Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Ne znam razlog zbog kojeg ste se natakarili na njega, isto da je nivo Piplice. Bio je dugo prvi golman Citija i to u eri kada su se razbacivali parama i trosili ko ludi, imali su povjerenje u njega i 2 puta je bio prvak Engleske. Toliko los nije, da jebe rak raka.
kad se moglo isto, zapravo jos gore, natakarivati i ismijavati ikera, svjetskog i duplog europskog prvaka, visestrukog vlasnika lp i hejbeta domacih titula, ne vidim sto ne bi na ovog losijeg.
Nisu zaslužili ni jedan ni drugi. Hart je konkretno držao Siti u vrhu u zimskom djelu sezone kad su drugi put uzeli titulu. Možda njegova najbolja sezona ikad.
Hart je rupa teska... Ne znam dali postoji golman na svijetu koji je primio vise udaraca izvan 16. To sto ne snalazi dobro kada mu se vrati lopta je najmanji problem.
MyTao wrote:Hart je rupa teska... Ne znam dali postoji golman na svijetu koji je primio vise udaraca izvan 16. To sto ne snalazi dobro kada mu se vrati lopta je najmanji problem.
Ma on je čudan golman skroz, najgore je što nije konstantan. Ili brani nemoguće ili prima nekakve pacerske golove.
Ovi će ove sezone opet ligu bez problema uzet. Ne zna se ko je više propo od ostalih klubova, jedinu potencijalnu prijetnju pravi Liverpool ako Klopp ne krene opet na LŠ.
drug_profi wrote:jbt. 11 mjeseci niko ništa nije napisao.
A prije toga 10 mjeseci pauze,..
Džeko effect
Trebat će ovom klubu još brat bratu 5-6 godina da "udahne zraka" i zadobije redovne navijače širom svijeta, a i to će naravno biti mlađe generacije. Ali meni se trenutno baš sviđa njihov tim, igraju lijep, ofanzivan fudbal. Nije ih dosadno gledati za razliku od crvenih im komšija
Kakva je ovo luda bila tema kad je Džeko došao iz Wolfsburga. Bosnian Blue Citizens i kolone od 32 kilometara bosanaca kroz Njemačku da idu na Ettihad gledat omiljeni klub.
Hasan006 wrote:Eto oživio sam temu pa gledajte da ne propadne opet, sramota je ba, ljudi 3 trofeja osvojili u zadnje pola godine
Al’ realno loš dojam ostavljaju od kada je Dzeko otišao, dere ih Liverpool, pa ih razvaljuje.
Nemoj zaboravit da je i City njih oderao u ligi
Liverpool se svake godine zaleti na najviše grane i sam sebe precijeni, nije ni čudo pa im je zadnji trofej Kup lige 2010/11