Mehmed Mesa Bazdarevic - Selektor reprezentacije

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Locked
incognito071

#1601 Re: Mehmed Mesa Bazdarevic - Selektor reprezentacije

Post by incognito071 »

zetareticula wrote:
BHF_Manijak wrote:Begovic, Mujdza, Spahic, Bicakcic, Zukanovic, Medunjanin, Pjanic, Vrsajevic, Hadzic, Hajrovic, Dzeko.
Zar za spahica nisu pisali i nasi i njemacki portali da nece igrati prijateljske utakmice :?
Spaha je tu i igra
missko

#1602 Re: Mehmed Mesa Bazdarevic - Selektor reprezentacije

Post by missko »

Ja ne vjerujem dok ga ne vidim da istrci na teren
-LIBERO-
Čiča Gliša
Location: Vedran Puljic R.I.P- Istina za Vedrana!-Nepravda bilo gdje, prijetnja je pravdi svugdje-M.L.King.

#1603 Re: Mehmed Mesa Bazdarevic - Selektor reprezentacije

Post by -LIBERO- »

Cemu odmah napad zbog sastava. Lakapo ljudi. Ko zna sta je Mesa zamislio, i sta ce pokusati odraditi sa ovakvim sastavom. Hajde da sudimo poslije tekme. :thumbup:
Paul F.

#1604 Re: Mehmed Mesa Bazdarevic - Selektor reprezentacije

Post by Paul F. »

Ma najbolje je da je Vaha selektor i da sastavlja ekipu po uputama sa foruma.
-LIBERO-
Čiča Gliša
Location: Vedran Puljic R.I.P- Istina za Vedrana!-Nepravda bilo gdje, prijetnja je pravdi svugdje-M.L.King.

#1605 Re: Mehmed Mesa Bazdarevic - Selektor reprezentacije

Post by -LIBERO- »

@leskarenje, naravno da se sjecam. Al hebo tu logiku. Nepodrzavanje takvog odnosa prema proslom, iskazivati istim ponasanjem prema sadasnjem. Jbg.buraz, gdje nas to vodi onda? Zacarani krug, a ne vidim da bilo ko od nas iz toga moze izvuci neku pobjedu ili nesto slicno.
Zato kazem. Hajd' da vidimo sta je Mesa kontao postici na terenu ovim sastavom. A lako je suditi kasnije :D ;-)
vryzas

#1606 Re: Mehmed Mesa Bazdarevic - Selektor reprezentacije

Post by vryzas »

:lol: :lol: :lol: :lol: :sax: :bih:

:run:
luckylaka

#1607 Re: Mehmed Mesa Bazdarevic - Selektor reprezentacije

Post by luckylaka »

Koji se ovo usljo pokusava Meshi uvuci u guzicu :-) :-) Novi trener reprezentacije Bosne i Hercegovine To je to! Bravo Meša i hvala ti puno Kenan HADŽIĆ 31. 03. 2015 - 18:200
SHARES

Od dolaska Meše Baždarevića na kormilo reprezentacije Bosne i Hercegovine puno se toga promijenilo.

Statistički ne baš, jer pod palicom Mehmeda odigrali smo samo jednu utakmicu i odradili je vrhunski.

Jednostavno, Meša je u sve Bosance i Hercegovce vratio euforiju i svima vratio nadu u prolaz reprezentacije na Evropsko prvenstvo.

Za razliku od Safeta Sušića koji je ovoj reprezentaciji donio stvarno puno i pod čijim smo vodstvom bili na najvećoj smotri na svijetu, Meša je na prvu uradio ono što su svi vidjeli.

Pokazao je da nije inatlija i da jedan prosjećni fan fudbala, preciznije naše reprezentacije može primijetiti u čemu je problem.

Bivši igrač Željezničara u reprezentaciju odmah je pozvao prijeko potrebnog novog napadača, vratio Zukanovića koji apsoultno zaslužuje svoje mjesto u timu, skautiro mnoge igrače koji svaki vikend blistaju i poslao im poziv, obratio pažnju na "slabu" bh. ligu itd., itd..

Sve to uticalo je da opet vjerujemo, da se opet nadamo i da opet sa nestrpljenjem očekujemo utakmicu, dogovaramo zajedničko gledanje i s nestrpljenjem gledamo igru naših momaka.

Da se razumijemo, utakmica sa Austrijom bitna je i pobjedom bi vratili samopouzdanje na nivo gdje je i prije bilo, ali isto tako, poraz ne mora značiti ništa. Ovo je prijateljska utakmica, ovo je prava provjera za sve igrače "što nisu dobili poziv?" da se pokaže da li ga oni i zaslužuju.

