Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
palermo wrote:
nasuprot tome, za tvoju, i gluposti koje pišeš, nema odbrane
Fakat... Kakve veze ima sad Džeko sa ovim?
Forumas Zgec se registrovao na forum da bi srao o Dzeki. Vecina postova na forumu su mu upravo na temi o Dzeki i u istom stilu. A evo vidim i drugima je merak seruckati.
Kompleks je cudo.
palermo wrote:
nasuprot tome, za tvoju, i gluposti koje pišeš, nema odbrane
Fakat... Kakve veze ima sad Džeko sa ovim?
Forumas Zgec se registrovao na forum da bi srao o Dzeki. Vecina postova na forumu su mu upravo na temi o Dzeki i u istom stilu. A evo vidim i drugima je merak seruckati.
Kompleks je cudo.
A Balotellija se trebaju otarasiti.
Vecina postova na ovome forumu od bilo koga su o Dzeki.
A najveci kompleksari ste vi koji branite Dzeku bez obzira kako igra. Procitaj moj post o igri protiv Meksickog kluba. Hvalio sam ga da je imo dobru igru. I sta onda uradi sljedecu igru: Fula prazan gol sa 10 metara. Juce totalno nevidljiv.
Ocito je da njega vise zanimaju pare i zene nego fudbal i Bosna. Inace bi on dao sve od sebe da popravi svoju losu igru od prosle sezone. A to nije uradio. Ni blizu. Ako vi hocete da se ponosite sa ovakvim tipom, izvolite. Kome ce te se ponositi? Samo ce vam se ljudi smijat u lice ako ga spomenete zato sto je jedan od najpreplacenijih igraca u Engleskoj.
Zgec Lezda wrote:
Vecina postova na ovome forumu od bilo koga su o Dzeki.
A najveci kompleksari ste vi koji branite Dzeku bez obzira kako igra. Procitaj moj post o igri protiv Meksickog kluba. Hvalio sam ga da je imo dobru igru. I sta onda uradi sljedecu igru: Fula prazan gol sa 10 metara. Juce totalno nevidljiv.
Ocito je da njega vise zanimaju pare i zene nego fudbal i Bosna. Inace bi on dao sve od sebe da popravi svoju losu igru od prosle sezone. A to nije uradio. Ni blizu. Ako vi hocete da se ponosite sa ovakvim tipom, izvolite. Kome ce te se ponositi? Samo ce vam se ljudi smijat u lice ako ga spomenete zato sto je jedan od najpreplacenijih igraca u Engleskoj.
Hvalio si Dzeku za dobru igru nakon utakmice sa meksickom ekipom? Mislis ovako:
Dzeko je dobro igrao. Gledo sam prvo poluvrijeme kada je igro. Na Manchester City stranici je Mancini jedino reko Edinovo ime kada su ga pitali sa kojim je igracima bio zadovoljan. Ali isto je reko da su svi igraci dobro igrali. Ali ovo nije nista novo. Igro je on dobro i za City prosle sezone van Engleske lige.
Kao ono, da ga suknes.
Viewing profile - Zgec Lezda
Username:Zgec Lezda Groups: Add friend Add foe
CONTACT ZGEC LEZDA
PM:Send private message
USER STATISTICS
Joined:27/04/2011 18:55Last visited:25/07/2011 18:42Total posts:42 | Search user’s posts
(0.00% of all posts / 0.47 posts per day)Most active forum:Fudbal/nogomet
(39 Posts / 92.86% of user’s posts)Most active topic:Edin Džeko...
(21 Posts / 50.00% of user’s posts)
Ne vidim zasto je glup, cuo/mislio da je cuo da je sudija svirao i zezo se malo. Trebao je odma otici do Mancini i objasniti mu zasto je uradio to sto je uradio. Ja sam mislio da je sudija svirao, ali ispada da je curica neka vristala . Lud je sto se onako ponasao kada je bio zamjenjen, ali nista lose nije uradio da bude zamjenjen u prvom mjestu.
Jack Be Nimble wrote:Ne vidim zasto je glup, cuo/mislio da je cuo da je sudija svirao i zezo se malo. Trebao je odma otici do Mancini i objasniti mu zasto je uradio to sto je uradio. Ja sam mislio da je sudija svirao, ali ispada da je curica neka vristala . Lud je sto se onako ponasao kada je bio zamjenjen, ali nista lose nije uradio da bude zamjenjen u prvom mjestu.
nista lose nije uradio pa sam potez je los, opravdanje mu cak ne moze ni biti to da je prijateljska odnosno bezvezna utakmica, kao sto kaze Mancini odmah ga je kaznio zamjenom, jer uvidjeli su iz City-a nikakva novcana kazna ga ne moze smiriti, djaba on opet po svome, bilo van ili unutar terena...
