Mehmed Mesa Bazdarevic - Selektor reprezentacije
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- Logovan
- luckylaka
#1877 Re: Mehmed Mesa Bazdarevic - Selektor reprezentacije
Tek onako da ne trazim da li ovaj Zahirovic i onaj Stevanovic uopste vise igraju fudbal?Logovan wrote:Zahirović?![]()
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#1878 Re: Mehmed Mesa Bazdarevic - Selektor reprezentacije
I moja rahmetli prananaLogovan wrote:Zahirović?![]()
Gledaj Edina po lijevom krilu
- Kih
#1879 Re: Mehmed Mesa Bazdarevic - Selektor reprezentacije
Svaku utakmicu koju je odigrao za reprezentaciju Zahirović je odigrao bez greške.Savršen igrač.Od Bešića je bolji barem za pet klasa!!!Sa ovim sastavom nemamo nijedne rupe i sa kvalitetnim pripremama možemo uzeti koga god hoćemo,ali izgleda Meša je isti BLENTO kao i Pape.Čovjek koji je u stanju da poziva takve fudbalske analfabete kao što su Vršajević,Bičakčić,Šunjić,Hadžić,Lulić i Stino-Sveno nije dobar u glavi.Ponovo zagarantovana KATASTROFA.Užas!!!Kih wrote:
Last edited by Kih on 06/04/2015 16:34, edited 1 time in total.
- Logovan
#1880 Re: Mehmed Mesa Bazdarevic - Selektor reprezentacije
Dobro je pa ga nije stavio na beka, umjesto Mujdže.Tomahawk11 wrote:I moja rahmetli prananaLogovan wrote:Zahirović?![]()
![]()
Gledaj Edina po lijevom krilu
- limeni
#1881 Re: Mehmed Mesa Bazdarevic - Selektor reprezentacije
------------------------------------Begovic-------------------------------------------
Mujdza/Martic-----Bicakcic/Sunjic------Spahic------Zukanovic/Kolasinac----
-----------------Besic/Salatic--------Pjanic-----------------------------------------
--Hajrovic/Visca-----------Medunjanin/Vrancic----------------Lulic--------------
------------------------------------Dzeko---------------------------------------------
Eh, ovako. Begovic je sigurica, mjenja ga Sehic kad je povrjedjen ili kartoniran.
Mujdza i Martic su dobri, Mensur ima prednost kad igra u klubu dok ovako dok Mujdza sjedi na klupi zakovan moze i Martic kucat na prvu postavu.
Bicakcic i Sunjic ovisno o protivniku i formi se bore za mjesto pored Spahica koji je siguran. Ogi Vranjes je zamjena ako dodje do mnogo povreda i kartona.
Zukanovic je trenutno ispred Sea jer ovaj nikako nije odigrao od one povrede i nije formi. Zukanovic ima problema sa brzim krilima kao sto je Bale jer fali brzine.
Besic je odlican ali treba imati na radaru i Salatica koji je iskusan i zeli igrati za nas, posebno jer Besic uvijek moze dobiti zute kartone.
Pjanic je standardan iako mu je forma nako. Pjanica moze mjenjati Prcic ili Susic.
Hajrovic i Visca su dobri igraci ali Izet ne igra skoro nikako dok je Visca u slabijem klubu i manje je opasan po gol.
Medunjanin je dobar fin igrac ali u krizi u klubu, Vrancic igra cesto ali nije uigran sa nasom ekipom.
Meni je zao sto Salihovic izgleda ide sudbinom Bajramovica uvijek je povreda u pitanju. Moze i Stilic nekad odigrati.
Senad Lulic je nase najbolje krilo i standardan je.
Edin Dzeko je standardan i prva zamjena ili kad se predje na sistem sa dva napadaca kad ganjas rezultat je Ibisevic dok i Djuric moze pomoci sa svojih 2 metra visine posebno protiv nizih stopera.
Sve u svemu imamo solidan roster igraca.
Vrsajevic, Hadzic i Zahirovic koji u slabom Bochumu ne moze prismrditi terenu su za mene OUT.
