Manchester United FC

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Post Reply
Logovan

#15176 Re: Manchester United FC

Post by Logovan »

Ma jedan od boljih golova u zadnjih desetak godina. :oops: :D
todd_smith

#15177 Re: Manchester United FC

Post by todd_smith »

takvog te volim
Tito_i_Partija

#15178 Re: Manchester United FC

Post by Tito_i_Partija »

Mogu mislit' kako se todd osjec'o kad je Danny dao gol posle jedno 15 utakmica klocanja, i to svojoj bivsoj ekipi. Sigurno si malo pishn'o, priznaj. :D

Cuvajte se Aguero i Costa, stize Welbeck sazada bez vazeljin. :izet: :D
House

#15179 Re: Manchester United FC

Post by House »

Giroud je Džeko za Welbecka

zabio bi kur.. da nije lucidnog Valencie :D
Logovan

#15180 Re: Manchester United FC

Post by Logovan »

Todd samo trola sa Welbeckom. :D
House wrote:Giroud je Džeko za Welbecka

zabio bi kur.. da nije lucidnog Valencie :D
Giroud je za njega Pele, Maradona, Charlton, Messi, Ronaldo (i prvi i onaj drugi), Kaka, itd. u jednom.
vaučer

#15181 Re: Manchester United FC

Post by vaučer »

Bit će ovo veselo proljeće za ManU.
skafiskafsnjak

#15182 Re: Manchester United FC

Post by skafiskafsnjak »

vaučer wrote:Bit će ovo veselo proljeće za ManU.

Borba za evropsku ligu hhahaha .
A vala, bolje da je i ne igraju :D

Predvidjam totalnu propast u narednim utakmicama i otkaz ovoj ublehi od trenera. Lik zapeo u 90tim godinama :-)
Tomahawk11
Globalni moderator

#15183 Re: Manchester United FC

Post by Tomahawk11 »

Ih, kad LVG dovede Bale iduce sezone....to ce biti dernek :mrgreen:
missko

#15184 Re: Manchester United FC

Post by missko »

Ja prizeljkujem da se vrati stari stil fudbala jebo titule i LP dokurcilo mi je ovo s posjedom do sinoc ne pamtim kad sam gledao tekmu da nije bila dosadna. Evo LP danas i sutra i sve 4 tekme ce biti smor za gledanje
jethro

#15185 Re: Manchester United FC

Post by jethro »

Di Maria "not so smart", says Van Gaal

The Manchester United manager has criticised the Argentine winger after he was dismissed in the FA Cup quarter-final defeat to Arsenal for diving and pushing the referee.
"We have to see every decision of the referee in the circumstances," the Dutchman stated. "I want to see on videotape how he has decided and in what way. "But I know and Angel Di Maria knows that he doesn’t have to touch the referee. That is not so smart of him.

Jadan Di Maria, kao da nije dosta to sto je ruzan :lol:
skafiskafsnjak

#15186 Re: Manchester United FC

Post by skafiskafsnjak »

A jbg budimo realni prestrogo je za drugi zuti ono . par sekundi posije crveni je opravdan.

Jebiga i onaj mali iz Arsenala , sto desno igra, sa B nesto ... imao je zuti, pravio je 2-3 faula za redom, nije mu dao drugi zuti
AhmetShabo

#15187 Re: Manchester United FC

Post by AhmetShabo »

El tigre :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
todd_smith

#15188 Re: Manchester United FC

Post by todd_smith »

Tito_i_Partija wrote:Mogu mislit' kako se todd osjec'o kad je Danny dao gol posle jedno 15 utakmica klocanja, i to svojoj bivsoj ekipi. Sigurno si malo pishn'o, priznaj. :D

Cuvajte se Aguero i Costa, stize Welbeck sazada bez vazeljin. :izet: :D
zabiti protiv West Broma ili Uniteda, isto ti dodje
ultima_palabra

#15189 Re: Manchester United FC

Post by ultima_palabra »

:mrgreen:
Logovan

#15190 Re: Manchester United FC

Post by Logovan »

skafiskafsnjak wrote:A jbg budimo realni prestrogo je za drugi zuti ono . par sekundi posije crveni je opravdan.

Jebiga i onaj mali iz Arsenala , sto desno igra, sa B nesto ... imao je zuti, pravio je 2-3 faula za redom, nije mu dao drugi zuti
Sve i da je prestrogo, mislim da bi opet bio poraz. Bili bi opasniji tu i tamo sa Argentincem, ali ne bi se izvukli.
todd_smith

#15191 Re: Manchester United FC

Post by todd_smith »

Nije prestrogo. Ono je cisti zuti. Di maria debil obicni. Nije slucajno udario sudiju, nije ga slucajno dodirnuo, nego ga je zgrabio. Cim je to uradio pogledaj na usporenom snimku facu Roonija, odmah je znao sta ide sljedece, cim je vidio ruku na ledjima odmah je otpuhno kao "e jebi ga"

Di maria hajde sto je ruzan, ali sto je glup jbte :-)
Ridjobrki

#15192 Re: Manchester United FC

Post by Ridjobrki »

You. Simply. Do. Not. Touch. The. Ref.

