Mehmed Mesa Bazdarevic - Selektor reprezentacije
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- Bosanski_kralj
#2426 Re: Mehmed Mesa Bazdarevic - Selektor reprezentacije
Čovjek "samo" postavio igrače na njihove prirodne pozicije i odmah se vidi rezultat. Koliko samo Lulić bolje igra kad je bliže napadu. 
- Tito_i_Partija
#2427 Re: Mehmed Mesa Bazdarevic - Selektor reprezentacije
Smajli vuce, smajli.Mali_Vuk wrote:To mu je burazer, Ognjen. Stojan je vraćen.
Eh jebiga vuce, posra mi se u cejf.
- trcicu trceci
#2428 Re: Mehmed Mesa Bazdarevic - Selektor reprezentacije
Ali Pape nas je odveo a SP i kao takav najuspjesniji u historiji, slazem se s tobomcvrčak_na_hedonizmu wrote:Prava tajna je da ti na krilu bude krilozadnji vezni na zadnjem veznom
trener koji razumije taktiku
i tako te sitnice.
MI smo za Izraele i Kipre, ekipa. Levat nam dođe glave, zamalo. Biće zajebano protiv Velsa. Jako bitna utakmica u Belgiji, da vidimo za šta se borimo. Ako kiksaš protiv Kipra i smiješnog Izraela moraš da se vadiš na Belgiji.
Treće mjesto ne bi smjelo doći u pitanje.
- Mali_Vuk
#2429 Re: Mehmed Mesa Bazdarevic - Selektor reprezentacije
Ma nisam bio pročitao prethodne postove pa nisam skonto da je zeza. Yeb'ga, sorryTito_i_Partija wrote:Smajli vuce, smajli.Mali_Vuk wrote:To mu je burazer, Ognjen. Stojan je vraćen.![]()
Eh jebiga vuce, posra mi se u cejf.
- hodža
#2430 Re: Mehmed Mesa Bazdarevic - Selektor reprezentacije
U pm, pa mi smo sebe doveli u situaciju da veličamo sasvim obične i normalne stvari i poteze jednog selektora. Kakav je nas ublehaš vodio u pmdirektni wrote:Meša je prije utakmice odredio izvođača, eventualnog, penala
-
Dead Man Walking
#2431 Re: Mehmed Mesa Bazdarevic - Selektor reprezentacije
Nosi vise tu ublehu s avatara.cvrčak_na_hedonizmu wrote:Prava tajna je da ti na krilu bude krilozadnji vezni na zadnjem veznom
trener koji razumije taktiku
i tako te sitnice.
MI smo za Izraele i Kipre, ekipa. Levat nam dođe glave, zamalo. Biće zajebano protiv Velsa. Jako bitna utakmica u Belgiji, da vidimo za šta se borimo. Ako kiksaš protiv Kipra i smiješnog Izraela moraš da se vadiš na Belgiji.
Treće mjesto ne bi smjelo doći u pitanje.
Brao Mesa, zalosno je da su nas ovi levati dobili, i to jos i nakantali. Bolji smo od njih za klasu minimalno, jedine 2-3 prilike su imali zbog indolentosti nase odbrane, a loptu na sredini nisu uzpjeli zadrzavati duze od 2-3 dodavanja. Sto ti je reci selektor koji zna taktiku. Doduse, lahko mu je sad kad mu je Safet doveo Asmira, Besica, Kolasinca, Begovica, itd, itd...
- ljevoruki
#2432 Re: Mehmed Mesa Bazdarevic - Selektor reprezentacije
Germania na aparatima.

- cyprus
#2433 Re: Mehmed Mesa Bazdarevic - Selektor reprezentacije
Bravo Mehmede... Kao što rekoh - rezultat je jedino mjerilo 
- phillie
-
Itakoto
#2435 Re: Mehmed Mesa Bazdarevic - Selektor reprezentacije
Mesa
U septembru slijedi pravi ispit protiv Belgije. Ukoliko ga polozimo vratili smo se iz mrtvih.
U septembru slijedi pravi ispit protiv Belgije. Ukoliko ga polozimo vratili smo se iz mrtvih.
- insaneinthebrain
#2436 Re: Mehmed Mesa Bazdarevic - Selektor reprezentacije
mesha pokazuje da je pravi izbor. steta sto nismo papketa otpustili odmah nakon poraza protiv kipra, sad bi imali vise sansi za evropsko. ovako predstoji velika borba do kraja

-
svi u napad
#2437 Re: Mehmed Mesa Bazdarevic - Selektor reprezentacije
Cestitam Mesi i momcima na pobjedi. Zao mi je sto nije nastavio sa ofanzivom jer medjusobni duel odlucuje u slucaju istog broja bodova a mi smo za 2 klase bolji od njih. Nadam se da ce uskoro reci hvala nekim levatima u repki i pozvati par mladih igraca ili par igraca iz nase lige kako bi dobili stimulans i osjetili atmosferu u repki. Ljudi jos nisu ni svjesni sta nam je Amidza sa onim mufljuzima iz Saveza uradio. Umjesto da si kao nosilac prvi u grupi koja je objektivno laka ti se zahvaljujuci rodbini boris za kvale.
Jos jednom cestitke igracima i selektoru sa nadom da cemo biti gosti kod Platinija iduce godine.

