Manchester United FC
Moderators: Charuga, Tomahawk11
-
Teufik
#8926 Re: Manchester United FC
Nadam se dobroj utakmici veceras
Sent from my HTC One S
Sent from my HTC One S
- Ironman1921
#8927 Re: Manchester United FC
Manchester United team to face West Ham: De Gea, Rafeal, Evans, Smalling, Vidic, Buttner, Cleverley, Scholes, Kagawa, Welbeck, Hernandez
-
The Realist
#8928 Re: Manchester United FC
Koja taktika u prvom, u pm. Milion pasova, malo šansi.
Dva jednaka gola primili. Jako loša raspodjela zadataka u dobrani. Kod prvog Evans čuvao dva igrača, ustvari, niko nije preuzeo Collinsa, a kod drugog ga Scholes čuvao (da, to će pomoći....).
Scholesu oprošten opet karton, možebitni penal ne sviran za United i to je to.
Promijenila se taktika sada, valjda bude efekta, a.B.d.!
Dva jednaka gola primili. Jako loša raspodjela zadataka u dobrani. Kod prvog Evans čuvao dva igrača, ustvari, niko nije preuzeo Collinsa, a kod drugog ga Scholes čuvao (da, to će pomoći....).
Scholesu oprošten opet karton, možebitni penal ne sviran za United i to je to.
Promijenila se taktika sada, valjda bude efekta, a.B.d.!
-
Mustang1
#8929 Re: Manchester United FC
A u pm ya prijema Van Pirseta .. Ovako je Ronaldo debeli nekada radio 
-
missko
#8930 Re: Manchester United FC
Nikad da skontam ovog RvP-a jel mu draza lijeva ili desna noga 
-
The Realist
#8931 Re: Manchester United FC
Heb'o te onaj ko te napravi, pa kako uništi akciju (Valencia).
Šteta i za RVP-a, trebao je dodavati Kagawi, zeznuo je ovo na kraju, a ovaj bi sigurno odmah dupli pas odigrao.
Ako uzmemo postavu i formaciju, kao i zadatke, dobro je ovo završilo. Moglo se i više, ali su Welbeck i RVP 2 puta bili dekocentrisani, ili bolje rečeno sebični, dok Valencia je jednostavno užasan (Rafaela su blokirali).
Zanimljiv je Giggs, u zadnje vrijeme je konkretan i stvarno stvara šanse. Pas za gol je bio fantazija, a i reakcija RVP-a, pogotovo što je desnom nogom pucao.
Ništa, treba ovo dobiti na OT-u, a vidim da je i SAF-u stalo, jedini je problem dodatna utakmica, ali valjda prođe bez problema, a.B.d. (taman da ovi oporavljeni zaigraju).
Btw. Evra kakav god da je nazad, jako je falio naprijed danas.
Šteta i za RVP-a, trebao je dodavati Kagawi, zeznuo je ovo na kraju, a ovaj bi sigurno odmah dupli pas odigrao.
Ako uzmemo postavu i formaciju, kao i zadatke, dobro je ovo završilo. Moglo se i više, ali su Welbeck i RVP 2 puta bili dekocentrisani, ili bolje rečeno sebični, dok Valencia je jednostavno užasan (Rafaela su blokirali).
Zanimljiv je Giggs, u zadnje vrijeme je konkretan i stvarno stvara šanse. Pas za gol je bio fantazija, a i reakcija RVP-a, pogotovo što je desnom nogom pucao.
Ništa, treba ovo dobiti na OT-u, a vidim da je i SAF-u stalo, jedini je problem dodatna utakmica, ali valjda prođe bez problema, a.B.d. (taman da ovi oporavljeni zaigraju).
Btw. Evra kakav god da je nazad, jako je falio naprijed danas.
- PrtiBeeGee
#8932 Re: Manchester United FC
koji bogalji samo u 90+ daju golove i kad mi netko kaze ovo je ekipa.....
-
missko
#8933 Re: Manchester United FC
P.QPrtiBeeGee wrote:koji bogalji samo u 90+ daju golove i kad mi netko kaze ovo je ekipa.....
- ultima_palabra
#8934 Re: Manchester United FC
Vrlo sam zadovoljan zbog ponovljene utakmice 
- Velkoski
- ModeratorNaBezCenzure
- Vozim: Golf 7 GTI
#8935 Re: Manchester United FC
PrtiBeeGee wrote:koji bogalji samo u 90+ daju golove i kad mi netko kaze ovo je ekipa.....