Mujdza/Martic-----Bicakcic/Sunjic------Spahic------Zukanovic/Kolasinac----
-----------------Besic/Salatic--------Pjanic-----------------------------------------
--Hajrovic/Visca-----------Medunjanin/Vrancic----------------Lulic--------------
------------------------------------Dzeko---------------------------------------------
Eh, ovako. Begovic je sigurica, mjenja ga Sehic kad je povrjedjen ili kartoniran.
Mujdza i Martic su dobri, Mensur ima prednost kad igra u klubu dok ovako dok Mujdza sjedi na klupi zakovan moze i Martic kucat na prvu postavu.
Bicakcic i Sunjic ovisno o protivniku i formi se bore za mjesto pored Spahica koji je siguran. Ogi Vranjes je zamjena ako dodje do mnogo povreda i kartona.
Zukanovic je trenutno ispred Sea jer ovaj nikako nije odigrao od one povrede i nije formi. Zukanovic ima problema sa brzim krilima kao sto je Bale jer fali brzine.
Besic je odlican ali treba imati na radaru i Salatica koji je iskusan i zeli igrati za nas, posebno jer Besic uvijek moze dobiti zute kartone.
Pjanic je standardan iako mu je forma nako. Pjanica moze mjenjati Prcic ili Susic.
Hajrovic i Visca su dobri igraci ali Izet ne igra skoro nikako dok je Visca u slabijem klubu i manje je opasan po gol.
Medunjanin je dobar fin igrac ali u krizi u klubu, Vrancic igra cesto ali nije uigran sa nasom ekipom.
Meni je zao sto Salihovic izgleda ide sudbinom Bajramovica uvijek je povreda u pitanju. Moze i Stilic nekad odigrati.
Senad Lulic je nase najbolje krilo i standardan je.
Edin Dzeko je standardan i prva zamjena ili kad se predje na sistem sa dva napadaca kad ganjas rezultat je Ibisevic dok i Djuric moze pomoci sa svojih 2 metra visine posebno protiv nizih stopera.
Sve u svemu imamo solidan roster igraca.
Vrsajevic, Hadzic i Zahirovic koji u slabom Bochumu ne moze prismrditi terenu su za mene OUT.
- Slo Burner
- Grijem se na: Pelet
- Vozim: Bembaru
#1882 Re: Mehmed Mesa Bazdarevic - Selektor reprezentacije
Kih wrote:
Es ti neki novi
- jeza u ledja
#1883 Re: Mehmed Mesa Bazdarevic - Selektor reprezentacije
Vau!Kih wrote:
Svaku utakmicu koju je odigrao za reprezentaciju Zahirović je odigrao bez greške.Savršen igrač.Od Bešića je bolji barem za pet klasa!!!Sa ovim sastavom nemamo nijedne rupe i sa kvalitetnim pripremama možemo uzeti koga god hoćemo,ali izgleda Meša je isti BLENTO kao i Pape.Čovjek koji je u stanju da poziva takve fudbalske analfabete kao što su Vršajević,Bičakčić,Šunjić,Hadžić,Lulić i Stino-Sveno nije dobar u glavi.Ponovo zagarantovana KATASTROFA.Užas!!!
- Idemedosumom
#1884 Re: Mehmed Mesa Bazdarevic - Selektor reprezentacije
Uglavnom se većina slaže da je formacija 4-2-3-1 najbolje rješenje za nas trenutno.
- bingov buraz
#1885 Re: Mehmed Mesa Bazdarevic - Selektor reprezentacije
Pobjednicka formacija i sastav

rezerve
Stilic,Akrapovic,Jakirevic,Piplica,Ibisevic

rezerve
- pirmin
#1886 Re: Mehmed Mesa Bazdarevic - Selektor reprezentacije
Haj` se sad primite na ovog pajsera sto misli da je bolji selektor od svih koje smo imali. 
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#1887 Re: Mehmed Mesa Bazdarevic - Selektor reprezentacije
TO je ta - dobitna kombinacija!bingov buraz wrote:Pobjednicka formacija i sastav
rezerve
Ja bih mozda ovog Thuga izbacio, nije neki igrac
Ostalo mjera
- jeza u ledja
#1888 Re: Mehmed Mesa Bazdarevic - Selektor reprezentacije
dzesh bonija pored dzeka zivog? 
- Lakat Jebić
#1889 Re: Mehmed Mesa Bazdarevic - Selektor reprezentacije
jeko ovaj tijago na sredini?
