da bude u strucnom stabu.luckylaka wrote:sto ga je zvaoLogovan wrote:Pa zvao ga Baždarević, rečeno je.luckylaka wrote:[quote="Tomahawk11"Je li problem sto vodi ekipu protiv Gibraltara ili sto je uopste u strucnom stabu?[/quote
Nije problem vec je problem odkud levat u strucnom stabu RBiH
Mehmed Mesa Bazdarevic - Selektor reprezentacije
Moderators: Charuga, Tomahawk11
-
mega_mashcine
#7226 Re: Mehmed Mesa Bazdarevic - Selektor reprezentacije
- luckylaka
#7227 Re: Mehmed Mesa Bazdarevic - Selektor reprezentacije
Nije problem vec je problem odkud levat u strucnom stabu RBiH[/quote]
Pa zvao ga Baždarević, rečeno je.[/quote]
sto ga je zvao[/quote]
da bude u strucnom stabu.[/quote]
Jel u strucnom stabu zbog strucnosti ili jaranstva sa Meshom
Pa zvao ga Baždarević, rečeno je.[/quote]
sto ga je zvao[/quote]
da bude u strucnom stabu.[/quote]
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#7228 Re: Mehmed Mesa Bazdarevic - Selektor reprezentacije
I jedno i drugo.
Da nije on, bio bi neko po nacionalnoj osnovi.
- spree
- luckylaka
#7230 Re: Mehmed Mesa Bazdarevic - Selektor reprezentacije
Ako je zbog strucnosti cudno je da ga nisu prepoznali francuzi ili bilo kakav imalo jaci klub.,,Tomahawk"bar ti nisi ovca.Kod nas sve ide nakaradno.U savezu ovce,u strucnom stabu ovce,gdje god okrenes isto.Al dobro ako je levat zasluzio halal mu.Tomahawk11 wrote:I jedno i drugo.
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#7231 Re: Mehmed Mesa Bazdarevic - Selektor reprezentacije
Pa bilo bi nakaradno i da je po nacionalnoj osnovi.luckylaka wrote:Ako je zbog strucnosti cudno je da ga nisu prepoznali francuzi ili bilo kakav imalo jaci klub.,,Tomahawk"bar ti nisi ovca.Kod nas sve ide nakaradno.U savezu ovce,u strucnom stabu ovce,gdje god okrenes isto.Al dobro ako je levat zasluzio halal mu.Tomahawk11 wrote:I jedno i drugo.
Bolje nek je i Mesin jaran Francuz nego neki Nestorovic koji nema pojma ko mu sta igra, al tu je jer treba neko iz RS.
Bar se znaju, ako nista dobro ce saradjivati.
Na stranu to sto ni Mesa nije neka pljacka, bar to dosad pokazuje.
- luckylaka
#7232 Re: Mehmed Mesa Bazdarevic - Selektor reprezentacije
Ma da u pravu ste .Cak i ja sad mislim da je Mesha u pravu jer ko bi nosao cunjeve da nije ovog levata.ne moze to svako.A mogao je Mesha od amidze sina preporuciti .Osevapio bi se vise nego kod francuza.Tomahawk11 wrote:Pa bilo bi nakaradno i da je po nacionalnoj osnovi.luckylaka wrote:Ako je zbog strucnosti cudno je da ga nisu prepoznali francuzi ili bilo kakav imalo jaci klub.,,Tomahawk"bar ti nisi ovca.Kod nas sve ide nakaradno.U savezu ovce,u strucnom stabu ovce,gdje god okrenes isto.Al dobro ako je levat zasluzio halal mu.Tomahawk11 wrote:I jedno i drugo.
Bolje nek je i Mesin jaran Francuz nego neki Nestorovic koji nema pojma ko mu sta igra, al tu je jer treba neko iz RS.
Bar se znaju, ako nista dobro ce saradjivati.
Na stranu to sto ni Mesa nije neka pljacka, bar to dosad pokazuje.
- Ajatolah_
#7233 Re: Mehmed Mesa Bazdarevic - Selektor reprezentacije
Pa jarane, da je bilo ko, bukvalno bilo ko drugi postavljen na ovu poziciju, opet bi mogao pitati kakav je to stručnjak kad nije trener nekog kluba.luckylaka wrote:Ako je zbog strucnosti cudno je da ga nisu prepoznali francuzi ili bilo kakav imalo jaci klub.Tomahawk11 wrote:I jedno i drugo.