-
Teufik
#8936 Re: Manchester United FC
Eh da ti je znat kakav je to osjecaj....PrtiBeeGee wrote:koji bogalji samo u 90+ daju golove.....
Ukratko,dobra utakmica.
Joe Cole sa dvije dobre asistencije.Doduse Unitedova odbrana mu je olaksala posao.
Dva ista prdeza u markiranju igraca.
Ryan Giggs
Van Persie stvarno zna igrat lopte.Nenadjebiv je
-
Teufik
#8937 Re: Manchester United FC
I ja,jedva cekam.ultima_palabra wrote:Vrlo sam zadovoljan zbog ponovljene utakmice
-
The Realist
#8938 Re: Manchester United FC
Samo što će vjerovatno tada igrati Ando, Nani, možda i Rooney, taman poslije povrede da malo potrčeultima_palabra wrote:Vrlo sam zadovoljan zbog ponovljene utakmice
-
The Realist
#8939 Re: Manchester United FC
Koja perverzija:

- vaučer
#8942 Re: Manchester United FC
Usporedivi pasovi Gerrarda za treći gol Liverpoola protiv Sunderlanda i Giggsa za drugi ManU protiv West Hama.
Liga će biti puno praznija bez njih, Scholesa, Lamparda i ostalih koji su obilježili jedan period a sad su u ili pred završnim činom karijere.
Liga će biti puno praznija bez njih, Scholesa, Lamparda i ostalih koji su obilježili jedan period a sad su u ili pred završnim činom karijere.
- Logovan
#8943 Re: Manchester United FC
Baš tako. Liga će puno izgubiti. Sve što je lijepo "kratko" traje.vaučer wrote:Usporedivi pasovi Gerrarda za treći gol Liverpoola protiv Sunderlanda i Giggsa za drugi ManU protiv West Hama.
Van Persie.
-
Lucas Leiva
#8944 Re: Manchester United FC
Kada vidim kako hoda RVP, ja znam da ce dati gol!
Uporedite govor tijela RVP-a i Toresa. Sve ce vam biti jasno.
-
todd_smith
#8945 Re: Manchester United FC
Tako su pricali i za Cantonu/Beckhama/Di Cania/Zolu, ima dobrih igraca na pomolu koji ce biti slijedeci Lampardi... Wilshere i Clevery su tu, ima ih josvaučer wrote:Usporedivi pasovi Gerrarda za treći gol Liverpoola protiv Sunderlanda i Giggsa za drugi ManU protiv West Hama.
- vaučer
#8946 Re: Manchester United FC
Ma u pravu si, to je samo valjda nostalgija jer sam ove 'ispratio' nekako kroz karijere.todd_smith wrote:Tako su pricali i za Cantonu/Beckhama/Di Cania/Zolu, ima dobrih igraca na pomolu koji ce biti slijedeci Lampardi... Wilshere i Clevery su tu, ima ih josvaučer wrote:Usporedivi pasovi Gerrarda za treći gol Liverpoola protiv Sunderlanda i Giggsa za drugi ManU protiv West Hama.
-
todd_smith
#8947 Re: Manchester United FC
Ostari se
Jos kada skontas da je u 2004/05 sezoni Gerrard bio na pragu Chelsija da igra sa Lampardom, pod Mourinhom...
Jos kada skontas da je u 2004/05 sezoni Gerrard bio na pragu Chelsija da igra sa Lampardom, pod Mourinhom...
-
nicaze_072
#8948 Re: Manchester United FC
Malo mi je bilo sumnjivo ovih dodatnih 14 dana Rooney-eve povrede ali nazalost cini se da je razlog odsustva smrtni slucaj u porodici. Juce u Liverpoolu Rooneyu je umrla 14-godisnja sestra koja je vec duze vrijeme bolesna...
http://www.thesun.co.uk/sol/homepage/ne ... ed-14.html
-
missko
#8949 Re: Manchester United FC
Njena sestra od hanume Rooney, nije njegova.nicaze_072 wrote:Malo mi je bilo sumnjivo ovih dodatnih 14 dana Rooney-eve povrede ali nazalost cini se da je razlog odsustva smrtni slucaj u porodici. Juce u Liverpoolu Rooneyu je umrla 14-godisnja sestra koja je vec duze vrijeme bolesna...![]()
- burekdzijabezmesa
#8950 Re: Manchester United FC
sam si sebe prevazišaoLucas Leiva wrote:Kada vidim kako hoda RVP, ja znam da ce dati gol!