Do mene...missko wrote:Njena sestra od hanume Rooney, nije njegova.nicaze_072 wrote:Malo mi je bilo sumnjivo ovih dodatnih 14 dana Rooney-eve povrede ali nazalost cini se da je razlog odsustva smrtni slucaj u porodici. Juce u Liverpoolu Rooneyu je umrla 14-godisnja sestra koja je vec duze vrijeme bolesna...![]()
http://www.thesun.co.uk/sol/homepage/ne ... ed-14.html
Manchester United FC
Moderators: Charuga, Tomahawk11
-
nicaze_072
#8951 Re: Manchester United FC
- Riddle
#8952 Re: Manchester United FC
Robine, ti si genije.
20 golova do januara. Ovo vise nije forma, jer to sto radi traje vec 2 godine. Jednostavno je covjek toliko dobar. Prosle sezone je bilo nekoliko stidljivih izjava kako je on 3. najbolji igrac na svijetu. Nemamo se tu sta vise stiditi, meni je to sad sasvim opravdano. Nestvarno je kako igra.
20 golova do januara. Ovo vise nije forma, jer to sto radi traje vec 2 godine. Jednostavno je covjek toliko dobar. Prosle sezone je bilo nekoliko stidljivih izjava kako je on 3. najbolji igrac na svijetu. Nemamo se tu sta vise stiditi, meni je to sad sasvim opravdano. Nestvarno je kako igra.
- Riddle
#8953 Re: Manchester United FC
Sve sto zelim je da United ima sve igrace na raspolaganju. Ako se to desi, nebo je granica.
- Riddle
#8954 Re: Manchester United FC
Malo je falilo da sinocnja utakmica bude slika i prilika ovog događaja...
- Ironman1921
#8955 Re: Manchester United FC
Ima da vidimo kako ce igrati protiv Reala,jer nemozes samo tako reci da je netko 3. najbolji igrac na svijetu.Ima tu brdo kandidata,jer ionako nema neka legitimna ljestvica najboljih igrača na svijetu...zapravo ima,to je Iniesta,ili,ko bude dobio zlatnu,srebrnu i broncanu loptu...Riddle wrote:Robine, ti si genije.![]()
- lethalthreat
#8956 Re: Manchester United FC
Bio i ostao moj najdraži momenat iz klasika sa Liverpoolom. Nakon toga slijedi Berbatov sa svojim overhead kickom
- Muhamed Đakmić
#8957 Re: Manchester United FC
Bila rasprava ko je bolji, on ili Ibrahimović. I još uvijek je Ibrahimović ispred.Riddle wrote:Robine, ti si genije.![]()
-
Teufik
#8958 Re: Manchester United FC
Ima stvarno dosta "epic" momenata u utakmicama protiv najveceg rivala.
Bez obzira sto Liverpool nije sto je bio,oni su sto se mene tice klub koji zasluzuje najveci respekt.
Tradicija tog kluba i legende koje su igrale za njega govore za sebe.
Obozavam kad ih United pobijedi a muka mi bude kada izgube.Tako je,nemam sta pametovat.
Nadam se dobroj i fer utakmici,bez ikakvih sranja (ako je ikako moguce)
Znam samo da ce biti spektakularno.
Meni jedna od najdrazih pobjeda protiv Liverpoola (kao da je juce bilo)
Ostari se u p.m.
Bez obzira sto Liverpool nije sto je bio,oni su sto se mene tice klub koji zasluzuje najveci respekt.
Tradicija tog kluba i legende koje su igrale za njega govore za sebe.
Obozavam kad ih United pobijedi a muka mi bude kada izgube.Tako je,nemam sta pametovat.
Nadam se dobroj i fer utakmici,bez ikakvih sranja (ako je ikako moguce)
Znam samo da ce biti spektakularno.
Meni jedna od najdrazih pobjeda protiv Liverpoola (kao da je juce bilo)
Ostari se u p.m.
- lethalthreat
#8959 Re: Manchester United FC
Kakav pogled na Stretford End, kao vulkan Vezuv u "najboljoj formi" 
-
Teufik
#8960 Re: Manchester United FC
Moj tata je jaci od tvog tate.Bezvezne rasprave.Sarajevo1946 wrote:
Bila rasprava ko je bolji, on ili Ibrahimović. I još uvijek je Ibrahimović ispred.
- BHF_Manijak
#8961 Re: Manchester United FC
Taj decko da nije imo povreda bio bi jedan od najboljih napadaca danasnjice. I sad je top, medjutim jos pakleniji bi bio u to sam siguran! Sad se tek vidi koliko je samo on nosio Arsenal, strasan igrac!
Sto se tice tog sto Teufik rece "stari se", hebo majku ja kad nako sagledavam stvari meni taj kraj devedesith jos dodje ono kao "bilo prije 2-3 godine", takav mi nekakav osjecaj. Tako mi je recimo i ono finale Uniteda i Bayerna te Reala i Juventusa, ko da je jucer bilo!

