Manchester City FC

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Post Reply
jeza u ledja

#6376 Re: Manchester City FC

Post by jeza u ledja »

udrch wrote:Znači sad smo sami na vrhu..a đe Jedinstvo?
Ispod vrha.
candy_Man

#6377 Re: Manchester City FC

Post by candy_Man »

udrch wrote:Znači sad smo sami na vrhu..a đe Jedinstvo?
propalo jedinstvo :D
Edin H.

#6378 Re: Manchester City FC

Post by Edin H. »

Balotelli postigao gol u svakoj od zadnje cetiri utakmice :roll:
Edin H.

#6379 Re: Manchester City FC

Post by Edin H. »

Lud i ponosan wrote:
Edin H. wrote:Balotelli postigao gol u svakoj od zadnje cetiri utakmice :roll:
Dobro igra, da mu glava nije k'o sto jeste bio bi to vanserijski igrac... Sad se sve zavrsava samo na talentu. :D
Koja cvaka, prvo se posvadjao sa svojim suigracima kada mu nisu pruzili pass, onda zakuhao sa navijacima Ville kada su se smijali kada se sapleo, kada je gol postigao galami na navijace Ville, suigraci ga vracaju, poslije nagazi Shay Given-a kopackom, pruzi mu ruku, i kada mu covjek pokazuje masnice od kopacke on ga prstom gurnu u stomak :D

Al ga zato Toure lafo nagazi kopackom kada je lezao na zemlji.

Kompletan cirkus.
quasar

#6380 Re: Manchester City FC

Post by quasar »

Edin H. wrote:Balotelli postigao gol u svakoj od zadnje cetiri utakmice :roll:
Mnogo je lakse dati gol kad te trener stavi u tim, nego kad ne stavi.
zenny

#6381 Re: Manchester City FC

Post by zenny »

dzeko igra protiv bayerna, uniteda, tottenhama.. a balotelli?
Jeff Bingham

#6382 Re: Manchester City FC

Post by Jeff Bingham »

i naravno, odmah pocinje blacenje, cim neko u sitiju igra dobro a da to nije dzeko :-)
Zgec Lezda

#6383 Re: Manchester City FC

Post by Zgec Lezda »

Edin je sam sebi ovu rupu iskopo. Nije imo najbolje igre protiv Bayerna i Evertona, i jos prije protiv Fulhama i zato je na klupi. Sam je govorio kako City nemaju dobrih 11, nego 22 igraca i zato treba da bude svjestan da cim mu forma ne bude najbolja, cekaju vrlo kvalitetni igraci na klupi koji su gladni i koji hoce da se dokazu. I to je Balotelli na zalost za Edina uradio. Znam da nije lako drzat onakvu formu kakvu je Edin imo u prve tri igre u sezoni, al tako je kad si u trenutno najboljoj ekipi u najjacoj ligi svijeta.
quasar

#6384 Re: Manchester City FC

Post by quasar »

Ja se fakat pitam jel vi to iz cistog neznanja samo lupate ili je po srijedi zluradost? Kakva rupa? Baloteli je odmorniji. utakmica se fino otvorila i nije bilo potrebe da ulaze umorni igraci.

Slijede presudne tekme koje ce skoro pa odluciti sezonu. Barem sto se LP tice, ali i u BPL ce se pokazati sta bi moglo biti na kraju. Rotacija, ljudi, rotacija. Zato Mancini i ima dva tima.
ala7

#6385 Re: Manchester City FC

Post by ala7 »

quasar wrote:Ja se fakat pitam jel vi to iz cistog neznanja samo lupate ili je po srijedi zluradost? Kakva rupa? Baloteli je odmorniji. utakmica se fino otvorila i nije bilo potrebe da ulaze umorni igraci.

Slijede presudne tekme koje ce skoro pa odluciti sezonu. Barem sto se LP tice, ali i u BPL ce se pokazati sta bi moglo biti na kraju. Rotacija, ljudi, rotacija. Zato Mancini i ima dva tima.
Slazem se.. Normalno da ce umorni igraci ostati na klupi i biti odmorniji za slijedece utakmice a samim tim ne izlagati se naporu i mogucim povredama koje bi se mogle desiti.. Sve ima svoje kako zasto..
veljaca

#6386 Re: Manchester City FC

Post by veljaca »

Italijanski trener Roberto Mancini je manje od 24 sata nakon toga spremno izjavio da je voljan produžiti ugovor s klubom, jer mu je u tom okruženju ugodno i uvjeren je kako još mnogo toga dobrog može napraviti u Cityju.

"Imam ugovor do kraja iduće sezone, ali sam već sada spreman pregovarati oko produženja. Zbilja bih volio ostati ovdje jer sam, mislim, stvorio odličan odnos s vodstvom kluba i sa igračima", rekao je Mancini i dodao:

"Trenutno smo prvi na tabeli, ali znam da je ova ekipa spremna ostvarivati još strašno mnogo uspjeha. Mislim da smo u zadnjih 18 mjeseci napravili veliki napredak. Idemo korak po korak naprijed svakim danom i svakom novom utakmicom. Lijepo je biti tu i imam namjere ostati duže no što sada ugovor govori".