- luckylaka
#7234 Re: Mehmed Mesa Bazdarevic - Selektor reprezentacije
OdustajemAjatolah_ wrote:Pa jarane, da je bilo ko, bukvalno bilo ko drugi postavljen na ovu poziciju, opet bi mogao pitati kakav je to stručnjak kad nije trener nekog kluba.luckylaka wrote:Ako je zbog strucnosti cudno je da ga nisu prepoznali francuzi ili bilo kakav imalo jaci klub.Tomahawk11 wrote:I jedno i drugo.
- vicious
#7235 Re: Mehmed Mesa Bazdarevic - Selektor reprezentacije
Šta je ovo Meša pozvao Đurića, a čo'ek tek operisan juče-prekjuče?Na spisku Zmajeva su:
- golmani: Asmir Begović, Ibrahim Šehić, Kenan Pirić
- odbrana: Ermin Bičakčić, Toni Šunjić, Edin Cocalić, Ervin Zukanović, Dario Dumić, Sead Kolašinac, Daniel Pavlović
- vezni red: Miralem Pjanić, Mario Vrančić, Gojko Cimirot, Sanjin Prcić, Amer Gojak, Edin Višća, Avdija Vršajević, Danijel Milićević, Rade Krunić
- napad: Vedad Ibišević, Riad Bajić, Armin Hodžić, Kenan Kodro, Milan Đurić.
- hrasno38
- Vozim: Renault Laguna
- Horoskop: Riba
#7236 Re: Mehmed Mesa Bazdarevic - Selektor reprezentacije
- odbrana: Ermin Bičakčić, Toni Šunjić, Edin Cocalić, Ervin Zukanović, Dario Dumić, Sead Kolašinac, Daniel Pavlović
- vezni red: Miralem Pjanić, Mario Vrančić, Gojko Cimirot, Sanjin Prcić, Amer Gojak, Edin Višća, Avdija Vršajević, Danijel Milićević, Rade Krunić
Ni Duljevica ni Stevanovica
ili u prevodu ni jednog igraca iz PL
...pardon ima Kenan Piric 
Ni Duljevica ni Stevanovica
- AmiĐa_Idriz
#7237 Re: Mehmed Mesa Bazdarevic - Selektor reprezentacije
Pomocnici su ljudi iz sjene. Ko to jos ima jakog pomocnika, ja ne znam ni ime ni jednog osim ovih par klubova sto pratim
Idu uz glavnog gdje god. I vi se ufatili pomocnika ko da je on jedini (i neki uopste) problem.
Idu uz glavnog gdje god. I vi se ufatili pomocnika ko da je on jedini (i neki uopste) problem.
-
vryzas
#7238 Re: Mehmed Mesa Bazdarevic - Selektor reprezentacije
Ima li gdje desnog beka?
Krilo Visca i? 
- AmiĐa_Idriz
#7239 Re: Mehmed Mesa Bazdarevic - Selektor reprezentacije
Radi atmosfere hajde Boga tivicious wrote:Šta je ovo Meša pozvao Đurića, a čo'ek tek operisan juče-prekjuče?Na spisku Zmajeva su:
-
condy
#7240 Re: Mehmed Mesa Bazdarevic - Selektor reprezentacije
Avdija Vršajevićvryzas wrote:Ima li gdje desnog beka?Krilo Visca i?
Vidćeš da će njega koristiti
-
vryzas
#7241 Re: Mehmed Mesa Bazdarevic - Selektor reprezentacije
Ok Avdija, a krilo?condy wrote:Avdija Vršajevićvryzas wrote:Ima li gdje desnog beka?Krilo Visca i?