Sto se tice tog sto Teufik rece "stari se", hebo majku ja kad nako sagledavam stvari meni taj kraj devedesith jos dodje ono kao "bilo prije 2-3 godine", takav mi nekakav osjecaj. Tako mi je recimo i ono finale Uniteda i Bayerna te Reala i Juventusa, ko da je jucer bilo!
- ultima_palabra
#8962 Re: Manchester United FC
Ja sam prošle sezone govorio da je treći najbolji na svijetu... kad bi se gledali samo nastupi za klub i jeste bio. Mislio sam da će mu trebati više vremena za prilagodbu ali me je demantirao.
- BHF_Manijak
#8963 Re: Manchester United FC
Ma njemu je samo falilo jos bolje okruzenje i bolji saigraci, lik je paklen! Meni jos drazi sto je ljevak (iako moze sa obje noge igrati, ali primarno je ljevak), ne znam sto ali su mi nekako takvi igraci drazi. 
-
Teufik
#8964 Re: Manchester United FC
I meni,jos od doba Dejana Savicevica.Mozda zato sto sam desnjak,i gore i dole, pa mi je to izgleda nomala.BHF_Manijak wrote:Meni jos drazi sto je ljevak (iako moze sa obje noge igrati, ali primarno je ljevak), ne znam sto ali su mi nekako takvi igraci drazi.
Ovi recesivni su zanimljivi pravo.
- BHF_Manijak
#8965 Re: Manchester United FC
Meni jedan od najdrazih ljevaka, iako nije bio kalibar igraca svjetske klase ali eto meni pravo nesto drag jer je imo top u nozi.
Jorg Albertz. I dan danas se sjecam njegovih bombi iz slobodnjaka.
Jorg Albertz. I dan danas se sjecam njegovih bombi iz slobodnjaka.
- Muhamed Đakmić
#8967 Re: Manchester United FC
Pa ja smatram da se Ibrahimović bolje isprofilirao i da je kompletniji igrač. Ne pokušavam ovime omalovažiti Persieja, strašan je igrač fakat.Teufik wrote:Moj tata je jaci od tvog tate.Bezvezne rasprave.Sarajevo1946 wrote:
Bila rasprava ko je bolji, on ili Ibrahimović. I još uvijek je Ibrahimović ispred.
-
todd_smith
#8968 Re: Manchester United FC
Prosla sezona mu je bila i najbolja tj jedina koju je odigrao od pocetka do kraja, i sad odjednom 3. najbolji igrac na svijetu?Riddle wrote:Robine, ti si genije.![]()
Messi, Ronaldo, Ibra, Iniesta, Xavi, Pirlo su sve igraci koji 4-5 sezona za redom igraju nevjerovatno. Robin je nevjerovatan igrac i definitivno najbolji napadac u EPL-u, ali daleko od toga da je 3. igrac na svijetu
-
Teufik
#8969 Re: Manchester United FC
Nebitno je jel treci,peti ili dvadeset sedmi.Samo nek nastavi zabijati.
- Riddle
#8970 Re: Manchester United FC
Ma samo bez brige, brzo ce se to potvrditi. Dokle sve neki nece ici i sta sve nece uraditi da umanje kvalitet Unitedovog igraca, danas citam da je Suarez najbolji igrac lige.
Cuj odjednom... Covjek ovako igra vec 2 godine. Jeste li spavali sve to vrijeme?
Cuj odjednom... Covjek ovako igra vec 2 godine. Jeste li spavali sve to vrijeme?
- rage_guy
#8971 Re: Manchester United FC
Ne kontam zasto mislis da su daleko otisli. Zato sto kazu da su Iniesta ili Ibrahimovic bolji od RVPa?
-
todd_smith
#8972 Re: Manchester United FC
Nije daleko, definitivno top 3 najbolja igraca u EPLuRiddle wrote:Ma samo bez brige, brzo ce se to potvrditi. Dokle sve neki nece ici i sta sve nece uraditi da umanje kvalitet Unitedovog igraca, danas citam da je Suarez najbolji igrac lige.![]()
Gdje si ti dobio 2 godine za V.Persija?
- rage_guy
#8973 Re: Manchester United FC
Da ne misli na Suareza? Ili ipak ne. 
- Riddle
#8974 Re: Manchester United FC
Ne, prvi pasus je nevezan za postove ovdje, vec opcenito ono sto sam citao danas.rage_guy wrote:Ne kontam zasto mislis da su daleko otisli. Zato sto kazu da su Iniesta ili Ibrahimovic bolji od RVPa?
Pa 2011. i 2012. godina. On je fenomalan jos od druge polovine sezone 2010/2011.todd_smith wrote:Gdje si ti dobio 2 godine za V.Persija?Prosla sezona i pola ove...kada je to jos bio vanserijski igrac u Engleskoj? tj prije prosle sezone?
- rage_guy
#8975 Re: Manchester United FC
Ma Suarez je najbolji rukometas u Engleskoj.Riddle wrote:Ne, prvi pasus je nevezan za postove ovdje, vec opcenito ono sto sam citao danas.rage_guy wrote:Ne kontam zasto mislis da su daleko otisli. Zato sto kazu da su Iniesta ili Ibrahimovic bolji od RVPa?