Mehmed Mesa Bazdarevic - Selektor reprezentacije
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- ultima_palabra
#2051 Re: Mehmed Mesa Bazdarevic - Selektor reprezentacije
Sad je i Zec ispred Mahmutovića?
- GeneralBHF
#2052 Re: Mehmed Mesa Bazdarevic - Selektor reprezentacije
Sunjicu su problem "velike" utakmice a ova je tog tipa jer padne psihicki i zalijece se gdje ispadne sto je veoma rizicno u zadnjoj liniji.MOSALJOZE wrote:Čitao sam da nije zadovoljan sezonom,ali to je svejedno,Šunjić,Bičakčić ili Zukanović štoperski par se zna.Ja sam pokušao objasniti ovom gore,kako Spaha nije igrao mjesec i po,dok su ovi momci odigrali kompletnu sezonu.GeneralBHF wrote:
Zukanovic i Bicakcic ce igrati a bekovi se vec znaju!
Sunjic ne moze ovu utakmicu da igra!
Bukvalno su izgubili neki dan zbog njega kako mu je covjek pobjegao a on kao pravi neku ofsajd zamku
- luckylaka
#2053 Re: Mehmed Mesa Bazdarevic - Selektor reprezentacije
Sa eventualno Zecom i Duricem Mesha samo nastavlja tamo gdje je Safet stao.Ako su ovo pojacanja za reprezentaciju neka nam je Dragi Bog na pomoci.
-
Mustang1
#2054 Re: Mehmed Mesa Bazdarevic - Selektor reprezentacije
Tvoj Safet je svoja pojacanja ispusio pusti covjeka nek radi svoj posao i ne seri iz daleka u prazno !luckylaka wrote:Sa eventualno Zecom i Duricem Mesha samo nastavlja tamo gdje je Safet stao.Ako su ovo pojacanja za reprezentaciju neka nam je Dragi Bog na pomoci.
- luckylaka
#2055 Re: Mehmed Mesa Bazdarevic - Selektor reprezentacije
Vjerovatno si novi fan reprezentacije pa ne znas koja su Safetova pojacanja .Da podsjetim Kolasinac,Bicakcic,Besic,Hajrovic...Inace komunikacija na nivouMustang1 wrote:Tvoj Safet je svoja pojacanja ispusio pusti covjeka nek radi svoj posao i ne seri iz daleka u prazno !luckylaka wrote:Sa eventualno Zecom i Duricem Mesha samo nastavlja tamo gdje je Safet stao.Ako su ovo pojacanja za reprezentaciju neka nam je Dragi Bog na pomoci.
- BHF_Manijak
#2056 Re: Mehmed Mesa Bazdarevic - Selektor reprezentacije
Kakva nepravda prema Mahmutovicu, jebo te k'o da je covjek gubav!
Ovaj Zec mrtvi je imao dosad jedno 800 prilika. Nisam za njega, k'o sto nisam bio ni za to da se Stilic vraca. Imalite se sansu, dovdijenja. Jebo ga Zec.
Da je nesto mladji od Mahmutovica, ono da ima 21-22 godine pa hajde, nego Zec 27, Mahmutovic 29...
Ovaj Zec mrtvi je imao dosad jedno 800 prilika. Nisam za njega, k'o sto nisam bio ni za to da se Stilic vraca. Imalite se sansu, dovdijenja. Jebo ga Zec.
Da je nesto mladji od Mahmutovica, ono da ima 21-22 godine pa hajde, nego Zec 27, Mahmutovic 29...
- Edin H.
#2057 Re: Mehmed Mesa Bazdarevic - Selektor reprezentacije
Ista je to doktrina kao i tvoj Safet, frajer Dzeku da nazove begovica da pohvali Lugusica, da ga gurne za trenera golmana. Tragikomicno.luckylaka wrote:Sa eventualno Zecom i Duricem Mesha samo nastavlja tamo gdje je Safet stao.Ako su ovo pojacanja za reprezentaciju neka nam je Dragi Bog na pomoci.