Večeras će opet cijela Bosna i Hercegovina biti na nogama, prepun Beč plavo-žutih vratio je nadu svima i jedva čekamo da naši Zmajevi večeras izađu na teren.

A za sve, zaslužan je novi trener koji je posložio kockike baš onako kako je trebalo. Bravo Mehmede!
palermo

#1608 Re: Mehmed Mesa Bazdarevic - Selektor reprezentacije

Post by palermo »

VCorp wrote:Kako ste ranije počeli srati a nigdje nema oficijelno sastava ? :lol: Fino je rekao Meša da će igrati s najjačim sastavom, s tim da Lulica i Salihovica nema iz opravdanih razlog a upravo vi znate koji je to sastav ? Naveo je novi selektor i da nema namjeru da izgubi utakmicu i ubacuje sve redom jer ne zeli narusiti moral ekipe koji je ionako Šuškavac ukopao. Imali ste konkurs, mogli ste se prijaviti za selektora.

Mi možemo pričati šta bi da vidimo na terenu ali selektor je taj koji bira i na kraju neće niko jebati mater nama ako zajebe tim već njemu.

Evo i ja se nadam da će biti napadački tandem Džeko - Đurić a iza njih Štilić od prve minute. Na lijevom krilu Višća jer je njemu svejedno, ionako ni protiv Andore ne pravi razliku. Na drugom krilu Hajrović. Na bekove Zuku i Mujdžu. Ako je istina ono za Spahu i prijateljske onda Bičakčić i Vranješ. Volio bih i da Cocalić dobije veću minutazu da pokaze sta zna, kao i Prcic a interesantan mi je i ovaj mali Hadzic čisto da vidim kako se snalazi.

Ivan Martić danas izjavio da je razgovarao sa selektorom, igrat će za nas. Desni bek iz Verone, već par puta u timu kola.

----------------------- Džeko/Đurić--------------------
Lulić ----------------------Štilić --------------- Hajrović

------------------------------Pjanić ---------------------------

Kolašinac ----------------------------------- Zukanović/ Martić

---------------------------------Bešić ----------------------------------

-------------------Spahić - Vranješ/ Bičakčić--------------------

------------------------------ Begović ----------------------------------

Volio bih jednom vidjeti ovako nešto. Ali nisam Meša da mu se mešam u posao :mrgreen:
Šta bogati znači ovo boldirano, Džeko/Đurić :? , neki novi znak u internet svijetu, šta li je :?:
and

#1609 Re: Mehmed Mesa Bazdarevic - Selektor reprezentacije

Post by and »

BHF_Manijak wrote:Begovic, Mujdza, Spahic, Bicakcic, Zukanovic, Medunjanin, Pjanic, Vrsajevic, Hadzic, Hajrovic, Dzeko.
dobre info :thumbup:
Šibicar

#1610 Re: Mehmed Mesa Bazdarevic - Selektor reprezentacije

Post by Šibicar »

Ako je ispravan taj sastav to je katastrofa,opet jebeni Vršajević i Hadžić dobijaju priliku,nadam se samo da im je ovo ispisna utakmica,dosta više....
Point.

#1611 Re: Mehmed Mesa Bazdarevic - Selektor reprezentacije

Post by Point. »

Fakat ne mogu da vjerujem da je lik ubacio jebenog Vrsajevica da igra. Cime ovaj Avdija drzi kao taoca da je non stop tu, da mi je znati. Nema mi mrzeg igraca u reprezentaciji, kako postoji ista. Mesa, daj budi pametan.
Troll_Happens

#1612 Re: Mehmed Mesa Bazdarevic - Selektor reprezentacije

Post by Troll_Happens »

Šibicar wrote:Ako je ispravan taj sastav to je katastrofa,opet jebeni Vršajević i Hadžić dobijaju priliku,nadam se samo da im je ovo ispisna utakmica,dosta više....
Pa Avdija je udarna igla. Sta je djeko za njega cistac cipela. Ima da ga zabije avdija
armin071

#1613 Re: Mehmed Mesa Bazdarevic - Selektor reprezentacije

Post by armin071 »

Znači i Meša počeo da mulja sa Germanijom :D
Logovan

#1614 Re: Mehmed Mesa Bazdarevic - Selektor reprezentacije

Post by Logovan »