Ovo je u nogometu umjesto amentu billahi i svaka cast sudiji na beskompromisnosti. A di Mariji ono cak nije nagluplje iskljucenje u karijeri. Drag mi igrac al pglu frontalno.
ultima_palabra

#15193 Re: Manchester United FC

Post by ultima_palabra »

skafiskafsnjak

#15194 Re: Manchester United FC

Post by skafiskafsnjak »

todd_smith wrote:Nije prestrogo. Ono je cisti zuti. Di maria debil obicni. Nije slucajno udario sudiju, nije ga slucajno dodirnuo, nego ga je zgrabio. Cim je to uradio pogledaj na usporenom snimku facu Roonija, odmah je znao sta ide sljedece, cim je vidio ruku na ledjima odmah je otpuhno kao "e jebi ga"

ma daj , gdje nije prestrogo . Nije u 16 pao . Sve i da jes, milion puta se desi pa ne dobije ni prvi zuti, kamoli drugi.
Onaj levat iz Arsenala je imao zuti, pravi 2-3 faula za redom, i ne daje mu drugi. De malo realnosti ....

Ne kazem da bi drugaciji rezultat bio...ali svakako je prestrogo za drugi zuti.... a crveni je zasluzen
todd_smith

#15195 Re: Manchester United FC

Post by todd_smith »

skafiskafsnjak wrote:
todd_smith wrote:Nije prestrogo. Ono je cisti zuti. Di maria debil obicni. Nije slucajno udario sudiju, nije ga slucajno dodirnuo, nego ga je zgrabio. Cim je to uradio pogledaj na usporenom snimku facu Roonija, odmah je znao sta ide sljedece, cim je vidio ruku na ledjima odmah je otpuhno kao "e jebi ga"

ma daj , gdje nije prestrogo . Nije u 16 pao . Sve i da jes, milion puta se desi pa ne dobije ni prvi zuti, kamoli drugi.
Onaj levat iz Arsenala je imao zuti, pravi 2-3 faula za redom, i ne daje mu drugi. De malo realnosti ....

Ne kazem da bi drugaciji rezultat bio...ali svakako je prestrogo za drugi zuti.... a crveni je zasluzen
padao je citavu utakmicu, nakupilo se

jedinu gresku koju je imao sudija je sto nije Belarinu pokazao drugi zuti, ali sve ostalo najbolja utakmica jednog sudije ove sezone
skafiskafsnjak

#15196 Re: Manchester United FC

Post by skafiskafsnjak »

todd_smith wrote:

jedinu gresku koju je imao sudija je sto nije Belarinu pokazao drugi zuti, ali sve ostalo najbolja utakmica jednog sudije ove sezone
Pa to hocu da kazem, drzi kriterij .

Ako par minuta prije ovome nijeo dao, zasto onda ovome za jos manju stvar. Po meni je gluma manje za zutog nego prekrsaj ... pogotovo sto je van 16 bilo ... Al ebaji ga sad.
studeni76

#15197 Re: Manchester United FC

Post by studeni76 »

skafiskafsnjak wrote:
todd_smith wrote:

Ako par minuta prije ovome nijeo dao, zasto onda ovome za jos manju stvar. Po meni je gluma manje za zutog nego prekrsaj ... pogotovo sto je van 16 bilo ... Al ebaji ga sad.
Prekršaj je sastavni dio igre dok gluma to svakako nije. Svaka gluma bi trebala da bude sankcionisana kartonom a prekršaj ne. E sad kako ko gleda na to
skafiskafsnjak

#15198 Re: Manchester United FC

Post by skafiskafsnjak »

E jebiga... prekraj se kaznjava , i zuti je sastavni dio igre. Pogotovo ako pravis par prekrsaja u par minuta. Zar ne?
todd_smith

#15199 Re: Manchester United FC

Post by todd_smith »

skafiskafsnjak wrote:
todd_smith wrote:

pa zato sto je bellarin imao 1 faul do tada za koji je dobio zuti, dok je Di Maria i ostatak Uniteda se par puta bacao i padao do tad i zato je dobio zuti, drugi zuti je dobio jer je zgrabio sudiju i dreknuo se Hijo De Puta, sto sudija naravno zna sta znaci jer nije debil
skafiskafsnjak

#15200 Re: Manchester United FC

Post by skafiskafsnjak »

todd_smith wrote:
pa zato sto je bellarin imao 1 faul do tada za koji je dobio zuti, dok je Di Maria i ostatak Uniteda se par puta bacao i padao do tad i zato je dobio zuti, drugi zuti je dobio jer je zgrabio sudiju i dreknuo se Hijo De Puta, sto sudija naravno zna sta znaci jer nije debil
Bellarin je napravio 2 prekrsaja u par minuta dok je vec imao zuti . vrati malo utakmicu ....

Di Maria je dobio zuti drugi za glumu, a kasnije je dodirnuo sudiju i prigovorio za sto je dobio direktni crveni . I sam sam rekao, crveni je opravdan...
Post Reply