![]()
Vidćeš da će njega koristiti
- spree
#7242 Re: Mehmed Mesa Bazdarevic - Selektor reprezentacije
oni su na rezervnom spisku sa tomicem i memisevicem. fakat mi nije jasno sto ovoliko degradira memisevica. nesto ne vjerujem da je gojak trenutno bolji od njega.hrasno38 wrote:- golmani: Asmir Begović, Ibrahim Šehić, Kenan Pirić
Ni Duljevica ni Stevanovicaili u prevodu ni jednog igraca iz PL
djuric je na spisku, jer mesa konta da ce mu domaca hrana ubrzati oporavak
- shake69
#7243 Re: Mehmed Mesa Bazdarevic - Selektor reprezentacije
Gojak ne igra istu poziciju kao Memisevic, to je odavno poznato.spree wrote:oni su na rezervnom spisku sa tomicem i memisevicem. fakat mi nije jasno sto ovoliko degradira memisevica. nesto ne vjerujem da je gojak trenutno bolji od njega.hrasno38 wrote:- golmani: Asmir Begović, Ibrahim Šehić, Kenan Pirić
djuric je na spisku, jer mesa konta da ce mu domaca hrana ubrzati oporavak
- Logovan
#7244 Re: Mehmed Mesa Bazdarevic - Selektor reprezentacije
Golmani ok. Pirić
Konačno mlađi neki, da ne gledam dvojicu matorih golmana na klupi.
Poziv Pavloviću mi je niđe veze. Dumić
Gdje ti je Memišević živ bio?
U veznom redu fali Duljević, Vršajevića izbaciti.
Napad ok. Ne kontam poziv za Đurića.
Čuj nema Spahića. Čudo.
Poziv Pavloviću mi je niđe veze. Dumić
Čuj nema Spahića. Čudo.
- spree
#7245 Re: Mehmed Mesa Bazdarevic - Selektor reprezentacije
ma znam da ne igraju istu poziciju nego sam trazio najslabijeg srednjaka,a eto da se stavi memisevic. ignorise ga ima Bog zna koliko i protiv ovakvih bezveznih protivnika ga stavi na ovaj dodatni spisakshake69 wrote: Gojak ne igra istu poziciju kao Memisevic, to je odavno poznato.
bilo bi fantasticno ako bi begovic malo odmorio (nema od cega, al haj), kao i ibisevic, a da igramo sa dva spica.
- hrasno38
#7246 Re: Mehmed Mesa Bazdarevic - Selektor reprezentacije
Mislim komentar ti je u najmanju ruku cudan. Izbaciti Vrsajevica koji je stadnardni prvotimac sa 34 odigrane utakmice u Turskoj ligi koja je od nase 5 galaksija a ubaciti Duljevica koji je u citavoj sezoni sastavio 18 i postigao 1 gol.Logovan wrote:Golmani ok. PirićKonačno mlađi neki, da ne gledam dvojicu matorih golmana na klupi.
![]()
Poziv Pavloviću mi je niđe veze. DumićGdje ti je Memišević živ bio?
Čuj nema Spahića. Čudo.
Slozio bih se sa tobom za Pavlovica jer ne znam na osnovu cega je pozvan sa sve ukupno 7 odigranih utakmica u Italiji
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#7247 Re: Mehmed Mesa Bazdarevic - Selektor reprezentacije
Za golmane je ok.hrasno38 wrote:- golmani: Asmir Begović, Ibrahim Šehić, Kenan Pirić
Odbrana....hajde, to je to, uz vec prozivku za Memisevica. Jbg, ipak momak igra u Holandiji i realno je buducnost zadnje linije.
I, jeko Pavlovic?
Vezni red....otprilike, to je to.
Napad....hm, ako je Djuric operisan, koji ga q onda poziva
U napadu bi trebali poceti, recimo, Bajic i Kodro/Hodzic....ali ko sto gledam, Ibisevic.
Pa ako je ikad prilika da igraju PL igraci, onda je to sad. Al eto, sad se vidi da se igraci iz nase lige pozivaju samo da popune klupu.
- Logovan
#7248 Re: Mehmed Mesa Bazdarevic - Selektor reprezentacije
Gledali smo Vršajevića u mnogim utakmicama i znamo kakva je taraba. Taraba ostaje taraba. Ne bih ga ja više zvao, pružio bih priliku novom igraču.hrasno38 wrote:Mislim komentar ti je u najmanju ruku cudan. Izbaciti Vrsajevica koji je stadnardni prvotimac sa 34 odigrane utakmice u Turskoj ligi koja je od nase 5 galaksija a ubaciti Duljevica koji je u citavoj sezoni sastavio 18 i postigao 1 gol.Logovan wrote:Golmani ok. PirićKonačno mlađi neki, da ne gledam dvojicu matorih golmana na klupi.
![]()
Čuj nema Spahića. Čudo.I narvno fali Duljevic a ne fali ubjedljivo najbolji igrac nase lige Stevanovic (mislim najbolji po prikazanim igrama). I onda se ovje kao prica o nekoj realnosti.
