Ovaj frajer je kralj.....prati sve utakmice Uniteda.
Sky special:
Svlacionica:
Moderators: Charuga, Tomahawk11
Lindegaard je branio dosta utakmica...AmiĐa_Idriz wrote:svi sretni samo rezervni golman onaj kiseli osmijeh_terminaš_ wrote:
Ferdinanda "pogodila" neka pjesma.jel' branio i jednu ove sezone ??
Kita od igraca ? ne bih ja rekao ..hladan.preminger wrote:Kakav crni Di Maria. Pored sto je kita od igraca, ima karakter koji Ferguson nikad ne bi tolerisao.
Sent from my dimirlija!
skafiskafsnjak wrote:Kita od igraca ? ne bih ja rekao ..hladan.preminger wrote:Kakav crni Di Maria. Pored sto je kita od igraca, ima karakter koji Ferguson nikad ne bi tolerisao.
Sent from my dimirlija!
Sto se karaktera tice... kakav je to Ronaldo bio kad je tek dosao ? eee... zna se ko je gazda.

Pa po čemu se onda razlikuje od Unitedovih krila (Nani, Young)? Mislim, ne trebaju ga dovoditi ako nije bolji od postojećih, ali zašto ga tako pljuvati ako već imaš takve u klubu?El_Duderino wrote:Smjesno je Di Mariju dovodit u kontekst Man.Utd. Ne uklapa se u Unitedovu poslovnu kulturu. Sebican, sklon ciganluku, ogranicen, igra na mahove...itd. Vec je skoro pa propao igrac. (za TOP klubove)
Nani je dobar, nažalost nešto je puklo. Nani je igrač sa najviše asistencija u klubu (ne ove sezone), jednu sezonu kada je imao slobodu (radi povreda) je bio i najbolji igrač kluba. No, ovo oko ugovora je zeznulo sve.ultima_palabra wrote: Pa po čemu se onda razlikuje od Unitedovih krila (Nani, Young)? Mislim, ne trebaju ga dovoditi ako nije bolji od postojećih, ali zašto ga tako pljuvati ako već imaš takve u klubu?
Inače, previše si pod utiskom sinoćnje tekme... mislim na Kloppa i Hummelsa
Unitedforever wrote:Fergusona će zamijeniti Giggs i voditi United narednih 25 godina.
Hummelsove greske su nista kada se uzme koliko posla odradi u defanzivi.El_Duderino wrote:Pa rekoh, ako nije upgrade u odnosu na Younga, nema sta trazit na Old Traffordu. A nije.
Hummels je odavno procjenjen. Nedavno sam napisao da je klimav i precjenjen. Na njegovu zalost, igra na poziciji gdje svaka greska moze biti fatalna. Mozda bude novi Carvalho, ali Man.Utd. i nema neku prijeku potrebu za stoperima. Problemi su nastajali zbog previse povreda.
Kloppa gotivim jos od Mainza. Kao sto Bayern mozda nema trenutnu potrebu da zamjeni Juppa, jednostavno razmisljaju unaprijed i vuku poteze. Treba se osigurat na vrijeme.
Spominjao sam ja i Moyesa, ali cini se da nema nista od toga.
Ali i poslije je griješio,i ako je ostao hladan.missko wrote:Humels je strasan igrac, zna kiksati ali ne vise od ostalih klasnih igraca. Ali polufinale LP i njegov kiks za gol, i kasnije frajer igra tekmu ali ne napucava loptu ko lud nego igra smireno kao da se prije toga nije nista desilo, svaka cast tu moras u glavi biti super jak.
To ti kazem uopste nije uticalo na njegovu igru, normalno je da grijesis ako pokusavas da igras, ali ako pokusavas nabijat nemas sta pogrijesit.MOSALJOZE wrote:Ali i poslije je griješio,i ako je ostao hladan.missko wrote:Humels je strasan igrac, zna kiksati ali ne vise od ostalih klasnih igraca. Ali polufinale LP i njegov kiks za gol, i kasnije frajer igra tekmu ali ne napucava loptu ko lud nego igra smireno kao da se prije toga nije nista desilo, svaka cast tu moras u glavi biti super jak.