Manchester United FC

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Post Reply
salle_eh1986

#14251 Re: Manchester United FC

Post by salle_eh1986 »

missko wrote:Ako nista United nakon 20 godina pravi novu revoluciju u EPL. Dobro je dosla i ova pauza da se oporavi Herera i Shaw i da se srede papiri za Roha pa ce sve izgledati drugacije uz njih i Blinda Falkaa i Di mariju
nova revolucija ili ono što su već uradili 2-3 kluba do sad i što rade svake sezone ???
Mustang1

#14252 Re: Manchester United FC

Post by Mustang1 »

Ovo gore izgleda nego kad ja igram FM.a :D Prodam sve i onda kupujem one skupe napadace a u odbranu iz omladinaca uzmem budale neke :D
Riddle

#14253 Re: Manchester United FC

Post by Riddle »

Ne moze se sve rijesiti u jednom prelaznom roku. Neki igraci koje su propustili dovesti vrlo lako mogu biti dostupni slijedece ljeto ili cak u januaru.

Opcenito mislim da ce mnoge glava opasno da zaboli od Uniteda narednih godina. Mijenja se politika i konacno koriste enormni resursi. Nije to nesto na sto sam navikao, ali mozda nece biti tesko. Kad se sad slozi najjaci tim, moze se vidjeti da su mozda 2 pojacanja vrunskog kalibra na pravim pozicijama dovoljni za napad na sve trofeje.

Ali dok se to ne desi, strpljivo cekam i slusam kako United panicno kupuje. Kao sto sam prethodno slusao da nemaju novca. Kao sto sam slusao da nijedan vrhunski igrac nece doci bez ucesca u LP. Vrijeme je lijek za sve.
Teufik

#14254 Re: Manchester United FC

Post by Teufik »

Velkoski wrote:Još jedno pojačanje!!

CONFIRMED: Tom Cleverley joins on loan until Janurary 1st. #WelcomeCleverley #AVFC

Ako nije fake. :D
Istina je.
Artest

#14255 Re: Manchester United FC

Post by Artest »

Al fakat. Najjaci vic je bio da zvijezde nece htjet dolazit u Manchu, jerbo ne igra LP. :D

:pliska:

Glede Welbecka. Pa to je samo jos jedan engleski igrac izasao iz istog sinjela kao i ostale, njemu slicne obezglavljene kokosi. Ukratko, daleko mu kuca.
todd_smith

#14256 Re: Manchester United FC

Post by todd_smith »

Artest wrote:Al fakat. Najjaci vic je bio da zvijezde nece htjet dolazit u Manchu, jerbo ne igra LP. :D

Glede Welbecka. Pa to je samo jos jedan engleski igrac izasao iz istog sinjela kao i ostale kokosi bez mozga i zujalice bez inteligencije. Ukratko, daleko mu kuca.
Pa doveli ste samo 2 zvijezde. Jedna koja je otisla zbog lose situacije u Realu, druga koja je za parama dosla jer je njegov vlasnik izgubio 4 milijarde u razvodu.
Artest

#14257 Re: Manchester United FC

Post by Artest »

todd_smith wrote:
Artest wrote:Al fakat. Najjaci vic je bio da zvijezde nece htjet dolazit u Manchu, jerbo ne igra LP. :D

Glede Welbecka. Pa to je samo jos jedan engleski igrac izasao iz istog sinjela kao i ostale kokosi bez mozga i zujalice bez inteligencije. Ukratko, daleko mu kuca.
Pa doveli ste samo 2 zvijezde.
Hvala na priznanju. Na istom smo fonu.

Arteta

#14258 Re: Manchester United FC

Post by Arteta »

.

Hoce doci ako im Mendes naredi. :D
salle_eh1986

#14259 Re: Manchester United FC

Post by salle_eh1986 »

Riddle wrote:Ne moze se sve rijesiti u jednom prelaznom roku. Neki igraci koje su propustili dovesti vrlo lako mogu biti dostupni slijedece ljeto ili cak u januaru.

Opcenito mislim da ce mnoge glava opasno da zaboli od Uniteda narednih godina. Mijenja se politika i konacno koriste enormni resursi. Nije to nesto na sto sam navikao, ali mozda nece biti tesko. Kad se sad slozi najjaci tim, moze se vidjeti da su mozda 2 pojacanja vrunskog kalibra na pravim pozicijama dovoljni za napad na sve trofeje.

