Stvarno to misliš?Jack Be Nimble wrote:Mozda je dzekao manciniju rekao da se brine sta ce biti sa savezom pa da ga ne pusta u igru. Nije mu glava na mjestu, kao sto je Baloteliju npr.
Manchester City FC
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- cyprus
#3276 Re: Manchester City FC
Last edited by cyprus on 03/04/2011 18:31, edited 1 time in total.
-
harisaga
#3277 Re: Manchester City FC
hahahah e ko udje,a dzeko jos klupu grije.pa daj brate,nek ga ubaci,zabice ga 100%
- smoki_choko
#3278 Re: Manchester City FC
dzeko zabi 5 komada. pa ljudi jeli to moguce. hajd na klupu nek malo i druga djeca igraju

-
shillen
#3279 Re: Manchester City FC
ovaj macini pravi cigan ba ... isto ko da namjerno nece da ga Dzeko zabije u PL 
- Jack Be Nimble
#3280 Re: Manchester City FC
Ma ja mislim ono sto sam mislio prije nego sto je dzeko potpisao za man city, dok su tevez, silva i baloteli zdravi dzeko je na klupi.cyprus wrote:Stvarno to misliš?Jack Be Nimble wrote:Mozda je dzekao manciniju rekao da se brine sta ce biti sa savezom pa da ga ne pusta u igru. Nije mu glava na mjestu, kao sto je Baloteliju npr.![]()
- smoki_choko
#3281 Re: Manchester City FC
nista od dzeke, filips se sprema da udje
a u PM
a u PM
- Edin H.
#3282 Re: Manchester City FC
Upropasti levat utakmicuDrizzT wrote:ovaj macini pravi cigan ba ... isto ko da namjerno nece da ga Dzeko zabije u PL
Dzaba vrijeme izgubih
- luckylaka
#3283 Re: Manchester City FC
kako si naporan da bog sacuva,da bar procitamo sta pametnosmoki_choko wrote:dzeko zabi 5 komada. pa ljudi jeli to moguce. hajd na klupu nek malo i druga djeca igraju![]()
- smoki_choko
#3284 Re: Manchester City FC
eto ti kao nisi, fino preskoci.luckylaka wrote:kako si naporan da bog sacuva,da bar procitamo sta pametnosmoki_choko wrote:dzeko zabi 5 komada. pa ljudi jeli to moguce. hajd na klupu nek malo i druga djeca igraju![]()
Last edited by smoki_choko on 03/04/2011 18:42, edited 1 time in total.
- quasar
#3285 Re: Manchester City FC
Znaci ispravno je da se pise Dzekao, a ne Dzeko.Jack Be Nimble wrote:Mozda je dzekao manciniju rekao da se brine sta ce biti sa savezom pa da ga ne pusta u igru. Nije mu glava na mjestu, kao sto je Baloteliju npr.
Logicno, jer ako je došo = došao, išo= išao, sako = sakao, rešo = rešao, lavabo = lavabao...itd.
- Lunizz
#3286 Re: Manchester City FC
Prije ce neko od nas sa foruma zabiti za city nego ovaj nas pulen
- Jack Be Nimble
#3287 Re: Manchester City FC
sori typoquasar wrote:Znaci ispravno je da se pise Dzekao, a ne Dzeko.Jack Be Nimble wrote:Mozda je dzekao manciniju rekao da se brine sta ce biti sa savezom pa da ga ne pusta u igru. Nije mu glava na mjestu, kao sto je Baloteliju npr.
Logicno, jer ako je došo = došao, išo= išao, sako = sakao, rešo = rešao, lavabo = lavabao...itd.
- quasar
#3288 Re: Manchester City FC
of skroz...Jack Be Nimble wrote:sori typoquasar wrote:Znaci ispravno je da se pise Dzekao, a ne Dzeko.Jack Be Nimble wrote:Mozda je dzekao manciniju rekao da se brine sta ce biti sa savezom pa da ga ne pusta u igru. Nije mu glava na mjestu, kao sto je Baloteliju npr.