- Dino Djurbuzovic
#2058 Re: Mehmed Mesa Bazdarevic - Selektor reprezentacije
Decko Zec je lijevo krilo a Mahmutovic u zadnje vrijeme pocinje utakmice sa klupe, a Stila mali je virtuoz, violina. Mozda si najbolji komentator na podrucju Balkana, a nemoj me ljutit molim te.BHF_Manijak wrote:Kakva nepravda prema Mahmutovicu, jebo te k'o da je covjek gubav!
- MOSALJOZE
#2059 Re: Mehmed Mesa Bazdarevic - Selektor reprezentacije
Gospodine Đurbuzoviću,ima li tih hvalospjevki za Mešu?Pozdrav za daleki Bahrein,gdje ste jako cijenjeni,i dobijate pregršt hvalospjevki,Dino Djurbuzovic wrote: Decko Zec je lijevo krilo a Mahmutovic u zadnje vrijeme pocinje utakmice sa klupe, a Stila mali je virtuoz, violina. Mozda si najbolji komentator na podrucju Balkana, a nemoj me ljutit molim te.
- Dino Djurbuzovic
#2060 Re: Mehmed Mesa Bazdarevic - Selektor reprezentacije
Pozdrav dragi MOSALJOZE, za Mesu nikada dovoljno hvalospjevki, pravi decko, moj nasljednik. Puno pozdrava i hvalospjevkaMOSALJOZE wrote:Gospodine Đurbuzoviću,ima li tih hvalospjevki za Mešu?Pozdrav za daleki Bahrein,gdje ste jako cijenjeni,i dobijate pregršt hvalospjevki,Dino Djurbuzovic wrote: Decko Zec je lijevo krilo a Mahmutovic u zadnje vrijeme pocinje utakmice sa klupe, a Stila mali je virtuoz, violina. Mozda si najbolji komentator na podrucju Balkana, a nemoj me ljutit molim te.
- MOSALJOZE
#2061 Re: Mehmed Mesa Bazdarevic - Selektor reprezentacije
Kako ste samo skromni,a dobro obavješteni izvori,mi govore kako ne možete proći ulicom,a da ne dobijete hvalospjevku.Dino Djurbuzovic wrote:Pozdrav dragi MOSALJOZE, za Mesu nikada dovoljno hvalospjevki, pravi decko, moj nasljednik. Puno pozdrava i hvalospjevkaMOSALJOZE wrote:Gospodine Đurbuzoviću,ima li tih hvalospjevki za Mešu?Pozdrav za daleki Bahrein,gdje ste jako cijenjeni,i dobijate pregršt hvalospjevki,Dino Djurbuzovic wrote: Decko Zec je lijevo krilo a Mahmutovic u zadnje vrijeme pocinje utakmice sa klupe, a Stila mali je virtuoz, violina. Mozda si najbolji komentator na podrucju Balkana, a nemoj me ljutit molim te.
- luckylaka
#2062 Re: Mehmed Mesa Bazdarevic - Selektor reprezentacije
Moj Mesha uozbilji se na vrijeme.Pozivati u reprezentaciju eventualno Zeca i Stilica je nastavak cirkusa zapocetog u najgoroj Safetovoj eri.Po europi nam se dokazuju momci od 20-ak godina a mi se pojacavamo osrednjim30-o godisnjacima(haj nije bas 30 al blizu).Gdje si ti hodao Mesha cijelo ljeto pa naletio na ovaj dvojac.Hoce li i Mesha nastaviti sa talovima ko i Safet(al da sacekamo prvo spisak)
- ljevoruki
#2063 Re: Mehmed Mesa Bazdarevic - Selektor reprezentacije
Treba Laki dati orden "Junaka Papetovog rada".
Ne odustaje covjek.
Moj Laka, pusti se vise Papeta, on je pluskvamperfekt.

