tekmi repke ali gore taktike i izmjena definitivno nije nikad.
Kaze neznalica izveo Kodru jer su oba zadnja vezna imala zute kartone
I treba nam ovakav selektor
vidjelo se od prve njegove tekme da nema pojma ali neka
jebali vas i Zeljo i Sarajevo.
Kaze neznalica izveo Kodru jer su oba zadnja vezna imala zute kartone
I treba nam ovakav selektor
- SmokingMan
#7588 Re: Mehmed Mesa Bazdarevic - Selektor reprezentacije
Gora je bila i od one protiv Kipra 1:2Bosanski_kralj wrote:Ima obraza žaliti se na suđenje. Ne znam jesam li ikad gledao goru našu utakmicu u posljednjih 10 godina.
- Slo Burner
- Grijem se na: Pelet
- Vozim: Bembaru
#7589 Re: Mehmed Mesa Bazdarevic - Selektor reprezentacije
DefinitivnoSmokingMan wrote:Gora je bila i od one protiv Kipra 1:2Bosanski_kralj wrote:Ima obraza žaliti se na suđenje. Ne znam jesam li ikad gledao goru našu utakmicu u posljednjih 10 godina.
Mesa jos jednom takticki pregazen, nikad goreg fudbala nismo igrali. Kao da gledas premijer ligu, konacno citav forum se slaze da Mesa treba ici, nema cak ni svog Luckyija da ga brani
- JoseMujica
- Grijem se na: malograDŽane
- Vozim: Tuarega
- Horoskop: Poskok
#7590 Re: Mehmed Mesa Bazdarevic - Selektor reprezentacije
Memede go fuck yourself.

-
bosanska senzacija
#7591 Re: Mehmed Mesa Bazdarevic - Selektor reprezentacije
Cak i u pobjedama se vidjelo da nema tu neke velike perspektive sa njim na klupi.
Mrsko mi je sad traziti ali se dobro sjecam da su me ovdje napadali nakon nekih pobjeda jer sam kritikovao nacin na koji igramo i stojimo na terenu.
Vec tad se vidjelo da idemo silaznom putanjom i da ce nam cak i Safet Susic izgledati kao bolja opcija od Mese.
Mrsko mi je sad traziti ali se dobro sjecam da su me ovdje napadali nakon nekih pobjeda jer sam kritikovao nacin na koji igramo i stojimo na terenu.
Vec tad se vidjelo da idemo silaznom putanjom i da ce nam cak i Safet Susic izgledati kao bolja opcija od Mese.
- JoseMujica
- Grijem se na: malograDŽane
- Vozim: Tuarega
- Horoskop: Poskok
#7592 Re: Mehmed Mesa Bazdarevic - Selektor reprezentacije
vako nam i treba...mlogo smo zgriješili prema Papetu
- armin071
#7593 Re: Mehmed Mesa Bazdarevic - Selektor reprezentacije
Ma i Safet je ogranicen kao trener, ali je za Mesu svemirski brod. Mesa me podsjeca na Mulalica samo bih i Mulalicu dao malu prednost sto se tice logike...JoseMujica wrote:vako nam i treba...mlogo smo zgriješili prema Papetu
-
missko
#7594 Re: Mehmed Mesa Bazdarevic - Selektor reprezentacije
Da je Pape selektor ne bi grci imali ni 30% posjed lopte. Ono sinoc je bilo negledljivo
-
biggy.ba
#7595 Re: Mehmed Mesa Bazdarevic - Selektor reprezentacije
Daj, fakat nema potrebe dvije neznalice dovoditi u kontekst i cijeniti koja bi neznalica bila bolja. Ova ce generacija nestati za nekoliko godina, nasljednika nema, nece biti dijasporaca koje ce drugi stvarati, a mi krasti i za 5 godina cemo biti Makedonija i to cemo i ostati.missko wrote:Da je Pape selektor ne bi grci imali ni 30% posjed lopte. Ono sinoc je bilo negledljivo
I sve zarad bogacenja ljudi iz saveza, jer mimo njihovog otimanja love od sponzora i tv prava, ne postoji nikakva struktura razvoja nogometa u BiH. Sve i jedan reprezentativni trener dosad je bio cist populisticki potez. Nijedan profesionalni, SKOLOVANI trener.