- ultima_palabra
#3289 Re: Manchester City FC
Jbg ovaj majmun Mancini ne vidi da je sad bila idealna šansa da Džeko zabije prvijenac u PL i popravi samopouzdanje
A kreten Balotelli ni u ovakvoj utakmici ne može zabiti gol. I u najgoroj formi Džeko je igračina za njega.
- Edin H.
#3290 Re: Manchester City FC
Pitam se do kada ce nas Savez trpiti Manchinijev teror i preduzeti korake i zastiti interese gradjana BiH
Colakovic, Dominkovic i Ceko moraju odmah reagovati i objasniti Seiku Mansouru da je ova pobjeda bezvrijedna i besmislena bez Dzeke u timu
Manchini klocu jedan napolje
Colakovic, Dominkovic i Ceko moraju odmah reagovati i objasniti Seiku Mansouru da je ova pobjeda bezvrijedna i besmislena bez Dzeke u timu
Manchini klocu jedan napolje
- Distortion
#3291 Re: Manchester City FC
Mancini je totalni kreten i nadam se da ce ovaj seik to ubrzo da shvati...
- Edin H.
#3292 Re: Manchester City FC
Ja se nadam da ce Seik Mansour izbaciti Manchinija i sam preuzeti ulogu menadzeraDistortion wrote:Mancini je totalni kreten i nadam se da ce ovaj seik to ubrzo da shvati...
- splend
#3293 Re: Manchester City FC
kreten iako je pobjedio 5:0
samo kod nas
samo kod nas
- Chisum
#3294 Re: Manchester City FC
ma 'taaaa je 5:0... ono, realno...splend wrote:kreten iako je pobjedio 5:0![]()
samo kod nas
- Edin H.
#3295 Re: Manchester City FC
Ionako su ih na foru uzeliChisum wrote:ma 'taaaa je 5:0... ono, realno...splend wrote:kreten iako je pobjedio 5:0![]()
samo kod nas
Lafo se trude levati da dokazu da ih mogu uzeti bez Dzeke
-
Richard Peti
- Distortion
#3297 Re: Manchester City FC
Nije valjda neko ocekivao da cu reci bravo Mancini sto drzis naseg igraca na klupi? Svaka cast na pobjedi, sve to stoji ali ja i dalje mislim da on nije dovoljno dobar da poslozi kockice u ovom klubu. Uostalom kraj sezone ce pokazati koliko je uspio u tome...
-
zilla_
#3298 Re: Manchester City FC
Nismo mi dovoljno dobri da priznamo da im je džekin dolazak poremetio koncepciju... bili su ušli u dobar niz i dolaskom njega sve im je krenulo dolje... evo i ovih par utakmica kad ne igra uvijek nabiju protivnika sa nekoliko golova razlike... jbga, ne možemo mi kriviti čitav city a s druge strane ne priznati sebi da su jedan tevez ili baloteli puno kvalitetniji igrači od džeke... na stranu balotelijeve gluposti koje pravi van terena i njegova nezainteresovanost za igru, al on zna igrat fudbal i na terenu je jak, ne gubi duele....
a ovaj naš je jedva dočeko da se nacrta u vatri pa da ga cijela čaršija vidi... bolje mu je da je trčao koji krug do zenice pa nazad da malo vrati formu
možda bi i se bolje pokazao na treningu pa bi ga žabar ubacio bar 30 minuta...
jednostavno je, mi želimo da igra al najbolje znaju oni sa kojima trenira dali zaslužuje igrati... očito je da ne zaslužuje...
a ovaj naš je jedva dočeko da se nacrta u vatri pa da ga cijela čaršija vidi... bolje mu je da je trčao koji krug do zenice pa nazad da malo vrati formu
jednostavno je, mi želimo da igra al najbolje znaju oni sa kojima trenira dali zaslužuje igrati... očito je da ne zaslužuje...
