Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Abacija wrote:Sto se sikirate zbog Mancinija. On to namjerno postavlja losu igru ne bi li kako dobio otkaz.
Steta, imaju stvarno puno dobrih igraca i mogu osvojiti ove sezone puno toga. Jasno je da Zabar namjerno radi protiv kluba...Treba im samo dobar trener i bice uspjeha.
Abacija wrote:Sto se sikirate zbog Mancinija. On to namjerno postavlja losu igru ne bi li kako dobio otkaz.
ne bi valjalo za Dzeku da ode Manchini, on cijeni Dzeku. Dosta trenera ga u Engleskoj ne gotivi, onaj iz New Castle ga je dobro popljuvao neki dan.
istina kao odgovor voditelj se nasalio, kao eto kako je propao Tottenham kad ne valja igrac koji im zavali cetiri gola
Da ga cijeni ne bi Mancini postavljao destruktivnu igru i dozvoljavao sebicnost kod igraca. Citiju trebaju kriiiiiilaaaaa!
Nisam sad rekao da ce cjelokupno promijeniti igru da bi zadovolji potrebe bosanskog napdaca.
Ali u biti je gurao Dzeku i kada ga nije islo. Ovo danas je tjeranje kaprica, lafo da mu da primjer, a Dzeko nije ni kartu platio, gleda utakmicu relaksirano
Steta, imaju stvarno puno dobrih igraca i mogu osvojiti ove sezone puno toga. Jasno je da Zabar namjerno radi protiv kluba...Treba im samo dobar trener i bice uspjeha.
Ma nevjerovatno je da je Mancini trener nekog kluba sa ovakvim igracima, mislim ono koliko moras biti jadan da nakon onakve utakmice u LP samo pricas o Tevezu i njegovom odbijanju u igru, a gdje je opravdanje za onakvu igru, pa nije valjda Tevez kriv sto su onako odigrali?
Ozbiljan trener sebi ne smije dopustiti da dođe do onakve situacije, pa cak i da dođe to treba zataskati, da ostane unutar kluba, a ne na sva vrata se zaliti, a sto nisu centra presli od 50te minute nije vazno...
A nebi me iznenadilo da Tevez opet zaigra u roku od mjesec dana, a zamislite da se sta onakvo desilo Mourinhu, Fergiu ili Guardioli...
Madrid wrote:Ma nevjerovatno je da je Mancini trener nekog kluba sa ovakvim igracima, mislim ono koliko moras biti jadan da nakon onakve utakmice u LP samo pricas o Tevezu i njegovom odbijanju u igru, a gdje je opravdanje za onakvu igru, pa nije valjda Tevez kriv sto su onako odigrali?
Ozbiljan trener sebi ne smije dopustiti da dođe do onakve situacije, pa cak i da dođe to treba zataskati, da ostane unutar kluba, a ne na sva vrata se zaliti, a sto nisu centra presli od 50te minute nije vazno...
A nebi me iznenadilo da Tevez opet zaigra u roku od mjesec dana, a zamislite da se sta onakvo desilo Mourinhu, Fergiu ili Guardioli...
Omanji problem je sto je konflikt sa Dzekom i Tevezom vidio cijeli stadion
Roberto Plemeniti Manchini opet igra igru "Prijatelju, kako ćemo?! Prijo moja, lako ćemo" koja bi ga, kao i protiv Fulhama, mogla opasno sustići. Navijam za to !
Madrid wrote:Ma nevjerovatno je da je Mancini trener nekog kluba sa ovakvim igracima, mislim ono koliko moras biti jadan da nakon onakve utakmice u LP samo pricas o Tevezu i njegovom odbijanju u igru, a gdje je opravdanje za onakvu igru, pa nije valjda Tevez kriv sto su onako odigrali?
Jesil ti gledao utakmice Liverpoola ove sezone ?
Suarez je zamjenjen 2-3 puta, kad je izlazio sutao je sve sto mu dođe pod noge, do kraja utakmice nesto trabunja, malo fali da zaplace i opet se ne prica toliko o tome, tako da bar sto se tice Džeke je sve to prenapuhano, ali mora Mancini da skrene paznju sa onakve igre...
Mancini je izuzetno perspektivan trener, samo kratkovidni to ne primjete! Ako nastavi sa ovakvim svojim autoritativnim nastupima za nekoliko godina vidim ga cak i u Liverpoolu!
Jesil ti gledao utakmice Liverpoola ove sezone ?
Suarez je zamjenjen 2-3 puta, kad je izlazio sutao je sve sto mu dođe pod noge, do kraja utakmice nesto trabunja, malo fali da zaplace i opet se ne prica toliko o tome, tako da bar sto se tice Džeke je sve to prenapuhano, ali mora Mancini da skrene paznju sa onakve igre...
Gledao sam, ali nije Keni dizao palac, nego je nesto u sebi gundjao.
Morao ga je Manchini kazniti, ako ga stavi u ovoj utakmici daje pogresnu poruku igracima.
Gledam utakmicu sa nekakvim svapskim komentarom, nije bas da razumijem, ali komentator je spomenuo Dzeku jedno dvadeset puta
Lucas Leiva wrote:Mancini je izuzetno perspektivan trener, samo kratkovidni to ne primjete! Ako nastavi sa ovakvim svojim autoritativnim nastupima za nekoliko godina vidim ga cak i u Liverpoolu!
Lucas Leiva wrote:Mancini je izuzetno perspektivan trener, samo kratkovidni to ne primjete! Ako nastavi sa ovakvim svojim autoritativnim nastupima za nekoliko godina vidim ga cak i u Liverpoolu!
A Keno Daglish?
Poznavajuci Kennya on ce se brzo povuci, on je legenda iz sjene