Ali dok se to ne desi, strpljivo cekam i slusam kako United panicno kupuje. Kao sto sam prethodno slusao da nemaju novca. Kao sto sam slusao da nijedan vrhunski igrac nece doci bez ucesca u LP. Vrijeme je lijek za sve.
ma vala United počeo ko Galaktikosi, napad napad samo napad a pozadi šuplje da ne može šupljije
drug_profi

#14260 Re: Manchester United FC

Post by drug_profi »

Jos ako bude insisitirao na 3-5-2 lose vam se pise.
Bice to najskuplja borba za opstanak.
Warsame

#14261 Re: Manchester United FC

Post by Warsame »

Dobar napad donosi pobjede. Dobra odbrana donosi trofeje. Vazda bilo.
vaučer

#14262 Re: Manchester United FC

Post by vaučer »

Dohvate li Ligu Prvaka - dobro su kupovali. Ne dohvate li je - nisu i Van Gaal će dobiti nogu.
Neigranje u Ligi Prvaka je svakako imalo efekt. Odbili su ih brojni 'prvi pickovi', kao Muller ili Hummels a sve do jednog igrača su platili masno. Nogomet se ne igra na papiru i to je najveći problem - United uz mlak start nema baš previše vremena da krene nizati pobjede - a Falcao ili ne - klubovi ih se više ne plaše i svi vide potencijalne bodove u srazu s njima. Aura nepobjedivosti će se morati graditi iznova i to nije nimalo lak zadatak.
Riddle

#14263 Re: Manchester United FC

Post by Riddle »

[quote="Artest"]Al fakat. Najjaci vic je bio da zvijezde nece htjet dolazit u Manchu, jerbo ne igra LP. [quote]

Ljudi se potpuno povampire kad je United u pitanju. Kao da zadnja trunka razuma nestaje. Jebeni City bez LP je u stanju dovesti kalibar Aguera, a to navodno ne moze jedan elitni klub. Svi igraci koji su dosli u United ovog ljeta su napustili klubove koji igraju LP, vjerovao ili ne. Izuzetak je Shaw.
LSD

#14264 Re: Manchester United FC

Post by LSD »

art vandeley wrote:Image
šestorka koja odmah ide u prvih 11 (ili barem petorica, pošto ne znam šta LVG planira sa Blindom)....vrlo dobro odrađen prelazni rok Uniteda :thumbup:

da ne pominjem prodaje škarta, to su još bolje odradili
skafiskafsnjak

#14265 Re: Manchester United FC

Post by skafiskafsnjak »

vaučer wrote:Dohvate li Ligu Prvaka - dobro su kupovali. Ne dohvate li je - nisu i Van Gaal će dobiti nogu.
Neigranje u Ligi Prvaka je svakako imalo efekt. Odbili su ih brojni 'prvi pickovi', kao Muller ili Hummels a sve do jednog igrača su platili masno. Nogomet se ne igra na papiru i to je najveći problem - United uz mlak start nema baš previše vremena da krene nizati pobjede - a Falcao ili ne - klubovi ih se više ne plaše i svi vide potencijalne bodove u srazu s njima. Aura nepobjedivosti će se morati graditi iznova i to nije nimalo lak zadatak.
Ovi iz Liverpoola najbolje znaju kako je kada se ne igra u LP :)

Sent from my GT-I9300 using Tapatalk 2
Riddle

#14266 Re: Manchester United FC

Post by Riddle »

salle_eh1986 wrote:ma vala United počeo ko Galaktikosi, napad napad samo napad a pozadi šuplje da ne može šupljije
Rekoh vec, daj im vremena. Ima januar, te iduce ljeto.

A konkretno za trenutnu situaciju... Suplje izgleda jer Rafael i Shaw jos nisu zaigrali, kao ni Rojo. Uz to dodaj cinjenicu da ce ih stititi Blind i Herrera, umjesto Fletchera i Cleverleya. To je 5 igraca koji nedostaju, odnosno pola tima.
todd_smith

#14267 Re: Manchester United FC

Post by todd_smith »

Riddle wrote:
Artest wrote:Al fakat. Najjaci vic je bio da zvijezde nece htjet dolazit u Manchu, jerbo ne igra LP.

