Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Chill Out wrote:Yaya ostaje u City-u navodno "zbog navijača"
Pa zar se nije prije mjesec ili dva zalio kako u klubu nece niko da mu ljubi kopacke za njegov rodjendan?
Ali moze se lahko preko svega prec' kad se shvati da jedino u ManCity-u stima plata za igraca od 31 godinu, na zalasku karijere, iako je zesci supak.
Sada je sve sjajno. Bilo je dosta špekulacija oko mog odlaska i neke stvari su me zaista razočarale, ali ipak je presudila moja veza sa ovim klubom i posebno njegovim navijačima. Želim uraditi nešto za navijače koji su me podržavali, što je jako bitno za mene. Isto tako, želim i da oni znaju da su najveći razlog mog ostanka u Cityju", rekao je Yaya Toure.
Sada je sve sjajno. Bilo je dosta špekulacija oko mog odlaska i neke stvari su me zaista razočarale, ali ipak je presudila moja veza sa ovim klubom i posebno njegovim navijačima. Želim uraditi nešto za navijače koji su me podržavali, što je jako bitno za mene. Isto tako, želim i da oni znaju da su najveći razlog mog ostanka u Cityju", rekao je Yaya Toure.
Uh kako je samo fin. Samo zbog navijaca ostaje. Kako se samo covjek zrtvuje, jos malo pa ce UNICEF nazvat' da im bude ambasador.
Al' bez zajebancije, ta gore izjava je standardno sranje koje se pise od strane agenata i publicista. Sta ces, to im je poso, ali to nema nimalo veze sa istinom.
Dzekson sad ubjedljivo striker No. 1 u ManCity-u. Od Cavanija nema nista, a Aguero naravno ne moze prdnut' a da se ne povrijedi, tako da mislim da ce nas zmaj ove sezone igrati vise utakmica nego ikad.
Otkazan U21 mec u Novigradu zbog raisistickih napada.
Manchester City's EDS U21 game with HNK Rijeka has today been cancelled due to an alleged incident of racial abuse toward the Club's young midfielder, Seko Fofana by a member of the opposing team.
Following an alleged incident in the latter stages of the first half of the game, being played in Novigrad, Croatia, a decision was taken by the management staff to withdraw the City team from the field of play and cancel the game.
Club representatives in Croatia and in Manchester are liaising with officials, the match organisers and the Croatian Football Association to pursue this matter further.
huxley wrote:Otkazan U21 mec u Novigradu zbog raisistickih napada.
Manchester City's EDS U21 game with HNK Rijeka has today been cancelled due to an alleged incident of racial abuse toward the Club's young midfielder, Seko Fofana by a member of the opposing team.
Following an alleged incident in the latter stages of the first half of the game, being played in Novigrad, Croatia, a decision was taken by the management staff to withdraw the City team from the field of play and cancel the game.
Club representatives in Croatia and in Manchester are liaising with officials, the match organisers and the Croatian Football Association to pursue this matter further.