Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
chengaba wrote:Ovakvi nam navijači stvarno ne trebaju, nek' je Jedinstvo počeo navijati za manji gradski klub!
Moje skromno mišljenje jeste da je naš drug Jedinstvo prikriveni navijač našeg historiskog kluba manĆestera, ali zbog reputacije, postova, i imena igrača (koje zna napamet) periferiskog kluba iz manchestera, mora održavati tradiciju navijanja za periferiju. Kako god, samo je dan u pitanju kad će postat naš, i obzanit to svijetu i šire.
chengaba wrote:Ovakvi nam navijači stvarno ne trebaju, nek' je Jedinstvo počeo navijati za manji gradski klub!
Moje skromno mišljenje jeste da je naš drug Jedinstvo prikriveni navijač našeg historiskog kluba manĆestera, ali zbog reputacije, postova, i imena igrača (koje zna napamet) periferiskog kluba iz manchestera, mora održavati tradiciju navijanja za periferiju. Kako god, samo je dan u pitanju kad će postat naš, i obzanit to svijetu i šire.
Ja vas sve i da hocu ne mogu da postanem, ovaj ponos koji osjecam kad gledam svoj United ne bih dao ni za sta na svijetu, a i kad vidim ovakve slike srce mi puno
Ko još postavi primitivne clipove na bratski forum(mi smo Građani,ne zaboravite ),spomene bilo šta "red", će se nakon unutrašnje kontrole Bosnian Citizen-a osjećati kao Šibicar jutros
Kako bismo se ogradili od Jedinstvo_Manchester koji nas bruka na neoficijelnom City forumu(ovo je oficijelni), predlažem da sutra za utakmicu svi napravimo ovakav "blue hat"...
Ako može neko iz 35. autobusa da kupi ljepilo, ja moram ganjati Šibicara po crvenom kvartu Hamburga..