Point. wrote:Fakat ne mogu da vjerujem da je lik ubacio jebenog Vrsajevica da igra. Cime ovaj Avdija drzi kao taoca da je non stop tu, da mi je znati. Nema mi mrzeg igraca u reprezentaciji, kako postoji ista. Mesa, daj budi pametan.
Ja se nadam da mu je ovo zadnja utakmica koju će početi u prvoj postavi. Neka još dva puta uđe sa klupe protiv nekih reprezentacija (naravno pri vodstvu od 2-3 gola razlike), i vozdra Avdija, dosta te je bilo. I neka povede Hadžića. :skoljka:
Last edited by Logovan on 31/03/2015 19:56, edited 1 time in total.
luckylaka

#1615 Re: Mehmed Mesa Bazdarevic - Selektor reprezentacije

Post by luckylaka »

Point. wrote:Fakat ne mogu da vjerujem da je lik ubacio jebenog Vrsajevica da igra. Cime ovaj Avdija drzi kao taoca da je non stop tu, da mi je znati. Nema mi mrzeg igraca u reprezentaciji, kako postoji ista. Mesa, daj budi pametan.
Stvarno ne kontam zasto bi Avdija nekome bio mrzak igrac.Mozes li pojasniti.Pa nije Avdija kriv sto nije Messi ,momak pruza maximum od sebe sta bi jos od njega.Ne valja Susic,na valja mesha,nebi valjao ni Vaha.De pustite vise selektore hajmo biti manje za selektora vise za reprezentaciju.
Point.

#1616 Re: Mehmed Mesa Bazdarevic - Selektor reprezentacije

Post by Point. »

luckylaka wrote:
Stvarno ne kontam zasto bi Avdija nekome bio mrzak igrac.Mozes li pojasniti.Pa nije Avdija kriv sto nije Messi ,momak pruza maximum od sebe sta bi jos od njega.Ne valja Susic,na valja mesha,nebi valjao ni Vaha.De pustite vise selektore hajmo biti manje za selektora vise za reprezentaciju.
Zato sto je tu!

Sramota me da jedan ovakav direk koji nezna nista osim sto trci ko budaletina gore dole bez da ista uradi, uopste bude pozvan
LSD

#1617 Re: Mehmed Mesa Bazdarevic - Selektor reprezentacije

Post by LSD »

Ni meni nije jasno....ali možda je to dobro ;-)
Možda Meša vidi veceras da je to kar.ina na koju više ne treba racunati....želi covjek da svima da šansu, da niko kasnije ne sere, evo pokažite se protiv solidne Austrije i onda da krene u rastjerivanje hamelja.
SSemir

#1618 Re: Mehmed Mesa Bazdarevic - Selektor reprezentacije

Post by SSemir »

susicu napolje iz svetinje, guras igrace germanije zbog brata! nepotizam
luckylaka

#1619 Re: Mehmed Mesa Bazdarevic - Selektor reprezentacije

Post by luckylaka »

Point. wrote:
luckylaka wrote:
Zato sto je tu!

Sramota me da jedan ovakav direk koji nezna nista osim sto trci ko budaletina gore dole bez da ista uradi, uopste bude pozvan
I zato mrzis covjeka koji se nasao tu ni kriv ni duzan.Boze sacuvaj.Al dobro ako ti mislis da je tako ispravno ok.Hajmo gledati utakmicu.
RtrnOfSalisbury

#1620 Re: Mehmed Mesa Bazdarevic - Selektor reprezentacije

Post by RtrnOfSalisbury »

posto je pjano u losoj formi, mesika je trebo ubacat tinu :!:
luckylaka

#1621 Re: Mehmed Mesa Bazdarevic - Selektor reprezentacije

Post by luckylaka »

SSemir wrote:
susicu napolje iz svetinje, guras igrace germanije zbog brata! nepotizam
Hadzibegic,Susic,Mesha... ko je danas selektor :-)
Reisova

#1622 Re: Mehmed Mesa Bazdarevic - Selektor reprezentacije

Post by Reisova »

Sta je sa Stilicem?
Troll_Happens

#1623 Re: Mehmed Mesa Bazdarevic - Selektor reprezentacije

Post by Troll_Happens »

Sto spahic igra? Reko je nece prijateljske igrat
Šibicar

#1624 Re: Mehmed Mesa Bazdarevic - Selektor reprezentacije

Post by Šibicar »

Troll_Happens wrote:Sto spahic igra? Reko je nece prijateljske igrat
Možda Austrijance ne smatra prijateljima....
spreca

#1625 Re: Mehmed Mesa Bazdarevic - Selektor reprezentacije

Post by spreca »

Ko prenosi utakmicu?
Locked