- and
#3299 Re: Manchester City FC
džekin dolazak im je naravno poremetio koncepciju,a vala im nije neka koncepcija.igrali su jadnih utakmica i bez džeke,a danas tevez je dao gol iz penala,a baloteli nije ni prismrdio golu,a dali su 5 komada.zilla_ wrote:Nismo mi dovoljno dobri da priznamo da im je džekin dolazak poremetio koncepciju... bili su ušli u dobar niz i dolaskom njega sve im je krenulo dolje... evo i ovih par utakmica kad ne igra uvijek nabiju protivnika sa nekoliko golova razlike... jbga, ne možemo mi kriviti čitav city a s druge strane ne priznati sebi da su jedan tevez ili baloteli puno kvalitetniji igrači od džeke... na stranu balotelijeve gluposti koje pravi van terena i njegova nezainteresovanost za igru, al on zna igrat fudbal i na terenu je jak, ne gubi duele....
a ovaj naš je jedva dočeko da se nacrta u vatri pa da ga cijela čaršija vidi... bolje mu je da je trčao koji krug do zenice pa nazad da malo vrati formumožda bi i se bolje pokazao na treningu pa bi ga žabar ubacio bar 30 minuta...
mančini je doveo balotelija i nakon svih gluposti koje je napravio u zadnje vrijeme nije nelogično da zemljaku da priliku da se malo spuste tenzije oko njega.
- quasar
#3300 Re: Manchester City FC
Meni danas Balotelli nimalo nije valjao. Gubio je i lopte i duele. Sutevi osim onog zadnjeg, neprecizni i bezopasni. Nikakva kontrola lopte. Onaj mali zuti sto je usao - usao je, zadugo nece.zilla_ wrote:Nismo mi dovoljno dobri da priznamo da im je džekin dolazak poremetio koncepciju... bili su ušli u dobar niz i dolaskom njega sve im je krenulo dolje... evo i ovih par utakmica kad ne igra uvijek nabiju protivnika sa nekoliko golova razlike... jbga, ne možemo mi kriviti čitav city a s druge strane ne priznati sebi da su jedan tevez ili baloteli puno kvalitetniji igrači od džeke... na stranu balotelijeve gluposti koje pravi van terena i njegova nezainteresovanost za igru, al on zna igrat fudbal i na terenu je jak, ne gubi duele....
a ovaj naš je jedva dočeko da se nacrta u vatri pa da ga cijela čaršija vidi... bolje mu je da je trčao koji krug do zenice pa nazad da malo vrati formumožda bi i se bolje pokazao na treningu pa bi ga žabar ubacio bar 30 minuta...
Ovdje nije fol da li smo mi nesto kadri ili nismo. Dzeko je odredjen tip igraca koji trazi servis. Ako su se odlucili da ga plate, onda su vjerovatno znali koji kapacitet jeste i na koji nacin se koristi. Eh, druga je prica zasto ga ne koriste na taj najbolji nacin, na njegovoj prirodnoj poziciji na kojoj je stvorio ime. Moze biti da je zbog lose forme van prvih 11, i da je tu kraj price. Znaci nakon kvalitetnih priprema i treninga, vratice formu i bice cesce u prvih 11. Obzirom na engleski ritam, logicno je da nece igrati svaku tekmu, i tamo bitne meceve igraju najjace postave, manje bitne igraju pomjesane ekipe. Nemamo mi sta priznavati. Edin je top klasa. Trenutno nije u formi pa opet je kadar izaci na Old Traford i zalediti domace navijace. Vidjecemo na Wembleyu kako ce biti i ko ce igrati. A sto je momak sjeo u Vatru, jel to problem? Jel negdje drugo trebao da sjedi? Momak je evo treci milion od plate zaradio dok je u Manchesteru. Jel treba da se brine sta ce koji od luzera sa sarajevskog betona reci?