Kad sagledaš cijelo prvo poluvrijeme. Nije loš. Al' je imao 2-3 gafa, zavlači se k'o mulac i pokušava triblat, a nema tehniku.PravimHaos wrote:Ne znam o čemu govoriš @lua,šiptar jedan od najboljih u prvom.![]()
Btw. Čestitam na pobjedi.
O hvala hvala.
Moderators: Charuga, Tomahawk11
Kad sagledaš cijelo prvo poluvrijeme. Nije loš. Al' je imao 2-3 gafa, zavlači se k'o mulac i pokušava triblat, a nema tehniku.PravimHaos wrote:Ne znam o čemu govoriš @lua,šiptar jedan od najboljih u prvom.![]()
Btw. Čestitam na pobjedi.
Kao sto rekoh proslu utakmicu. Ja stvarno ne znam sta ovaj idiot radi na terenu.jasko_ba wrote:Ovo govno trebaju uhvatiti i dobro razbiti. Koja ubleha![]()
I ja sad viknuh: "FERGI TAJM"Tomahawk11 wrote:Spasi ih stara Fergusonova nafaka.....nekad su bili pojam za ovakve golove.
Bas je ko kakav pocetnik izgubio 2 boda. No, opet je dobio. Razlika izmedju Chelsea i City se povecala za jedan bod.Artest wrote:Jozo je dosao na Old Trafford da bunari. Nece moci. Ne pomaze ni sporo napustanje terena.
Rojo, katastrofa.
Fellaini stvoren za ovakve utakmice.

Dupli penal ko suza u prvom poluvremenu. Samo još da su im se popišali na glavu, tako su ih fino na pod otresli.missko wrote:United ima 98% golova prima iz prekida a City i nije bas tu najjaci. Sta je sudija pokrao Celsiju?