Ne odustaje covjek.
Moj Laka, pusti se vise Papeta, on je pluskvamperfekt.
- luckylaka
#2064 Re: Mehmed Mesa Bazdarevic - Selektor reprezentacije
Ma pustio sam ga davno ,pamtim ga samo jos zbog S.P. ali ne bi volio da Mesha krene njegovim putem(putem uspjeha da).Pozivati igrace koji realno nisu nikakva pojacanja niti alternativa za reprezentaciju mi je nejsano pogotovo sto se sve vise nasih mladih igraca probija u klubovima sirom svijeta.Al haj valjda Mesha zna sta radi.ljevoruki wrote:Treba Laki dati orden "Junaka Papetovog rada".![]()
Ne odustaje covjek.
Moj Laka, pusti se vise Papeta, on je pluskvamperfekt.![]()
- Tito_i_Partija
#2065 Re: Mehmed Mesa Bazdarevic - Selektor reprezentacije
Lucky, izdrzi! Podrska od normalne raje. 
- luckylaka
#2066 Re: Mehmed Mesa Bazdarevic - Selektor reprezentacije
Tito_i_Partija wrote:Lucky, izdrzi! Podrska od normalne raje.
- BHF_Manijak
#2067 Re: Mehmed Mesa Bazdarevic - Selektor reprezentacije
Stavlja i Guardiola Lahma na zadnjeg veznog, pa nije zadnji vezni. Ne znam otkud Zec lijevo krilo, od Sibenika ga znam kao napadaca i iz Genclerbirligija. Sta je u Rijecio igr'o i sad u Truskoj, veze nemam. Mahmutovic kakav god, utrp'o je par golova i nije nikad dobio sansu u repki. Zec jeste.Dino Djurbuzovic wrote: Decko Zec je lijevo krilo a Mahmutovic u zadnje vrijeme pocinje utakmice sa klupe, a Stila mali je virtuoz, violina. Mozda si najbolji komentator na podrucju Balkana, a nemoj me ljutit molim te.
Pozdrav za najboljeg premijerligaskog trenera, a i sire!
- Slo Burner
- Grijem se na: Pelet
- Vozim: Bembaru
#2068 Re: Mehmed Mesa Bazdarevic - Selektor reprezentacije
Ajduci su opet tu 
- Point.
#2069 Re: Mehmed Mesa Bazdarevic - Selektor reprezentacije
Nadam se da nisu. Avdija pogotovo. Neznam sta treba Mahmutovic da uradi da makar dobije sansu, ako nista.
- armin071
#2070 Re: Mehmed Mesa Bazdarevic - Selektor reprezentacije
Mesa, korupcija, germanijaSlo Burner wrote:Ajduci su opet tu
- stari_rastafari
#2071 Re: Mehmed Mesa Bazdarevic - Selektor reprezentacije
Dodje mi nekako cudna situacija, covjek moze igrati kako u spicu tako i na krilima, ne kontam sto ga ne zovne... skoda, sto bi rekli cesi..Point. wrote:Nadam se da nisu. Avdija pogotovo. Neznam sta treba Mahmutovic da uradi da makar dobije sansu, ako nista.
- Slo Burner
- Grijem se na: Pelet
- Vozim: Bembaru
#2072 Re: Mehmed Mesa Bazdarevic - Selektor reprezentacije
NIje tipla nikom u savezu ocito
- Kemal Malovčić
#2073 Re: Mehmed Mesa Bazdarevic - Selektor reprezentacije
Cigane onaj najcrnji, gdje je Gojkara?
- ultima_palabra
#2074 Re: Mehmed Mesa Bazdarevic - Selektor reprezentacije
Jeko taj?Kemal Malovčić wrote:Cigane onaj najcrnji, gdje je Gojkara?
- shake69
#2075 Re: Mehmed Mesa Bazdarevic - Selektor reprezentacije
Sta ce ti, Mehmede, Stojan!?