Slozio bih se sa tobom za Pavlovica jer ne znam na osnovu cega je pozvan sa sve ukupno 7 odigranih utakmica u Italiji
Da, ubaciti Duljevića. Ne gledaj samo statistiku. Ima i drugih stvari, recimo to da pružiš priliku igraču iz naše lige koji ima koliko tolike šanse da ostvari neku solidnu karijeru.
I moram pohvaliti poziv za Krunića i Kodru.
- hrasno38
#7249 Re: Mehmed Mesa Bazdarevic - Selektor reprezentacije
Nisi ti skonto sta sam ja napisao a ni procitao sta sam napisao prije. Ja sam prije napisao da je trebalo uputiti poziv Duljevicu i Stevanovicu zato sto imaju mjesta u reprezentaciji a tebi sam replicirao jer naravno ti si napisao da treba pozvati Duljevica iako je Stevanovic po svim statistika i prikazanim igrama bolji ovu sezonu od Duljevica. Ali dobro kada nemate glavnih argumenata onda kao i neki dan za tabele omladinskih selekcija sipate kako ima i drugih stvari.....nista novo!Logovan wrote:Gledali smo Vršajevića u mnogim utakmicama i znamo kakva je taraba. Taraba ostaje taraba.hrasno38 wrote:Mislim komentar ti je u najmanju ruku cudan. Izbaciti Vrsajevica koji je stadnardni prvotimac sa 34 odigrane utakmice u Turskoj ligi koja je od nase 5 galaksija a ubaciti Duljevica koji je u citavoj sezoni sastavio 18 i postigao 1 gol.Logovan wrote:Golmani ok. PirićKonačno mlađi neki, da ne gledam dvojicu matorih golmana na klupi.
![]()
Čuj nema Spahića. Čudo.I narvno fali Duljevic a ne fali ubjedljivo najbolji igrac nase lige Stevanovic (mislim najbolji po prikazanim igrama). I onda se ovje kao prica o nekoj realnosti.
Da, ubaciti Duljevića. Ne gledaj samo statistiku. Ima i drugih stvari, recimo to da pružiš priliku igraču iz naše lige koji ima koliko tolike šanse da ostvari neku solidnu karijeru.
I moram pohvaliti poziv za Krunića i Kodru.
I Vrsajevic je kao taraba iako je standardni igrac ekipe koja vrijedi 50 miliona a kao Duljevic nije koji igra u raspalom Sarajevu i kojeg niko ziv nece da kupi! A ja zaboravio sam da ima i drugih stvari!!!!
-
mega_mashcine
#7250 Re: Mehmed Mesa Bazdarevic - Selektor reprezentacije
spisak je po meni ok, donekle..
ogromna primjedba na poziv Pavlovicu, stvarno ne shvatam zasto ga je pozvao? Ima haman 30g, ne igra u svom klubu, i ne kontam sta ce nam ?
Ako misli Zukanovica koristiti kao stopera, pa hoce da ima zamjenu na lijevom bocnom za Seu (koliko vidim, to je pozicija koju (ne
)igra Pavlovic !?), onda je mogao zvati Kvesica, koji je standardan u zadnje vrijeme i mlad je.
Memisevic je morao dobiti poziv i priliku na desnom beku..
Milicevic, Đuric povrijedjeni, ne kontam sta ce oni na spisku..
Ostalo je manje vise ok, ali i ocekivano. Svakako pohvale za pozive Piricu, Dumicu, Gojaku, Kodri. Moralo se tu naci mjesta i za Memisevica, pa mozda i za Milosevica.
ogromna primjedba na poziv Pavlovicu, stvarno ne shvatam zasto ga je pozvao? Ima haman 30g, ne igra u svom klubu, i ne kontam sta ce nam ?
Ako misli Zukanovica koristiti kao stopera, pa hoce da ima zamjenu na lijevom bocnom za Seu (koliko vidim, to je pozicija koju (ne
Memisevic je morao dobiti poziv i priliku na desnom beku..
Milicevic, Đuric povrijedjeni, ne kontam sta ce oni na spisku..
Ostalo je manje vise ok, ali i ocekivano. Svakako pohvale za pozive Piricu, Dumicu, Gojaku, Kodri. Moralo se tu naci mjesta i za Memisevica, pa mozda i za Milosevica.