-
Stari
#1890 Re: Mehmed Mesa Bazdarevic - Selektor reprezentacije
Garant cu se sad provaliti totalno ...ali ja ne kontam koji su
Hajmo pozitiva "
I bonny
Ja sam doduse star i poodavno vec poceo gubiti neke stvari iz vida Ali stvarno veze nemam o kome se tu radi ... Inace je sastav .... Do bubrega
Hajmo pozitiva "
I bonny
Ja sam doduse star i poodavno vec poceo gubiti neke stvari iz vida Ali stvarno veze nemam o kome se tu radi ... Inace je sastav .... Do bubrega
-
radiostar
#1891 Re: Mehmed Mesa Bazdarevic - Selektor reprezentacije
Stari wrote:Garant cu se sad provaliti totalno ...ali ja ne kontam koji su
Hajmo pozitiva "
I bonny
hajmo pozitiva mora biti Konjic, a bony nemam pojma ni ja
- Point.
#1892 Re: Mehmed Mesa Bazdarevic - Selektor reprezentacije
Bony je onaj panj iz Citija koji ce kao uzeti mjesto Dzeki.
-
Stari
#1893 Re: Mehmed Mesa Bazdarevic - Selektor reprezentacije
Aha ... Hvala na obavjestenju ...
-
Mustang1
#1894 Re: Mehmed Mesa Bazdarevic - Selektor reprezentacije
Jos se niste dogovorili oko sastava ? Pa sta cekate Izrael je tu iza ugla ! 
- Logovan
#1895 Re: Mehmed Mesa Bazdarevic - Selektor reprezentacije
Dogovaraju se posljednji detalji. Uskoro će objava sastava.Mustang1 wrote:Jos se niste dogovorili oko sastava ? Pa sta cekate Izrael je tu iza ugla !
- kakotakonikako
#1896 Re: Mehmed Mesa Bazdarevic - Selektor reprezentacije
dok mesa pregleda alternative sa dvd-a i na plazmi.
-
Stari
#1897 Re: Mehmed Mesa Bazdarevic - Selektor reprezentacije
Ja ne mijenjam sastave tako cesto ...poodavno sam ovo bio napisao i jos uvijek drzim da se pobjednicki tim ne mijenja.
Recimo ovako nekako
(oduvijek & zauvijek)
…………………. Enver Marić …………….
Enver Hadžiabdić ….Jusuf Hatunić…. Faruk Hadzibegić …. Dzemal Hadžiabdić
Edin Bahtic …………. Mehmed Bazdarevic ………… Safet Susic ………….Ivica Osim
………………………..Meho Kodro …………. Vahid Halilhodzic
Rezerve:
(golmani R. Meskovic, D. Skrba-Maca)
Blaz Sliskovic
Sergej Barbarez
Hasan Salihamidzic
Idriz Hosic
Miralem Zjajo
Edhem Sljivo
Predrag Pasic
Recimo ovako nekako
(oduvijek & zauvijek)
…………………. Enver Marić …………….
Enver Hadžiabdić ….Jusuf Hatunić…. Faruk Hadzibegić …. Dzemal Hadžiabdić
Edin Bahtic …………. Mehmed Bazdarevic ………… Safet Susic ………….Ivica Osim
………………………..Meho Kodro …………. Vahid Halilhodzic
Rezerve:
(golmani R. Meskovic, D. Skrba-Maca)
Blaz Sliskovic
Sergej Barbarez
Hasan Salihamidzic
Idriz Hosic
Miralem Zjajo
Edhem Sljivo
Predrag Pasic
- ljevoruki
#1898 Re: Mehmed Mesa Bazdarevic - Selektor reprezentacije
Stari wrote:Idriz Hosic
Zaboravio si Ziju Svrakica I Hamdu Radeljasa.
-
5 0 5
#1899 Re: Mehmed Mesa Bazdarevic - Selektor reprezentacije
#31 bosna i hercegovina 783 boda.
-
vryzas
#1900 Re: Mehmed Mesa Bazdarevic - Selektor reprezentacije
Nizak udarac, ispod pojasa.kakotakonikako wrote:dok mesa pregleda alternative sa dvd-a i na plazmi.