Jos jednom cestitke igracima i selektoru sa nadom da cemo biti gosti kod Platinija iduce godine.
- Tahta
#2438 Re: Mehmed Mesa Bazdarevic - Selektor reprezentacije
Jebo ga trece mjesto, u barazu dobijemo Holandiju ko najsretniji .Mesa nije ti lako vadit nas iz govana, al mi vjerujemo u tebe
- insaneinthebrain
#2439 Re: Mehmed Mesa Bazdarevic - Selektor reprezentacije
dobicemo brazil u barazhuTahta wrote:Jebo ga trece mjesto, u barazu dobijemo Holandiju ko najsretniji .Mesa nije ti lako vadit nas iz govana, al mi vjerujemo u tebe
- Idemedosumom
#2440 Re: Mehmed Mesa Bazdarevic - Selektor reprezentacije
Čim ne ubacuje avdiju, za mene je velAki napredak 
- cyprus
#2441 Re: Mehmed Mesa Bazdarevic - Selektor reprezentacije
Kakve smo sreće, baš će tada UEFA shvatiti kako je to nepravednoKvaziExpert wrote:pa valjda će biti jakosne skupine![]()
-
bull21
#2442 Re: Mehmed Mesa Bazdarevic - Selektor reprezentacije
Opet naivno nastupamo i mislimo da ćemo dobiti Belgiju i/ili Vels. Ne budite naivni, onakva igra u drugom poluvremenu da se desi bilo kojem od dva spomenuta tima, primili bi sigurno par komada.
- Idemedosumom
#2443 Re: Mehmed Mesa Bazdarevic - Selektor reprezentacije
Pa igrači nam nisu u formi, novi je selektor koji još nije imao vremena da sve posloži do kraja. A Belgija i Wels nisu Njemačka i Holandija, šta ste se usrali cccc.
- cyprus
#2444 Re: Mehmed Mesa Bazdarevic - Selektor reprezentacije
Po većini parametara, Belgija je jača od HolandijeIdemedosumom wrote:Pa igrači nam nisu u formi, novi je selektor koji još nije imao vremena da sve posloži do kraja. A Belgija i Wels nisu Njemačka i Holandija, šta ste se usrali cccc.
- Idemedosumom
#2445 Re: Mehmed Mesa Bazdarevic - Selektor reprezentacije
Nogomet nije matematika 
- cyprus
#2446 Re: Mehmed Mesa Bazdarevic - Selektor reprezentacije
Istina... Al opet, ja bih radije da nam je protivnik Holandija, nego Belgija...Idemedosumom wrote:Nogomet nije matematika
- MOSALJOZE
#2447 Re: Mehmed Mesa Bazdarevic - Selektor reprezentacije
Kipre hajde za raju,vidi možemo li biti nosioci u baražu,i ko bi nam mogao doći(a da nije Oranje)cyprus wrote:
Istina... Al opet, ja bih radije da nam je protivnik Holandija, nego Belgija...
- Edin H.
#2448 Re: Mehmed Mesa Bazdarevic - Selektor reprezentacije
Odlicnog je izvodjaca penala nasao, svaka mu castdirektni wrote:Meša je prije utakmice odredio izvođača, eventualnog, penala
Covjek koji je uspio promasiti penale za Wolsburg, City i reprezentaciju BiH.
Noko od selektora ne prati sta je bilo prije njihovog dolaska.
Sto je najgore ako budemo imali penal u Belgiji npr. opet ce ga Dzeko izvoditi, sto je veliki rizik.
- phillie
#2449 Re: Mehmed Mesa Bazdarevic - Selektor reprezentacije
Ma rano je jos o barazu razmisljati i ko bi uopste iz ostalih grupa isao u baraz..MOSALJOZE wrote:Kipre hajde za raju,vidi možemo li biti nosioci u baražu,i ko bi nam mogao doći(a da nije Oranje)cyprus wrote:
Trenutno su treceplasirani:
Rusija, Holandija, Skotska, Madzarska, Albanija, Norveska, Svicarska, Ukrajina i Izrael (odnosno eto mi).
Ali u vecini grupa da je jedno kolo do kraja ostalo, ne bi se znalo ko je treci, a kamoli 4 kola (mozda jedino Albanija se osjeca sigurno). Konkretno Holandija kuci ceka i Island i Cesku a razlika izmedju njih je 5 odnosno 3 boda.
Grupa C: Ukrajina najrealniji kandidat za trece mjesto.
Grupa D: Poljska, Njemacka, Skotska, Rep. Irska u tri boda razlike.
Grupa E: Borba izmedju Slovenije i Svicarske za drugu poziciju. Nadam se da ce Svicarci biti drugi.
Grupa F: Ovo kolo bi moglo znaciti ili jos vecu jebatanju u buducnosti, ili razjasnjavanje. Madzarska ide Finskoj i ako tu izvuce povoljan rezultat, osigurala je trece mjesto (vjerovatno
Grupa G:Svedska, Crna Gora i Rusija ce se boriti za plasman od 2-4 mjesta, mada ako Svedska uzme sutra Crnu Goru, izbacuje ih iz utrke za direktni plasman.
Grupa H: Isto tako zajebana grupa, dok se ceka da se vidi sta ce biti sa Hrvatskom i hoce li biti kazne za njih. Bugarska i Norveska ce vjerovatno u borbu za baraz.
Grupa I: Albanija, ne mogu pored Danske i Portugala direktno, a sumnjam da ce ih Srbija stici sa 6 bodova zaostatka.
Last edited by phillie on 13/06/2015 12:34, edited 1 time in total.
- cyprus
#2450 Re: Mehmed Mesa Bazdarevic - Selektor reprezentacije
Ovo je moja najranija prognozaMOSALJOZE wrote:Kipre hajde za raju,vidi možemo li biti nosioci u baražu,i ko bi nam mogao doći(a da nije Oranje)cyprus wrote:
Najbolji trećeplasirani će biti Rusi...
Nosioci u baražu:
Holandija
Ukrajina
Norveška
Mađarska
Nenosioci u baražu:
Irska
BiH
Slovenija
Albanija