Ljudi se potpuno povampire kad je United u pitanju. Kao da zadnja trunka razuma nestaje. Jebeni City bez LP je u stanju dovesti kalibar Aguera, a to navodno ne moze jedan elitni klub. Svi igraci koji su dosli u United ovog ljeta su napustili klubove koji igraju LP, vjerovao ili ne. Izuzetak je Shaw.
City dovodi igrace jer mu je lakse pretrpiti jednu sezonu bez LP kada ima 2x platu nego bilo gdje drugo jer jebes LP kada imam djecu i zenu i porodicu.

Meni samo nema smisla potez prodaja Welbecka Arsenalu. To im je direktan konkurent za top 4 i njemu pomazu. Ali hajd.
Tito_i_Partija

#14268 Re: Manchester United FC

Post by Tito_i_Partija »

todd_smith wrote:
Meni samo nema smisla potez prodaja Welbecka Arsenalu. To im je direktan konkurent za top 4 i njemu pomazu.
Po cemu je to pomaganje? Jer ako je igrac tipa "karina", u sto Welbeck svakako spada, njegova prodaja se samo moze smatrati zescom uvaljotinom. I to za 16 miliona jebenih funti, od kojih nije vrijedan ni frakciju.
Riddle

#14269 Re: Manchester United FC

Post by Riddle »

Ja sam ubijedjen da je Welbeck ogromno pojacanje za Arsenal. Tek ce se sad pokazati koliko je dobar igrac kad nema pritisak prejake konkurencije gdje svaki promasaj znaci klupu. Uz to ce konstantno igrati na svojoj poziciji. Vidjeli ste prosle sezone kako je igrao kad je nakratko bio glavni napadac. Ramsey i Ozil ce ga obozavati, jer se on nikad ne prestaje kretati. 20 golova ove sezone.
Towelie

#14270 Re: Manchester United FC

Post by Towelie »

Ramsey i Ozil ce ga obozavati, jer se on nikad ne prestaje kretati. 20 golova ove sezone.
Ma sta 20, 30 golova. Zlatna lopta i zlatna kopacka najmanje. :lol:
todd_smith

#14271 Re: Manchester United FC

Post by todd_smith »

Riddle wrote:Ja sam ubijedjen da je Welbeck ogromno pojacanje za Arsenal. Tek ce se sad pokazati koliko je dobar igrac kad nema pritisak prejake konkurencije gdje svaki promasaj znaci klupu. Uz to ce konstantno igrati na svojoj poziciji. Vidjeli ste prosle sezone kako je igrao kad je nakratko bio glavni napadac. Ramsey i Ozil ce ga obozavati, jer se on nikad ne prestaje kretati. 20 golova ove sezone.
+1

I zato mi bas ne ide u glavu sto bas Arsenalu od svih ekipa. Ako hoces da ga se rijesis, uredu, ali rivalu direktno...ne znam.
Towelie

#14272 Re: Manchester United FC

Post by Towelie »

I zato mi bas ne ide u glavu sto bas Arsenalu od svih ekipa. Ako hoces da ga se rijesis, uredu, ali rivalu direktno...ne znam.
Kako ne kapiras? Oni im uvaljuju Velbeka jer zele da ih oslabe.
todd_smith

#14273 Re: Manchester United FC

Post by todd_smith »

Za vas kada je igrao tamo gdje ga treba igrati trpao je i sakom i kapom, cim se pocelo na krilo pa iza pa tamo vamo tu i oslabio.

Inace:

Image
hladan.preminger

#14274 Re: Manchester United FC

Post by hladan.preminger »

todd_smith wrote:Za vas kada je igrao tamo gdje ga treba igrati trpao je i sakom i kapom, cim se pocelo na krilo pa iza pa tamo vamo tu i oslabio.

Inace:

Image

Opet ova debilna statistika.
Velkoski
ModeratorNaBezCenzure
Vozim: Golf 7 GTI

#14275 Re: Manchester United FC

Post by Velkoski »

Danny Welbeck has signed for Arsenal after 29 goals in 142 appearances for #mufc. Good luck for the future, Danny.

karinaš
Post Reply