A Makedonci, ako nista, bar imaju fantstican nacionalni stadion.
- sunceKOtepsija
#7596 Re: Mehmed Mesa Bazdarevic - Selektor reprezentacije
a zanemaricemo da su grci cijelo vrijeme provocirali, kao sto su sinoc rekli ljudi-igraci-selektor-koji su ipak, slozicemo se, daleko strucniji i iskusniji od bilo koga ovdje-dosli su da provociraju...Slo Burner wrote:DefinitivnoSmokingMan wrote:Gora je bila i od one protiv Kipra 1:2Bosanski_kralj wrote:Ima obraza žaliti se na suđenje. Ne znam jesam li ikad gledao goru našu utakmicu u posljednjih 10 godina.
Mesa jos jednom takticki pregazen, nikad goreg fudbala nismo igrali. Kao da gledas premijer ligu, konacno citav forum se slaze da Mesa treba ici, nema cak ni svog Luckyija da ga brani
drugo selektor je Mesa je sinoc rekao ono sto su primjetili mnogi strani-objektivni posmatraci sinocnjeg meca a to je "da je bio neki normalan sudija MORAO nam je svirati bar jedan penal"...
protiv sudije koji je tolerisao i tim tolerisanjem podstrekavao grcke provokacije (koji su dosli ovdje da se brane-kukakvicki ) nije se moglo vise, nasi momci su ostavili srce na terenu, u datim okolnostima igrali smo ne sqmo solidno vec ja bih se usudio reci vrlo, vrlo dobro
- SmokingMan
#7597 Re: Mehmed Mesa Bazdarevic - Selektor reprezentacije
To što je sudija tolerisao nevjerovatno grubu igru grka je i ukonačnici dovelo do onoga incidenta kod tunela.Zar nije bilo dovoljno sudiji to što je Lulić nastradao,pa da malo pooštri kriterije,jok,on im je dopustio da budu još bezobrazniji i grublji.
-
Nadzorna_ploca
#7598 Re: Mehmed Mesa Bazdarevic - Selektor reprezentacije
A mi gledali kako nas udaraju, posteni bosnjani. Vazda najebu.
- bersK
#7599 Re: Mehmed Mesa Bazdarevic - Selektor reprezentacije
Razmišljam između Nenada Bjelice, Radomira Antića i Slavena Bilića. Tri lika koja bi nešto i napravili od ovog jada na kojem se uče novopečeni dobitnici licence i poluprofesionalni treneri. Čala je za ovog mutanta Capello, Hiddink, Di Matteo, Murinho i Ancelotti puta dva.
-
SSemir
#7600 Re: Mehmed Mesa Bazdarevic - Selektor reprezentacije
mislim da smo smislenije igrali i u vrijeme bake sliskovica, i kod njeg si mogao primijetiti da ima neku zamisao, ideju, da je nesto skontao.
neka mi neko navede i jednu mesinu utakmicu u kojoj se mogla prepoznati neka zamisao, ideja, akcija, bilo sta."nabij loptu daleko u napad pa valjda se sta desi" nije ideja.
pa kad god smo naisli na iole kvalitetnog trenera, ismijao nas je taktikom.
i ono pobjeda sto smo imali, na silu smo dobili.
ma jebo ovo
neka mi neko navede i jednu mesinu utakmicu u kojoj se mogla prepoznati neka zamisao, ideja, akcija, bilo sta."nabij loptu daleko u napad pa valjda se sta desi" nije ideja.
pa kad god smo naisli na iole kvalitetnog trenera, ismijao nas je taktikom.
i ono pobjeda sto smo imali, na silu smo dobili.
ma jebo ovo