------------------------------

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Nemoj da te cuje Tevez .....
hau jes no

#6387 Re: Manchester City FC

Post by hau jes no »

nije prošlo ni 24 sata od kako je prvi put prvi na tabeli i odmah traži novi ugovor :-) :skoljka:
splend

#6388 Re: Manchester City FC

Post by splend »

ja bih samo da kazem, da mancini nije nikakav strucnjak nit' trener (to smo se slozili nekoliko puta na ovom forumu), i da ovih 7 pobjeda u prvih 8 kola u ligi je slucajno :mrgreen:

nadam se da ce ga seik pod hitno otjerati, i dovesti nekoga ko bi imao 8 pobjeda :x
BHF_Manijak

#6389 Re: Manchester City FC

Post by BHF_Manijak »

splend wrote:ja bih samo da kazem, da mancini nije nikakav strucnjak nit' trener (to smo se slozili nekoliko puta na ovom forumu), i da ovih 7 pobjeda u prvih 8 kola u ligi je slucajno :mrgreen:

nadam se da ce ga seik pod hitno otjerati, i dovesti nekoga ko bi imao 8 pobjeda :x
Pogledajr aspored Citya...Nigdje Liverpoola, Manchestera, Chelsea, Arsenala, Newcastlea... :wink: Vidjet cemo ih sa Unitedom, lahko je prosjek ekipe taslacit, a jel prva jaca provjera dodje(Bayern), nema ih ni na mapi, ubise ih ljudi nogama! A uostalom, sa onom ekipom sve ispod vrha bi bila sramota, tako da to velicanje Mancinija ne kontam! Ako ne prodje prvi krug Lige prvaka nek sam sebe rani u koljeno, futa futava!
quasar

#6390 Re: Manchester City FC

Post by quasar »

hau jes no wrote:nije prošlo ni 24 sata od kako je prvi put prvi na tabeli i odmah traži novi ugovor :-) :skoljka:
Nije sheik mahnit (ili mozda jeste?) pa da mu da novi ugovor sad. Sacekace covjek da vidi gdje ce biti do polusezone, gdje ce biti sa LP (bruka je sa ovakvim roosterom ne proci grupnu fazu), tj. bar bih ja sacekao minimalno do januara. Optimalno do kraja sezone. Borba za titulu do samog kraja, nista drugo ne dolazi u obzir. Izgube li korak prije, meni ga ne bi ostao.
dzeno123

#6391 Re: Manchester City FC

Post by dzeno123 »

A kad mu istice ugovor?
Jeff Bingham

#6392 Re: Manchester City FC

Post by Jeff Bingham »

quasar wrote:
hau jes no wrote:nije prošlo ni 24 sata od kako je prvi put prvi na tabeli i odmah traži novi ugovor :-) :skoljka:
Nije sheik mahnit (ili mozda jeste?) pa da mu da novi ugovor sad. Sacekace covjek da vidi gdje ce biti do polusezone, gdje ce biti sa LP (bruka je sa ovakvim roosterom ne proci grupnu fazu), tj. bar bih ja sacekao minimalno do januara. Optimalno do kraja sezone. Borba za titulu do samog kraja, nista drugo ne dolazi u obzir. Izgube li korak prije, meni ga ne bi ostao.
:lol:

http://www.google.ba/search?q=rooster&h ... 40&bih=756
quasar

#6393 Re: Manchester City FC

Post by quasar »

Jeff Bingham wrote:
quasar wrote:

:lol: :lol: :lol:
Lapsus, desi mi se cesto da napisem rooster umjesto roster. Ne znam zasto me to vuce.... :lol: :lol:
carlos acosta
Location: mozda je vrijeme da si priznas da na svijetu nema niceg osim sna

#6394 Re: Manchester City FC

Post by carlos acosta »

Jeff Bingham wrote:
quasar wrote:

popularni naziv za dzeku
just principe

#6395 Re: Manchester City FC

Post by just principe »

jah bruka je da ne prodje dalje u osminu finala :roll:
a znate li vi mozda da je taj City prvi put u ligi prvaka
znate li da je u grupi smrti

i na kraju, Mancini zasluzuje novi ugovor jer je jedan od najboljih strucnjaka u evropi
ganjeta

#6396 Re: Manchester City FC

Post by ganjeta »

just principe wrote: Mancini zasluzuje novi ugovor jer je jedan od najboljih strucnjaka u evropi

Malo li je....
ultima_palabra

#6397 Re: Manchester City FC

Post by ultima_palabra »

just principe wrote:i na kraju, Mancini zasluzuje novi ugovor jer je jedan od najboljih strucnjaka u evropi
Kloc :D
just principe

#6398 Re: Manchester City FC

Post by just principe »

ganjeta wrote:
just principe wrote: Mancini zasluzuje novi ugovor jer je jedan od najboljih strucnjaka u evropi

Malo li je....

nikad nisam pretjerivao pa ni sad :P :wink:
Comrad

#6399 Re: Manchester City FC

Post by Comrad »

just principe wrote:
i na kraju, Mancini zasluzuje novi ugovor jer je jedan od najboljih strucnjaka u evropi
Sa ovim se moram sloziti.

Ipak moras biti strucnjak da, imas onakvu ekipu i da osvojis jedan pehar, najvjerovatnije ne prodjes grupnu fazu lp, otjeras nekoliko super igraca, a ne dobijes otkaz... Svaka mu cast, kapa dole.
:D
iSwagga

#6400 Re: Manchester City FC

Post by iSwagga »

:thumbup:
Post Reply