Mancini nije ni sekunde pogrijesio sto ga je iste sekunde zamjenio i tako ga uvijek treba kaznjavati, mozda ludjak dodje pameti
Da nista lose. Da je dao gol ovdje se govorilo da je najbolji gol. Prijateljska, zajebancija, nista lose. Uostalom u tih 30 minuta je pokazao vise nego bilo koji drugi igrac Man C na terenu za vrijeme citave utakmice. Sem Harta, on je obranio penal i zabio gol .
Meni je najsmjesnije sto ga u Cityu toliko trpe, jer oni nemaju potrebe da prave igrace i da imaju strpljenja (imaju pare realno). Ne znam sto ga ne prodaju za neku sicu i dovedu napadaca ala Gomez iz Bayerna.
Zna li neko sto je ove godine ovako Manchester C. siromasan prijelazni rok? Mozda kontaju da imaju vec ekstra sastav za osvajanje titule?
Ima jos 5 dana, obicno se tad desava spektakl. Vidjecemo sta ce biti, a li evo potvrdjuju da je Aguer dogovoren. Osim njega, bilo bi sjajno da dovedu neko klasicno krilo, moze i osrednje, za 5-10 miliona.
quasar wrote:Ima jos 5 dana, obicno se tad desava spektakl. Vidjecemo sta ce biti, a li evo potvrdjuju da je Aguer dogovoren. Osim njega, bilo bi sjajno da dovedu neko klasicno krilo, moze i osrednje, za 5-10 miliona.
I playmakera tipa Modric, koji bi im trebo biti prioritet jer imaju gomilu defanzivnih veznjaka u ekipi.
kako Jack bolan nije nista lose lik uradio, dosad je jedno 100 gafova imo u Cityu, od kretenskom ponsanja gadjanja djece pikado strelicama pa do ostalih stvari, jednostavno balavo je jos uvijek dijete u glavi koje je doslo do love i sad mu je to zapremedet, ne zna sta ce od furseta vise...
BHF_Manijak wrote:kako Jack bolan nije nista lose lik uradio, dosad je jedno 100 gafova imo u Cityu, od kretenskom ponsanja gadjanja djece pikado strelicama pa do ostalih stvari, jednostavno balavo je jos uvijek dijete u glavi koje je doslo do love i sad mu je to zapremedet, ne zna sta ce od furseta vise...
Da ali je isto toga dobrog pokazao, ali sto je najvaznije pokazaje da je veoma veoma veoma dobar igrac. Gadjanje djece pikadom nije normalno, ali opet ima onaj mali kojeg je odvezao u skolu i pitao raju koja ga je podjebavala ima li kakvih problema....
U vezi ove pete, prijateljska utakmica, mancini ga je mogao dovesti ka strani pitati sta/zasto/kako/zbog cega...od nicega napravilo se nesto veliko. Nema veze svako na kraju kaze jednu te istu, najbolji igrac na terenu tog dana.
BHF_Manijak wrote:kako Jack bolan nije nista lose lik uradio, dosad je jedno 100 gafova imo u Cityu, od kretenskom ponsanja gadjanja djece pikado strelicama pa do ostalih stvari, jednostavno balavo je jos uvijek dijete u glavi koje je doslo do love i sad mu je to zapremedet, ne zna sta ce od furseta vise...
Da ali je isto toga dobrog pokazao, ali sto je najvaznije pokazaje da je veoma veoma veoma dobar igrac. Gadjanje djece pikadom nije normalno, ali opet ima onaj mali kojeg je odvezao u skolu i pitao raju koja ga je podjebavala ima li kakvih problema....
U vezi ove pete, prijateljska utakmica, mancini ga je mogao dovesti ka strani pitati sta/zasto/kako/zbog cega...od nicega napravilo se nesto veliko. Nema veze svako na kraju kaze jednu te istu, najbolji igrac na terenu tog dana.
Šta je Bogati on dosad pokazao u svojoj karijeri, uključujući i vrijeme provedeno u Interu??? Solidan igrač bahatog ponašanja i kretenskih manira. Mora on još dosta toga pokazati da bi ga počeli smatrati "veoma veoma dobrim igračem". Eto Mourinho ga odjebao zato što mu se nije sviđao njegov irokez ili sl, ne već zbog toga što je shvatio da su Milito, Eto'o i Pandev klase u odnosu na Balu...
Generalno me nervira me ta priča kao jbg, može mu se oprostiti sav kretenizam jer ipak je on fantazista, wonderkid i sl. Ma jest al u qrtzu. Da je riječ o nekome poput Aguera, Fabregasa ili šta ja znam, Balea pa hajde (tu su negdje, generacija) al vala ovako...
quasar wrote:Ima jos 5 dana, obicno se tad desava spektakl. Vidjecemo sta ce biti, a li evo potvrdjuju da je Aguer dogovoren. Osim njega, bilo bi sjajno da dovedu neko klasicno krilo, moze i osrednje, za 5-10 miliona.
Ako ostane Tevez, nema Dzeke ni na mapi..A i ako ode, opet su doveli malog, nepredvidivog argentinca koji ce kolo vodit u napadu, slabo da ce Dzeki biti hljeba kod ovih bogalja!